Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

marsoupilami μου καλωσήρθες, μας έλειψες! τί ταλαιπωρίες περνας ρε κοριτσάκι κι εσύ! αλλά οι μπεμπούλες αστέρια, αντέχουν!

ζετούλα ταυράκια τα μικρά σου!!!τί θέση έχουν και σου είπε για φυσιολογικό?

σε λίγο μαας φέρνουν τις κούνιες, καρότσι,τα πάντα!ανυπομονώ!

Δημοσίευση

marsoupilami ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΚΑΤΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!!! ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

για κολπικό υγρό που λέτε, μου είχε ζητήσει και εμένα ο γιατρός κατά τον 4-5 μήνα και στο μικροβιολογικό που πήγα που είπε να πάρω δείγμα μόνη μου. Πήρα και εγώ δείγμα από άκρη άκρη και ότι έδειξε έδειξε, δηλαδή όλα καλά.

Πάω σε κάνενα 2ωρο στο γιατρό και μου φαίνεται ότι οι δικές μου θα είναι γύρω στα 2 κιλά. Που θα τις χωρέσω ρε κορίτσια?

Δημοσίευση

ζετούλα ούτε εγω εχω κάνει στρεπτόκοκο αλλα κάνω κάθε μήνα κολπική καλλιέργεια. το δείγμα το παίρνω μόνη μου με ειδική μπατονέτα που μου δίνει η μικροβιολόγος!

λιονταράκι το δωμάτιό τους το έχω βάψει λαχανί με απαλό πορτοκαλί και τον έναν τοίχο με ρίγες λαχανί πορτοκαλί και τιρκουάζ! το είδα σε περιοδικό και βγήκε τέλειο! βέβαια τώρα για 3-4 μήνες θα βάλω τις κούνιες στο δικό μας δωμάτιο και παίζει τρελό στρίμωγμα. έχουμε βγάλει το ένα κομωδίνο και τη συρταριέρα από το δωμάτιό μας για να χωρέσουν οι 2 κούνιες και για τους πρώτους μήνες θα είμαστε σαν από μετακόμιση αλλά δεν μπορούσα να τα βάλω από τόσο μικρά μόνα τους, αισθάνομαι ανασφάλεια. εσείς τί κάνατε, θα τα βάλετε στο δωμάτιό σας ή σε δικό τους?

Δημοσίευση

Aliky,

έβαλα κρεβατι μονό για μένα στο δωμάτιο τους και για κανένα 3μηνο θα κοιμάμαι μαζί τους, να αφήνω και τον αντρούλη μου να κοιμάται. Ετσι κι αλλιώς μετά την καισαρική θα κάνουμε αρκετά για να συνέλθουμε, ξέρεις τι εννοώ.

Δημοσίευση

σούλα μου καλύτερα που είναι μεγάλες οι μπεμπούλες σου, βρίσκουν αυτές τρόπο να χωρέσουν.

τα δικά μου στις 31 εβδομάδες ήταν από 1750 γραμμάρια, δηλαδή μεγάλα για την εβδομάδα τους και μετά άρχισε να πέφτει ο ρυθμός ανάπτυξής τους και όπως μου εξήγησε ο γιατρός είναι κάτι συνιθισμένο στα δίδυμα μετά την 32η εβδομάδα. προχθες που έκανα υπέρυχο, δηλαδή στις 34 ήταν από 2 κιλά το καθένα περίπου, δηλαδή μικρά για την εβδομαδα τους! πολύ μπέρδεμα, ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έχουν βαρύνει λίγο γιατί άρχισα να αγχώνομαι. τώρα θα πηγαίνω στο γιατρό καθε βδομάδα και θα τα ελέγχουμε πιό στενά.

Δημοσίευση

εμεις μαλλον καναμε λαθος προγραμματισμο.μενουμε σε ενα δυαρι που το υπερλατρευουμε.αλλα η κρεβατοκαμαρα δεν χωραει οχι δυο αλλα ουτε μια κουνια με το κρεβατι μας.ειπαμε λοιπον οτι θα παρουμε εναν καναπε κρεβατι θα κοιμομαστε εμεις στο σαλονι και θα φτιαξουμε το δικο μας παιδικο.οκ μεχρι εδω.αλλα κ εγω μετα σκεφτηκα οτι τον πρωτο καιρο θα θελω να ειμαι στον ιδιο χωρο με τα μωρα.ετσι πηραμε δυο καλαθουνες να τις βαλουμε μεσα μαζι μας και μετα προσωραμε στο αρχικο σχεδιο.αλλα κ παλι βλεπω πως εχουμε αρχισει και πνιγομαστε.τα πραγματα ειναι πολλα και δεν ξερω.

μενουμε σε ενοικιο κ ειπαμε να κανουμε κανα δυο χρονια υπομονη να ξεπεταχτουν κ τα μωρα κ μετα να παρουμε ενα δικο μας σπιτι.

