Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 311
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

ΑΝ ΘΕΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΩ ΠΟΛΛΕΕΕΕΣΣΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ (ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ GPS...ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΤΗΛ/ΝΑ ΚΛΠ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ...ΧΙ ΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ, ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΣΕΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..

Δημοσίευση

Βανια & Σταύρος

katherinaki82 & Νικόλας

Stamymammy & σύζυγος & Ευαγγελία-Νεκταρία

Κάσσυ & Άγγελος

Μπεμπούλης & Σπυράκος

Bikxar & Χαράκης

Aphroditi & Μαριλένα

dimitroula29

pink

purple & ζουζούνα

neneka

afroditi

Bikxar & Χαράκης & Σύζυγος

συμπληρώστε κορίτσια και οι υπόλoιπες..και συγνώμη αν έβαλα κάποια κοπέλα χωρίς να το θέλει..ή αν ξεχασα κάποια, κατά λάθος...

Δημοσίευση

αχ τελεια θα δω και τον σπυρακο απο κοντα????τελειοοοοο

κατσε και τον χαρουλη τον ομορφο θα δω?

και τον σταυρουκο μας?

και τον νικολακηηηηηη???

αααχ τελειααααααααααααααα μονο που φοβαμαι με την ευαγγγελια που ειναι κουκλαρα και δε θελω να την δει ο σταυρος και να χαλασει το προξενειο!!! χιχιχιχιχι

τα πιο ομορφα μωρακια εινια στο μαμμυ

Δημοσίευση

κατερινακι ειμαστε αρκετα καλυτερα ευτυχως!!!!!

κανουμε πολλα πραγματα οι 3 μας που δεν καναμε παλια και ξανανιωσαμε λιγακι χιχιχι

ραμοναααααααααααααα θα δεις και τον παιδαρο,τον μινιον μπουαχαχα για τον γιο μου λεω αλλα αμα σου πει κακα μην νομισεις οτι τα εκανε...ολους και ολα κακα τα λεει ο ατιμος

Δημοσίευση

Κορίτσια εγω περιμενω ακομη!!!!

Την Παρασκευη ειπε θα μου φερει το προσκλητηριο!!!!

Για να δουμε.

Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα ειναι και η αγαπημενη μας Σταμούλα με την τέλεια κοράκλα!!!Και μου αρεσουν τόσο τα κοριτσακια!!!!Λιώνω. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Και τέλεια ιδεα για τα γενέθλια της Ραμονας!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κατερινακι ειμαστε αρκετα καλυτερα ευτυχως!!!!!

κανουμε πολλα πραγματα οι 3 μας που δεν καναμε παλια και ξανανιωσαμε λιγακι χιχιχι

ραμοναααααααααααααα θα δεις και τον παιδαρο,τον μινιον μπουαχαχα για τον γιο μου λεω αλλα αμα σου πει κακα μην νομισεις οτι τα εκανε...ολους και ολα κακα τα λεει ο ατιμος

Αναστασία μου χθες με πήρε ο ύπνος πάνω στο lap top, συγνώμη που δεν σου απάντησα άμεσα. Τώρα ξαναμπήκα, αν και είμαι στη δουλειά, κόβω ένα τιμολόγιο, ξαναμπαίνω...άλλο ένα, και μια κλεφτή ματιά στο mammy !!! χι χι χι..

Χαίρομαι πολυ για την ευχάριστη εξέλιξη, εύχομαι να είναι για πάντα τέλεια, και κάθε μέρα μια ευχάριστη έκπληξη...Άντε να ευχηθώ ένα ακόμη νινακι να σας ξανανιώσει κι άλλο όλους;

Ό,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΩΡΑ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΒΟΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

καλημερα κατερινακιιιιιιιιι

κι εγω χθες πηγα για υπνο μετα γιατι δεν κρατιομουν χιχι

αχ εγω ειμαι σπιτι και μου λειπουν τα τιμολογια!!!!

μολις ξυπνησε και ο σπυρος κατι ακουω απο μεσα χαχαχα

φιλακια!!!

αααα 2ο μωρο??? απαπαπα να φτιαξουν λιγο τα οικονομικα και τοτε ναι!!!!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Κατερινακι καλη δουλιτσα!!!!

Ειλικρινα θα το προσπαθησω!!!

Να σας γνωρισω, και εσενα και το αντρακι σου!!!!

Εχει το ιδιο ονομα με τον δικό μου. :):):):):)

αχ ωραιο ονομα έχει ο υιός σου..χι χι τί θα έλεγα!

