Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια ! είναι πολύ καλό το τεστ σου θα γίνει σήμερα ή αύριο κάνε επαφές εσύ 🥰 και συνέχισε τα τεστ σου να δεις πως θα πάει η γραμμή !  Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι;
    • Καλησπέρα και με το καλό να υποδεχτειτε το μωράκι σας. Προσωπικά, έπειτα από πολύ ψάξιμο, επέλεξα να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, στο Αρεταίειο. Βρήκα και έναν γιατρό, ο οποίος με παρακολουθούσε στο ιδιωτικό του ιατρείο (από επιλογή μου). Ο συγκεκριμένος συνεργάζεται και με το Λητώ.  Δεν έχω λόγια να περιγράψω την υπέροχη εμπειρία μου στο δημόσιο!! Από τις μαίες που ήταν κάθε λεπτο δίπλα μου, μέχρι τη σύμβουλο θηλασμού που βοηθούσε μια μια κοπέλα να θηλάσει σωστά,με πλήρεις οδηγίες. Πρώτα ο Θεός, και το δεύτερο μωράκι μου εκεί θα το γεννήσω χωρίς δεύτερη σκέψη.  Υ.Γ. Ο γιατρός που είχα επιλέξει είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και το απέδειξε μαζί μου έμπρακτα που το πάλεψε δύο μέρες με όλους τους τρόπους και τελικά τα καταφέραμε! Ο σύζυγος μου ήταν αυτός που επέμενε για δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς επειδή ήξερε από φίλους και γνωστούς ότι αν συμβεί κάτι, θα μας μεταφέρουν και εμένα και το μωρό εκτάκτως στο δημόσιο και αυτό τον αγχωνε πολύ. Τελικά είχε απόλυτο δίκιο σε όσα έλεγε, δεν το μετάνιωσα λεπτό!
    • @Σοφία21 η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα εδώ βρίσκουμε υποστήριξη μεγάλη η μία από την άλλη γιατί όλες κάπως πλέουμε στην ίδια βάρκα. Και σας ευχαριστώ όλες. Φάσεις είναι μωρέ άλλοτε είμαι καλύτερα άλλοτε όχι τόσο, άλλοτε περισσότερη αισιοδοξία άλλοτε όχι. Όπως οι φάσεις του κύκλου μας 😛 @Lilaki93 κορίτσι μου εγώ έχω από το 2022 που έμεινα 3 φορές έγκυος αλλά δεν προχώρησε καμία (η μία ήταν και έκτοπη). Και τώρα ενεργά πάλι από τον Σεπτέμβριο που έχουμε ελεύθερα επαφές. Εσύ σε τι φάση εισαι;    Καλημέρα σε όλες, καλή μας βδομάδα. 
    • Καλημερα κοριτσι μου μην σκεφτεσαι οτι εισαι μονη ειμαστε κι ολες εμεις εδω η καθε μια με διαφορετικη περιπτωση αλλα οσο να ναι ειναι μια παρηγορια να μιλας με ατομα που μπορουν να σε καταλαβουν κι ας ειναι εντελως αγνωστα..! περιγυρος και συγγενεις δεν θα δωσουν βαση ουτε θα σου σταθουν περα απ τον ανθρωπο σου.. που εδω που τα λεμε κι αυτοι στο 100% δεν μπορουν να μας καταλαβουν φτανει ομως να μας στηριζουν να ειναι διπλα μας να μας κρατανε το χερι και να ξεπερναμε τις δυσκολες στιγμες μαζι ..
    • Καλώς ήρθες στη παρέα μας κορίτσι μου!! Με το καλό το μωράκι σου το οποίο είναι και αυτό αφρατουλικο 😁 γενικά το θεματακι μας έχει αφράτα παιδάκια 🫠 Το βάρος είναι κάτι το οποίο και μένα με προβληματίζει αν και τα 4 κιλά δεν είναι απαγορευτικα αλλά βλέπω την γιατρό μου που το σκέφτεται και κάπου "κολλάει" σε κάθε επίσκεψη και λέει πάντα "α μεγαλώσαμε αρκετά πάλι" αλλά τι να κάνουμε dna είναι αυτά! Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε 2.5 κιλά παιδιά! Ούτε το αντίθετο φυσικά!  Για την εξέταση με το χέρι αν δεν θέλεις μπορείς να το πεις! Από ότι έχω ακούσει δεν είναι τόσο απαραίτητο να γίνεται! Θα περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...