Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010

Recommended Posts

Εγώ Ιωάννα μου της έδωσα όταν ήταν 20 ημερών περίπου. Στην αρχή την έφτυνε και μια ωραίά μέρα την έπιασε και ησύχασε το σπίτι μας και κοιμήθηκε το παιδί, γιατί μέχρι τότε δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου και έκλαιγε...νομίζαμε ότι ήταν κολικοι,αλλά όπως αποδείχτηκε χρειαζόταν κάτι να χαλαρώσει. Μπορούμε από τωρα να δώσουμε φουτάκια και λαχανικά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 651
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας!! Συγνώμη για την παρεμβολή αλλά με προβληματίζει το θέμα φαγητό. Εχω έναν μπέμπη που γεννήθηκε 22-1 και τον θηλάζω αποκλειστικά. Χθες καναμε την επανάληψη του πρώτου εμβολίου και ο παιδίατρος μας είπε οτι απο 12-6 πρέπει να αρχίσουμε ρυζάλευρο. Ο μικρός είναι 7,8 kg και τον τελευταίο μήνα πήρε 500gr. Να αρχίσω απο τώρα όπως είπε ο γιατρός και αν ναι τι προτείνετε?? Πολλά φιλιά σε όλα τα μωράκια!!!

Ελενα δεν κάνεις καμία παρεμβολή! Όπως βλέπεις εδώ όλες συζητάμε για τα πάντα που αφορούν τα μωράκια μας. Απ'ότι βλέπω το βάρος σας είναι αρκετό. Και εμένα σε αυτά τα κιλά κινέιται περίπου, στις 19/5 ήταν 7,400 κιλά και είχε πάρει σε ένα μήνα 400 γρ. Η παιδίατρός μου μου είπε ότι η δικιά μου μπέμπα δε θα φάει κρέμα γιατί δίνει βάρος. Όπως βλέπω γιατρός με γιατρό διαφέρει. Εγώ θα έκανα πάντως ό,τι λέει ο γιατρός.

Ευχαριστώ athinouli για την απάντηση. Εχω τρελαθεί να ψαχνω στο internet για εναλλακτικά του έτοιμου ρυζάλευρου που ίσως είναι καλύτερα διατροφικά αλλά με απασχολεί και το θέμα της κρέμας βανίλιας που θα αρχίσει απο 22-6. Αυτή και αν δε τη θέλω γιατί παχάίνει και δε ξέρω αν τους προσφέρει παράλληλα!!! Αλλά με τι να την αντικαταστήσω?? Απο την άλλη δεν είμαι γιατρός και δε θέλω να τους αμφισβητώ, απλά ψάχνω το καλύτερο για τον μικρό μου (όπως όλες)!!!!.

Kορίτσια, απο τότε που΄το είχαμε ξανακουβεντιάσει, έχει βάλει κάποια το μπεμπάκι της στο δωμάτιό του; Γιατί δεν μπορώ με τίποτα να την αποχωριστώ;;;; Αν δεν το έχετε κάνει πότε λέτε;;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΜΠΗΚΑ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΣΠΡΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ!!!

ΚΟΚΟΡΑΚΙ Κ ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ , ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟΥΣ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 600 ΓΡ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΝΦΑΡΙΞ ΧΕΞΑ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ )ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΤΑΙΟ

ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΠΕ

Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ!ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ 3 Κ 4 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΞΥΠΝΗΤΗ!

ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 Κ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ 1 ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ!

ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ...ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΛΑ ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕ ΤΡΩΕΙ!

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

ΛΕΕΙ ΑΓΚΟΥ , ΑΜΠΟΥ ,ΓΙΑΓΙΑΓΙΑΓΙΑ , ΜΑΜΑΜΑΜΑ , ΑΝΤΕ ΚΤΛ

ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΛΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!

ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΠΑΙΖΕΙ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ Κ ΤΗΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ,

ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ!

ΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥ -ΤΖΑ !

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ Κ ΟΙ 2

ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!

ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ? Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ?

ΠΧ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ...ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΤΛ

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΔΕΝ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ!ΚΤΛ

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...Η ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕ Η ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΚΑ- ΣΑΝ ΚΑΚΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ -ΝΕΡΟΥΛΑ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ?

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΑΓΧΟΣ ...ΑΓΧΟΣ ...ΑΓΧΟΣ!!!!

