Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK Κ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ ΒΡΕΘΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ (ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ)!!Η ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ GOOGLE Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ..

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ

ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ''photo melwn'',foto apo ta ninakia mas'',''ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ Νο 2'' Κ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''σσσσ..λεμε τα δικα μας''.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑΣ Κ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ :unsure:

ΛΕΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ!!ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΦΒ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...

Δημοσίευση

Κορίτσια το να σβηστούν όλα τα ποστ με τις φωτογραφίες είναι αδύνατον. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σβήσει η καθεμιά τις δικές τις φωτογραφίες.

Αλλά να πώ και κάτι άλλο; Όταν δημοσιεύουμε μια φωτογραφία στον net γενικότερα αναλαμβάνουμε την ευθύνη εμείς οι ίδιες για το τί μπορεί να γίνει...το ίδιο δεν ισχύει και για το fb; Τις βάζουμε με δική μας ευθύνη. Άν κάτι γίνει και βρεθεί η φωτογραφία μου σε λάθος χέρια δεν θα φταίει αυτός που την έκλεψε αλλά έγώ που την ανέβασα. Έτσι δεν είναι;

Παλιότερα είχε ξαναγίνει θέμα με τις φωτογραφίες και οι μισές έλεγαν να σβηστούν αφού τις δημοσίευσαν μόνες τους και οι άλλες μισές λέγανε οτι δεν θέλουν να σβηστούν. Όπως καταλαβαίνετε οι απόψεις είναι διαφορετικές γι' αυτό το θέμα...Οπότε όσες θέλετε να σβήσετε τις φώτο σας μπορείτε άνετα να το κάνετε.

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Κορίτσια το να σβηστούν όλα τα ποστ με τις φωτογραφίες είναι αδύνατον. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σβήσει η καθεμιά τις δικές τις φωτογραφίες.

Αλλά να πώ και κάτι άλλο; Όταν δημοσιεύουμε μια φωτογραφία στον net γενικότερα αναλαμβάνουμε την ευθύνη εμείς οι ίδιες για το τί μπορεί να γίνει...το ίδιο δεν ισχύει και για το fb; Τις βάζουμε με δική μας ευθύνη. Άν κάτι γίνει και βρεθεί η φωτογραφία μου σε λάθος χέρια δεν θα φταίει αυτός που την έκλεψε αλλά έγώ που την ανέβασα. Έτσι δεν είναι;

Παλιότερα είχε ξαναγίνει θέμα με τις φωτογραφίες και οι μισές έλεγαν να σβηστούν αφού τις δημοσίευσαν μόνες τους και οι άλλες μισές λέγανε οτι δεν θέλουν να σβηστούν. Όπως καταλαβαίνετε οι απόψεις είναι διαφορετικές γι' αυτό το θέμα...Οπότε όσες θέλετε να σβήσετε τις φώτο σας μπορείτε άνετα να το κάνετε.

Σωστά όλα αυτά που είπες... Τουλάχιστον ξεκλείδωσε το θέμα FOTO APO TA NINAKIA SAS γιατί οι περισσότερες είναι δημοσιευμένες εκεί. Καθώς και τα υπόλοιπα που αναφέρει η mpempoula.

Ποστς με φωτο, ναι είναι αδύνατον να σβηστούν... threads όμως?

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ

ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ

ΣΤΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ,ΣΤΟ FB ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΣΒΗΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ.

ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΣΒΗΣΕ..ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ..

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! :dry:

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα γκρουπ απο αυτο...τα οποια λενε κιολας οτι ολα τα παιδακια θα επρεπε να τα πυροβολουν στο προσωπο :(

και οτι ολες οι εγκυες ειναι συχαμερες...οριστε τα λινκς

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 560&v=wall

http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... all&ref=ts

Δημοσίευση

λοιπον μοις μπηκα και ειδα το θεμα .Αυτοιπο εκαναν αυτο το γκρουπι η καποιοι ανεγκεφαλοι ειναιη καποιοι που θελουν να σπασουν πλακα .Προσωπικα εγω δεν μπαινω καν στη διαδικασια οχι μονο να σβησω φωτο του παιδιου μου αλαλ γενικοτερα θεωρω οτι απο τη στιγμη που εχω βαλει εγω τις φωτο ειμαικαι υπευθυνη και δνε σβηνω καμια μεσα απο το mammyland.εειδη ομως εχω βγαλει καποια μωρα στη τελευταια συναντησην το επιθυμουν οι μητερες ας μου στειλουν μυνημα ν τις σβησω .

