Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

lovebaby έγραψε:

ΩΩΩΩΧ! ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΑ....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΗΣΩ ΕΓΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ????ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΖΗΛΕΙΕΣ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΜΟ ΧΗΝΟ(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ)ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΕΙΣ'ΩΡΑΙΑΑΑΑ.ΜΠΡΑΒΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΩΛΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ????? :(

Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΑΚΙ :angry: ΕΙΜΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΑΝΤΕ!!!ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ

ελα βρε παραπονιαρικο κοριτσακι!!!!!!που χαθηκες εσυ??????

το ξερω ότι εισαι αιγοκερίνα αλλα Κωνσταντινούλα έλεγα την mummydi (συνυνόματη με σενα!)δεν σε μπέρδεψα χαδούλι... :P:P τα φιλια μου στις κοράκλες σου...!!!!!!

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Τώρα το παρατηρησα...υπηρχε θέμα για τοξότες και εισασταν ολες τσουπρες? :P:P:P:P και εγω τοξοτης ειμαιιιιιιιι....

ναι ναι ναι!!! liberty και το χα ανοίξει εγω... :P αφού ζήλεψα απο το ταυράκι την Ραμόνα που χε ανοιξει αντίστοιχο χαχαχα... :woohoo: :woohoo: έχουμε κάτι βδομαδες να γραψουμε..

γεια σου τοξοτάκι... :P

Δημοσίευση

ηρθα κ εγω για να πω ποσο αγαπαω το Καρολινακι....

ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γινεται να μη την αγαπαω????φυσικα κ οχι....

ενταξει...μπορει να εχει καποια μικρα ελλατωματακια,αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη :P:P:P

Δημοσίευση

μικρα ελλατωματα...απαριθμησε τα!

χαχαχα παω στοιχημα οτι θα πεις για το γελιο της!χαχαχαχα καλα καντε κατι να την κανουμε να σκασει σε δυνατα γελια!χαχαχαχαχα

αντε βρε σκασμενο ολοι σε αγαπαμε φατσα

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ηρθα κ εγω για να πω ποσο αγαπαω το Καρολινακι....

ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γινεται να μη την αγαπαω????φυσικα κ οχι....

ενταξει...μπορει να εχει καποια μικρα ελλατωματακια,αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη :P:P:P

ευχαριστώ Βουλίτσα μου...!!!!!και εγω σ'αγαπω φιλεναδίτσα μου :P:P και ας μας χωρίζουν πάρα πολλά χιλιόμετρα... :(

αφού εχω καποια μικρά πάλι καλα...χαχα :P φιλησε μου την Μαγουλίτσα σου

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μικρα ελλατωματα...απαριθμησε τα!

χαχαχα παω στοιχημα οτι θα πεις για το γελιο της!χαχαχαχα καλα καντε κατι να την κανουμε να σκασει σε δυνατα γελια!χαχαχαχαχα

αντε βρε σκασμενο ολοι σε αγαπαμε φατσα

μμμμμμμμμμμμμμμ δεν έχεις και άδικο... ;) αφού όταν περναω καλα και γελάω ...γελάω τόσο δυνατα ωρες ωρες.. που μου λεει ο αντρούλης μου γέλα λίγο πιο δυνατα...δεν σε άκουσε ο τελευταιος και εκεί με ακουει σίγουρα... :P:P:P α ρε ραμονάκι με έκανες και γέλαγα όταν ανοιξες το θεμα να σαι καλα... και όοοοοοοοοοοοοολα τα κορίτσια που απάντησαν... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Aphroditi έγραψε:

Εγω που γνωρισα την Καρολινα ειναι τρομερηηηηηηηηηηηηη. Εχει πολυ γελιο. Μου αρεσει που ειναι μες στην τρελη χαρα, χαμογελαστη. Γκρινιαρα δεν την ειδα!

αγάπη μου εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! ευχαριστώ για καλά σου λογάκιααααααααα...και εγω σε συμπάθησα πολυ πολυ :):) και σίγουρα θα κανονίσουμε για καφεδάκι...η αλήθεια ειναι ότι πιο πολυ γκρινιάζω στο έτερον μου ήμισυ... :P:P

Δημοσίευση

ΚΑΡΟΛΙΝΑ.....ΚΑΡΟΛΙΝΑ....ΚΑΡΟΛΙΝΑ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΖΗΛΙΑΡΑ????

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΝΑΙ,ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ,ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ

ΖΗΛΙΑΡΑ???

ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ MAMMYLAND ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

na mai k egw... eipa na mpw na sxoliasw na sas pw tin alitheia giati mallon alla exete katalavei gia to sugkekrimeno atomo... alla exete katalavei lathos files mou... i karolina den einai auti pou kserete... min sas ksegelaei... einai gkriniara :P , einai ziliara ;) , einai xazomama :woohoo: (mas exei priksei me tin kori tis, i opoia einai mia koukla..xixixi) k genika exei ola ta kaka tou kosmou :silly: ...

alla emeis tin agapame me ta ellatwmata tis giati einai fili mas :kiss: .. se agapame polu polu xazomanoula tou mammy :cheer: ... filakia polla polla gkriniaroula :kiss: ...xaxaxa :)

mama_xina έγραψε:

πλακα κανεις δεν γκρινιαξε? χμ...βρε λες να της το βγαζω εγω αυτο?