ΑΘΗΝΟΥΛΙ ΔΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Γιατί έχεις άγχος βρε Νανά μου; Μια χαρά έιναι η μπουμπου σου. Εμένα από σημερα το πρωι άρχισε να θέλει να κοιμάται μπρούμυτα. Πάω, τη γυρνάω, ξανα τουμπα. Νανα, όταν σηκώνεται κάθεται και μόνη της; Η δικιά μου πιάνει τα χεράκια να σηκωθεί αλλά άμα την αφήσεις πέφτει. Όταν την έχουμε αγκαλιά στηλώνει τα πόδια και κάθεται όρθια. Περιμένω με ανυπομονησία τη λίστα με τα παιχνίδια. Πολύ μοντέρνα γιατρό έχεις :) Τα κακά της μάλλον απο τα εμβόλια θα είναι.

ΑΓΧΟΣ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΜΠΟΛΙΚΟ!ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΑ!ΟΣΟ ΧΑΛΑΡΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΣΙΤΑ!!!ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!

ΔΕ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ!

ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΘΙΣΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ!

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ!Κ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ Κ ΜΝΜ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!2 ,5 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΡΥΟ Κ ΙΩΣΕΙΣ!

ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΕ 2 ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΣΑΝ!

ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Κ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ!ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Κ ΦΥΓΑΜΕ!!!

ΑΑΑΑΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!

Κ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΕΙΝΗ! ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΑΖΗ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ?Η ΕΤΣΙ ?ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ!

ΓΙΑΤΙ Κ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ Η ΠΟΛΗ...ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ!

ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΧΑΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ!

Καλησπερα κοριτσια μου!Ειχαμε παει βολτιτσα και τωρα κοιμηθηκε η μπουμπου!Επιτελους μου εφυγε το αγχος με το καρεκλακι του αυτοκινητου!Την βαζω και παμε τις βολτες μας!Νανα μου εμεις ταιριαζουμε πολυ μου φαινεται...μια απο τα ιδια και εγω!Μια ζωη στο αγχος, μονο στην εγκυμοσυνη τα ειχα γραψει ολα!!!!

Εμενα κοριτσια μπρουμητα δε θελει ΚΑΘΟΛΟΥ!!

Το γυμναστηριο προς το παρων το βαζω πανω στο κρεβατι αλλα το εχω μετατρεψει σε οχυρο!!

Η παιδιατρος και εμενα ειναι καταπληκτικη μεχρι στιγμης!Παιρνει τηλ. να δει τι κανει η μπουμπου, ΠΑΝΤΑ με βαζει πρωτο ραντεβου να μην υπαρχουν αλλα παιδακια, απαντα παντα στο τηλ και ειναι πολυ γλυκομιλητη!Στην αρχη μου ειχε προτεινει η κουμπαρα μου το παιδιατρο που παει το παιδακι τηςαλλα...αφηστε μου εσπασε τοοοοσο πολυ τα νευρα που σε μια εβδομαδα τον αλλαξα!

Καλημέρα!!!!!!!

athinouli μου, η παιδίατρος μας είπε πως 4 μηνών πρεπει να τα βάζουμε σε σταθερή επιφάνεια να κάθονται για να εξασκήσουν τους μυες της μέσης - πλάτης και να μάθουν να κάθονται μόνα τους. Εγώ τον βάζω στο πάρκο κάθε μέρα αρκετές φορές για ένα τέταρτο. Βλέπω όμως βελτίωση κάθε φορά που θα κάτσει! Ο κάθε γιατρός όμως, έχει τη δική του σειρά.

Ελενα καλωσήρθες και να χαίρεσαι το νινί σου! Αντί για κρεμούλες που δίνουν μόνο περιττές θερμίδες, μπορείς να δίνεις πουρέ γλυκοπατάτας και μήλου, ή πουρέ πατάτας καρότου. Ρώτα όμως τον γιατρό αν κάνει. Η κάθε μάνα κάνει ότι νομίζει καλύτερο για το παιδί της. Ο γιατρός απλά δίνει έναν μπούσουλα για το τί και πόσο πρέπει να τρώει το κάθε παιδί στην κάθε ηλικία.

Εμείς κρέμες θα ξεκινούσαμε 5μισι μηνών αλλά για να διορθωθεί η παλλινδρόμηση και να ελλατωθούν οι αναγωγές, θα ξεκινήσουμε 5 μηνών.

