Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

καφεδακι στη Θεσσαλονικη

Featured Replies

• Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 37.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι ναι ναι!αλλα αν ειναι σαββατο,ας ειναι αυτο που ερχεται γιατι το επομενο ειναι ο γαμος κ η βαφτιση μας.. :blush: !!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Εγω δε θα ερθω!

Φοβαμαι μην αρχισουν οι αποχωρησεις!

πχ η Νατασα...

Δε με χωνευει καθολου κ με θαβει δεξια κ αριστερα! :P

Δημοσίευση

Μακαρι να μπορεσω και γω να ρθω .Γιατι δεν θελετε κανενα απογευμα μες την εβδομαδα ?

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;;;; :woohoo:

Συναντηση;;;;; :woohoo:

Κι εγώ μέσα με την κοιλάρα μου!!! :blush:

Θουλίτσα εύχομαι να μην γίνει την πρωτομαγιά η συνάντηση γιατί θα λείπουμε... :(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

για αυτο δεν εβαλα ημερομηνια για να το συζητησουμε καλα κ να βρουμε μια μερα να τους βολευει ολους ας ειναι κ την αλλη εβδομαδα,Ολια μου στην ιδια περιοχη δεν μενουμε ?να κανονισουμε καμμια φορά κ με τις αλλες που ειναι κοντα να παμε πλατεια,ανοιξε κ ο καιρος

Δημοσίευση

Γιώτα οταν λες πλατεία εννοείς Εύοσμο;;;

Κι εμένα με βολεύει πολύ μιας και εκεί βγαίνουμε συνεχώς!!!

Είναι και βολικά για τις μανούλες που θα κυνηγάτε τα παιδάκια σας... B) :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γιωτα αν θες αυτη την εβδομαδα εκτος απο πεμπτη καποιο απογευμα μπορω να βρεθουμε στην πλατεια του ευοσμου . Πρωτομαγια λιγο δυσκολο ..Ας ερθουν και οσες κοπελες μπορουν .Η Βασω απο οτι ξερω μενει κοντα

Δημοσίευση

δε ξερω τι θα κανετε τρελα συλλεκτικα κομματια ,αλλα να ξρετε εγω ανεβαινω 1-15 ιουνιου..ασχετο αλλα το επισημανω..πιειτε 1 καφε τωρα και τους υπολοιπους μτα...χαχα.

Δημοσίευση

και εγω θελω αλλα καπου που θα μπορει να παιζει το μπουμπουκακι με τη μπαλα του και να μην το κυνηγαω μου χει βγει ο πατος να τρεχω πισω του μα δε φοβαται καθολου το ατιμο? :angry:

Δημοσίευση

Ευοσμο αν βρεθειτε κοριτσακια μου,θα ερθω κι εγω !!!

Vasomits εμεις με τις κοιλιες μας ε???χαχααχχχαχα

πειτε τελικα ωρα και μερα !!!φιλακια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Πολυ σουξε οι δυτικες συνικιες!!!!

εμα βρεθουμε δυτικα εμενα με βολευει παντα!!!!!

Δημοσίευση

κανονιστε και πειτε μου..δυτικα παντως δεν ξερω εαν θα μπορεσω οχι τιποτα αλλο δεν ξερω πως ερχονται.. :blush: και αμα δεν ξερω τον δρομο... :blush::blush:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΟΣΜΟ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΠΑΝΤΑ

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ!!

Δημοσίευση

Βενη εσυ θα ερθεις μεχρι εμενα που ειναι ευκολο..και μετα θα παμε μαζι...χιχιχιχι

Εγω Ανατολικα η κεντρο δεν εχω προβλημα να ερθω αρκει να ειναι μερα - οχι καθημερινη- που να ειναι ο αντρας μου σπιτι..αλλιως με τον ταραξια μονη μου δεν το επιχειρω...δεν θα ξεχασω την τελευταια φορα που το εκανα και πηγα ΙΚΕΑ

Δημοσίευση

κορίτσια μου και εγώ μάλλον θα μπορέσω να έρθω με την κοιλίτσα μου!!!

Βασούλα μαζί θα τις έχουμε τις κοιλιές μας!!!!χαχαχαχα

αλλά όχι Πρωτομαγιά γιατί όλο και κάτι θα κανονίσουμε να κάνουμε..πείτε πότε θα γίνει για να σας πω σίγουρα!!!

Δημοσίευση

Εγω μενω στην μενεμενη πισω απο τος γραμμες..αλλα η Μαμα μου μενει Ν./ Πολητεια οπου εμενα και εγω πριν 2,5 χρονια..χιχιχι οποτε ολο καπου εκει τρυγυρναω!!!!

Δημοσίευση

ωραια κανονισατε μερος..

αλλα μερα?

δε ξεερω αν μπορεσω αλλα να ξερω ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλε μην το δενετε κομπο για την πλατεια Ευοσμου,μπορουμε μεσοβδομαδα να βρεθουμε οσες μενουμε κοντα στην πλατεια γ καφεδακι κ μετα ξαναβρισκομαστε καπου πιο κεντρο γ να βολευτουν κ τα κοριτσια που μενουν ανατολικα,δεν θελω να ταλαιπωρηθει κανεις,να ειναι ολοι ευχαριστημενοι!!!! Ολια και Βασω οποιο απογευμα θελετε ειμαι φρι !!!!!Χρυσα κ Νατασουλα το ιδιο κ προς εσας,κ οποια αλλη μενει κοντα !!!!!κ φυσικα οποια αλλη θελει,στειλτε μου πμ γτ σημερα δυσκολα να ξαναμπω,το τηλ μου το εχετε νομιζω

Δημοσίευση

κ εγω μπορω!εκτος απο πεμπτη ομως επειδη εχω τελικα προβα νυφικου..αλλα κανονιστε εσεις κ αν τα καταφερω θα ερθω!κ εγω κοντα σας μενω,πολιχνη με μετεωρα!!

φιλακια! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.