Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανουλες Χριστουγεννων 2009!!!Νο4!!!

Recommended Posts

koritsaki mou kalhspera!

me ka8ushxasate me ta xeria!apla epeidh ston autismo auto 8ewreitai stereotuph kinhsh kai einai to prwto pragma pou sou deixnei oti kati tetoio sumbainei gi auto eixa agxw8ei....eimai trelh mallon mh me pare3hgeite!kata ta alla einai ola ta kinhtika tou mesa sta fusiologika(dhl to tentwma to krathma to ka8isma klp klp)

eua mou pou blepw ta pm????oute pou 3erw!gia pes pou na paw na dw!?

olia mou giati den mporoume na moirastoume tous 8uroeidhdes mas!?emena einai 0,02!!!!to tsh!katalabaineis ti uperleitourgia travaw!asta!esena htan enta3ei prin kai kata thn diarkeia ths egkumoshnhs????emena eixe ru8mistei 2-3 mhnes prin kai eixa kojei ta xapia kai meta 3eru8misthke ligo sto a' trimhno...meta htan teleios!!!oi ormones ekanan kalh douleia!twra pali skata!en to meta3u mou eipe mhpws na ton ebgaza,alla lew na to apofugw!toulaxiston pros to paron!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 939
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Hello :)

Τι καλημέρα βρε ΒΙΚΑΚΙ που έχει πάει μεσημέρι? Μη μου πεις οτι τώρα ξύπνησες παλιουπναρού :P Χτύπησε σχεδόν 12-ωρο ύπνο ο ξανθούλης? :blink: Τέλεια! Εμένα πόοοοτε? Μάλλον ποτέεεεε :laugh: Δε βαριέσαι έχω αρχίσει και συνηθίζω...

Εμείς ετοιμαζόμασταν για βολτίτσα και μου αποκοιμήθηκε η μικρή μου όπως την τάιζα και τη λυπάμαι να την ξυπνήσω... Έτσι κι αλλιώς δεν κοιμάται πάνω από μισάωρο οπότε θα περιμένω... Σήμερα έχει πολύ καλό καιρό! Το πρωί είχε και ηλιαράκο αλλά τώρα συννέφιασε λίγο αν και κάνει ζέστη επιτέλους.

'Ολια άλλαξες τη φοτό του μικρού στην υπογραφή σου ή απλά τώρα την πήρα χαμπάρι? Είναι πολύ πολύ γλυκός!!!

Πάτσυ τα πιερνίκι ξέρεις αν έχουν γάλα? Δεν έχω τολμήσει να δοκιμάσω ακόμη...Πάντως παίζουν πολλά γλυκά γενικώς...και πολλά παγωτά...και δε μπορώ να φάω τίποτα και μου τρέχουν τα σάλια κανονικά....Πήγαμε σε μια τέλεια καφετέρια που είχε πολλά ήδη σοκολάτας. Πήρε ο καλός μου μια τεράστια κρύα λαχταριστή σοκολάτα με παγωτό και σαντιγύ κι εγώ την έβγαλα με εσπρεσσάκι :( Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάμε εκεί :angry:

Λέμον μπορεί να είναι τα δοντάκια του...γιατί άλμα τόσο καιρό δε μπορεί...Παίζει όμως να είναι και από την αλλεργία. Το σβαν είναι το χοιρινό σε κονσέρβα? Για κοίτα μην έχει γάλα.....

Πασχαλάκι τα περισσότερα παιδάκια τις ξεπερνάνε τις αλλεργίες πάνω στο χρόνο. Αυτά που θηλάζουν τις ξεπερνούν πιο γρήγορα... Ελπίζουμε λοιπόν ότι δε θα έχουν για πάντα πρόβλημα. Εμένα έχει μόνο στα γαλακτοκομικά και όχι πολύ βαριάς μορφής.

Φιλιά :kiss: και ...στα μωροπατουσάκια :P - πάλι σε πρόλαβα Σόφι χαχαχαχα

καλησπερα κουκλες!!!!!!!!!!

εμεις ειμαστε καπως καλυτερα σημερα.λιγες μυξουλες και λιγο βηχαλακι μονο....ε,που θα παει...θα φυγουν κι αυτα!!!!! ;)

λενακι,κατω αριστερα στην οθονη εχει κατι σχεδιακια.πατα τη σημαια και θα μπεις στα πμ!!!!σου εχω κανει και αιτηση φιλιας!!!!

γιωτου,ποτε θα συντονιστουμε στο τηλ?????? :)

χρυσα,ακομα ξυπναει συνεχεια??????μηπως ειναι δοντια τελικα???τη μερα πως ειναι????

