Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα!

καναμε εξετασεις τον μικρο και βρεθηκε ουδετεροπενια..που σημαινει πως ειναι εππιρεπης σε λοιμωξεις και γενικα το ανοσοποιητικο του δεν ειναι δυνατο...

μας ειπε πως εαν κανει πυρετο για οποιοδηποτε λογο θα πρεπει να παρει αντιβιωση καισε νοσοκομειο για εξετασεις και γενικα θελει προσοχη...

εντωμεταξυ ο μικρος δεν εχει αρρωστησει ΠΟΤΕ.

θα επαναλαβουμε εξετασεις σε 10 μερες αλλα αγχωθηκα λιγο..τι να ειναι ρε γμτ?

το εχετε ξανακουσει?

Δημοσίευση

Περαστικά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

Πρώτη φορά το ακούω

Πως το καταλάβατε από εξετάσεις αίματος?

Δεν σας είπαν τίποτε περισσότερο εκτός από

το ότι θα επαναλάβετε τις εξετάσεις σε 10ημέρες?

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

μη σκας ρε βενι..

ο γιατρος τι σε ειπε?

ειναι κληρονομικο?

θα το χει για παντα? :dry:

θα δω θουλη...θα ξανακανουμε εξετασεις και βλεπουμε..μου ειπε να τον προσεχω μην αρρωστησει... :huh:

Δημοσίευση

natasoula έγραψε:

Περαστικά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

Πρώτη φορά το ακούω

Πως το καταλάβατε από εξετάσεις αίματος?

Δεν σας είπαν τίποτε περισσότερο εκτός από

το ότι θα επαναλάβετε τις εξετάσεις σε 10ημέρες?

ναι νατασσα καναμε προοληπτικες που γινονται πανω στον χρονο..ετσι..δεν υπηρχε καποιος λογος...

βασικα η κοπελα που μου εδωσε τα αποτελεσματα με ρωτησε αν ητανε γριπωμενος γιατι αυτο δειχνουν οι εξετασεις..της ειπα οχι και μου ειπε πως θα μου πει η γιατρος μου...

η γιατρος ειπε να μην αρρωστησει και σε 10 μερες ξανα..

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Βένι μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Δυστυχώς δεν εχω ακούσει τίποτα.

Σε ανοσολογο θα πας;;;

βασικα δεν σκαω το εχω παρει ελαφρια μιας που ο μικρος ειναι καλα..αλλα οταν το σκεφτομαι...αγχωνομαι πολυ...και σπαω το κεφαλι μου... :huh::huh::huh:

Δημοσίευση

Αχ βρε πουλάκι μου... Τώρα το είδα... Ή μάλλον τώρα του έδωσα σημασία!

Ελα... Μια χαρά είναι ο Φιλιππάκος - Elvis! ;)

Τίποτα δεν έχει καλέ... Τυχαίο γεγονός ή λάθος ήτανε!

Άντε και μας ανησυχείς κι εμάς άδικα!

Οι επαναληπτικές θα δείξουν το λάθος!

ΟΚ φίλη μου? ;)

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Αχ βρε πουλάκι μου... Τώρα το είδα... Ή μάλλον τώρα του έδωσα σημασία!

Ελα... Μια χαρά είναι ο Φιλιππάκος - Elvis! ;)

Τίποτα δεν έχει καλέ... Τυχαίο γεγονός ή λάθος ήτανε!

Άντε και μας ανησυχείς κι εμάς άδικα!

Οι επαναληπτικές θα δείξουν το λάθος!

ΟΚ φίλη μου? ;)

μακαρι! :kiss::kiss:

αθηνουλα παρε με μολις μαθεις..αν θες να σου πω ολες τις μετρησεις..

αλλα ρε κοριτσια ειναι δυνατον να εχει κατι και να μην παρουσιαζει κανενα συμπτωμα??

μαλιστα η παιδιατρος μου ειπε να κανουμε κια ουρων για να δουμε μηπως εχει λεει ασυμπτωματικη ουρολειμωξη(στην οποια να οφειλεται και η σχετικα μικρη αναπτυξη του-αν και το παιδι αν κρινεςι απ οτους γονεις ειναι νορμαλ, 1.61 εγω 175 ο κωστας...) κια βλεπουμε..

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

μακαρι! :kiss::kiss:

αθηνουλα παρε με μολις μαθεις..αν θες να σου πω ολες τις μετρησεις..

αλλα ρε κοριτσια ειναι δυνατον να εχει κατι και να μην παρουσιαζει κανενα συμπτωμα??

μαλιστα η παιδιατρος μου ειπε να κανουμε κια ουρων για να δουμε μηπως εχει λεει ασυμπτωματικη ουρολειμωξη(στην οποια να οφειλεται και η σχετικα μικρη αναπτυξη του-αν και το παιδι αν κρινεςι απ οτους γονεις ειναι νορμαλ, 1.61 εγω 175 ο κωστας...) κια βλεπουμε..[/quote:1n3pfb63]

σιγουρα καποιο λαθος υπαρχει.

Εμενα ειναι αρκετα αδυνατη και εχει αρρωστησει αρκετες φορες.