Mallon tis to vgazw k egw giati gkriniaze sunexeia k tin kuriaki :woohoo: ....

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ελευθερια ασε η ζαχαρενια ζηλευει τοσο που θελει να κλεψει την λαμψη απτην καρολ χαχαχαχα

Αγαπαμε καρολινακι καργα!

απο εκει που ντρεποταν να παει σε συναντηση...αρχισε να οργανωνει κιολας! ασε που οσες την εχουμε δει απο κοντα κολλαμε απιστευτα και θελουμε κι αλλο κι αλλο! κοριτσαρα μου εισαι ενα υπεροχο πλασμα τελος!

αχ βρε Ραμονακι μου είσαι θεααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!σ αγαπω πολυυυυυυυυυυυ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

PURPLE έγραψε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ.....ΚΑΡΟΛΙΝΑ....ΚΑΡΟΛΙΝΑ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΖΗΛΙΑΡΑ????

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΝΑΙ,ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ,ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ

ΖΗΛΙΑΡΑ???

ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ MAMMYLAND ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ :laugh: :laugh: :laugh:

έλα Μαράκι μου με την απίστευτη μπεμπούλα... :woohoo: :woohoo:

ασε λεει το Ραμονάκι ότι ζηλεύω ...αυτη ζηλευει εμενα..χαχαχα :P:P

Δημοσίευση

marialout12 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλες !!! είμαι καινούργια στο forum και έτσι δεν γνωρίζω καμία σας όσο για την Καρολ μιας και είναι τοξοτάκη σαν και εμένα δεν έχω παρά να της στείλω και εγώ την αγάπη μου !!!! :kiss:

καλωσόρισες στην παρεα μας...τοξοτακι και εσυ ε? φιλιά... :kiss:

Δημοσίευση

neneka έγραψε:

na mai k egw... eipa na mpw na sxoliasw na sas pw tin alitheia giati mallon alla exete katalavei gia to sugkekrimeno atomo... alla exete katalavei lathos files mou... i karolina den einai auti pou kserete... min sas ksegelaei... einai gkriniara :P , einai ziliara ;) , einai xazomama :woohoo: (mas exei priksei me tin kori tis, i opoia einai mia koukla..xixixi) k genika exei ola ta kaka tou kosmou :silly: ...

alla emeis tin agapame me ta ellatwmata tis giati einai fili mas :kiss: .. se agapame polu polu xazomanoula tou mammy :cheer: ... filakia polla polla gkriniaroula :kiss: ...xaxaxa :)

mama_xina έγραψε:

[/quote:1pvfj4n8]

ευτυχώς που ειπες στο τελος καλη κουβεντα Ρενούλα μου...χαχαχα

:P:P:P πειραχτήρι μου εσύ... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

xaxaxa δεν σας πιστευω!!!!!

Παπενια η μανα σου ειναι μουρλη.....

Να εισαι καλα Καρολινακι που μας κανεις και γελαμε και μας φτιαχνεις την ημερα...εσυ και τα καμοματα της παπενιας σου

Χρυσουλίνι μουυυυυυυυυυυυ αστα...με λενε όλοι γκρινιάρα και παραπονιάρα...οχι πες μου έχουν δίκιο?????παραπονιέμαι εγω ποτε?ποτεεεεεεεεεεε :P:P:P:P μακια στον ζωρούλη χριστοφοράκο...ευτυχώς η παπένια μου ηρέμησε λιγάκι... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο πλακούντας δε λέει κάτι στη φάση που είσαι αφού το μωρό ουτως η αλλως πήρε το ιδανικό βάρος. Γιατί όμως δε σου πρότειναν να σε βάλουν πχ στην 37η με πρόκληση όμως με φυσιολογικό; Γιατί κατευθείαν καισαρική; Ο θυροειδής είχες θέμα και παλαιότερα ή τώρα έγινε με την εγκυμοσύνη; Σου ειπαν ότι μετά θα στρώσει;
    • 12/3 έχω ΠΗΤ. Καμιά φορά όταν περπατάω νιώθω κάτι σουβλιές κάτω κάτω πολύ χαμηλά εκεί που είναι κεφαλάκι του μωρού .. μαλλον απο τη πίεση θα είναι.. τρομάζω. ππωπω
    • Εγώ τα βράζω σε κατσαρόλα και μετά τα αλέθω με ράβδο μπλέντερ και είναι οκ ίσως στον ατμό να γίνονται πιο καλά δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει 🤷‍♀️
    • Και εγώ άρχισα να σκέφτομαι να την πάω σιγά σιγά στην κούνια που είναι μέσα στο δωμάτιο μας να βγάλω το λικνο και σε κανένα μήνα θα ετοιμάσω επιτέλους δωμάτιο να της βάλω και τις δύο αλλά κυρίως την μεγάλη πιστεύω θα είναι δύσκολο τώρα η αλλαγή αλλά άργησα κιόλας  εγώ έχω βάλει κάμερα στο λίκνο και μου στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν το μωρό κουνιέται ή κλαίει και μπαίνω την βλέπω από το κινητό μου ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και την ξυπνάω 
    • Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα να κάνετε ένα διάλειμμα και εμένα το μεσημεριανό δεν το τρώει 🤷‍♀️ υπομονή που θα πάει σιγά σιγά θα το δεχτούν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...