Δημοσίευση

το είδα και εγώ αυτό το γρουπ και πραγματικά ανατρίχιασα....συγχωρέστε με αλλά αυτά τα αντθρωποειδή δεν θα πρεπε καν να υπάρχουν...Θα μου πεις καλά τώρα, τι περιέμενες στο fb αλλά και μέσα στην κοινωνία δεν υπάρχουν αποβράσματα? Φυσικά και ναι. Κ απλά επιλέγω να κρατηθώ μακριά τους, γιατί Μητέρα Τερέζα και ψυχίατρος για τα άρρωστα μυαλά ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω...Και εδώ λοιπόν έρχονται τα λόγια του άντρα μου, που όντας σοφά μιλώντας μου είχε πει απο καιρό ξεγράψου απ το fb...μην βάζεις φωτό της ζωής μας (μωρό) αλλά και δικιές μας...αντεδρασα καπως τοτε, σιγά μωρέ όλα τα ασχημα σε μένα θα συμβούν έλεγα...τώρα βλεπω πως εχει δίκιο...δεν είναι το θέμα η φωτογραφίες μονο...ειναι η ολη πολιτική νοοτροπίας του fb. O,τι γραψεις, πεις, ή δημοσιεύσεις μπορεί ανα πάσα στιγμη να γινει ορατό και εκμεταλλευσιμο απο τον οποιοδήποτε και για οποιοδήποτε σκοπό..δεν σβήνεται ουτε διαγράφεται ποτέ, ουτε καν αν απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου...Δεν ελέγχεις τα πνευματικά δικαιώματα των όσων έχεις ποστάρει...Μονο που αυτό υπάρχει στα μικρά γράμματα του fb, που λίγοι εως κανείς δεν διαβάζει...Επειδή λοιπόν είμαι κατά της συγκεκριμένης πολιτικής και προτεραιοτητα μου ειναι να προστατέψω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποχωρίσω απο το fb για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. οι φίλε που είχα-εχω εκεί δεν χάνονται φυσικά, υπαρχει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το msn, 'η ακομα καλυτερα ο καφές απο κοντά και μια βόλτα στο πάρκο...Δεν εχουμε ανάγκη κανενα fb..τις καληνυχτες και τα φιλιά μου φιλενάδες !

Yg Συγχωρέστε το "καπως" υφος μου αλλά εχω οργιστεί πολύ !

Δημοσίευση

Κορίτσια,έχω κάνει 4 φορές αναφορά σε αυτό το γκρουπάκι,αλλά ακούστε αυτό,για να μαθαίνετε:

Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΕΟ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΙΠΛΑΣΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,"ΕΧΩ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ 12000 ΚΟΣΜΟ" πχ...