Από το δωμάτιό μου, θα τον έβγαζα τον μπέμπη 6 μηνών. Αλλά αν δεν σταματήσουν εντελώς οι εμετοί δεν τον πάω στο δικό του δωμάτιο. Κάνει στον ύπνο του και φοβάμαι. Εχω ανασηκωμένο το κρεβάτι 30 μοίρες, το ριλάξ, και οπουδήποτε αλλού τον βάζω. Παρόλλα αυτά οι εμετοί συνεχίζουν... :(

Το γυμναστήριο εγώ το βάζω πάνω στο κρεβάτι μου!

Εδώ είμαστε στο πάρκο μας!

Kαλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Τα μπεμπακια σας?Τι καιρος και αυτος σημερα!! :(

maryloo28 θα ρωτησω και εγω τη Δευτερα τη παιδιατρο για το καθισμα σε σταθερη επιφανεια, λογικα καπου στο 5ο νομιζα οτι θα ξεκινουσαμε!Καθεται στο παρκο?Λες να δοκιμασω και εγω?Φατσουλα πονηρη ο παιδαρος!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω η μπουμπου μου εχει πισω στο σβερκακι κτω απο τα μαλλακια κατι κοκκινα σημαδακια!Η παιδιατρος λεει πως αυτα ειναι απο τη γεννα και θα φυγουν!!Ξερει καμια σας τι ειναι αυτα?

Γεια σας κορίτσια και λουλουδάκια!! Maryloo Μου, τι παιδαρος είναι αυτος;; Η δικιά μου πάντως με τίποτα δεν κάθεται έτσι. Δεν το ήξερα ότι και το καθισιο θέλει προπόνηση :P

Νανά, νομίζω ότι όλοι οι παιδίατροι σε αυτή την ηλικία σου λένε να πας νωρίτερα για να μην είναι άλλα παιδάκια. Εγώ πάντως τη δική μου την ήξερα και από πριν, μιας και ήταν η παιδίατρος που έβλεπε και εμένα ως μωρο :P:P Τωρα είναι 60αρα βέβαια. Λιγό αυστηρή, καθότι καθηγητρια πανεπιστημιου, έχει ένα παγερό υφος, αλλά ως γιατρός είναι καταπληκτικη.

Για το άγχος που λες, εννοείται ότι κι εγω χρυσό μετάλιο παίρνω. Απλώς μ'αρεσει να ενθαρρύνω τους υπολοιπους. Χτες ήθελε ο Κώστας να βγούμε για ένα ποτό....Την άφησα με βαριά καρδια και εννοείται ότι άντεξα μόνο 1 ώρα έξω. βγήκαμε 11 και 12 φύγαμε. Δεν με χωρούσε ο τόπος!!! Και γυρνάω και τη βρίσκω να κοιμάται μπρούμυτα με το μαξιλάρι αγκαλιά σα μεγάλη :laugh: :laugh:

sophiak μου και εμένα έχει κόκκινες πιτσιλιές στο σβέρκο του. Αλλά να σου πω την αλήθεια είχα την εντύπωση πως τον ερεθίζει η σαλιάρα... θα το παρατηρίσω πάντως.

athinouli μου τα πάντα μαλλον θέλουν προπόνηση!!!! Και εμένα η δική μου παιδίατρος πάντα πρώτο ραντεβού με βάζει. Σ'αυτές τις ηλικίες συνήθως δίνουν προτεραιότητα. Αφού το πήρες απόφαση και βγήκες χωρίς την μπέμπα έπρεπε να κάτσεις μια ωρίτσα ακόμα!!!! Δεν πειράζει, την επόμενη φορά, ε; ;)

maryloo28 και εγω αυτο νομιζα αλλα η παιδιατρος αλλα λεει :unsure::unsure::unsure: τι να πω?

athinouli ο Κωστας κατεβαζει απο το ελληναδικο και το pareoula!

Κοριτσια δειτε κατι τελεια καπελακια, το βρηκα μεσω fcb

http://www.babymelons.com/

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ?

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ!

ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ Κ ΕΤΣΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΛΙΓΟ...ΒΡΕΧΕΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ!

ΣΟΦΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΑΣ ΕΣΥ? Η ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ?

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΗ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ

ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ! Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ!

ΜΑΡΙΛΟΥ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 4ο ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ 5ο ? ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΠΙΖΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 31/1...

Καλησπερα μανουλες και μπεμπακια!Τι κανετε?

