Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KALHSPERA KORITSIA!THELO AMA MPORIETE NA MOY DOSETE TIN SUMBOYLISAS..STIS 17 APRILIOY EKANA APOXESH LOGO PALIDROMIS.SIMERA EXOYN PERASH 32 MERES K DEN MOU EXEI ERTHEI PERIODOS.EXO OMOS PRISMENO STITHOS ,PONAKIA PERIODOY.OMOS EXO EDO K 5-6 MERES PONOKEFALOUS ,ZALADES,ENTONO PONO STO STOMAXI TO NIOTHO SAN PLIGI K AYTO MOY FERNEI TASI PROS EMETO.POTE PREPEI NA PERIMENO PERIODO? GIATI ARXIZO K ANYSHXO!EYXARISTO POLY K SORRY GIA TO MEGALO MNM... :silly:

Δημοσίευση

ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ!ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΟΣΟ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!

Δημοσίευση

Εγω ειχα κανει αποξεση 12/12 και μου ηρθε 31/1 αν δεν κανω λαθος,(γιατι πανε και 2 χρονια) μετα κοντευε να βγει ο Μαρτης και δεν μου ερχοταν δευτερη φορα και πηρα χαπια και μολις ηρθε, εμεινα παλι εγκυος!!!!

Υπαρχει καμια περιπτωση να εισαι κιολας εγκυος;;; :dry:

Ειχες ελευθερες επαφες μετα την αποξεση;;; Μια φιλη μου εμεινε εγκυος αμεσως, χωρις να ερθει πρωτα περιοδος!

Ευχομαι οτι καλυτερο!!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου! Νομίζω, δεν είμαι σίγουρη ότι τον πρώτο μήνα στον καλύβει ο εργοδότης και τους υπόλοιπους το ΕΦΚΑ και πληρώνεσαι σύμφωνα με το βασικό που σου δίνουν από την εργασία σου.. βέβαια είναι πολύ λιγότερα του ΕΦΚΑ από το μισθό της εργασίας σου.
    • Οοο κορίτσι μου κ εγώ είχα πάθει ακριβώς το ίδιο  και μου έδωσε μέγιστη  δόση.. να προσέχεις τον εαυτό σου και θα περάσει σιγά σιγά 
    • Και με βρίσκεις πάνω που την Πέμπτη είναι να πάω ταξίδι εξωτερικό και σκέφτομαι εγώ τώρα για ταξίδι ειμαι;;; Έπεσα τόσο πολύ σήμερα με την αυξημένη FSH που χωρίς να έχω προσπαθήσει καν φοβάμαι πλεον και για τα αποτελέσματα της εξωσωματικής...  Επίσης όταν μου έλεγε κ άντρας μου από τον Νοέμβριο που έκλεισε αυτό το ταξίδι εγώ έλεγα τι μου λέει τώρα εγώ ως τότε θέλω να είμαι έγκυος... και ο καιρός πέρασε αλλά δεν είμαι... Ο Θεός έχει τα δικά του σχέδια.. μακάρι να είναι Θέλημα Του και ας γίνει οπότε θέλει.
    • Έχω κλείσει ραντεβού στην επιτροπή 20 Ιουνίου. Δεν τα έχουμε συζητήσει αυτά ακόμη με τον γιατρό στο τι πρωτόκολλο θα ακολουθήσει αλλά προφανώς θα με βάλεις και .σε επόμενο κύκλο να κάνω ορμονικές.
    • Αρε ευακι μου εγώ γτ νιώθω ότι είσαι τόσο κοντά στο όνειρο;  Πραγματικά νιώθω ότι σύντομα .. είσαι τόσο κοντά που ούτε εσύ η ίδια δεν το φαντάζεσαι... Άκου ιστορία  27.09.2022 είμαστε στον αδελφό μου  είμαι με τη. Γυναίκα του και επειδή είναι παιδοψυχολογος συζητάμε τι να λέω στον μεγάλο που ζητάει αδερφάκι (όλα τα παιδάκια έχουν εγώ γτ δεν έχω που είναι τα μωράκια κτλ ) πολλές ερωτήσεις για ένα 5 χρ και φυσικά βουρκωνω και εγώ  νιώθω τόσο χάλια... Το απόγευμα πάω στην τουαλέτα βλέπω αιματακι (που αν ήμουν σπίτι θα το είχα φωτογραφία) λέω Ώπα τι είναι αυτό; Α.. μην ελπίζεις Ελπίδα μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες τζάμπα μάλλον έρχεται ουρολοίμωξη ή απ' το εσώρουχο (μαύρο φορούσα αλλά ο τρελός δεν έχει λογική ) μετά από λίγες μέρες τι τεστ θετικό.  Τότε ένιωθα ακριβώς όσα γράφεις σήμερα εσύ σε αυτό το κείμενο.. θα μου πεις μιλάς απ' την σιγουριά.. όχι κοριτσάκι μου ξέρεις πόσο πάλεψε και είμαι εδώ για ΟΛΕΣ σας κάθε σας προσπάθεια ,κάθε πέσιμο αλλά και κάθε ανέβασμα και κάθε θετικό ..   Θα υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, όμως θέλω να ζητήσω απ' όλες μια χάρη .. να μη ζείτε για να μείνετε έγκυος!  Τι εννοώ; Έχασα. ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ στιγμές απ' την ζωή μου .. δεν έπινα δεν έτρωγα δεν έβγαινα δεν δεν δεν ζούσα σαν καραντίνα για μια εγκυμοσύνη.. και οι 2 εγκυμοσύνες μου ήταν όταν είπα Ε.. άστα κομμάτια πάω ταξίδι, πίνω βγαίνω κτλ αλλά το είχα βγάλει και απ' το μυαλό εδώ πρέπει η κάθε μία να κάνει τον δικό της τρόπο. Κανένας δεν ξέρει πως θα σε βοηθήσει πέρα απ' τον εαυτό σου σε αυτό..  Απ' τις λίγες φορές που γράφω τόσα ααα.  Αλλά σε ένιωσα απόλυτα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...