Μην πιστεύετε τα όσα σας σερβίρουν...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λες ε; Δεν ξέρω το έχω ακούσει πολλές φορές πὼς επηρεάζει και η παιδίατρος συμφώνησε με το πως θέλει ηρεμία ο θηλασμός Επλιζω να είναι από την περίοδο φαντάζομαι σε 2 μέρες θα έχω τελειώσει και με αυτήν να δούμε πως θα πάει  θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο τότε αφού έχει συμβεί και σε εσένα.. εμένα πρώτη φορά έτυχε στην μικρή αυτό με την μεγάλη δεν ξανα έγινε  η αλήθεια είναι πως η παιδίατρος δεν ανησύχησε πιο πολύ εγώ αγχώθηκα  αλλά θα το ξανά δούμε και η πλάκα ήταν πως ήταν ο πρώτος μήνας που δεν την ζυγησα καθόλου σπίτι γιατί πίστευα πως έχει πάρει και λέω αντε μην μου γίνετε εμμονή και σταμάτησα να την ζυγίζω (με την δικιά μας ζυγαριά δεν έχω για μωρά )
    • Αχ βρε κορίτσι μου καλό φαντάζομαι το άγχος σου εμένα η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάποιο θέμα τώρα έπεσαν όλα μαζί αλλά θέλω να πιστεύω πως ήταν έτσι ο μήνας περίεργος  νομιζω 600-700 είναι υπερβολικά πολλά να σου πω την αλήθεια εμένα στόχος ήταν να μην πέσουμε κάτω από 500  ελπίζω να πάρουν μπροστά τα μωράκια μας συνήθως εξετάσεις αίματος κάνουμε στο χρόνο ίσως μας πουν αν κάνουμε λίγο νωρίτερα δεν είναι τίποτα ,εύκολα παίρνουν αίμα τουλάχιστον στον χρόνο που είχα κάνει στην μεγάλη  μπουκάλι δεν έχω δώσει αν χρειαστεί θα δώσω και βλέπουμε αλλά εγώ την βλέπω έχει όρεξη για φαγητό 🤷‍♀️ κάτι μου λέει πως και εμένα δεν θα φάει από το μπουκάλι  κακά σου κάνει ; Εμένα γενικά έκανε έναν μέσο όρο 2 φορές την μέρα άλλες μπορεί και τρεις εχτες έκανε 1 αλλά έκανε πολλά όπου λερώθηκε κιόλας τώρα το πρωί ξανά έκανε άλλη μια δεν έκανε πολλά οπότε πιστεύω μέσα στην μέρα θα ξανά κάνει  στημέρα αρχίζω με μπανάνα για να δούμε πως θα πάει εντάξει δεν περιμένω να φάει πολύ με 2-3 κουταλάκια ευχαριστημένη θα είμαι 
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς! θα περιμένουμε νέα! Πότε επιστρέφετε με το καλό;
    • Καλημέρα κορίτσια... μόλις γυρισαμε απο την παιδίατρο... σας παρακολουθώ...αλλα εχουν συμβεί πολλά και δεν εχω χρόνο και κουράγιο να γράψω 🤷 @Elk μου κουράγιο και υπομονή θα πω εγω...με ολα αυτα που περνάς! να περνάνε μόνο!❤️ οσο για το βαρος του μωρου ειμαι στην ιδια ακριβώς διάθεση! ο μπέμπης πήρε 390 γρ. και μισό πόντο στο ύψος! η παιδίατρος ήθελε να πάρει λέει 600-700 γρ. αυτό το μήνα! αλλά επειδή περάσαμε τη γρίπη και επειδή εχει τώρα 3-4 μέρες δεν τρώει ΠΑΛΙ ίσως είναι εντάξει είπε...ειπε να πάω για να τον μετρήσει σε μια εβδομάδα για να έχουμε εικόνα...και αναλογα με το βάρος θα κάνουμε και εξετάσεις αίματος για να δούμε τον σίδηρο του!  εχω κουραστεί...εκει που πάει να κάνει ένα βήμα μπροστά... κάνει 10 πίσω αυτο το παιδί...ειχε στρώσει ο ύπνος του κάπως...και ξαφνικά που δεν τρώει ξυπνάει καθε μία ώρα για να φάει 😔😔 δε θα σταματήσει ποτέ αυτό 😔 ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΝΟ... έτρωγε περίπου 400 ml  απο το μπουκάλι και τώρα τα χάνει αυτά...και εγώ πλέον δεν έχω τόσο γάλα οσο χρειάζεται!🤷
    • @marinaki8 τελικά κορίτσι μου τι έκανες; Ήρθε η μέρα της χοριακής; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...