Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010

Recommended Posts

Τι κανετε?Απ 'οτι διαβαζω ολες ειστε μια χαρα!!!

Βρε κοριτσια η δικιαμου κανει κολπα για να φαει,πολυ ζορικη εχει γινει τελευταια,μονο 130μλ πινει την φορα,νομιζω πως για την ηλικια της ειναι λιγο.Κρεμουλες ποτε ξεκινατε?Εμενα μου ειπε στις 16 που θα μπει στον 6ο να της ξεκινησω 1 γευμα με κρεμα βανιλια.Ελπιζω να την τρωει να παρει κανα δραμι γιατι ουτε 6 κιλα δεν ειναι 5900 για την ακριβεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 651
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΑΡΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΜΕΣΗ?ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ/?

ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ...Κ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 6475...

ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΙΝ-ΚΑΝΑ 2-3 ΝΟΜΙΖΩ...ΑΝ ΔΕΙΣ Η ΣΟΦΙΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ...

ΑΧ ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ???ΤΙ ΜΑΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ????

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΜΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΟΧΙ!!!

ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΑ ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΕΙ!!!

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ!!!

Η μεση μουε ειναι πολυ καυτερα.16/1 γεννηθηκε εμενα.Αν μπορεις στειλε μου το χαρτι με αυτα που σου εγραψε η παιδιατρος γιατι εχω διαφορες αποριες.

Θα παω να κοιταξω για το βαρος που λες....

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα και εσυ δεν μας εχεις δειξει την μπουμπου σου καθολου!!!!Θα εχει τα δοντακια της και θα γκρινιαζει.Εμενα βαζει συνεχεια τα χερια της στο στομα.Με το καλο και η βαφτηση σας,θα εχετε παλι 1000 ατομα????χαχαχα

εμεις αργουμε ακομα μεχρι του χρονου το καλοκαιρι που θα κανουμε την γαμοβαφτηση

1000 οχι αλλα καμια 300αρια θα τα πιασουμε που θα παει!!! ;-)

εχεις μηπωσ φαξ για να στο στειλω? ειναι ενα κατεβατο...

θα σου στειλω μνμ την μπουμπου

φαξ δεν εχω στο σπιτι,αν εχεις σκανερ και μπορεις να το στειλεις εχει καλως αλλιως δεν πειραζει.εδω στο μαμμυ θα μου την στειλεις??

αντε περιμενω!!!

φαξ δεν εχω στο σπιτι,αν εχεις σκανερ και μπορεις να το στειλεις με mail εχει καλως αλλιως δεν πειραζει.εδω στο μαμμυ θα μου την στειλεις??

αντε περιμενω!!!

Γεια σας κοριτσια μου!!!Η κυρια η δικια μου αλλαξε ωραριο...τωρα κοιμομαστε στις 11!!!Παει το 9.30!!!

maraki85 και μενα εχει μειωσει το φαι, τελικα ειναι στο παιδι απο οτι εχω καταλαβει!Η παιδιατρος δεν ειναι ευχαριστημενη με το βαρος?5 ή 6 γευματα κανει?

Νανα και εγω αυτη την εβδομαδα αρχιζω δυναμικα τις προετοιμασιες!

Μαράκι μου καλημέρα.Τσιλιβιθρούλα η μπουμπού σου!! Να σε ρωτήσω, κανονικά πόσο έπινε η μπουμπού σου; Η δικιά μου πίνει 150 γρ σε κάθε γεύμα.

Καλημερα,δεν ετρωγε ποτε πολυ,μεχρι 150 ειναι το ρεκορ της.κανει 5 γευματα την ημερα γιατι κοιμαται σερι απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 8!!!Ελπιζω να της αρεσει η κρεμα.εσεις ποτε ξεκινατε κρεμουλες?

Καλημέρα,

σήμερα είδα το συγκεκριμένο forum και αποφάσισα να πάρω μέρος και εγώ!

Η μπέμπα μας είναι γεννημένη 22-01.

Έχει καμία μαμά την ίδια ημερομηνία μωράκι ?

Καλησπέρα,

η μπέμπα μου γεννήθηκε στις 22-01 επίσης. Τώρα είναι 6.250 κιλά αλλά η γιατρός έχει πέι ότι είναι νωρίς ακομα για κρέμα (κατα τον 6ο). Γενικά 4,5 μηνών είναι νωρίς για κρέμες αφου όπως λές έχει βάρος το μωρο. Παρολα αυτα σίγουρα γιατρός με γιατρο διαφέρει .... οπότε να ακολουθήσεις τη συμβουλη του γιατρου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

STARANGEL KΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!

ΣΟΦΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ???

ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ...Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ - ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ 4 ΓΕΥΜΑΤΑ-ΤΡΩΕΙ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ! Κ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 Κ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!

ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΧ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 170...ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΣΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ...Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ 800 Κ ΠΑΝΩ!Κ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5ο ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΤΡΟ!

nanabil μακαρι να ετρωγε και εμενα αλλα 1 γευμα,εχω προσπαθησει να την ξυπνησω για να φαει αλλα δεν ανοιγει το στομα της με τιποτα.Μπορει να λεμε οτι ειναι 4.5 μηνων αλλα ημερολογιακα αμα το παρεις εχουν μπει ηδη στον 5ο και σε λιγο π.χ στις 16/6 θα μ,πει στον 6ο!!Καλα εννοειται και οσο ζηταει το παιδι θα δωσουμε,θα το αφημουμε να κλαει επειδη θελει να φαει κι αλλο?αλλα που τετοια τυχη με εμας!!!

sophiak ναι στις 16/6 θα ξεκινησουμε με ρυζαλευρο βανιλια.

Καλημέρα κοριτσάρες και μπουμπούκια!!!!

σας ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα και ανταποδίδουμε! Βλέπω πως είναι πιο πολλά τα κοριτσάκια στην παρέα μας οπότε θα είναι δύσκολη η επιλογή της νύφης μια που όλα όσα έχω δει είναι έξτρα ζουμερά και όμορφα!!! :kiss:

StarAngel καλωσήρθατε!!! να σου ζήσει το ζουζούνι!!!!

Νανά μου σας περνάμε μόνο 2 ημέρες! Οπότε είμαστε τα πρότελευταία του Ιανουαρίου εμείς!!!

sophiak μου και εγώ 36 φορούσα, στην εγκυμοσύνη έφτασα μέχρι 38 και με το που γέννησα βάζω 37, αλλά δεν βλέπω το πόδι μου να κατέβει ξανά στο 36. Το κακό είναι οτι έχω 5 ζευγάρια γόβες ακριβούτσικες και 2 σχετικά καινούριες (τις πήρα λίγο πριν μείνω έγκυος) και δεν μου κάνουν... :angry: Και όχι τίποτα άλλο, αλλά οταν λέω στον άντρα μου οτι δεν έχω γόβες και πρέπει να πάρω με χλευάζει και με λέει σπάταλη. :blink: Δεν μπορεί λέει να καταλάβει γιατί άλλαξα νούμερο και οτι το λέω επίτηδες για να πάρω καινούρια παπούτσια! :blink:

Οστόσο εγώ κοντέβω να τα παίξω..... χθες το μεσημέρι έτρωγα με τον άντρα μου και είχα τον μπέμπη στο ριλάξ δίπλα μου. Κάποια στιγμή γκρίνιαξε λίγο και όταν άνοιξε το στόμα του είδα ένα ασπράκι.... έβαλα το δάχτυλό μου και είναι ΕΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!! :woohoo: Είναι ίσα ισα μια γραμούλα που γρατζουνάει λίγο, στην κάτω γνάθο δεξιά!!!!! Προχθές πάλι του είχα ελεγξει τα ούλα και δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε καν πρισμένα δεν ήταν (ούτε και τώρα). Ο καημένος βέβαια τον τελευταίο καιρό έβαζε με τρομερη μανιά τα χέρια στο στόμα και οτιδήποτε έπεφτε στην παγίδα τους. Σάλια απίστευτα, αλλά σημάδι για δόντια τίποτα.

Βρε κορίτσια, δεν είναι πολύ μικρούλης για δόντια;;; :huh: Μόνο 4 μηνών και 10 ημερών ειναι.... και το ανηψάκι μου βέβαια 3μηνων έβγαλε το πρώτο του, αλλά νόμιζα πως ήταν η εξαιρεση - περίπτωση 1%.

Στις 29/06 που γίνεται ακριβώς 5 μηνών ξεκινάει κρεμούλα!!! :laugh: Θα φάει ρυζάλευρο σκέτο και θα το φτιάχνω με δικό μου γάλα γιατί έχει αλλεργία στην πρωτεϊνη του αγελαδινού γάλακτος. Απ'οτι είδα χθες στο super μόνο της Νουτρίτσια το ρυζάλευρο δεν περιέχει καθόλου γάλα. Τα άλλα ρυζάλευρα έχουν ίχνη γάλακτος. Όλες οι άλλες κρέμες έχουν μέσα σκόνη γάλα και φτιάχνονται με νερό οπότε δεν θα φάει από αυτές.

