Μετάβαση σε περιεχόμενο

poies perimenoume didimakia? Νο2

lena

Recommended Posts

εγω θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο και πρέπει να κουβαλήσω τα πάντα...σεντονάκια, κουβέρτες και όλα τα καλλυντικά για μένα και τα μωρά! μου φαίνεται ότι θα χρειαστώ 2 βαλίτσες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγώ θα γεννησω στην ιδωτική κλινική Πατρών αλλα κ εκει ζητάνε τα πάντα

απο ρουχαλάκια μεχρι μπουκάλια κ ολα γι αυτο φοβαμαι μην ξεχάσω κάτι αλλα κ πως θα τα κουβαλήσω ολα αυτα.

Αλλο ενα ανχος που εχω ειναι για τις ενεσεις κορτιζόνης. Δεν ειναι οτι δεν θέλω να τις κάνω μιας κ ξερω οτι ειναι για το καλό των μωρών αλλα φοβάμαι το βάρος μην γινει κανενα αποτομο μπαμ κ πρηστώ ολοκληρη κ τετοια.

αν κόψεις για λίγες μέρες το αλάτι και πίνεις πολύ νερό δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. έχω ξαναπάρει κορτιζόνη, έκανα αυτά που μου είπαν και δεν πρήστηκα καθόλου. για τις συγκεκριμένες ενέσεις θα σου πω την τετάρτη, θα κάνω μια αύριο και μια την τρίτη. εγώ τη διαδικασία φοβάμαι, πώς θα γεννήσω τόσο φοβιτσιάρα που είμαι, απορώ :P :silly: :P

κοριτσακι καλημέρα. Θα περιμενω να μου πεις τι γινεται μ αυτες τις υπεροχες ενεσουλες κλαψ κλαψ. Την γεννα την φοβαμαι κ εγω παρολο που εχω ξαναγεννησει. Οσο πλησιαζει ο καιρος κ το σκεφτομαι ψιλοτρεμω χιχι

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε??? Πως είναι τα μωράκια σας?

Έλειπα κάποιες μέρες γιατί ήθελα να μαζέψω τα κομμάτια μου ... είμαι πολύ φοβισμένη και προσπαθώ συνέχεια να νιώθω αισιόδοξη, όμως η αλήθεια είναι ότι έχω καταβληθεί πάρα πολύ ψυχολογικά, ώρες ώρες πάω να τρελαθώ, άλλες στιγμές νιώθω καλύτερα ...μεγάλη αγωνία ... κάνω δίαιτα - διατροφή και έχω χάσει 2,5 κιλά, η φαγούρα έχει ελαττωθεί! Επανέλαβα σήμερα τις ηπατικές εξετάσεις και την εξέταση ούρων και περιμένω το απόγευμα τα αποτελέσματα (μακάρι να έχουν πέσει οι τιμές ...), το βράδυ θα πάω να επαναλάβω και την β-επιπέδου - μόνο που σκέφτομαι ότι θα δω τα μωράκια μου σφίγγεται η καρδιά μου και με πιάνουν τα κλάμματα ... πολύ βαριά ψυχολογία ... δύσκολη μέρα και η σημερινη ... αλλά θέλω να έχω ελπίδα για αυτά τα δύο πλασματάκια που παίζουν μέσα στην κοιλίτσα μου!!!

New mammy ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια στο σπιτάκι σας και στην ζεστή αγκαλίτσα της μανούλας και του μπαμπάκα!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένα, υγιή και καλότυχα!!!!!

Αλικάκι, μην φοβάσαι τις κορτιζόνες, δεν είναι τίποτα, μόνο να πας σε κάποιον επαγγελματία να σου τις κάνουν (μην βάλεις τον άντρα σου ...). Να προσέχετε την διατροφή σας για 4 μερούλες μετά τις κορτιζόνες, καθόλου αλάτι (προσοχή στις τροφές με το κρυμμένο αλάτι ... π.χ. ψωμί, φρυγανιές ...) - εγώ και είχα χάσει βάρος και δεν πρήστηκα καθόλου!!!!!

