Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τοξοτάκια εν δράσηηηηηηηηηηη....

Recommended Posts

mama_xina έγραψε:

νομιζα οτι οι ταυρινες ειμασταν τα μεγαλυτερα ψωνια του ζωδιακου παρκου αλλα εσεις εδω με διαψευσατε χαχαχαχα
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μεγαλώνει η παρεούλα μας και χαίρομαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ... :woohoo: :woohoo:

Μαράκι -Νεφέλη καλως ήρθες κουκλίτσα...Μαράκι είναι το όνομα σου...?

Σισσιώ μου χαίρομαι που το λες γιατί εγώ είχα μία συμμαθήτρια τοξοτίνα και σκοτωνόμασταν όλη την ώρα.... :dry: να σου ζήσει το μπεμπεκουλινάκι σου :woohoo: :):) που μενεις Αθήνα?

Κωνσταντινούλα μου κριαράκι είναι Ο αντρούλης μου!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Karolinaki mou kalws sas brika.

Nai to onoma mou einai Maraki kai tis koris mou Maria-Nefeli (tin fwnazoume

Nefeli).

O antras mou koritsia einai psari kai i mikri mas itan na genni8ei kai ekeini psari, alla mas stin eskase kai bgike nwritera etsi einai Ydroxoos!!! To api8ano einai oti egw eimai Toksotis me selini ston Ydroxoo kai i Nefeli mou Ydroxoos me selini ston Toksoti!!!!! eides kamia fora???

Μαράκι να σου ζησει η Νεφέλη...τέλειο όνομα...!!!! :woohoo: :woohoo: κάποτε που παίζα κιθάρα(τα χω παρατησει εδω και και χρόνια δεν θυμαμαι τιποτα... :angry: )έπαιζα το χρυσό κουρέλι ...

εγώ δεν ασχολούμαι πολυ με τα ζώδια αλλά μου χαν πει ότι έχω ωροσκόπο ψαράκι...

εμείς την κορούλα μου θα την φωνάζουμε Λυδία...

λοιπον εγω ειμαι τοξοτινα με ωροσκοπο Λεων!Ο αντρας μου Λεων η αδελφη μου Λεων η κορη μου Λεων με ωροσκοπο Τοξοτη!!!!και η εδω και......22 χρονια κολλητη μου..Τοξοτινα επισης!!Με την κολλητη μου μου εχουμε αλλη σχεση!Μας καταλαμβανει το προαισθημα και νοιωθουμε αμεσως..αν κατι δεν παει καλα στην αλλη!!!

Ταυρος με τοξότη ε; Αν πετύχει είναι η τέλεια σχεση!

Όπως Τοξότης με υδροχόο. Ταιριάζουν πολύ ερωτικά!

Οι ταυρίνες γίνονται πολύ καλες μαμαδες. Η μαμα μου είναι η καλυτερη μαμα ταυρίνα του κόσμου! χεχε

karolinaki1 έγραψε:

Μαράκι να σου ζησει η Νεφέλη...τέλειο όνομα...!!!! :woohoo: :woohoo: κάποτε που παίζα κιθάρα(τα χω παρατησει εδω και και χρόνια δεν θυμαμαι τιποτα... :angry: )έπαιζα το χρυσό κουρέλι ...

εγώ δεν ασχολούμαι πολυ με τα ζώδια αλλά μου χαν πει ότι έχω ωροσκόπο ψαράκι...

εμείς την κορούλα μου θα την φωνάζουμε Λυδία...

LYDIA!!!!!!! Teleio!! Htan mesa stin lista me ta agapimena mou, alla epeidi Lydia legane tin prwi arrabwniastika tou kouniadou mou pou ton eixe pligwse poly to aperipsa na min ksinw pliges... ti trabame oi gynaikes!!!

Auto to tragoudaki karolinaki mou to akouga stin egkymosyni mou kai tis to tragoudaga kai stin baptisi tis itan to tragoudi pou epekse otan mpikame mesa ston kipo mas pou kaname to catering... to latrevw auto to tragoudi kai as einai melagxoliko...

Katrina mou, auto to proais8ima to exw kai egw poly entono... einai to

Toksoti kai auto??

και εγώ πολλες φορές κορίτσια έχω διαίσθηση για κάτι και πολλές φορές συμβαίνει ...άρα δεν είμαι η μόνη ....

Μαράκι ,όντως μελαγχολικό κομμάτι αλλά πολύ πολυ ωραίο....

koritsia mou me peta3e e3w to mammy kai den mporousa na mpw mexri twra..

karolinaki moy polu omorfo to tragoudi..

Maraki exw akousei oti to feeling einai tou To3oth!!!!

emas polla liontaria mazeuthkane edw mesa..(sto lakko me ta liontariaaa....apapapapaaa)

Αυυτό με την διαίσθηση το νιώθω κι εγώ. Σπάνια με διαψεύδει.

