Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - ΝΕΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ

rozalia

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα!!!

Σας διάβαζα κατά καιρούς και πήρα την απόφαση να μπω και εγώ στην παρέα σας.

Με λένε Ρόζα, είμαι 25 χρονών και τον Αύγουστο θα αποκτήσω το πρώτο μου μωράκι. Έχω αααααπειρες απορίες και άααααααπειρες αγωνίες τις οποίες ελπίζω να μοιραστώ μαζί σας γιατί προς το παρόν ζαλίζω τον γλυκό μου τον γιατρούλη.

Ελπίζω να με δεχθήτε στην παρέα σας και καλώς σας βρήκα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες στην παρεα μας Ροζα.εγω ειμαι η Λιτσα 25.5 χρονων :P και προσπαθω για μωρακι 2.5 χρονια περιπου!με το καλο να γεννηθει το μωρακι σου!ειμαι σιγουρη πως θα περασεις πολυ ωραια εδω μεσα και θα σου λυθουν ολες σου οι αποριες.

Καλησπερα συνομιλικες :P

καλως ηρθες ροζα και εγω ειμαι 25 χρονων.. εχω 3 παιδακια την Θαλεια και τον Αχιλλεα 17 μηνων και τον Αγγελο 4 μηνων..

με το καλο το μωρακι σου.. τι ειναι αγορακι η κοριτσακι?

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ & ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 29 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ, 12+ ΜΗΝΩΝ.

Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ....ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!

καλως ορισες και με το καλο και το μωρακι σου... :):):):) οσο για τις αποριες σου εεε ολο και κατι θα εχουμε να σου απαντησουμε οποτε ολα καλα...

Ενα γλυκο καλοσορισμα και απο μενα :)

Καλη λευτερια κ οσο για τις αποριες σου μην ανησυχεις ολες οι μανουλες κ

οι μελλουσες μανουλες θα σου απαντουν σιγουρα!!!

Σας ευχαριστώ όλες για το γλυκό καλωσόρισμα!

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας και όσες προσπαθήτε γρηγορα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα σας.

Καλώς σας βρήκα.

Καλώς όρισες Ροζα! Είμαι η Τζένη, 29 ετών και εδω και 1 μήνα εχω στην αγκαλίτσα μου και οχι πια μέσα στην κοιλίτσα μου, την μικρή μου νεραιδούλα, την Νεφελίτσα!!! Αυτό που ζείς αλλά ακόμα περισσότερο αυτό που τα ζήσεις δεν συγκρίνεται με τίποτα!!! Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ξεκουράσου όσο μπορείς τώρα που μπορείς ;) :laugh: !!!

Ωχ Τζένη λέγε μου τέτοια να παίρνω κουράγιο :P:P

Πάντως από ξεκούραση άλλο τίποτα. Είχα μία αποκόληση στην 10 εβδομάδα και ζήτησα εκτός από την κανονική άδεια και άδεια ανευ αποδοχών μέχρι να γεννήσω και δεν έγινε δεκτή οπότε παραιτήθηκα.

Από τότε κααααθομαι!!

Καλώς μας ήρθες κοριτσάκι μου..!!Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα,είμαι 27 κ έχω μια παραμυθένια 9 μηνών!!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο νινάκι,για οτι χρειαστείς εύχομαι να φανούμε χρήσιμες!!!

Φιλάκια πολλά!!

Hallo kai kalos irthes sto pareaki mas!!!

egw eimai to giwtaki (32)

akomi dystyxws de eimai mama alla elpizw suntoma :woohoo:

sou euxomai oti kalitero

pan apola ygeia!!!!!

egw de tha mporw na sou lusw apories alla uparxoun toses alles kopeles edw pou tha mporoune sigoura!!!! :kiss::kiss::kiss:

• 2 weeks later...

Γειάαααα σααααας! :) Είμαι η Ελένη από Κύπρο και είμαι 26 χρονών!Πρόσφατα έμαθα πως θα γίνω μανούλα! :) Είμαστε 6 εβδομάδων και 4 ημερών!Ανυπομονώ να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις ;) Φιλάκια χχχ

Ροζαλία και GrAnNy καλως ήρθατε κοριτσάκια στην παρεούλα μας... :):) με το καλό να ρθουν τα μωρουλίνια σας...!!!!γεράααααααααα και καλότυχα. να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας...εμένα με λένε Καρολίνα και έχω μία γλυκιά μπεμπούλα... :P την Λυδία που ναι 10 μηνων και 16 ημερών... ότι χρειαστείτε εμεις είμαστε εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...