Καλημερα και από εμενα σε όλες σας!!

Καταρχήν να ευχηθώ στη new mammy να τις ζήσουν τα μωράκια της και με το καλό να τα πάρουν στο σπίτι και την αγκαλιά τους.Να είναι γερα!

Καλή λοχεια σε εσένα!!

marsoupilami,ευχομαι καλα αποτελέσματα να έχεις και να εχεις μια πολύ καλή πορεία και ήρεμη από εδώ και πέρα!

Τελικα αυτές τις κορτιζονουχες ενέσεις δεν τις γλυτώνουμε ε???

Εγω ρε κορίτσια αν και γέννησα πανευκολα το γιο μου,χωρίς επισκληρίδιο,τώρα βέβαια δε το σκεφτομαι ακόμα, επαθα και ενα σοκ με την καισαρική,που ντε και καλα ολοι κανουν...Φοβάμαι την επισκληρίδιο ρε γμτ,ο πόνος της τομής πιστευω οτι ειναι υποκειμενικός....τελος παντων,ας πανε ολα καλα και ο τροπος δεν εχει καμια σημασια!!!!

Αν και η μαια μου , μου ειπε οτι φυσικα και γννιουνται φυσιολογικα αρκει να πανε ολα καλα εως τέλος.Στη Θεσσαλονίκη μόνο μία γιατρός κάνει φυσιολογικούς τοκετούς διδύμων...Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνες στα οποια βέβαια να μην ξεχνάμε οτι τα διδυμα έχουν περισσότερους κινδυνους να ξεπεράσουν....Ουφ!

καλημερα διδυμομανουλες!!!

marsoypiliami ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο σε λιγο καιρο να εχεις κι εσυ δυο υγειεστατα ζουζουνια στην αγκαλια!!!!

σημερα πηγα κι εγω στο γιατρο και ενω πανε ολα καλα μεχρι στιγμης, μου ειπε ξαφνικα οτι δεν πρεπει πλεον να οδηγω καθολου και να σταματησω απο τη δουλεια... η αληθεια ειναι οτι με τρομαξε! εσεις βρε κοριτσια οδηγειτε???? και ποτε σταματατε/ησατε απο τη δουλεια σας????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

MARSOUPILAMI, ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ.

Κοριτσιαα καλο μας μεσημερι...

εχω κατι μερουλες να μπω γιατι ποναει η μεση μου και τετοια..γενικα δεν ξερω τι εχω παθει δεν ειμαι πολυ καλα τις τελευταιες μερες..εκανα και εναν εμετο χθες..

δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας..συγνωμη..

οτι απορια θελετεε εδω ειμαι το ξερετε...φιλιαααα

Καλημέρα,

σταμάτησα από τη δουλειά και την οδήγηση αμέσως, εννοείται και τις δουλειές του σπιτιού το μόνο που κάνω είναι να μαγειρεύω, να βάζω τα πιάτα και τα ρούχα στο πλυντήριο και να συμμαζεύω. Έμεινα έγκυος μετά από πολύ κόπο και αγωνία και δε θέλω να το ρισκάρω, άσε που δε με αφήνουν. Εκτός από την οικογένεια και ο γιατρός είναι αυστηρός σ' αυτό.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Κορίτσια δε θα με αφήσουν να αγοράσω τίποτα, χθες η πεθερά μου έστειλε ένα σωρό φορμάκια, μπλουζάκια, παντελονάκια να πω 25 θα πω λίγα. Πότε θα προλάβουν να τα φορέσουν όλα αυτά δεν ξέρω. Η δε μαμά μου έχει αναλάβει πάνες σεντόνια πετσέτες. Τις έχει πιάσει παράκρουση, όσο τις λέω νωρίς είναι ακόμη μη αγοράζετε τίποτα, τόσο αυτές το ρίχνουν στις αγορές.

Γεια σου Σουλα μου..

ενταξει οκ ειναι λιγο νωρις αλλα αστες μωρε το χαιροντε..

