Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010

Recommended Posts

Εμβολιο καναμε την Πεμπτη αλλα το εχει ξεκινησει λιγες μερες νωριτερα δεν το κανει βεβαια σε ολα τα γευματα!Τη ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα!

Κατα τα αλλα ειναι ευδιαθετη τι να πω να περιμενω 1-2 μερες ακομη να δω πως θα παει!Εσεις τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 651
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ 10 ΜΕΡΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΣ, ΕΓΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ Κ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΖΕΣΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.

ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΜΑ?

Στη γιατρο τη ζυγιζω μια φορα το μηνα και εχω ζυγαρια στο σπιτι!Την πηρα απο την πρωτη εβδομαδα που ηρθαμε σπιτι ξερεις ειχα αγχος με το θηλασμο σα νεα μαμα :P:P:P

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ....Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΖΥΓΙΖΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!

ΤΗΝ ΖΥΓΙΖΩ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ...ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ...ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ...ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...!

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ 600ΓΡ ΕΒΑΛΕ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ?

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας.Ευτυχως ο μικρουλης μου ειναι καλυτερα σημερα.Δεν εβηξε απο το πρωι.Πιστευω να το ξεπερασουμε και αυτο.Η γιατρος χθες μου ειπε κατι και με στενοχωρησε οτι το κεφαλακι του εχει ξεφυγει απο τις καμπυλες εχει πμ 44,5 .Θα το βλεπουμε ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο.

Μama Eva μην ανησυχεις .Η μικρουλα σου ταλαιπωρηθηκε για αυτο αντιδρα ετσι .

Sophiak εμενα πριν απο ενα μηνα τον εβλεπα καποιες μερες οτι δεν ετρωγε καλα και ηταν λιγο ανησυχος και ειχε παθει ουρολοιμωξη .Μειναμε στο νοσοκομειο 6 μερες γιατι ηταν μικρουλης και επρεπε να παρει ενδοφλεβια αγωγη .Δες πως θα παει και πες το στο γιατρο σου.Αλλα εχει και πολλη ζεστη και ζορινται πολυ τα μωρουλινια μας.Εμενα συνεχεια ιδρωνουν τα ποδαρακια του .

ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ....ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΜΑΜΑ ΕΥΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ.ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.ΑΡΚΕΙ ΟΡΞΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Καλημερα μανουλες!

Η μπουμπου συνεχιζει να μην τρωει πολυ, μιλησα με τη γιατρο και μου ειπε οτι ειναι λογικη αντιδαση στη ζεστη, ωστοσο θα περιμενουμε ενα 24ωρο να δουμε πως παει!

Καλα το τι εχει γινει απο χθες για να φαει λιγο παραπανω δεν ξερετε...!!!Προσπαθησα τοσο επιμονα πριν που το μωρο αρχισε να με σπρωχνει και να μου φωναζει ααααααααααα!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

Ποιος ξερει τι μου σερνει απο μεσα της!!!! :blush::blush::blush:

athinouli έγραψε:

τη θηλάζω, τι να αλλάξω;

Καλημέρα κουκλίτσα!!

Είναι φυσιολογικό στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά μέχρι και 7 ημέρες να μην κάνουν κακάκια! Ρώτα την παιδίατρο να το επιβεβαιώσεις. Καλό θα ήταν να μην δίνεις χαμομήλι και γενικότερα κάποιο άλλο σκεύασμα γιατί γεμίζει η κοιλίτσα χωρις να παίρνει θρεπτικές ουσίες και χάνει και γεύμα. Το μητρικό γάλα είναι μακράν καλύτερο! ;)

ΖουΖούνες τι κάνετε;;;; Τα μπεμπούλια σας;;;;

Εμείς κοιμόμαστε!!!!!! Γι'αυτο αν έχετε παρατηρήσει μπαίνω στο μαμμυ συνήθως πρωι!

firfirikos καλωσήρθατε στην παρεούλα μας!!!! Να χαίρεσαι το μωρούλι σου!!

nanabill και εγώ έτσι προσπαθώ να το ζυγίζω χαχαχαχα!!!!!! :blink:

sophiak μήπως να το έντυνες ελαφρύτερα το μωρούλι; :P

tselinkas καλυτερα πάει το μωρούλι; Ξεκίνησες να βάζεις τροφές στο διαιτολόγιο σου;;; Και εμένα ρε γαμώτο εκεί που είχαμε μόνο στην πρωτεϊνη του γάλακτος, πριν λίγο καιρό μου έκανε και στην ωμή πιπεριά και την Κυριακή που μας πέρασε μου έκανε στα τηγανητά κολοκυθάκια.... ουφ... τι αγωνία... φοβάμαι να φάω πλέον κάτι το οποίο έχω να το φάω καιρό.

Καλημέρα φιλενάδες .. ! τι κάνετε?

Εγώ σήμερα έχω κοιμηθεί το πολύ 2 ώρες ... ο άντρας μου είναι άρρωστος και ψήνεται στο πυρετό ... ! Ελπίζω να μη κολλήσει ο μικρούλης μου ! τον έχω απο μακριά και ο καθένας στο δωματιό του αλλά ανησυχώ ... !