Μαλλον τελικά μπορεί να είμαστε 3 αντί για 2...

Μόλις έκανα τέστ και βγήκε θετικο...είναι η πρώτη στιγμή που το γράφω τω΄ρα και το ξέρει μόνο η μικροβιολόγος μου, η μαμά μου, κι όλες εσείς..το απόγευμα θα παρω και τη β-χωριακή και θα σας ενημερώσω για τα νεα μας...είμαι προσγειωμένη γιατί ήταν αχνή η γραμμούλα του predictor, οπότε αν δεν πάρω το χαρτί στα χέρια μου δεν πανυγηρίζω...

φιλάκια στο νΙκολάκη σου

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καλημερααααα

ε ναι παναγιωτα πρεπει να με γιορτασετε και εμενα!!!! χιχιχι

καλα μου ειστε???

Ομορφούλα μου τωρα το ειδα!!!!!

Καλα ειμαστε.Μεγαλώνουμε!!!!!

Φιλακια πολλα πολλά.Ελπιζω να στα δώσουμε και απο κοντά. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο κοριτσακι μου!!!!

Σε 9 μηνες να κρατας ενα υγιεστατο και πανεμορφο μωράκι αγκαλιτσα.

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ LAP TOP...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σωτηρια ποιο γιατρο εχεις? ειμαι πάτρα κι εγώ, βέβαια γεννάω ιδιωτικά.. Αν δεν θες να το πεις όλο το όνομα πες λίγα στην αρχή θα καταλάβω..  Τα ψώνια για παμπερς και καλλυντικά τα έκανα μέσω σκρουτζ για να βρω τις καλύτερες τιμές.. Μου βγήκε ένα πακέτο pampers premium 1 156τεμ. στα 27 ευρω και κάτι και τα καλλυντικά που πήρα όλα από Frezyderm σαμπουαν, αφρόλουτρο, ενυδατική, προστατευτική για την περιοχή της πάνας, μια για σύγκαμα κ 2 μπιμπερό 65 ευρώ.  Θέλω κάποια στιγμή να πάρω ένα καθαρό οινόπνευμα για τον ομφαλό του μωρού και μια κρέμα για θηλές. Για άλλα ψώνια περιμένω κι εγώ μια παραγγελία από shein με ψευδοθηλές και κοχύλια που λένε ότι είναι ίσως κ καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν από γνωστές μάρκες στα φαρμακεία, είπα εφόσον είναι πολύ οικονομικές δεν έχω κάτι να χάσω, θα τις δω κ θα σας πω.. Σουτιέν πήρα κι εγώ μια 3αδα απλα μπουστάκια και ένα σουτιέν κανονικά μπεζ για να έχω για ρούχα καθώς και κάτι τιραντάκια επίσης για θηλασμό , βγήκαν πολύ οικονομικά. Πήρα και κάτι σελτεδάκια για αλλαγή πάνας λευκά, κουνουπιέρα για το καρότσι και κάτι άλλα σκατολοΐδια θα σας πως όταν έρθουν αν αξίζουν..  @ΜαρίαΔημήτρης πρόσεχε κορίτσι μου με τις δουλειές, κάνουμε δυστυχώς πολλές υπερβολές και δεν το καταλαβαίνουμε, ευτυχώς δεν είναι τίποτα και απλά θα σου γίνει μάθημα... Όλα θα πάνε καλά, μεγαλώνει κιόλας το μπεμπέ σας μην αγχώνεσαι!!Ευχαριστούμε και για τα κεράκια!!!  @Maria98 ρε τι ωραίο και το κόκκινο!!! κ εγώ δεν μπορώ καθόλου τα ροζ και τα πολύ γαλάζια μπλε, μου αρέσουν πολύ και τα ουδέτερα! εμεις έχουμε αγόρι και έχω πάει πολύ σε βεραμάν, μπεζ, καφέ, λευκό! πως ήταν το μάθημα με την μαία;;; Έκανα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν πολύ καλό και βοηθητικό, τώρα περιμένω από μια φίλη μου μια μπάλα πιλάτες για να αρχίσω να κάνω που είπε πως βοηθάει πολύ!! θα ξανακάνουμε την Δευτέρα εμείς. Εγώ την βρήκα σε ΙΚΑ της περιοχής μου, αν θέλετε ψάξτε το κ εσείς (αν θέλει κάποια για Πάτρα να της πω)  
    • Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές!  
    • @annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή. Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους. Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύς καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή..  Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...