Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia? Νο2

lena

Recommended Posts

καλημερα!!!

σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.κοιμηθηκα ή μαλλον δεν κοιμηθηκα.πηγα στον καναπε αλλα και εκει χαλια.κ σημερα παντρευεται η αλλη μου αδερφη και ηδη νιωθω κουρασμενη ρε γμτ.αρχιζει και ενας πονοκεφαλος να ερχεται.τι να πω;ελπιζω να τη βγαλω!!!

εκανα και τη δευτερη δοση της κορτιζονης και τελος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λιονταράκι μου με το καλό.

Μαλλον το ειχε η βραδιά αποψε. Ούτε εγώ κοιμήθηκα. Κοριτσακι αυτο με τους γοφους ειναι μεγάλο θέμα. Δεν αντεχω απο τους πόνους. Μιλάμε οτι πονανε πάρα πολύ τα μπουτια μουυυυυ κλαψ κλαψ.

Λιονταρακι μου κάνε κουραγιο. Κ εγω εχω να παω σε παιδικά γενέθλια κ αυριο σε βαφτισια κ δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου γιατι βαριεμαι να ντυνομαι καλά κ δεν μπορώ να κυνηγάω κ την μικρή. Και το χειροτερο απ ολα κ μη με πειτε εγωιστρια. Το χειροτερο μου που λέτε ειναι να ετοιμασω τα ρουχα του αντρα μου ο οποιος μεχρι τελευταια στιγμη δεν αποφασιζει κ μετα ερχεται εκεινη η ωρα κ το ενα του ξινίζει κ το αλλο του βρωμαει και εγω απο υπομονή μηδέεεεεεν.

Η γιαννα πρεπει να εχει γεννησει γιατι αλλιως δεν εξηγειται χαθηκε τελειως.

κοριτσακιαα ηρθα..δεν διαβασα και πολλα δεν προλαβα..

χθες ειχαμε παει στην γιορτη της φιλεναδας μου..περασαμε πολυ ωραια εχει και ενα μωρουλινι 4 μηνων..μια μπεμπα..

τα μικρα δεν αντεξαν πολυ και κοιμηθηκαν ε και φυγαμε κατα τις 10..σπιτι δεν με επιανε με τιποτα ο υπνος..

εκανα και ΣΕΞ...χαχαχ

Καρμεν θα πας σημερα στα γεννεθλια?

ελπιζω να ειστε ολες καλα

τα φιλια μου

xixi κοριτσακι μ άρεσε το σχολειο εκανα κ σεξ τελειοοοοο.

Ναι μωρε θα πάω λιγο για να ξεφαντωσει η μικρή γιατι λειπει ο μπαμπας μας οποτε δεν περναει η ώρα κ λεω να παω. Τουλαχιστον θα παιξει η μικρή κ θα κουραστει κ θα πεσει το βραδυ τεζαααααα. Εγώ πηγα σημερα για καφεδάκι με τους κουμπάρους μου που ειναι κ η κουμπαρα εγκυος κ θα γεννησουμε κοντα κοντα. Μετά πηγα κομμωτήριο κ ισιωσα το μαλλί κ πήρα λιγο τα πανω μου. Το μονο μου θεμα ειναι οπως σας ειπα οτι βαριεμαι να ντυθώ καλάααα. Κ οσο σκεφτομαι κ τα ρουχα του αντρα μου γι αυριο κλαψψψψψ.

τώρα περιμενω να περασει η ώρα να ξυπνήσει η μικρή να την μπανιαρω κ να την ντυσω κ μετα δρομο οποτε θα τα ξαναπούμε το βραδάκι μαλλον

μπραβο μωρε..μπραβο που πηγες και για καφεδακι εφτιαξες και το μαλλι..

α!ξεχασα να σας πω μια φιλη μας εχει ενα κομμωτηριο και μας εβαλε σε ενα μπουκαλι αυτο το σαμπουαν που εχουν τα κομμωτηρια ενα πρασινο ειναι και μοιριζει πικραμυγδαλο..σχεδον ολα αυτο χρησιμοποιουν καλα ειναι απιστευτο χαχαχα..και γαμωτο δεν πουλιεται στην αγορα... :/

καλα να περασετεε φιλεναδαααα

γεια σας κοριτσακια μου που εισαστε ολες καλεεε????