Επίσης ο άντρας μου είναι ταύρος και παρόλο που δεν ασχολούμαι με ζώδια αυτό που έχω να πω είναι ότι εμείς οι τοξότες είμαστε μακράν το καλύτερο ζώδιο, τουλάχιστον από τους Ταύρους, αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά.

αρτεμης για ελα προς τα εδω να σε μπιμπισω με τα κερατα μου! οι τοξοτες ειστε χαζοι!μμμ εμεις οι ταυροι ειμαστε εξυπνοι ομορφοι και αξιαγαπητοι!

mama_xina είμαι με Ταύρο 15 χρόνια, έξυπνοι είστε για τα άλλα δύο έχω τις αμφιβολίες μου. για κοίταξε γύρω σου, αν γνωρίζεις τοξότες θα καταλάβεις τη διαφορά μ΄εσας.

εκτος του οτι κανω πλακα και δεν παθιαζομαι με τα ζωδια γνωριζω 2 τοξοτες εδω και 22σχεδον χρονια σε καθημερινη βαση!

θες την αληθεια? ειστε ασταθεστατοι και οταν σας πνιγει το παραπονο ειστε μουρλοι!για να σας παρουν κουβεντα πρεπει να κανουν εκατο δεησεις!χαχαχαχα ασε που ειστε τοσο κολλημενοι με τα ταξιδια που ελεος πια αμαν εσεις και η περιπετεια ενα πραγμα βρε παιδια ελεος! ααα και στις σχεσεις σας...δινετε την εντυπωση οτι ειστε φουλ ερωτευμενοι αλλα μην και δειξει κ ο αλλος το ιδιο ξαφνικα πνιγεστε!χαχαχαχα οσο για την διαισθηση ειστε σπαστικοι γιατι ποτε δε πεφτετε εξω και παντα μα παντα λετε ειδες που στο ελεγα το αισθανομουν! ελεος χαζο ζωδιο ειστε και δεν σας αντεχω απο μωρα ειστε κατι σαν μαντες! εδω ηταν η μανα μου αποσταση αθηνα θεσσαλονικη σε χρονια που δεν υπηρχαν τηλεφωνα και δεν ηξερες ποτε ακριβως θα γυρησει και το χαζο ο αδερφος μου κτυπιοταν να του βαλουν τα καλα του για να τον βρει η μαμα ομορφο χωρις να ξερουμε οτι θα ερχοταν εκεινη τη μερα! ασε που καταλαβαινε παντα οτι θα γινει κατι κακο και εγω χαζομουν απανω μου! δεν σας αντεχω απαπα ειστε απαπα!χαχαχαχαχα ενω εμεις τα ταυρακια ειμαστε πιο καλα βρε παιδι μου !χαχαχαχα ειστε και των ακρων δεν εχετε ενα ενδιαμεσο να ξερουμε κ εμεις τι θελετε!

Κι εγω πλάκα κάνω. Ασταθείς όχι, δεν τον δέχομαι αυτό το χαρακτηρισμό. Όσο για τους άλλους χαρακτηρισμούς ναι έχεις δίκαιο, εμένα όμως όλα αυτά μου ακούγονται προτερήματα, κακό είναι ν΄αγαπάς τα ταξίδια, να μην αντέχεις όταν σε πνίγει το παράπονο και να έχουμε τρομερή διαίσθηση. Είδικά αυτό με την διαίσθηση μου δημιουργεί τρομερή ασφάλεια. Τώρα αυτά που λες με τον έρωτα δεν κατέχω, είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 15 χρόνια και δεν θυμάμαι αυτά τα ερωτικά παιχνίδια.

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Κι εγω πλάκα κάνω. Ασταθείς όχι, δεν τον δέχομαι αυτό το χαρακτηρισμό. Όσο για τους άλλους χαρακτηρισμούς ναι έχεις δίκαιο, εμένα όμως όλα αυτά μου ακούγονται προτερήματα, κακό είναι ν΄αγαπάς τα ταξίδια, να μην αντέχεις όταν σε πνίγει το παράπονο και να έχουμε τρομερή διαίσθηση. Είδικά αυτό με την διαίσθηση μου δημιουργεί τρομερή ασφάλεια. Τώρα αυτά που λες με τον έρωτα δεν κατέχω, είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 15 χρόνια και δεν θυμάμαι αυτά τα ερωτικά παιχνίδια.

καλημέρααααααααααααααααααααααααα σε όλα τα γλυκά τοξοτάκια της παρεούλας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κάνετε????????

Αρτεμη μου !!!!!!!!!!!!! με κάλυψες απόλυτα κουκλιτσα μου.... :woohoo: :woohoo: και εγώ με τον αντρούλη μου είμαστε 10 χρόνια!!!!!!!!μαζι....είμαστε σοβαρά παιδιά και σταθεροί χαρακτήρες.... ;)

Κατερινάκι μου γλυκό που είσαι? τι μου κάνει η αδυναμία μου? το μωρουλινάκι ...? ένα χαδάκι μεγάλο απο μένα...στην κοιλίτσα... :P:P

τα φιλιά μου σε όοοοοοοολες... :kiss:

Κορίτσια τα παραλέτε...!! χεχε

Σοβαρά παιδιά οι τοξότες?!?!?