Τον έβαλα χθες στο καθισματάκι του φαγητού για να κάνω "πρόβα" και είχε πολύ πλάκα!!! :lol: Κάθετε κύριος!!! Το είχα βάλει στην ανάκλιση για να είναι λίγο ξαπλωτό αλλά αυτός σηκωνόταν και καθόταν ίσια. Οπότε έβαλα την πλάτη του καθίσματος σε ορθή γωνία. Έβγαλα και λίγο γαλατάκι σε ένα κουταλάκι και του το έδωσα και έκανε πολύ αστεία γκριμάτσα!!!!! :silly: Ανυπομονώ να του δώσω κρεμούλα! Τον βλέπω και μεγαλώνει τόοοοσο γρήγορα και κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο, που τα έχω παίξει τελείως!!!! Εχω κουζουλαθεί (που λέμε εδώ στην Κρήτη, σημαίνει έχω τρελαθεί!) :woohoo: :woohoo:

Καλημέρα κορίτσάκια μου και μπεμπουλάκια μου!!! Τι μου κάνετε;; Σοφάκι πώς είστε από το εμβόλιο; Δεν μας είπες εξέλιξη. Σε κιλά και βάρος πώς είστε; Maryloo εσείς είστε πολύυυυυυ εξελιγμένοι....κάθεστε στο καρεκλάκι φαγητού, βγάλατε δοντάκι :woohoo: Πάντως δεν είναι νωρίς, η παιδίατρός μου μου είπε ότι και από ημερών μπορεί να σκάσει το δόντι, σπάνια, αλλά γίνεται. Οπότε μια χαρά είστε...

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...Έχω να μπω από την Παρασκευή και έχω χάσει επεισόδια. Maryloo με γεια το ξεφαφούτιασμα!!!!! Μπράβο στο ζουζουνάκι που έχει δοντάκι. Μακάρι να έβγαζε και ο δικός μου κανένανα γλιτώσω από τη γκρίνια και το μασούλημα (τρώει τα πάντα, ακόμα και την πετσετούλα του....καμιά ώρα αντί κακά θα δω στην πάνα κανένα κέντημα σταυροβελονιά!!!!).

Εμείς το Σάββατο καταφέραμε να γυρίσουμε τελείως μπρούμυτα και να κάνουμε ότι κολυμπάμε :laugh: :laugh: . Αλλά από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να τον συμμαζέψω. Τον αφήνω στο γυμναστήριο και σε δύο λεπτά βρίσκεται αλλού για αλλού και μπρούμυτα. Προχωράει με τον ποπό και έχει πολλή πλάκα.Πάντως στενοχωριέμαι λίγο γιατί εμένα δεν μπορεί να κάτσει και δεν κρατάει και τόσο σταθερά το κεφάλι του. Ίσως απλά να καθυστερεί λιγάκι αλλά....σνιφ σνιφ, έτσι δεν πρόκειται να αρχίσουμε κρεμούλες. Σε 4 μέρες γίνεται 5 μηνών.

Από βάρος πάντως....μια χαρά: 7350 ήταν την Κυριακή.

Athinouli, ρωτάς κάπου αν τα μωρά μας κοιμούνται στο δωμάτιό τους. Εγώ τον έβγαλα από το δικό μου 3 μηνών και 1 εβδομάδας. Τον πήγα στο δικό του αλλά κοιμάμαι κι εγώ εκεί (πηγαίνω αργά το βράδυ αφού "καληνυχτίσω" το μεγάλο μωρό ;) γιατί ο μικρός πιπιλάει το δάχτυλό του καμιά φορά μέσα στον ύπνο του και όταν τον ακούω του το βγάζω και δίνω πιπίλα. Μη με πείτε υπερβολική :blush: , είναι ο εφιάλτης μου να κάνει πιπίλα τον αντίχειρα. Έχω ανοίξει και σχετικό θέμα. Πάντως σκοπεύω να κόψω τον ύπνο μαζί του γιατί δεν βλέπω φως με το δάχτυλο άρα μάλλον τσάμπα το παλεύω.

Kαλημερα μανουλες!Λοιπον να σας πω τα νεα απο την παιδιατρο....βαρος 6850 υψος 63εκ.!Βαλαμε 750γρ αυτο το μηνα :(:( Ειχα συνηθισει στο κιλο!Η παιδιατρος βεβαια μου ΞΑΝΑειπε πως 600γρ ειναι το φυσιλογικο και να σκασω!!!!Μεχρι στιγμης, ευτυχως Παναγιτσα μου, ολο καλα ουτε πυρετο, ουτε γκρινια!!

Ρωτησα αυτα που εχουμε συζητησει κοριτσια!Λοιπον....θαλάσσα μετα τον 6ο, οσο αφορα το φαγητο...........ουπς καναμε κακα.... :P:P:P ....τα λεμε σε λιγο!!!

