Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πριν 3 μερες κοπανησα την κεφαλα μου στο νεροχυτη της τουαλετας. Το χτυπησα με τοση δυναμη που ακουστηκε ενα πολυ δυνατο ΝΤΟΥΠ και για λιγα δευτερολεπτα δεν εβλεπα τιποτα. Απο τοτε εχω καποιες ζαλαδες, οχι πολλες ουτε πολυ εντονες. λετε να ειναι απο το χτυπημα?

Δημοσίευση

Maimoudaki έγραψε:

Καλα δεν ειναι πολλες οι ζαλαδες ουτε εντονες... αλλα με ανησυχησε ο αντρας μου.. αχ θα παω αφου υπαρχει ομοφωνια...

λενακι ειχες διασειση?? περναει δυσκολα?

Ναι είχα Λενάκι μου!! Θυμάμαι μου είπαν ξεκούραση και όχι

απότομες κινήσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μην το λες… Πέρυσι με μια επαφή έμεινα έγκυος άσχετα που δεν προχώρησε κ τώρα με 2. Κ μάλιστα χωρίς να ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία…. 
    • Μπράβο κοριτσάκι μου με την εξέταση όλα καλά!!! Ηρέμησες φαντάζομαι τώρα; Κορίτσι παιδί μου τι θες;;; Κιουρια🤣🤣🤣 Ναιιιι το μπουμπουκάκι είναι φίλη μου !!!
    • Τον ίδιο πηρα .Καθολου δε με βόλεψε .Επισης ο παιδίατρος μου είπε ότι τα μπιμπερό στο ψυγείο ότι  ξεσποστεορωνονται δεν έχει κανένα νόημα γενικά μου κατέρριψε τα πάντα που η άλλη δε μου είχε πει καν .Μου είπε μπορώ να έχω θερμό για 6 ωρες με ζεστό νερό όχι νερό στο ψυγείο με τα μπιμπερό .Τωρα αυτά μου είπε αυτά σας λέω κ εγώ 🤣🤣🤣Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας .Γράπτες οδηγίες για ολα.Κ επειδή κ εγώ είμαι επαγγελματίας υγείας βλέπεις τη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη .Ενιωσα κ άσχημα που κάθισα δυο μήνες στην άλλη .Δεν έκανα πυρετό εμένα πολύ οκ .Τονδευτερο εμβόλιο μου είπε που είναι της μηνιγγίτιδας θα δώσει προληπτικά αντιπυρετικό γιατί αυτό κάνει πυρετό.
    • Κορίτσια υπήρχε μια εξέλιξη όχι πολύ θετική. Εχθές το βράδυ είδα καφετί αίμα στο εσώρουχο, επικοινώνησα με το γιατρό και με έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο για να μη χάνω χρόνο, εκεί μου έκανε πάλι κολπικό υπέρηχο και είδε ένα μικρό σάκο ο οποίος δε φαινόταν προχθές.  Μου έκαναν και μια χοριακή μέσα σ ένα 24ωρο η οποία δεν είχε πάρει πολύ αύξηση,αλλά μια μικρή άνοδο.και μου έδωσαν χάπια προγεστερόνης.Πονο δεν έχω αλλά είναι όλα αβέβαια ακόμα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...