Και γω με τον αντρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Αν ερωτευτούμε είμαστε πιστοί.

Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου! Δε θα μπορούσα διαφορετικά!

Κατρινα έγραψε:

λοιπον εγω ειμαι τοξοτινα με ωροσκοπο Λεων!Ο αντρας μου Λεων η αδελφη μου Λεων η κορη μου Λεων με ωροσκοπο Τοξοτη!!!!και η εδω και......22 χρονια κολλητη μου..Τοξοτινα επισης!!Με την κολλητη μου μου εχουμε αλλη σχεση!Μας καταλαμβανει το προαισθημα και νοιωθουμε αμεσως..αν κατι δεν παει καλα στην αλλη!!!

Αχ και εγω είμαι τοξότης με ωροσκόπο λέων και ο αντρας μου είναι λεων και η κόρη μου λέων!

Και η κολλητη μου τοξοτης με ωροσκόπο στο λέοντα!

Δεν ειναι ολα αυτα συμπτώσεις! :laugh:

Σισσιώ έγραψε:

Κορίτσια τα παραλέτε...!! χεχε

Σοβαρά παιδιά οι τοξότες?!?!?

Και γω με τον αντρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Αν ερωτευτούμε είμαστε πιστοί.

Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου! Δε θα μπορούσα διαφορετικά!

Σισσιώ μου συμφωνώ...!!!!!!!!!αν ερωτευτούμε είμαστε πιστοί ...και εγώ φουλ ερωτευμένη με τον αντρούλη μου...του χω αδυναμία (εκτός φυσικά απο την Λυδία μου) ...

Κοριτσάκια μου τι λέτε την άλλη τετάρτη να μαζευτούμε τα τοξοτάκια (και όχι μόνο) καπου στην αθηνα για να βολεύονται όλοι ...να παμε για καφεδάκι?????????????ζηλευω γιατι στις συναντησεις του μαμυ γίνονται μονο σκ...το ξερω ότι ειναι καθημερινη μωρε αλλα αν μπορει καμμια ας το κανουμε....θελω να τα πουμε και απο κοντα...

:P χαζα τοξοτακια!χαχαχαχα εμενα το αγαπημενο μου χαρακτηριστικο σε εσας ειναι οταν θελετε να κατακτησετε καποιον!εκει ειστε απιστευτοι!γινεστε ακριβως αυτο που θελει ο αλλος!αλλα μου αρεσει που το κανετε γιατι σας αρεσει εσας κ οχι για τους αλλους!

μαμα χήνα μου .. απο προσωπικη εμπειρία δεν γινόμαστε αυτο που θελει ο αλλος... απλα όταν θελουμε κατι το διεκδικούμε... :P αν συμπαθούμε κάποιον το δειχνουμε αμεσως!! αν όχι παλι με τον τροπο μας το δειχνουμε...και ποτεεεεεεεεεε δεν καλοπιάνουμε καποιον ...!!!!!!!!! ειμαστε απλα οι ευατοί μας...!!!!!!!!!!! :P:P δηλαδη πολύ γλυκα άτομα χα χα χα :P:P και εννοείται σε όποιον αρέσουμε... ;) σε φιλώ κοριτσακι...θελω νασε ρωτήσω κατι θα σου στειλω πμ...

αχ αυτο που λες οτι δεν καλοπιανετε κανεναν ειναι τοσο αληθεια! επισης οταν σας πιανει ειστε τοσο ωμοι!απαπα αλλα απο την αλλη τοσο ευαισθητοι!των ακρων παιδι μου!περιμενω το πμ σουουου

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΙΑ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ 23/11 ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ )ΚΑΙΣΕΛΗΝΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ .εΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ .εΙΜΑΙ ΑΙΣΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΝΕ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΑΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΑΟ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.δΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ Ε ΤΗς ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ .

αΝ Ε ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ .Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ .

καλως ήρθες Βάνια στην όμορφη μας παρεούλα... :laugh: :laugh: :laugh: με περνάς μία μερα εγώ γεννήθηκα 24/11 αλλα χρονολογία?εγω του 78...

Τελικά λίγο πολύ μοιάζουμε όλες....και ας μην πιστευω στα ζώδια τόσο πολύ ...έχουμε πολλα κοινά...και εγώ μια απο τα ίδια αν με ενοχλήσει κατι πολύ... ξεκόβω και μαλιστα δεν λογαριαζω αν είναι συγγενείς... όσο για την θάλασσα πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :woohoo: καθε σάββατο πάμε για καφεδάκι στο μικρολίμανο...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΞΟΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! :P:P:P 9/12 ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ...ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... :woohoo: :woohoo: ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΓΑ.... ΦΙΛΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ,ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΑΣ ,ΕΡΓΑΤΙΚΗ...ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.. :kiss::kiss::kiss: ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΞΟΤΙΝΕΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...