Πρωτη φορα το ακουω αυτο.

Με γενικη αιματος το ειδατε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @το χοντρό μπιζέλι τι να σου πω ρε κορίτσι! Δεν ξέρω τη φάση αυτοί οι γιατροί.. αν και με είχε προειδοποιήσει η γυναικολόγος μου για το τι μέλη γενέσθαι ο συγκεκριμένος πάλι δεν είναι το ίδιο.. όσο προετοιμασμένος και να είσαι όταν ακούς διάφορα δεν παύουν να σε επηρεάζουν.!!! Και εγώ σήμερα κλείνω αισίως την 37η εβδομάδα και η μικρούλα μας είναι μια χαρά.! Ελπίζω κι εγώ να κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα γιατί θέλω να γεννηθεί αφού βγει και ο Φεβρουάριος.. να είναι ανοιξιάτικο μωρό.. και εννοείται να πάρει όλες τις εβδομάδες της. Βέβαια με αυτό το γιατρό που έχουμε θα δίξει πως θα πορευθούμε.. ελπίζω να μας διαψεύσει όλους η μπουμπού και να κρατήσει μέχρι το τέλος και να ρθει τόσο φυσικά και ανόδυνα που θέλω έτσι να του μπω στο μάτι.. 😅 Εννοείται να είμαι οκ εγώ και να μην έχω κάποιο θέμα με την πίεση, οπότε οι αριθμοί της αυχενικής και μόνο να αποδειχθούν μια μπούρδα για την προεκλαμψία.  Και εγώ έχω αρχίσει να βαραίνω αρκετά πλέον.. δεν κάνω απολύτως τπτ όλη τη μέρα και παρ' όλα αυτά είναι σαν να έσκαβα 10 στρέμματα βαμβάκι. Ξυπνάω το πρωί και είμαι πιο κουρασμένη από ποτέ.. φαντάσου να είχα και ένα ακόμη μωρό στο σπίτι που θα έπρεπε να φροντίσω.. δεν ξέρω πως θα την πάλευα, αλήθεια. Όσο σκέφτομαι ότι έχω άλλα τόσα εμβρυάκια στην κατάψυξη που με περιμένουν και έχω σκοπό κάποια στιγμή στο μέλλον να τα αξιοποιήσω με πιάνει τρόμος.. 🤣 Λέω εδώ τώρα χωρίς παιδί στο σπίτι και με πλήρη φροντίδα της μάνας μου πως είμαι.. όχι να έχω και ένα μωρό ακόμη... αλλά έχει ο Θεός! Ας έρθει η μικρή με το καλό, να αρχίσουμε σιγά σιγά να βρίσκουμε τα πατήματα μας, να κάνουμε και την μετακόμιση μας με την ησυχία μας και όλα θα ρθουν. 
    • Από τότε που πήραμε την αντιβίωση ναι εμεινα γρήγορα έγκυος  αλλα είχα θέμα και εγώ με την προλακτινη εκτός από το μικρόβιο που βρέθηκε στο σπερμα Οπότε κάναμε θεραπεία και για τα δυο μετά από 1,5 μήνα τα καταφέραμε.. και προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο μέχρι τότε.. τώρα τι έφταιγε από τα δύο δεν ξέρω.. μπορεί και τα δύο  τωρα ειμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι.. οι επόμενες 2 εγκυμοσύνες ήρθαν από τον πρώτο μήνα προσπαθειών χωρίς να πάρουμε κάποια άλλη θεραπεία 🤷🏻‍♀️
    • Εμένα αναγκαστικά μου είπαν λάμπα όλη τη μέρα.. δεν την είδα καθόλου και δεν μπορούσα να θηλάσω 😢 οπότε και συνεχίσαμε σπίτι με δύο μπουκάλια τη μέρα μετά από τον θηλασμό μέχρι να το κόψουμε σιγά σιγά το ξένο. Όμως μου κοιμάται καλά μόνο με αυτό.. με τον θηλασμό είναι δύσκολα! Τρώει συνεχώς και δεν κοιμάται στο λίκνο της σχεδόν καθόλου. Μόνο το βράδυ ένα τρίωρο που δίνω το ξένο μήπως και ξεκουραστώ και όλη μέρα γκρίνια! Ρε κορίτσια έτσι θα είναι;;;;😢🫣
    • Ναι θα εισαι πιο ήσυχη..αλλο κιολας να προσέχεις γενικα απο μονη σου κ αλλο να έχεις το διαβήτη να σε πιέζει πολυ, να υπάρχουν πολλες απαγορευμένες τροφές κλπ.. ολα καλα τωρα, θα προσέχεις σε νορμάλ πλαίσιο κ θα σαι πιο χαλαρή κατά τ άλλα σ αυτη την εγκυμοσύνη 🙂
    • Καλησπέρα!! Εγώ απ ότι έχω δει 2 μήνες που χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας,  την επόμενη μέρα εξασθενεί η γραμμή.  Και ανεβαίνει απότομα η ορμόνη και πέφτει μετά το ίδιο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...