ολια μου,εχουμε κανει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας.40ευρω το πηρα απο 80 με το βιβλιαριο του δημοσιου.

πατσουλινι,δεν πιστευω να πας για τριτο ε???????

βικακι,αυτη η σκονη μου την εχει σπασει πια..... :angry:

μαγδουλινι,κανε υπομονη και μολις περασουν οι αλλεργιες βουρ στη σοκολατα!!!!!!! :laugh:

ΕΥΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ.ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΘΕ.ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΤΣΙΚΙ ΝΑ ΦΑΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ...ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ?ΧΑΧΑΧΑ.ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΤΑΚΙ.ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΠΟΥΦΕ.....ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΕΡΝΙΚΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΟΥΝ ΓΑΛΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ Ε?ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ.ΧΑΧΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ....ΜΑΚΑΡΙ.....ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΦΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.ΒΙΚΑΚΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΝΗ?ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣ.ΒΡΩΜΑΙΡΗΔΕΣ. :P

Ε καλά...μιλάμε για μια απλή μικρή & ελαφριά αλλεργίτσα στα γαλακτοκομικά κι όχι για μια σουπερ-ντούπερ-βαρβατο-καρα-αλλεργιάρα που έχετε εσείς :P Υπομονή θα περάσει κι εσάς :)

Για γρήγορο μπουφέ δεν παίρνεις έτοιμα κατεψυγμένα τυροπιτάκια-λουκανικοπιτάκια κτλ να τα πετάξεις στο φούρνο? Επίσης κανά κεφτεδάκι, καμιά πιτσούλα που γίνεται γρήγορα κι αρέσει στα παιδάκια ;) Δεν έχω κάνει παιδικό πάρτυ ακόμα και δεν το έχω πολυψάξει να σου πω...Θα έχετε πολύ κόσμο?

Κοριτσακια μου καλησπερα !!!Σημερα ολη μερα πακεταριζα τα χειμωνιατικα ρουχα.Τα εβαλα σε τσαντουλες με φερμουαρ .Ψοφησα απο το πρωι Εβαλα και ενα πλυντηριο αλλα ο μικρος δε μ αφηνει να το απλωσω.Ευτυχως ηταν καλο παιδακι και αφησε τη μαμα να κανει δουλειες.Τωρα μονο τον επιασε η γκρινια .Ειναι η ωρα μας..Πριν απο λιγο τον ειχα στο καροτσι και στο τσακ τον προλαβα να μην πεσει στο πατωμα .Κατατρομαξα.Τωρα τον εχω δεμενο και δεν του αρεσει .Βικακι θυμηθηκα εσενα.Με τιποτα ξανα αδετο στο καροτσι..

Μαγδα τη φωτο του μπεμπη την αλλαξα εχθες.Ειναι χθεσινη η φωτογραφια..

Πατσυ μου σου ηρθε η περιοδος?Για γρηγορο μπουφε κανε αυτα που σου ειπε η Μαγδα μια χαρα θα ειναι και γρηγορα και ευκολα..

Ινε μου ο θυροειδης μου ηταν ρυθμισμενος σολη την εγκυμοσυνη .Μετα τη γεννα απορυθμιστηκε.Ισως για αυτο δεν μπορω να χασω και κιλα..Αυριο θα παω στο γιατρο το πρωι...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΑΡΚΕΤΟ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΧΙ ΧΙ ΧΙ... :P :silly:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΓΧΟΝΩΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ.

ΠΑΤΣΥ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΠΟΜΠΑ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΠΡΙΟΣ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ Κ ΤΥΡΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ,ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ Κ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΥΡΙ Κ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ FINGER FOOD ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ,ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΚΡΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ Κ ΝΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΤΑΚΙΑ,ΚΟΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΛΠ

ΕΤΣΙ ΜΑΓΔΑΚΙ Ε?????? :evil: :laugh: :laugh:

Ε ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Μαγδα το σβαν δεν εχει γαλα!

Το τσεκαρα ;)

Παντως κοριτσια μου φαινεται βγαζουμε και δοντακι.

Ο μικρος εκτος απο τα πολλα σαλια τριβει με μανια τα ουλα του και αμα βαλω το χερι μου το ευχαριστιεται!!!

Πατσυ κοιτα αφου δεν θες τα συνηθισμενα κανε σαλατες.

Κοτοσαλατα η μακαρονια με τονο και μαγιονεζα βαλε και κανενα μπιφτεκι στο φουρνο στην λαδοκολλα μια χαρα!!