Εμεις πηγαμε στα παιδικά γενέθλια κ γυρισαμε επιτελους σπιτι μας. Να πώ την αληθεια μου δεν εβλεπα την ώρα να ερθω σπίτι. Αισθανομουν παραξενα. Η κοιλιά μου ηταν υπερβολικά τσιτωμένη κ δεν ξέρω γιατι. Η μικρή φοβοταν τα μπαλονια που σκαγανε κ ηταν κολλημενη πάνω μου κ ετσι ναι μεν απο την μια ξεφύγαμε αλλα απο την αλλη ηθελα να ερθω στην ασφάλεια του σπιτιου μου. Τωρα χαλαρώνω λιγο με την μικρή αγγαλιτσα μεχρι να παει για υπνο κ μετα θα καθίσω να σιδερώσω. Αυτα τα νεα μαςςςς

ωρες ωρες ομως οπως σημερα καλη ωρα την αισθανομουν βαρια κ ασηκωτη χιχι.

κοριτσια εζησα κατι απιστευτο τωρα κ ειναι η διαθεση μου σκατα. Βγηκα να ποτισω κ εδω στην γειτονια μενει ενας τυπος 37 χρονων με μια γκομενα που εχει αλβανιδα κ ψιλοχοντρομαστουρώνουν. Αυτοι λοιπον μενουν πανω απο τους γονεις αυτου του μαντραχαλά. Κ εγινε τώρα ενας καβγάς απιστευτος τσακώθηκε ο γιος με τους γονεις κ απ οτι ακουσα κ καταλαβα κατεβηκε κατω κ τους σαπισε στο ξύλο κ ο πατερας εχει κ προβλημα καρδιας. Ηταν πολύ φρικιαστικό ειχα μαρμαρώσει κ δεν μπορουσα να μπω μέσα. Στο τέλος αφησα κ το ποτισμα κ κλειστικα σπιτι μου αλλα αισθανομαι πολυ ασχημα μετα απ αυτο

korirsakia mou kalimera!!!!!!!!!!!1

To savvato 15/5/10 stis 22:04 kai 22:05 genithikan kai ta dika mou vatraxakia :cheer::lol::lol::lol::lol:

to agoraki mou genithike 2054kg kai to koritsaki mou 1600kg

to vatraxaki A(agoraki)tha to paro se kana dyo meres to vatraxaki B (koritsaki) prepei na valei akoma ligo varos kai meta.

Koritsia eimai toooooooooso eutixismeni!

re koritsia pos vgenei to tickeraki?den to xreiazome pleon....

GIANNA83 ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! :):):):):)

καλημέρααααααααααα

ΓΙαννα καλα το κατάλαβα οτι γέννησεςςςςςς. Μπραβο τι χαρα. Να σου ζήσουν τα αστεράκια σου κ με το καλο να τα πάρεις σπιτι. Καλή λοχεια να χεις. Ευχομαι να πάρεις συντομα τα μωράκια σου. Πως ηταν η γέννα σου? Οποτε εχεις χρόνο μπες να μας πεις την εμπειρια σου. Και πάλι πολλες πολλες ευχές. ΤΟ τικερακι θα πρεπει να πας επεξεργασια προφίλ κ να το σβήσεις

που εισαστε καλε υπναρουδεςςςςς????????????

τελικα οντως πρεπει να εχει κάνει εισαγωγή η marsoypilami μιας κ χαθηκε κ αυτή.

Αλίκη μην σε χάσουμε κ εσενα ελπίζω να μας ειδοποιησεις οταν ειναι ώρα ε?

Αχ καλα λεω οτι θ αρχισουμε να ψαχνει η μια την άλλη τωρα στο τέλος.

Μετά την γέννα θα πρεπει να ανοιξουμε νέο θεμα για το πώς μεγαλώνουν τα διδυμάκια χιχι κ αν εχουμε χρονο να μπαινουμε να γραφουμε καλά θα ειναι

gianna καλη μου να σου ζησουν!!!

να ειναι υγιη και γερα και τα δυο με το καλο να τα παρεις σπιτακι σας και να τα κρατατε εκει αγκαλιτσα.

να μας πεις την εμπειρια σου οταν μπορεσεις!!

εγω τωρα σηκωθηκα.ειχαμε το γαμο της αδερφης μου χτες.περασαμε πολυ ωραια.ηταν πολυ συγκινητικα.παει τις παντρεψα ολες τωρα!!!

κουραστηκα νωρις ομως κατα τις μια και φυγαμε γιατι ημουν και ολη μερα στο ποδι!

κοριτσια απο νευρα πως πατε;παρατηρω τον εαυτο μου τις τελευταιες μερες να ειμαι συνεχεια στην τσιτα,χωρις λογο και θελω να τσακωνομαι με τους παντες για το τιποτα.προσπαθω να συγκρατουμαι αλλα το καταλαβαινω οτι γενικα μου βγαινει ξινιλα,γκρινια και επιθετικοτητα προς τους αλλους που βεβαια δεν το σχολιαζουν καν!!!αχ μαλλον οι ορμονες,η αγωνια και οι φοβιες μου κανουν συνδυασμο που σκοτωνει!!!!

