Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας για ενα θεμα γενικης φυσης...δεν εχω επνευση! θα μου πειτε τι σας νοιαζει εσας...χμ τι φιλες ειστε μωρε! για πειτε καμμια ιδεα...

ψαχνω μια λεξη που να εχει δευτερο συνθετικο τη λεξη "ζω" αλλά το πρώτο συνθετικο να ειναι μια λεξη που απο μονη της να βγαζει νοημα...πχ αγκαλια-ζω ... το χουμε?

μια λαξος λεξη πχ ειναι η λεξη ζωγραφι-ζω διοτι η πρωτη λεξη απο μονη της δεν βγαζω νοημα!

τωρα το χουμε?

για πειτε μερικες ιδεες παρακαλωωωωωωω γιατι...εχω κολλησει και ψαχνω μια λεξη και το αγκαλιαΖΩ ειναι πιασμενο !χαχαχαχα

Δημοσίευση

χαχαχα δυστηχως...μπα!

να δωσω και αλλη βοηθεια οτι αυτη η λεξη θα μπει σε μια προταση τυπου σλογκαν οποτε δες την καπως : κολαΖΩ στην Αθηνα! ή...ωχ εφαγα σκαλωμα η δευτερη σου λεξη ειναι σχετικα πολυ καλη...χμ αλλαΖΩ την Αθηνα...?χμ...καμμια αλλη καλη ιδεα τζοβανακι...σε βοηθησα καθολου με την προταση???

αχ εχω κολλησει τρελα!

Δημοσίευση

χμ... κατι παρομοιο με το αγκαλιαΖΩ την Αθηνα πχ!

μαμοτο το αγκαλιαζω ειναι καταχωρυμενο!τα νευρα μουουουοουυοουυο

το κοιταΖΩ την Αθηνα ειναι στο τοπ τεν γλυφιτζουρακι!

πραγματικα εχω κολλησει τρελα βρε κοριτσια! ειχα μια σουπερ ιδεα που θα την στηριξουν υπερβολικα και κολλησα στην ονομασια η τρελη!οοουυυφ

Δημοσίευση

χαραΖΩ

τωρα το ειδα! τελειοοοοοο

κοριτσια ολες οι λεξεις σας ειναι τελειες!και χιλια ευχαριστω για τον κοπο σας!

αχ αυτη τη λεξη θα κρατησω!

χιλια μα χιλια ευχαριστω ολες! πραγματικα ολες!!! αχ ειμαι τοσο χαρουμενηηηηηη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...