Νανα μου αυτο ειναι το 3ο εμβολιο γιατι το πρωτο το καναμε με 1 εβδομαδα καθυστερηση!Εμας τα μπουμπουκα εχουν 9 μερες διφορα νομιζω,ε?

Οσο για το αυτοκινητο....ναι τα καταφεραμε και παμε και βολτιτσες μονες μας!Προχθες πηγαμε στα τζαμπο!!

Μπανακι την κανω καθε βραδυ και με τη ζεστη την εβαζα και εγω για ενα "ντουζακι" το μεσημερι!

Γεια σας λουλούδια μου μικρά και μεγάλα! :) Τι μου κάνετε; Χάλια ο καιρός και χάσαμε τη βόλτα με το καροτσάκι σήμερα. Χτες την πήγα μια στο Hondo, έτσι για να μαθαίνει. Της αρεσει της σουσουράδας γιατί έχει πόλλά χρώματα. :laugh: Νανά μου κι εγώ την έβγαλα μια μέρα με το αυτοκίνητο μόνη μου αλλά ήταν σε κοντινη απόσταση. Μακρινή ακόμα δεν έχω κάνει μόνη, γιατί αγχώνομαι, αν αρχίσει και κλαίει, τι θα κάνω;; Θα σταματήσω το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου;; Κορίτσια απ'ότι βλέπετε από το Ticker μου εμείς αύριο θα είμαστε 5 μηνών :):) Θα της πάρω μια τουρτίτσα :) Νομίζω ότι είμαστε οι μεγάλες της παρέας :P

Σοφάκι τα είδα τα καπέλα..σούπερ!!! Ειδικά ένα φούξια με λουλούδι νομιζω μας εκφράζει για την παραλία. Ακόμα μια φορά σου λέω ότι είσαι η Cyber mama της παρέας...Σας παραθέτω και εγώ ένα Site Που βρήκα με κάτι πολύ έξυπνα ρούχα και αξεσουαρ...ειδικά τα παπύτσια είναι τέλεια!!!http://trendybaby.gr/index.php

Maryloo μου, όσον αφορά τη βόλτα.....νομίζω ότι θα κάνω το αντίθετο.....λέω να μην ξαναβγώ χωρίς την μπουμπού...εκτός κι αν κανονιστεί κανενα κλαμπακι που έχω 1 χρόνο και να πάω. Αλλά κορίτσια με τη νέκρα που είδα προχτές με έπιασε και καταθλιψη...Εκεί που πηγαμε κανονικά άλλες φορές δεν έπεφτε καρφίτσα, και προχτες είχε 3 παρεες. Τρελάθηκα!!! με πήρε από κατω. Αφού είμαι ψιλοκλεισμένη στο σπίτι δεν έχω πάρει και πολύ χαμπάρι τι γίνεται στον έξω κόσμο και τώρα αρχίζω και το συνηδειτοποιώ :(:( Και μη χειρότερα. B)

Ax Aθηνα μου που να μπεις και σε αυτο με τα επωνυμα ρουχαλακια-παπουτσακια!Εχω δει για την βαπτιση κατι μπαλαρινακια dior(το εχω χασει κανονικα) και λεω να τα παραγγειλω!!!

Κοριτσια και εγω ετσι στην αρχη φοβομουν αλλα αν μια μερα συμβει κατι και πρεπει να παμε καπου με το τουτου τι θα γινει??Ετσι σιγα σιγα τα καταφεραμε!Ενταξει βεβαια βοηθαει και το γεγονος οτι τωρα πια μπορει να βαλει την πιπιλα μονη της!

Περιμένω να μου πεις τη διευθυνση :woohoo: :woohoo: :woohoo: . Πάντως αν μπεις και στο site του "Αν αγαπας" έχει και εκεί επώνυμα ρούχα και παπούτσια. Αυτό είναι ένα μαγαζί στην Παλλήνη, λίγο μακρια για μας αλλά έχει φοβερά πράγματα, έχω δει τη βιτρίνα του

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΑΜΕ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ LAPIN HOUSE!

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑ Κ ΜΕ ΡΟΥΧΑ Κ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ...ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ 40 Κ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ 41 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ!

ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑ! ΑΠΛΑ ΛΙΤΑ Κ ΑΠΕΡΙΤΑ! :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!!

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Νανα μου πότε βαφτίζεις την μπουμπούκα; Άντε μία μία να πάιρνει σειρά. Εμείς το βλέπω....πρώτες γεννηθηκαμε, τελευταίες θα βαφτιστούμε :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...