Χτες το βράδυ ο γιόκας μου έκανα το εξής κουφό : κοιμήθηκε απο τις 9 το βράδυ έως στις 7 το πρωι :blink: ... το τελευταίο του γεύμα ήταν στις 7..! συνολικά χτες έφαγε γύρω στα 790 ml...

Λέτε να έχει κάτι?

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Έχω να μπω από χτες το πρωί στο internet και απ'οτι βλέπω τα θέματα είναι πολλα :blink: Sophiak, μην ανησυχείς για το φαγητό. Αφού δεν κλαίει και παίρνει βάρος κανονικά νομίζω δεν υπάρχει θέμα. Μπορεί να της κόπηκε η όρεξη της ζουζουνας σου.

Maryloo και εμένα έτσι μου είπε η παιδίατρος, έως 1 φορά την εβδομάδα. Πάντως από προχτές ενεργείται κάθε μέρα :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ????ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ!!!ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ???Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ???Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΣΑΝ ΝΑ ΕΤΡΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ...!

ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΧΗ Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ PHYCO ME TO ΜΩΡΟ???????

nanabill νομίζω ότι ο άντρας σου έχει δίκιο. Όλα τα μωράκια κουνιούνται υπερβολικά. Η δικιά μου κάνει όλη την ώρα σα να κολυμπάει. Δώσε της κανενα παιχνιδάκι στο χέρι για να ηρεμεί. Στη δικιά μου πάντως "δουλεψε" αυτή η τακτική

Παμε λιγο καλυτερα μετα το πρωινο γευμα!Πηγαμε στα τζαμπο μαζι με τον αντρα μου και τη φρατζολιτσα, ξετρελαθηκε με τοσα χρωματα, οταν γυρισαμε εφαγε μια χαρα και το επομενο γευμα ηταν ψιλοκαλο τωρα θα δουμε που θα ξυπνησει τι θα φαει!!!

maryloo ενα φανελακι κοντομανικο της φοραω και ενα φορεματακι με φανελακι!Η παιδιατρος μου ειπε παντα 2 ρουχαλακια!

nanabill μια χαρα ειναι το μωρουλι!!!Λογικο ειναι να αρχιζουν τωρα τις "τρελουτσικες" κινησεις γιατι σιγα σιγα αρχιζουν να ελεγχουν το σωμα τους...και οχι δεν εισαι η μονη που παραλογιζεσαι...βαλε και μενα στο κλαμπ!

Κοριτσια εσεις που θηλαζετε ποσα γευματα κανετε?Ποση ωρα τρωνε?

Λεω.... μηπως υπερβαλω... :blush::blush::blush:

sophiak ΚΟΥΚΛΑ Κ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ...ΕΙΝΑΙ Κ "Η ΧΑΚΕΡ" ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΑΝ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ...Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΨΕΚΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΓΟΔΟΙΑΡΟΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ...ΟΛΟ ΑΑΑΑ Κ ΟΥΥΥΥΥΥ Κ ΑΓΚΟΥ...! ΕΥΤΥΧΩΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!!

ΜΑΜΑ ΕVA ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ?

SOFIA EMENA ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ 750 ΜΕΧΡΙ 850 ΜΛ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ Κ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ 790?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!

ΑΘΗΝΟΥΛΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΑΡΙΛΟΥ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.ΣΚΕΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΑ.ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΑΤΣΙΚΙ,ΚΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΙ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΝΑΝΑΜΠΙΛ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ...ΣΟΦΙΑ Κ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΔΗΛ 7 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ 3 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ATHINOYLI ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΙΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ Κ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!

ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ :( ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!

ΠΑΛΙΟΤΣΕΛΙΝΓΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΒΡΕ!! ΣΆΓΑΠΑΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ 5-6 ΤΟ ΒΡΑΔΥ :S ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΡΑΜΜΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩ :woohoo:

ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΑΚΛΕΣ ΕΤΣΙ?? ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΛΟΝΕΣ! ;):P

FIRFIRIKO ΣΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ...ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΑΠ΄ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΥΚΛΙ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΘΕΡΑ... :cheer:

nanabill ευχαριστω πολυ!!Πολυ ομορφη νυφουλα ησουν και πολυ cool νυφικο!!Εγω ημουν μες στο τουλι...τουλινη φουστα...τουλινο πεπλο...τουλ...τουλι!!!Περιμενω φωτο!

Εγω που δινω μονο 2 το βραδυ ειμαι σουπερ δηλαδη?Εμενα βρε κοριτσια γιατι τα κανει 3 φορες την ημερα :unsure::unsure:!!Ευτυχως δηλαδη γιατι με τις ανασφαλειες που εχω εγω.....!!!

THANX...TO ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ Κ SUPER...Κ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΔΥΟ ΕΓΚΥΟΣ...Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ...!!!ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ...Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ "ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ"...ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ PARTY ANIMAL??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ Κ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ (ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΕ ΟΛΕ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)

Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΙΝΕΙ 1-2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ 5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΡΑ ΣΟΦΙΑΚ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Καλημερα και απο μενα !!!Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα εχθες..Εγω ετοιμαζομαι να παω στον ενδοκρινολογο για το θυροειδη γιατι ανβηκε πολυ μετα τη γεννα..

Κοριτσια και εγω εχω γιο .Αρα και μεις ψαχνουμε νυφουλα !!!! :cheer::cheer:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...