εγω συνηθως σε τετοια εκανα πιτες διαφορες.

Με κιμα.ρολλα τυριων και τετοια διαφορα.

Τωρα θα μπορουσες να κανεις κι αλλα.

Να πεις στον μπαμπα σου να σου φερει σου και να τα γεμισεις εσυ με τυρια η οτι θες οπως και μπριος.

Αυτα...δεν μου ρχεται κατι αλλο τωρα!

Τα φιλια μου σε ολες σας!!!!

Γειά σας όμορφες!!

Πάτσυ μου κατεψυγμένα ωραιότατα τυροποιτοειδή , ξέρεις τι καλά που είναι για πάρτυ??? Άντε να περάσετε όμορφα και να χαίρεσαι τη Νεφέλη! Να της δώσεις φιλιά!!!

Γιώτα ευχαριστώ για την απάντηση.. τίποτα δεν σου ξεφεύγει ρε θηρίο?? :laugh: :laugh:

Όλια η φώτο του μπέμπη σου είναι γλύκα!!! Έχει ομορφύνει!!

Ευάκι, τις προάλλες είχα αφήσει ανοιχτό τον υπολοιγιστή και τον είχα ξεχάσει μετά είδα το μήνυμά σου :( τι κρίμα που δεν τα είπαμε..

Μάγδα... Πολωνία

??? Super!!!!!!! να περάσετε όμορφα.. !!!!ώστε ταξίδια θέλει η μικρή??

Σας φιλώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!!!!

εμεις ειχαμε παει βολτα στο πανυγηρι...ειναι αυριο της αναληψεως και γιορταζει το κορωπι...2 ωρες περπαταγα παλι...

ευακι τελικα τα καταφεραμε και μιλησαμε :P ...σου στελνω και πμ με τα στοιχεια του ;)

πατσυ ενω τρελενομαι για μαγειρικη...συναινομαι τα παρτυ :blush: οποτε δεν εχω και κατι να σου προτεινω :P

χρυσα το σβαν εχει και εκτος του χοιρινου και μοσχαρι...βασικα καλο θα ηταν να αποφευγεις τις κακες ποιοτικα τροφες :blush:

σοφακι γνωμη μου ειναι να πας να το δουν το παιδι απλα για να κοιμασαι ησυχη..λεμε τωρα...γιατι μονο υπνο δεν κανεις :laugh:

ολια παντα δεμενο σε καροτσι η ριλαξ...και φυσικα στην αλλαξερια ποτε μονο του...θελουν πολυ προσοχη τωρα :)

ινε μου απο οσα γνωριζω ο αυτισμος δεν φαινεται σε τοσο μικρη ηλικια...καταλαβαινω του φοβους σου..λογω επαγγελματος...τα βλεπεις ολη την ημερα μπροστα σου..αλλα αν σκεφτεσαι ετσι θα τρελαθεις...οταν εκανα πρακτικη και περναγα απο διαφορα τμηματα σε μερικα απο αυτα παθαινα μελαγχολια και φοβουμουν μη τυχη κατι απο ολα αυτα σε μενα η στους δικους μου...αλλα καταλαβα οτι δεν μπορω να συνεχισω ετσι...βεβαια ακομα δεν το εχω αποβαλει αυτο το συναισθημα...αλλα το προσπαθω..

α!!!!!!!!!ξεχασα να σας πω!!!

ο μικρος σημερα γυρισε μπρουμητα...ολομοναχος :woohoo: ...αχ!!!!!!μεγαλωνει το μαναρακι μου :)

αυτα.......φιλακια σε ολες :kiss::kiss::kiss::kiss:

patsoulini hr8e h periodos???loipon mporeis na gemiseis megalh sfoliata me loukanika(2 seires),ketsup kai turia kai einai wraia meta otan thn kobeis(san rolo).ta soublakia me ta ntomatinia mporeis na ta mph3eis kai panw se ena portokali gia efe!krouasanakia zampon turi marouli,jwmakia me galopoula kai rokfor h filadelfia kai solomo kai na ta kojeis me formakia se diafora sxhmatakia...kai fterouges kotopoulo pane(egw tis boutaw prwta se ena meigma apo giaourti moustarda kai alatopipero kai meta se frugania kai tis jhnw se dunato fourno...superr!!!)...den mou rxetai tipota allo twra....apla mou anoi3e h ore3h 11 to bradu!alla katse na sou r8ei h periodos....pou na paleueis egkuos gunaika??xaxaxaxa!

