Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS APORIA

mpoulitsa

Recommended Posts

μπουλιτσα μου πολυ λυπαμαι...ασε να περασει γιατι ξερω οτι σε ποναει.εγω ακομα κ τωρα 2 χρονια περασαν κ σκεφτομαι το πρωτο μου μωρακι που χαθηκε αδικα κ υποφερω.ηρεμησε με τον αντρουλη σου κ χωρις αγχος θα κανεις ενα υγιεστατο μωρο σε λιγους μηνες.μακαρι να ειναι κ παιδαρος αν κ τα κοριτσακια αποτι βλεπω εχουν την γλυκα τους!ετσι να γελασεις λιγακι!δεν σε ξερω αλλα σε νιωθω!σε φιλω γλυκια μου...καλη αναρωση κ να μιλας σε καποιον για να βγει οτι κ αν ειναι αυτο που νιωθεις οργη,λυπη,στεναχωρια.αν με χρειαστεις ξερεις ποια ειμαι στο fb.τοσο μακρια σου αλλα κ τοσο κοντασ ου για οτι χρειαστεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpoulitsa έγραψε:

KORITSIA KALHSPERA!!EIMAI 6 EVDOMADON K KATI HMERON..SIMERA PIGA STIN GIATRO MOU EIPE OTI EINAI OLA FUSIOLOGIKA ALLA DEN MPORESAME N 'AKOUSOUME TIN KARDOULA TOU.MOU EIPE NA PAO THN DEUTERA NA XANAKANO UPERIXO MAZI ME KATI ALLES EXETASEIS POY PREPEI NA KANO.EGO OMOS EXO ANGXOTHI,EXO FOVITHI.,MPOREITE NA MOU PEITE POTE AKOUME PERIPOY THN KARDOULA TOU MOROU?????????????? :blush:

μπουλιτσα καλησπερα. η καρδούλα του εμβρύου αρχιζει να παλλεται την εκτη με εβδομη εβδομάδα/ συμφωνα με το τικερακι σου εισαι ήδη στην εβδομη εβδομάδα οποτε τη δευτερα θα πρεπει να την ακουσετε. και στα δυο μου παιδιά την ακουσαμε στην εβδομη εβδομάδα. καποιοι γιατροι εχουν παλιους υπερηχους γιαυτο δεν μπορουν να την ακουσουν νωριτερα άσχετα με το τι λενε. δεν ειναι πάντως νωρις. η χαμηλη χοριακη δε σημαινει κατι, οι τιμες της χοριακής μπορει να ειναι απο πολύ χαμηλες μεχρι αρκετα υψηλες την ιδια εβδομάδα. μην αγχωνεσαι διχως λογο. αυριο θα το ακουσεις!

ΛΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ΓΙΑ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΙΜΒΙ.....ΝΑ ΙΣΕ ΔΙΝΑΤΙ..ΞΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΝΕ ΕΦΚΟΛΟ...ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΟ ΜΕ ΠΟΛΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΟΡΙΜΕΝΙ ΕΝΓΙΜΟΣΙΝΙ{23 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ}...ΝΑ ΕΧΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΙΣ ΑΦΤΙΝ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΛΙΑ..

mariagl έγραψε:

μπουλιτσα καλησπερα. η καρδούλα του εμβρύου αρχιζει να παλλεται την εκτη με εβδομη εβδομάδα/ συμφωνα με το τικερακι σου εισαι ήδη στην εβδομη εβδομάδα οποτε τη δευτερα θα πρεπει να την ακουσετε. και στα δυο μου παιδιά την ακουσαμε στην εβδομη εβδομάδα. καποιοι γιατροι εχουν παλιους υπερηχους γιαυτο δεν μπορουν να την ακουσουν νωριτερα άσχετα με το τι λενε. δεν ειναι πάντως νωρις. η χαμηλη χοριακη δε σημαινει κατι, οι τιμες της χοριακής μπορει να ειναι απο πολύ χαμηλες μεχρι αρκετα υψηλες την ιδια εβδομάδα. μην αγχωνεσαι διχως λογο. αυριο θα το ακουσεις!

mariagl έγραψε:

mpoulitsa έγραψε:

μπουλιτσα καλησπερα. η καρδούλα του εμβρύου αρχιζει να παλλεται την εκτη με εβδομη εβδομάδα/ συμφωνα με το τικερακι σου εισαι ήδη στην εβδομη εβδομάδα οποτε τη δευτερα θα πρεπει να την ακουσετε. και στα δυο μου παιδιά την ακουσαμε στην εβδομη εβδομάδα. καποιοι γιατροι εχουν παλιους υπερηχους γιαυτο δεν μπορουν να την ακουσουν νωριτερα άσχετα με το τι λενε. δεν ειναι πάντως νωρις. η χαμηλη χοριακη δε σημαινει κατι, οι τιμες της χοριακής μπορει να ειναι απο πολύ χαμηλες μεχρι αρκετα υψηλες την ιδια εβδομάδα. μην αγχωνεσαι διχως λογο. αυριο θα το ακουσεις![/quote:16hjwm2i] .....mariagl ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΟΡΟ :(:(:(

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.... ;););) ΓΙΆΥΤΟ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ... ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΗΛ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ...

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΤΥΛΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...