τωρα σκεφτομαστε πως ισως επρεπε να εχουμε μετακομισει αλλα τωρα εγω εχω βαρυνει και δεν ειμαι σε φαση για μετακομισεις.οποτε υπομονη και βλεπουμε

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩ. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ.

Δημοσίευση

λιονταράκι μην αγχώνεσαι μια χαρά γινεται η δουλειά και με τις καλαθούνες. κι εμας νοικιασμένο είναι το σπίτι και όχι πολύ βολικό γιατί είναι μεν τριάρι αλλά με πολύ μικρά δωμάτια αλλά όντως δεν είναι καιρός για μετακομίσεις με την κοιλιά στο στόμα. κι εμεις ελπίζουμε να βολευτούμε έτσι για 1-2 χρόνια όσο τα μωρά θα είναι μικρά.

2002 κι εγω το είχα σκεφτεί για μια κούνια στην αρχή αλλά όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι πολύ ασφαλές και το φοβήθηκα, οπότε καλύτερα το στρίμωγμα!

μόλις μας χτυπησαν το κουδούνι, τα φέρνουν επιτέλους! θα σας πω σε καμια ώρα το αποτέλεσμα!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου. ΤΟ δικό μου σπιτι ειναι επισης μια σταλιά κ εχω κ την μιρή οποτε ακομα πιο δυσκολα. Δεν ηθελα να τα βαλω ομως σε μια κουνια για να μην ενοχλει το ενα το αλλο κ ετσι μου εδωσαν δυο μικρές τις οποιες τις εχω στριμώξει στο δωμάτιο μου γιατι ουτε την μικρή μπορώ να ξεβολέψω. Τώρα αν κανενα βραδυ φτιαχνουν συμφορά κ δεν μπορει ο αντρας μου να κοιμηθει θα εχω το μεγάλο καρότσι κ το πάρκο τους το οποιο ειναι παρκοκρεβατο κ θα κοιμαμαι μαζί τους στο καθιστικό. Τι να γινει βρε κοριτσια καθε αρχη κ δύσκολη. Εμεις φτιαχνουμε σπιτι το οποιο θα εχει μια κρεβατοκάμαρα για τον καθεναν δηλ 3 παιδικές κ μια δική μας αλλα το σπίτι θα ειναι μετα τα χριστουγεννα ετοιμο οποτε...

Εκανα τις ενεσεις σημερα κ αυριο θα κάνω κ τις αλλες δυο κ φινιτο. Ρώτησα την παθολόγο κ μου ειπε οτι δεν βλέπει λόγο να κάνω στρεπτοκοκο μιας κ ειχα κάνει στον 4ο εξέταση για μυκόπλασμα κ α. Θα κάνω μια καλιεργεια ουρων πάλι αλλα την επομενη εβδομάδα κ οταν θα ξαναπάω τις δεκα του Ιουνιου στον γιατρο θα του πώ οτι δεν την εκανα κ βλεπουμε.

Αλικη με το καλό τα πραγματακια σας κ να τα χαρειτε. Πολυ μεγαλες οι μικρουλες σου. Λιονταρακι μια χαρα ειναι κ οι δικές σου μην ανησυχεις.

Αντε νομίζω οτι η Σουλα αποψε θα μας βάλει τα γυαλιά μιας κ τα μικρουλια της θα ειναι μεγαλύτερα χαχα

Δημοσίευση

Ήρθαμε και εμείς από το γιατρό, τελικά είχε δίκιο η Αλίκη πέφτει ο ρυθμός ανάπτυξης, αλλά εντάξει πάλι μεγάλα είναι 1930 και 1950γρ.

Ο γιατρός μου τα έχωσε άγρια που δεν παίρνω συστηματικά τα yutopar, οποτε ξεκινάω κανονικά από αύριο. Για την κορτιζόνη τον ρώτησα και μου είπε δεν χρειάζεται και βλέπουμε.

Το ιδιωτικό νοσοκομείο δεν το γλυτώνω μια που ξεγεννάει μόνο εκεί.

Μάλλον πάμε για καισαρική γιατί η μία ξαναγύρισε με το κεφάλι πάνω.

Αυτά τα νέα μας.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσακια. Σουλα ειχα δικιο μας έβαλες τα γυαλιά. Καλέ τελεια τα παιδάκια σου θα γεννηθουν ετοιμα δεν θα φοβασαι να τα πιασεις.

ΑΦου σου ειπε να τα παιρνεις ακουσε τον δεν μας παιρνει τωρα στο τελος να παραρισκαρουμε. Κ εμενα ο ενας μπομπιρας ειναι με το κεφαλι πάνω αλλα επειδη ο μικρός ειναι ακριβώς ετοιμος για εξοδο δηλ κατω κατω σφηνομένος κ δεν κουνιεται ρουπι μου ειπε οτι κατα 99,9% ο αλλος θα πέσει απο μόνος του με την κεφάλα μολις ξεγλυστρισει ο πρωτος δηλ θα στριψει εκεινη την ώρα μιας κ τωρα τον εμποδίζουν τα πόδια του μικρού.