"ινε μου απο οσα γνωριζω ο αυτισμος δεν φαινεται σε τοσο μικρη ηλικια...καταλαβαινω του φοβους σου..λογω επαγγελματος...τα βλεπεις ολη την ημερα μπροστα σου..αλλα αν σκεφτεσαι ετσι θα τρελαθεις...οταν εκανα πρακτικη και περναγα απο διαφορα τμηματα σε μερικα απο αυτα παθαινα μελαγχολια και φοβουμουν μη τυχη κατι απο ολα αυτα σε μενα η στους δικους μου...αλλα καταλαβα οτι δεν μπορω να συνεχισω ετσι...βεβαια ακομα δεν το εχω αποβαλει αυτο το συναισθημα...αλλα το προσπαθω.."

o autismos mporei na diagnwstei kai emfanizetai sta 2 me 3 xronia tou paidiou!apla logo epaggelmatos fobamai mhn mporw na kanw thn diagnwsh pio grhgora!xaxa!asta!den ginetai na mhn ephreazesai re gamwto,einai ena epaggelma pou kalws h kakws to biwneis,to zeis kai to koubalas kai sto spiti sou!hdh to kanw 8 xronia alla akoma kai shmera den katafernw na mhn ephreazomai!isws me ta xronia ma8aineis na to afhneis e3w apo thn porta sou opws lene oi palies!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ.ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ.Μ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΞΙΑ.ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΣΚΑΣΩ.ΦΦΦΦΦ.

Καλημερα !!!!!

Ετοιμαζομαι να παω στον ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει και αυτος.

Πατσουλινι να χαιρεσαι τη Νεφελη σου..Δωστης ενα φιλακι και απο μενα..

Φιλια σε ολες !!! :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Ινέ μου θα τρελαθείς έτσι καλή μου έχεις δίκιο το καταλαβαίνω αλλά προσπάθησε να αποβάλεις οσο μπορείς τέτοιες σκέψεις(κ εγω τέτοια σκέφτομαι κάθε μερα :silly: )...

Πάτσυ να χαίρεσαι την μικρή ψυχοβγάλτρα σου όπως λες κ εσύ,να είναι πάντα καλά εύχομαι γερη κ ευτυχισμένη κ πάντα να γελάει το μανάρι μου!!

Γιώτα μου ναι έχω σκοπό να πάω απλά περιμένω τέλος του μήνα να πάμε πάλι παιδίατρο να δω τι θα μου πεί γιατί δεν το συζητήσαμε πολύ την προηγούμενη φορά κ μετά θα κανονίσω οπωσδήποτε να βρω χειρουργό.Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ με αυτό...

Όλια είσαι η πρώτη καλημέρα για σήμερα!!Καλημέρα κ περιμένουμε τα νέα σου απ΄τον γιατρό!

Εχτές θήλαζα ξαπλωμένη γιατι το μανάρι μου δεν ξέρω πως το έπαθε αλλά ξύπναγε συνέχεια :silly: :woohoo: κ έτσι κάπως εχω κοιμηθεί!!!

Μάγδα σήμερα δεν με πρόλαβες!

Φιλάκια σε όοολα τα πατουσομπουτάκια!!!!! :kiss:

Καλημμερα κουκλιτσες!!

Εμεις καπως κοιμηθηκαμε χτες,νομιζω ξυπνησε λιγοτερες φορες η απλως εχω συνηθισει...

Παντως βγαζουμε και δοντι γιατι ο καημενος τριβει τα ουλα του με οτι βρει!

Ο Μιχαλης ειναι στην πεθερα μου κι ετσι πηγα με τον μικρο στον παιδικο που εχω σκοπο να στειλω τον Μιχαλη να τον δω και να παρω τα δικαιολογητικα.

Το μονο κακο ειναι οτι τα κοιμιζουν εκει τα μωρα και ο δικος μου ισα ισα θα κοιμαται μια ωρα και μετα σπιτι δεν θα θελει να ξαπλωσει...

Τεσπα ας ειμαστε γεροι και θα δω πως θα το κανουμε.

Πατσουλινο να χαιρομαστε την νυφη μου!!!

Να ναι παντα γερη δυνατη και ευτυχισμενη!!

Αν και με σενα μανα το κοριτσι ειναι καταδικασμενο!χαχαχαχαχα

Και φυσικα μπλλλλλλλλ!

Σοφια εγω ξαπλωτη θηλαζω τα βραφυα αλλιως δεν παλευεται η κατασταση!

Ολια περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!

Φιλαρες πολλες σε ολες σας!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΠΑΤΣΥ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΜΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΒΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!