αστα λιονταρακι τα νευρα καλά κρατούν. Εγώ γινομαι με το παραμικρό τουρμπο κ ξεσπαω αμεσως. Ποιος με ειδε κ δεν με φοβήθηκε. Τελος πάντων λιγος καιρος εμεινε. Εμεις σημερα θα παμε στην βαφτιση κ για να πω την αληθεια μου προτιμώ να καθίσω σπίτι μου γιατι οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να ντυθει ο αντρας μου κ η κόρη μου κ μετα εγώ κ να πάμε στην αλλη ακρη κ μετα να γυρισουμε να αφησουμε την μικρή στην μαμα μου για να ξαναγυρισουμε στο τραπέζι. κλαψψψψψψψψψψψψψ

Δεν βλέπω την ώρα να ερθει η Πεμπτη να δω τα ανττρακια να δώ τι ΄βαρος εχουν

Κοριτσακιαα καλησπερα....

Γιαννα να σου ζησουν να τα χαιρεσαι τα "βατραχακια" σου..με το καλο να τα παρετε στο σπιτακι σας..

Καρμεν μου πηγατε τελικα χθες ε?μπραβο..

αντε καλα να περασετε και σημερα..

Κοριτσακια οι υπολοιπες τι κανετε? φουσκωνετεεεε?

εγω σημερα εγινα 10 εβδομαδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωων (: χαιρομαιι το τσατσομοιρο... (:

τα φιλια μου

Αντε Ναταλάκι προχωράς κ εσυ. Εγώ τωρα που πρεπει να ντυθώ με πιανει ενα θέμα.

Η κοιλιά ρε κοριτσια μου φαινεται οτι παρατσιτωσε τις τελευταιες δυο μέρες λέτε να μεγάλωσαν πολύ τα νινάκια μου? αφηστε που κ μικρουλης που ειναι πιο ήσυχος σήμερα εβγαλε τα σπίρτα του

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?

ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SPARCO ΚΛΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ 100€ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!!!!

αλο!!

ολη μερα γυρναγαμε σημερα.καφες,φαγητο,γλυκο και φυσικα πολυ υπνος μετα!!αφου δεν ξοιμαμαι το βραδυ ας κοιμηθω το μεσημερι τουλαχιστον!!

2002 τι καθισματακια παρειγγειλες τελικα;αυτα που ελεγες τις προαλλες;

γιάννα ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ :woohoo: :woohoo: :woohoo: να ειναι πάντα γερα κι ευτυχισμένα!!! να μεγαλωσουν γρηγορα να ερθουν στο σπιτακι τους!

αχ αυτες οι μπεπουλες, απο τωρα μικροκαμωμένες, έτσι μικροτερη ειναι και η δικια μου απ οτι λεει ο υπέρυχος!

αχ κοριτσάκια αγχώθηκα τώρα, είμαι η επόμενη :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ζετούλα αν λειψω πάνω απο 2 μέρες να καταλάβετε ότι γέννησα αλλιως εδω θα ειμαι να τα λέμε!

από χθες αισθανομαι λιγο διαφορετικά, νιωθω οτι πλησιαζει ο καιρος. χθες για κανενα μισάωωρο με πονουσε η κοιλια σαν να εχψ περίοδο και το ίδιο με έπιασε και σήμερα. επίσης οι συσπάσεις μου είναι λίγο πιό έντονες με λίγο πονο χαμηλά, όχι όμως συχνοτερες. εσεις που εχετε γεννησει τί λέτε, είναι σημάδια επερχομενου τοκετου??? εχω αγχωθεί, θέλω να περάσουν τουλάχιστον 2 βδομάδες ακονη να μεγαλωσουν λιγο ακομη τα μωράκια μου.

Καλημέρα και από μένα,

εδώ και 2 μέρες οι συσπάσεις έγιναν πιο συχνές, χθες όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Ενώ είχα βάλει στόχο τις 38 εβδομάδες μετά έπεσα στις 36 και τώρα αναθεώρησα πάλι για τις 34. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω και άλλες εκπτώσεις.

Γενικά πάντως διαβάζω στην ομάδα κλίμα αισιοδοξίας, με καφεδάκια και βολτούλες, πάλι καλά που είστε και εσείς κορίτσια και αναπτερώνεται λίγο το ηθικό μας.

Καλή εβδομάδα σε όλες και μη βιαστεί καμιά για γεννητούρια (για μένα το λέω).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ BRITAX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 0-18. ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!! ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ 36η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ: "ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ" ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!

παντως σε γενικες γραμμες ολες κοντευετε....

μονη θα μεινω πισω....

2002 ποσο τα πηρες τα καθισματακια γιατι κι εγω αυτα θελω να παρω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
    • Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
    • Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...