Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

AthinaK στο kudamm-199 πήγα για την δευτερη μου εγκυμοσύνη. Έχουν καταπλικτική γεννετήστρια. Αλλά από τον υπέρηχο αυχενικής δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη. όλη την ώρα κοιτουσε το ρολοι του για να να σχολάσει και ολή την ώρα έλεγε ααα αυτο μετρησα για κεφάλι οτι να ναι λαθος έκανα μετά έλεγε ποπο για την αυχενική είναι σε πολυ δυσκολη θέση δεν μπορώ όλη την ώρα μια απογοήτευση ήτανε. Και στο τέλος όταν πηγα να του κάνω μια ερώτηση λέει μη μου κάνεις καμια ερώτηση οτι θες να ρωτήσεις στο γεννετιστή μετά απο μια βδομάδα. Και ήταν και πολύ αγενής. Καθόλου ευχαριστημένη. Aσε που ήταν ο μόνος γιατρός που μού είπε οτι δεν έπρεπε να κάνω διακοπή στο πρώτο. Μετά πρόσπαθησα να βρώ ραντεβού σε chaoui αλλά το νωρίτερο ήταν 31 μαιου οπου και θα είμαι 16 εβδομάδων και το εκλεισα. Εγώ αυτα τα 2 ξέρω για berlin. Eσυ ξέρεις κάποιο αλλο;

Δημοσίευση

πως γίνετε όμως να κλείσεις ραντεβού με τον Becker μόνο?? και εγω τον becker ήθελα αλλά επειδη είχε μέσα μια δυσκολη περιπτωση με στειλαν τελευταια στιγμη στον αλλον τον βλακα βρίσκεις ευκολα ραντεβου σε αυτον?

O blakas pou moz ekane thn eksetash einai o Albig ο οποιος βιαζοτανε να παει στην γυναικα του την Λουκια!!

Δημοσίευση

Giotalix έγραψε:

Σακουλίνα εμβρυοκαρδιογράφημα εννοείς το doppler που βλέπει το παιδί σε υπέρηχο β επιπέδου και ακούει την καρδιά βλέπει αν αιματώνετε καλά και βλέπει το καρδιογράφημα του εμβρύου?

άμα σου πω πως δεν ξέρω ακριβως πως γίνεται η εξέταση, θα το πιστέψεις? πραγματικά δεν γνωρίζω, ξέρω μόνο πως γίνεται απο ειδικό εμβρυοκαρδιολόγο σε συγκεκριμένες βδομάδες.....εγώ έχω ραντεβού για Σάββατο 29, οπότε αν θες μετά μπορώ να σε ενημερώσω

Δημοσίευση

Για να κλείσεις με αυτόν που θες πρέπει να το ζητήσεις και να σου δώσουν ραντεβού. Υπάρχουν και άλλοι καλοί στο Βερολίνο. Εγώ μάλλον θα πάω στον Hirsch για την Β επιπέδου.

Αν τους πεις ότι η εγκυμοσύνη σου έχει κίνδυνο οφείλουν να σε βάλουν αμέσως. Είναι πως θα χειριστείς την γραμματέα. Πάρε ξανά τον Chaoui και να επιμείνεις να σε δει το συντομότερο. Και εσύ δύσκολη περίπτωση είσαι και πρέπει να σε καθυσηχάσουν. Πάρε όποιον θες αλλά πιεσε τις κοπέλες στο τηλέφωνο. Μονο έτσι γίνεται δουλειά.

Δημοσίευση

To exw κανει με την γραμματεία του chaoui και αυτο που λενε είναι οτι ο chaoui νωρίτερα λείπει σε συνεδρια και αυτο το ραντεβου είναι το συντομότερο δυνατο. Καθε πότε σου κάνουν αιματολογικές για ελενχο σιδηρου??giati εμενα έχουν να μου το ελενξουν απο 23-3. Δεν το ελενχουν συχνα?

Δημοσίευση

Κάθε δεύτερη επίσκεψη μου παίρνουν αίμα για σίδηρο. Και εμένα έχουν να το ελέγξουν από 9/3!!!!!