ΑΧ ΚΛΑΙΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ

καλησπερα!!!!!

να πω κι απο δω χρονια πολλα στο ζουζουνακι-νεφελακι!!!!!!!να τη χαιρεσαι γλυκο μου πατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!

εμεις οπως τα ξερετε....προσπαθουμε να αναρρωσουμε....

πολλα-πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Κοριτσια μου γεια σας..Τα νεα απο το γιατρο δεν ειναι καλα.Ο θυροειδης μου δεν λειτουργει καθολου.Αποδιοργανωθηκε τελειως.Για αυτο νιωθω κουρασμενη και δεν χανω κιλα..Μου διπλασιασε τη δοση στο χαπι..

Ο ζουζουνος μου ευτυχως ειναι καλυτερα ...

Ευακι μπραβο που ειστε καλυτερα

φιλια πολλα !!!!!!

καλησπερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πατσουλινι μου χρονια πολλα στον νεφελακι σου να ειναι παντα γερη και δυνατη και ευτυχισμενη στη ζωη της... :)

ολια μου τουλαχιστον βρηκατε τι συμβαινει και ετσι σιγα σιγα θα νιωθεις καλυτερα ;)

χρυσα και σοφακι και εγω ξαπλωμενη θηλαζω το βραδυ...αλλιως δεν θα την εβγαζα καθαρη...εδω πολλα βραδια ενω κοιμαται διπλα μου δεν τον ακουω πο υ κλαιει :blush: και ερχεται ο αντρας μου και μου μιλαει :blush::blush::blush: αφηστε τα χαλια αισθανομαι :(

σημερα ειχαμε παει στους γονεις μου...ξεφυγαμε λιγο...πηγα να κοιταξω και για βαφτηστικα και δεν μου αρεσε τιποτα... :( ολα ητανε υπερβολικα...θα ξαναπαω το σαββατο...

α!!!!ξεχασα να σας πω οτι την κυριακη που ειχαμε παει στα βαφτησια θηλασα τον μικρο στην εκκλησια...

αυτα τα νεα μας.....

ΥΓ:πατσουλινι μην αγχωνεσαι βρε οταν θηλαζεις μπορει να σου ερθει περιοδος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σου ερθει τον αλλο μηνα παλι η ακομα μπορει να ερθει αλλα να κανει πιο μεγαλο κυκλο...

φιλακια! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλησπέρα κι από μένα!

Χρόνια πολλά στην κουκλίτσα τη Νεφέλη σου Πατσουλίνα μας! Να τη χαίρεστε!

Πήραμε σήμερα πιερνίκι κι έφαγε ο καλός μου και μου 'πε ότι ήταν τέλεια....τα δικά μου τα φυλάω να τα φάω αργότερα γιατί έχουν γάλα...

Εδώ σήμερα είχε απαίσιο καιρό και ψιλοκλειστήκαμε μέσα :angry: Νομίζω ότι κι αύριο έτσι θα είναι αλλά από Σάββατο ευτυχώς φτιάχνει! Μου φαίνεται απίστευτο ότι έχετε τόση ζέστη στην Ελλάδα....εγώ σήμερα φόρεσα πάλι το χειμωνιάτικο μπουφάν...

ΓΙΩΤΑ!!! Ντροπήηηηη! Τι μάνα είσαι εσύ να μην ακούς το παιδί σου??? Που πήγε εκείνο το μητρικό ένστικτο που λένε? Δε λειτουργεί σε σένα? Χάλασε? :P :laugh:

Όσο για το θηλασμό στην εκκλησία πολύ καλά έκανες.... Εγώ θέλω να βρω βολικό φόρεμα σε περίπτωση που χρειαστεί να θηλάσω τη δική μου στα δικά της τα βαφτίσια... Τι φορούσες εσύ?

Όλια καλή τύχη με το θυροειδή! Ελπίζω να σου ρυθμιστεί σύντομα!

Φιλιά σε όλες και μιας και η Σοφία πρόλαβε πατουσάκιακαι μπουτάκια...να μου φιλήσετε όοοοολα τα δαχτυλάκια -ποδιών και χεριών- ένα προς ένα παρακαλώ :P :laugh:

μαγδα ασε παει το μητρικο ενστικτο πανε ολα :blush::P

λοιπον φοραγα ενα φορεματακι με ανοιχτο ντεκολτε(μανα να σου πετυχει) :laugh: :P και ειχα και ενα φουλαρι...το εριξα λιγο πανω του και δεν πηρε κανεις χαμπαρι :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...