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

Τι κανετε?Εμεις χθες καναμε το εμβολιακι μας!Επαναληψη του 1ου εμβολιου.Ολα πανε μια χαρα.(Μονο που ειχε πολλα νευρα χθες το βραδυ.....).Η μπουμπου μου ειναι 6620gr!Μαλλον απο τον επομενο μηνα θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο.Εσεις ποτε ξεκινατε?Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε κατι αλλο εκτος απο τις ετοιμες? :dry:

ioanna78 έγραψε:

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

Τι κανετε?Εμεις χθες καναμε το εμβολιακι μας!Επαναληψη του 1ου εμβολιου.Ολα πανε μια χαρα.(Μονο που ειχε πολλα νευρα χθες το βραδυ.....).Η μπουμπου μου ειναι 6620gr!Μαλλον απο τον επομενο μηνα θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο.Εσεις ποτε ξεκινατε?Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε κατι αλλο εκτος απο τις ετοιμες? :dry:

Γεια σου Ιωάννα. Εμείς θα κάνουμε το επαναληπτικό του 2ου την άλλη Δευτέρα. Νομίζω ότι μπορείς να φτιάχνεις κρέμα ρυζάλευρο δική σου βράζοντας το ρύζι της επιλογής σου (έχω ακούσει ότι κάποιες κοπέλες βράζουν π.χ. καστανό ρύζι) και ανακατεύοντας με μητρικό γάλα ή βρεφικό αντί νερό. Οι μαμάδες μας τα ξέρουν αυτά γιατί παλιά δεν υπήρχαν έτοιμα ρυζάλευρα. Δεν ξέρω ακριβώς πώς φτιάχνεται αλλά θα το ψάξω και θα σου πω. Πάντως από τα έτοιμα, μακριά από ΝΟΥΝΟΥ γιατί είναι τίγκα ζάχαρη και γλουτένη.

καλημερα μαμιλομανουλες!!!!

μαρυλοο μεγειες το πρωτο σας δοντακι!!!τελεια! εμεις ακομα τρωμε τα παντα μπουνιες,κουβερτουλες κουδουνιστρες κλπ αλλα δοντακι πουθενα :dry:

κοριτσια μου να σας πω ουτε κ εμενα καθεται στον ποπακο του κ οταν τον κραταω σε αυτην τη σταση το κεφαλακι του δεν το κραταει κ πολυ σταθερα επανω,βεβαια ειναι ακομα 4 κ λιγων ημερων αλλα δεν θα επρεπε??ανυσηχω λιγο :S ο παιδιατρος βεβαια μου ειπε οτι ειναι αψογος κ να μην σκεφτομαι τιποτα αλλα...ξερω φυσικα οτι καθε παιδακι εχει αλλη αναπτυξη αλλα το αγχος παντα αγχος!

εμεις κρεμουλες απο Ιουλιο κ οπως εχω ξαναπει Ιωαννα μου μιας κ ρωτας εγω δεν θα δωσω καθολου σκονη κρεμα.ρωτησα κ τον παιδιατρο κ συμφωνει απολυτα!! θα βραζω κ θα πολτοποιω(λαθος το εγραψα ε?? :blush: ) κολοκυθακια καροτα γλυκοπατατες κολοκυθα κλπ του αρεσε τοσο η ιδεα μου που θα μου δωσει λεει κ ενα κατεβατο με συνταγες για να μαγειρευω καθε μερα! ετσι κ αλλιως πιστευω οτι οι ετοιμες κρεμες δεν ειναι το ιδιο θρεπτικες με το να φτιαξεις μονη σου με τα χερακια σου το φαγακι τους.κ το απογευμα αλεσμενα φρουτα.

κοριτσια αυτη ειναι η γνωμη μου παντα ετσι? δεν θελω καμια κοπελα να το παρει προσωπικα επειδη δεν μ αρεσουν τα ετοιμα,εξαλου εδω ειμαστε για να λεμε γνωμες σωστα???

φιλακια σε ολες μα ολες κ στα μικρα πατουσακια!!! :kiss::kiss:

Firfiriko μια χαρά οργανώνεσαι με τις κρεμούλες. Αν δε σου κάνει κόπο, όταν έχεις κάποιες συνταγές για home made κρεμούλες, δημοσίευσε και για εμάς τις υπόλοιπες....Όσο για το μωρό σου, εμένα είναι έτσι ακριβώς και είναι και πιο μεγάλος. Αποφάσισα να μην ανησυχήσω!

kokoraki μαλλον καπως ετσι θα το κανω.Σ'ευχαριστω....

firfiriko δημοσιευσε καμια συνταγουλα οταν στις δωσει.

Θα ψαξω και εγω.

Ευτυχως η γιατρος μας δεν ηταν αρνητικη.

ΝΑΙ ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΛΙ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Κ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!

Κ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ Ε??ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ WWW.ECOBABY.GR EXEI ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΧΡΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...