Ο Chaoui μου είπε ότι την Β επιπέδου μπορώ να την κάνω στον Hirsh γιατί θα λείπει εκείνη την περίοδο.

http://www.praxis-hirsch.de/

Έχω ακούσει καλά λόγια. Μου έχουν πει και για άλλους αλλά δεν το έψαξα.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Από προχτές έιμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήγαμε στον chaoui για υπερηχο β επιπέδου στην 16 εβδομαδα και ήταν όλα πολύ καλά. Η αυχενική είχε μειωθεί στο 3,3 και έχει γίνει πια λιπάκι όπως πρέπει να είναι και είπε οτι τώρα έτσι πρέπει να είναι. Ο chaoui δεν το θεώρησε απαραιτητο να κανω αμνιο αλλά εγω την έκανα και 10 ιουνιου θα έχω νέα.Από προχτές με τον άντρα μου πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας!!! εχουμε ακομα δρόμο μπροστά μας αλλά είναι μια καλή ανάσα!!!:)Μας είπε επίσης οτι είναι μπεμπούλα!!!AthinaK σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου θα σε κρατάω ενήμερη :)

Δημοσίευση

μπραβο που το μωρακι σας ειναι καλα!! με το καλο να το παρετε και αγκαλιτσα! B)

αλλα απο τις 16 εβδομαδες σου εκανε β επιπεδου?? δεν ειναι λιγο νωρις?? γυρω στις 20-22 νομιζω γινεται αυτη η εξεταση.. :dry:

Δημοσίευση

Κανονικά ναι γίνεται στις 22 εβδομάδες αλλά στην περίπτωση μου επειδή έπαιζε το ενδεχόμενο διακοπής κύησης το κάναμε απο τώρα και τα είδε όλα αναλυτικά. θα κάνω άλλους 2 β επιπέδου έναν στην 19 εβδομάδα και έναν στην 23 εβδομάδα.Κανονικά θα έκανα έναν στην 22 εβδομάδα και τέλος αλλά τότε θα λείπει ο καθηγητής και έτσι προτεινε να μας κοιταξει μια πριν και μια μετα.

  • 4 years later...
Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.εγω εκανα αυχενικη διαφανεια και βγηκε 3,5 εχω κανει την εξεταση με τι αιμα λεγεται verifi τα αποτελεσματα θα βγουνε σε μια εβδ.κοντευω να τρελαθω.εχει κανει καποια την ιδια εξεταση?

  • 8 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 

εγω σήμερα έκανα την αυχενική και περιμένω ακόμα τις αιματολογικές 

ο υπέρηχος έδειξε φυσιολογικά τα πάντα πέρα από την αυχενική που ήταν αυξημένη ,στο 4!

κλαιω όλη μέρα !!!δε μπορώ να το διαχειριστώ και δε ξέρω καν αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα σκέφτομαι 

ο γιατρός μ μου είπε ότι μόλις λάβουμε όλες τις απαντήσεις ,μέχρι αύριο το απόγευμα , θα προχωρήσουμε λογικά σε τροφόβλαστη.

εχει κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία ;σημαίνει αυτή η αυξημένη αυχενική πως το μωρό μ είναι άρρωστο ;τι ελπίδες υπάρχουν να είναι όλα καλά ;

ευχαριστω !

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 25/9/2023 at 8:31 ΜΜ, ο/η Klapsiara είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

εγω σήμερα έκανα την αυχενική και περιμένω ακόμα τις αιματολογικές 

ο υπέρηχος έδειξε φυσιολογικά τα πάντα πέρα από την αυχενική που ήταν αυξημένη ,στο 4!

κλαιω όλη μέρα !!!δε μπορώ να το διαχειριστώ και δε ξέρω καν αν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα σκέφτομαι 

ο γιατρός μ μου είπε ότι μόλις λάβουμε όλες τις απαντήσεις ,μέχρι αύριο το απόγευμα , θα προχωρήσουμε λογικά σε τροφόβλαστη.

εχει κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία ;σημαίνει αυτή η αυξημένη αυχενική πως το μωρό μ είναι άρρωστο ;τι ελπίδες υπάρχουν να είναι όλα καλά ;

ευχαριστω !

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε αισιόδοξα, όσο μπορείτε. Η αυχενική δίνει ενδείξεις και ο επεμβατικός έλεγχος, που γίνεται μόνο αν υπάρχουν ενδείξεις, δίνει την οριστική διάγνωση. Σας στέλνω πολλή θετική ενέργεια και εύχομαι όλα να πήγαν καλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...