Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες,

την Παρασκευή πήγα για δεύτερη φορά για doppler, ο πλακούντας έχει φτάσει 3 και το αμνιακό υγρό συνεχίζει να είναι αυξημένο. Με έβαλαν στον καρδιοτοκογράφο και έδειξε οτι ο μικρός είναι καλά, παρόλαυτά μου είπαν οτι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να γεννήσω.

Χθες βράδυ ξαναπήγαμε στο γιατρό και λόγω οτι το αμνιακό μου υγρό συνεχίζει να είναι πολύ αυξημένο, αποφασίσαμε να μπω σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για εξετάσεις και καρδιοτοκογράφο και αύριο κατά τις 8 το πρωι να ξεκινήσει ο τοκετός. Επίσης, μου είπε ο γιατρός οτι λόγω του αυξημένου υγρού ίσως δυσκολευτούμε για φυσιολογικό αλλά να το παλέψουμε. Εγώ πάλι του είπα οτι δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί το μωρό και αν πιστεύει οτι δε θα έχουμε αποτέλεσμα με τον φυσιολογικο να πάμε για καισαρική.

Οπως και να'χει τελειώσαν τα ψέματα...αύριο τέτοια ώρα θα με ετοιμάζουν...Ανυπομονώ τόσο μα τόσο πολύ να πάνε όλα καλά και να είναι γερός!

Εννοείται οτι με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσω για το πως πήγαν τα πράγματα.

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

καλημερα mdion..

σου ευχομαι με εναν πονο κοπελα μου!!!

αυριο θα εχει το αντρακι σου στην αγκαλια σου...τι ωραιο συναισθημα!!!!

μακαρι να τα καταφερετε για φτ αλλα και αν δεν γινει και κανεις καισαρικη δεν πειραζει μια χαρα ειναι κι ετσι

σημασια εχει να γεννηθουν καλα τα μωρακια με τον ενα η με τον αλλο τροπο!!

με το καλο!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ!!!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 3!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!!

(ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ... :blink::P ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ερωτηση... γιατι δεν γινεται να περιμενετε? αφου εχεις ακομα αρκετο υγρο? αν ηταν μειωμενο το υγρο το καταλαβαινω - οπως ηταν σε μενα στη μαργαριτα (αλλα και παλι δεν τεθηκε θεμα καισαρικης)... χμμμ

οπως και να χει σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Frapedia72 δε γίνεται να περιμένουμε γιατί παραέχω πολύ αμνιακό υγρό! Κανονικά όταν γερνάει ο πλακούντας μειώνεται και το αμνιακό υγρό ενώ σε εμένα δεν έχει μειωθεί καθόλου. Αυτό μου έχει κάνει απορρίθμηση στο ζάχαρο και εδώ και ένα μήνα είμαι σε αυστηρή διαίτα...Ο γιατρός πιστεύει οτι το παιδί δε θα περνάει καλά αν μείνει και άλλο μέσα και μιας και δεν έχουμε δει καμία βελτίωση στα υγρά αύριο μπαίνουμε :)

Δημοσίευση

mdion έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Frapedia72 δε γίνεται να περιμένουμε γιατί παραέχω πολύ αμνιακό υγρό! Κανονικά όταν γερνάει ο πλακούντας μειώνεται και το αμνιακό υγρό ενώ σε εμένα δεν έχει μειωθεί καθόλου. Αυτό μου έχει κάνει απορρίθμηση στο ζάχαρο και εδώ και ένα μήνα είμαι σε αυστηρή διαίτα...Ο γιατρός πιστεύει οτι το παιδί δε θα περνάει καλά αν μείνει και άλλο μέσα και μιας και δεν έχουμε δει καμία βελτίωση στα υγρά αύριο μπαίνουμε :)

ΑΑΑΑΑ !!! αμα δεν περναει καλα ο κυριος να βγει λοιπον!!! :laugh: :laugh: :laugh:

αντε καλα κουραγια για μετα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Πριν από έξι χρόνια σαν σήμερα γέννησα τον πρώτο μου γιο,σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά,καλή δύναμη και να γεννήσεις τόσο ευκολα όσο γέννησα κι εγώ και προπάντως το μωράκι σου να είναι γερό.

Δημοσίευση

με το καλο κουκλα μου...σου ευχομαι να απολαυσεις αυτες τις στιγμες, να χαραχτουν στο μυαλο σου μονο ευχαριστες, και να παρεις το υγιες μωρακι σου αγκαλια, να κλαψεις με τα πιο ομορφα δακρυα χαρας και με το καλο να μας στειλεις φωτο να συγκινηθουμε και εμεις λιγοοοοοοο.....φιλια πολλα και με ενα αχχχχχχχχχχχχχχ.....

Δημοσίευση

Καλη λευτερια κοριτσακι μου.

Ευχομαι να εχεις εναν συντομο και ανωδυνο τοκετο.

Ολα θα πανε τελεια! Να εισαι ηρεμη και δυνατη για το μωρακι σου.

Ρουμπελακι μου!!!!!!!!

Ποτε εφτασε ο καιρος βρε θηριο?

Σαν χθες θυμαμαι που μας ανακοινωσες τα ευχαριστα!

Με το καλο και σε σενα αγαπη μου.

Ο θεος μαζι σας. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...