Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ!!!! ξερεις τι ειναι να εχεις καποιον να σου μαγειρευει, να συμμαζευει και συ να ασχολεισαι μονο με το μωρο?!?!?!? και οταν εισαι κουρασμενη να στο κρατανε για να κοιμηθεις?!?!?!?!

μακαρι να χα και γω εστω και τη μιση βοηθεια!!!!

να πας, να κανεις βολτες με το καροτσι (θα κανεις και κορμαρα) και ασε κατα μερος τα σαραντισματα κλπ. αυτα ειναι πρακτικες του παρελθοντος οταν η ιατρικη δε μπορουσε ουτε ενα κρυωμα να γιατρεψει

αντε να κατσεις μεσα καμια βδομαδα να στανιαρεις λιγακι αλλα μετα... βουρ στις βολτες!!!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

land μου δεν ξερω τι θα κάνεις εσύ τελικα αλλα εγω πραγματικα ηρθα και εγκατασταθηκα στην μητερα μου στην μακεδονια και ευτηχως γιατι μου τυχαν και κατι αναποδιες και δεν ξερω τι θα γινοταν αν ημουν μόνη μου στην αθηνα

φιλακια

Δημοσίευση

Το να μείνω με την μαμά μου μετά τον τοκετό , θα το θεωρούσα ένα βαρβάτο εφιάλτη!! Προς Θεού, η γυναίκα είναι φοβερή!! Μας έχει τρελή αδυναμία, είναι υπερπροστατευτική και δίνει πολύ αγάπη!! Αλλά... ανησυχεί για τα πάντα!! Μη κρυώσει το μωρό, μην κλάσει το μωρό... :laugh: κ.ο.κ.

Εγώ όταν γέννησα, ήθελα εμένα, τον άντρα μου και το μωράκι μου!! Ήμασταν εμείς οι 3 και μόνο!! Στην Αθήνα μένω 2 ορόφους πάνω από την μαμά μου! Αλλά λόγο δουλειάς του συζύγου μένουμε Εύβοια!!! Στις 15 μέρες λοιπόν, κι ενώ ο άντρας μου θα επέστρεφε στην δουλειά, τότε ναι.. έπαθα κατάθλιψη!! Δεν ήθελα να έρθει και να μείνω μόνη στην Αθήνα κι ας είχα την μαμά μου κι όλο τον κόσμο στα πόδια μου!! Τελικά πήρα το μωρό κι ήρθα κι εγώ Εύβοια! Γέννησα 31 Ιουλίου ήταν και Αύγουστος οπότε.. μια χαρά!!

Ασφαλώς και θα βγαίνεις βόλτα με το μωρό!! Η καθεμιά κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο για εκείνη και το μωράκι της!! Μια φίλη μου στο 1ο παιδάκι περίμενε να σαραντήσει ήταν και χειμώνας, τώρα στο 2ο στις 12 μέρες μάρσιπο και έξω απ'το σπίτι!

Αν μπορείς να συνυπάρξεις με την μαμά σου κάν'το!! Εγώ ούτε να το φανταστώ!! Γιατί έχεις που έχεις την ψυχολογία την περίεργη έχεις και τους άλλους να σου λένε τι να κάνεις και πως... και σε αγχώνουν παραπάνω.. Γνώμη μου!!!

Και κάτι που δεν το σκέφτεσαι τώρα αλλά θα με θυμηθείς... όταν με το καλό πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου!! Σε μένα συνέβη.. γιατί κι εγώ έτσι έλεγα , ότι θα τον αφήνω στην μάνα μου να κάνω βόλτες!! Πουθενά δεν πάω χωρίς το μωρό μου!! 10 μήνες μετά και τον άφησα το Σάββατο για 2 ώρες και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω πίσω!! Και την Κυριακή της τον κατέβασα το πρωί να κοιμηθώ λίγο παραπάνω γιατί είχα μια ίωση κι είχα εξαντληθεί και κάθε μισή ώρα πεταγόμουν κι ήθελα να κατέβω να τον πάρω!! Μιλάμε για τρελή εξάρτηση!! :P:)

Σόρυ για το μεγάλο ποστ!! :blush:

Δημοσίευση

κοριτσια μου τωρα ειδα τις "νεες" απαντησεις σας και ευχαριστω...τελικα αποφασισα να μεινω αρχικα σπιτι μου και να ρθει η μαμα για 1 βδομαδα εστω-να λειψει μονο 5 μερες απ τη δουλεια- και βλεπουμε!!θα παρει αδεια και ο αντρας μου!!θα μου μαγειρευει και η πεθερα μου.θα ρχεται και αυτη για λιγο!!θα χω και την κυρια που καθαριζει καθε Πεμπτη.οποτε αρχικα θα αραξω σπιτι μου και βλεπουμε... :silly:

εφαγα αυτο το φλασακι αυτες τις μερες που ηρθα στη μαμα μου-σπιτι της ειμαι ακομα-δεν μπορω...δεν εχει καθολου ησυχια!!!μπαινοβγαινουν οι θειοι μου που μενουν κοντα, χτυπανε τα τηλ. ασχετες ωρες καθοτι η μαμα ειναι φαρμακοποιος και δεν δυναται να το κατεβασει,αν τυχει και εχει εφημερια και ερθει σπιτι στις 2 το πρωι μπορει να την ξανακαλεσουν να παει στο φαρμακειο στις 4!! :S μπορει η μικρη να κλαιει και να ξυπναει και το αδερφο και τη μαμα μου...και δεν θελω να τους κουρασω διοτι αυτοι θα δουλευουν!!γενικα...καλυτερα μονη μου με λιγη βοηθεια!!και οποτε μπορω...θα την πηγαινω στη μαμα!!εστω για σ/κ..!!θα κατσω κανα 10ημερο-20ημερο στο σπιτι μου και μετα μια απο δω..μια απο εκει..σαν τις πεταλουδιτσες :silly: :laugh:

οσο για το 40ημερο μεσα..το εχω ηδη αποκλεισει!!!μου την δινει το πολυ μεσα....ζεστενομαιιιιιι... :laugh: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολες.

χτες ειχα εναν καυγα με τη μανα μου που μου ελεγε αυταρχικα μην διανοηθεις να βγαλεις τα παιδια πριν σαραντησεις εξω(περιμενω διδυμακια αρχες ιουλιου)!γενικα εγω δεν ακολουθω τιποτα απο ολα αυτα -μην βγεις εξω πριν τις σαραντα μερες, μην ερχεται κοσμος το βραδυ,φορα το βρακι σου αναποδα σορυ κιολας) γιατι τα θεωρω τελειως ανυποστατα και χαζα.η δικη μου αποψη ειναι αυτη χωρις να κατακρινω αυτους που τα ακολουθουν.

οταν ερθουν με το καλο τα μωρακια μου κ ειναι καλα οσο μπορω θα τα βγαζω μια βολτουλα.

κ γι αυτα κ για μενα.

μεσα στο κατακαλοκαιρο μονο καλο θα μας κανει μια βολτουλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...