Τι μου κάνετε κοριτσακια μου. Εγω πολύ κατουρημα αποψε λετε να ναι απο την κοριτζόνη? πλακωσα τα νερά γιατι μ ειχε πιασει τρελη διψα κ σηκωνόμουν ολη την ώρα για τουαλέταααα

Δημοσίευση

πο πο κατι μεγαλαα παιδακια που εχουμε εδω..

μια χαρα ειναι ολαα..τσουποτουλια τσουποτουλια..

φιλεναδα ολα πανε βασει σχεδιου εε?χαχαχα τελειααα τελειαα..

βρε κοριτσια με ποναει η πλατη μου τι μπορω να κανω?

Δημοσίευση

Ναταλία μου ξεκουραση κ παλι ξεκουραση για να χαλαρώσεις κ απο την πλατη κ απο ολα χιχι.

Εγώ σήμερα δεν πήγα για δουλεια επειδη μου ειχε ανεβάσει λιγο την πιεση κ η μαμα μου χθες λεω οκ κατσε μια δυο μέρες μονη σου να δεις ωραια που ειναι να κάτσω κ εγω σπιτακι μου να κάνω δουλειες κ να ηρεμισω για να μην τσακωθουμε τωρα στα τελευταια.

Εχω κάνει ενα σωρό δουλειες χαλαρά βεβαια αλλα ενα σωρό.

Κ μπορώ να πώ οτι εβαλα κ λιγα πραγματακια σε μια βαλιτσα ετσι καλου κακού αφου τα εχω ετοιμα. Νυχτικά, σουτιεν, βρακιά, σερβιετες, Θήλαστρο, φορμακια εσωτερικά και σεντονάκια κ πετσετες. Τα υπολοιπα αργοτερα για να μην ανχώνομαι. Νωρίς ειναι ακομα αλλα ηθελα αφου τα ειχα ετοιμα αυτα να τα βγαλω απο την μέση. Τα αλλα σε κανα δυο βδομάδες λεω.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!

χαιρομαι που ολες ειστε καλα!

καλα σουλα τι κοριτσαρες θα βγαλεις;ρε κοριτσια το διανοειστε οτι με τους ρυθμους που παμε θα βγαλουμε απο την κοιλια μας κοντα 7 κιλα παιδια;μου φαινεται απιστευτο!

ναταλια βαλε τον αντρα σου να σου κανει μασαζακι!!ετσι μονο θα περασει η πλατη σου ;)

και σημερα ζεστη στην πατρα..... :blink:

Δημοσίευση

σιγουρα ειναι στο γιατρο.παιζουν και τα λεφτα στη μεση.

αλλα εγω κοριτσια να σας πω δεν καιγομουν και ιδιαιτερα να γεννησω φυσιολογικα και μαλιστα δυο μωρα.αλλα αυτο ειναι η δικη μου αποψη.οχι οτι φοβαμαι αλλα (μην με παρεξηγησετε γι αυτο που θα πω) περισσοτερο βαριεμαι τοσες ωρες την αναμονη!θλω να μπω να ξεμπερδευω και να παρω τα παιδια μου αγκαλια! :)

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια!

σούλα έχω πάθει πλάκα με τα μωρά σου, έχουν σχεδον ίδιο βάρος με τα δικά μου κι εγω είμαι 3 βδομάδες μπροστα!!!

τα πραγματάκια μας είναι τέλεια αν και έτσι που είναι στριμωγμένα δεν δείχνουν ιδιαίτερα. συνέχεια το βράδυ άνοιγα τα μάτια και κοιτούσα τις κούνιες δίπλα μου και φανταζόμουν τα μωράκια μου!

ζετούλα καλά εκανες με τη δουλειά, όσο μπορείς χαλαρά από δω και πέρα. αυτό που έπαθες με τα μωρά να τραντάζονται δυνατά το είχα πάθει κι εγω πριν 10 μέρες που η μπέμπα γύρισε με το κεφάλι πάνω!πολύ τρομακτικό πάντως, νόμιζα ότι από στιγμη σε στιγμή βγαίνουν!

Δημοσίευση

εγώ με τη γέννα έχω πάθει το εξής: αν και ποτε δεν ήθελα καισαρική τώρα τόσες φορές που έχω ακούσει απ όλους τους γιατρούς ότι είναι επικίνδυνος για τα μωρά ο φτ και να μου το προτείνουν δεν θέλω! άσε που μπορεί να ξεκινήσεις με φτ, να γεννηθεί το ένα μωρό φυσιολογικά αλλά το 2ο να μην αλλάζει θέση και να χρειαστεί μετά καισαρική. διπλή ταλαιπωρία!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...