απλα πες τους να παρουν και για πιο μεγαλες ηλικιες αφου προσφερνται που προσφερονται..χαχαχα

marsoupilami μου καλά αποτελέσματα το απογευμα και ψυχραιμία! αφού ελαττώθηκε η φαγου΄ρα πιστεύω ότι είναι καλό σημάδι. περιμένουμε νέα.

ζετούλα σήμερα έκανα την 1η ένεση κι ευτυχώς πονούσε λιγότερο απ΄όσο περίμενα! για κατακράτηση υγρών δεν ξέρω ακόμη είναι νωρίς, ελπίζω να το αποφύγω αν κόψω το αλάτι. το κακό είναι ότι η συγκεκριμένη ένεση δημιουργεί πρόβλημα και με το διαβήτη και δεν ξέρω τί να φάω, δεν επιτρέπεται τίποτα!

βασιλική κι εγω σταμάτησα τη δουλειά αμέσως γιατί έπαθα αποκόλληση και μετά φοβόμουν να ξαναπάω. την οδήγηση όμως την σταμάτησα πριν λίγες μέρες που μεγάλωσε πολύ η κοιλιά, αν και όλοι μου έλεγαν να μην οδηγώ. τα διδυμάκια μας όπως θα διαπιστώσεις κι εσυ σύντομα θέλουν πολλή περισσότερη προσοχή από τη μονή εγκυμοσύνη. το αξίζουν όμως!

καλημερα!!!!

ολες εδω σημερα!!!

αλικη που την εκανες την ενεση;σε φαρμακοποιο;στο χερι ή στον πωπο;

marsoupilami καταλαβαινω πως πρεπει να νιωθεις και σε σκεφτομαι.να μας πεις τα νεα σου το απογευμα οκ;;;ολα καλα θα πανε!!!

εγω κοριτσια οδηγω ακομα.ολο λεω σημερα και τελος αλλα ολο και καπου θελω να παω και το παιρνω.

δουλεια εχω σταματησει απο τον τριτο μηνα με αναρρωτικη απο το ικα γιατι η δουλεια μου ειναι πολυ πιεστικη και κουραζομουν πολυ ψυχολογικα.

το απογευμα παω και εγω στο γιατρο επιτελους μετα απο ενα μηνα.αιωνας μου φανηκε!!!!

γεια σας κοριτσακια μου εγώ μολις επεστρεψα απο το ταξίδι που ειχα πάει για εξτασεις μόνη μου οδηγώντας για να απαντήσω κ αμεσως στην ερωτηση. Δεν ειναι κ οτι καλύτερο τοσες ωρες ταξιδι κ οδηγηση αλλα οκ δυστηχως οπως ειπα δεν εχω βοηθεια απο πουθενα κ για τιποτα.

marsoupilami αντε να πανε ολα καλά κ λιονταρακι περιμενουμε κ απο σενα νεα σου.

Ναταλιτσα ειμαι ψόφιαααααααααα τι μου κάνεις τι επαθες εμετους ακουω?

Αλικηηηηηη τι ειπες ψιλοπονεσε ε? κλαψ κλαψψψψψψψψψψψ δεν μπορώ τις ενέσειςςςςςςςςςςς

μην ανησυχείς ζετούλα, πόνεσε πολύ λιγότερο απ΄όσο νόμιζα, μέχρι κι εγω το άντεξα ;) στο νοσοκομείο πήγα και μου την έκανε μια νοσοκόμα, θα πήγαινα σε φαρμακείο κανονικά αλλά έχουν απεργία σήμερα και αύριο.

κορίτσια πεινάωωωωωωω, δεν κάνει να φάω τίποτα :angry: όλη τη μέρα πίνω νερά και καφέδες, νεκαφεϊνέ βέβαια, για να ξεχνιέμαι!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

δεν ξέρω τι δόση κορτιζόνης κάνουν στην περίπτωση της εγκυμοσύνης, αλλά έχω κάνει παλιότερα 2 φορές έγχυση κορτιζόνης (ενδοφλέβια μέσα σε όρο) επί 4 ημέρες, 1 gr την ημέρα που είναι είναι πολύ μεγάλη ποσότητα κορτιζόνης (για ένα πρόβλημα υγείας που έχω άσχετο με εγκυμοσύνη).

Δεν έπαθα τίποτα έτρωγα κανονικά, μόνο μου είχε πει ο γιατρός προσοχή στο αλάτι, όχι και αν φας θα πάθεις τίποτα απλώς πρήζεσαι γιατί γίνεται κατακράτηση υγρών.

Αν ξέρει καμία την περιέκτικότητα σε κορτιζόνη της ενέσης που γίνεται στην εγκυμοσύνη, ας το το γράψει παρακαλώ. Η αν δεν ξέρετε, μήπως ξέρετε το όνομα τους σκευάσματος?

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο!

ολα καλα ειναι!

εχουν ακριβως το ιδιο βαρος 1100 γρ και το αμνιακο υγρο ειναι καλο.

το μονο που με αγχωσε λιγο ειναι οτι ο γιατρος μου ειπε οτι για τις βδομαδες τους ειναι λιγο μικρα.οχι ανησυχητικα μικρα αλλα μικρουλια.στην καμπυλη βαρους που μου εδειξε ειναι στη χαμηλη ζωνη.βεβαια αυτο μου ειπε οτι ειναι λογικο σε ενα βαθμο αλλα θα με δει ξανα την αλλη βδομαδα για να δει με τι ρυθμο αναπτυσσονται.

εχω αγχωθει πολυ.μακαρι τα κοριτσακια μου να μεγαλωσουν.για κορτιζονη μου ειπε θα το δουμε την αλλη βδομαδα αναλογα με τα αποτελεσματα.

μου εγραψε και εξετασεις και αλλον ειπε θα ειναι οι τελευταιες αφου ολες μεχρι τωρα ηταν πολυ καλες.

αυτα τα νεα τα δικα μου.

αλικη αν δεν κανω λαθος η προηγουμενη φορα που πηγες στο γιατρο πρεπει να ησουν στις 29 βδομαδες.οσο και εγω τωρα.μηπως θυμασαι το βαρος τους;;;

σας επρηξα!

Σούλα η δόση της κάθε ένεσης είναι 2ml (βάζεις 2 μπουκαλάκια στην κάθε σύριγγα), δηλαδή συνολικά παίρνεις 4ml γιατί γίνονται άντα 2 ενέσεις. απ΄ότι καταλαβαίνω είναι μεγάλη δόση. celestone chronodose λέγεται το φάρμακο.

ζετούλα εγω κάνω τόσο αυστηρή δίαιτα γιατί η συγκεκριμένη ένεση απορυθμίζει και το διαβήτη. εσείς μόνο το αλάτι να κόψετε είστε οκ.

Λιονταράκι είχα κάνει υπέρυχο στις 28 & 6 και ήταν το ένα μωράκι 1170 και το άλλο 1250. μετά έκανα ξανά στις 31 & 2 μέρες και είχαν φτάσει το ένα 1750 και το άλλο 1770! μεγαλώνουν πολύ γρήγορα σε αυτή τη φάση, μην ανησυχείς. θα δεις ότι θα έχουν τεράστια διαφορά από τον ένα υπέρυχο στον άλλο.

κ εμενα κοριτσια οπως σας ειπα την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 1100 αλλα μην ανυσυχεις λιονταρακι επειδη ανχωθηκα κ εγω κ το εψαξα απο δω κ μπρος θα παρουν βαρος.

Αντε αν ειναι μονο για το αλατι το κόβω. Κ αφου μου λες οτι δεν πονάει κ τοσο παλι καλά.

Εγω αυριο το απογευμα θα εχω τα αποτελεσματα του θυροειδη κ του τοξοπλασματος.

Ραντεβου τωρα εχω τις 27 κλαψ κ αργει ακομαααααα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...