Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τόσο κουρασμένη και απογοητευμένη!

Recommended Posts

Το μόνο που θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να κλάψω αλλά είμαι στη δουλειά...

Έχω αν κοιμηθώ καλά από την Κυριακή του Πάσχα (γιατί αρρώστησε ο μικρός μου - 17 μηνών πιά!)

Πονάει πολύ το χέρι από τις αγκαλιές και έβαλα ναρθηκάκι. Από την εξάντληση έβγαλα έρπη στο στόμα και κρύωσα στις διακοπές με ένα βήχα άστα να πάνε. Φυσικά και δεν καταφερά όχι μόνο να κρατήσω τη δίαιτα μου αλλά πήρα και 1 κιλό.

Σε όλες τις διακοπές του Πάσχα οι δικοί μου κράτησαν τον μικρό μόνο για να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες της επιστροφής. Με τον άντρα μου δεν καταφέραμε να πάμε ούτε για 1 καφέ οι 2 μας και τώρα είμαστε πίσω στις δουλειές μας.

Ούτε την εμφάνισή μου μπορώ να φτιάξω, ούτε να κοιμηθώ, ούτε να βρεθώ με τον άντρα μου, ούτε τίποτα, είμαι μόνο μαμά.

Έχω απογοητευτεί πολύ, έχει φύγει η αισιοδοξία μου, σταμάτησα να ελπίζω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax...και που εισαι ακομα!!!

Ελα..δεν θελλω τετοια!!!

Τελικα επιστρεψατε ε;;;

Πως ειναι ο μικρος τωρα;;;;

Φανταζομαι καλυτερα!!!!!

Τι να κανουμε..θα κανεις λιγη ακομα υπομονη..οπως λεει και η μαμα μου..τα πρωτα 30 χρονια ειναι δυσκολα..μετα συνηθηζεις!!!!

Δυσκολα ειναο..το ξερω..περιμενεις τις γιορτες πως και πως να ξεκουραστεις..και αυτο...τελικα κουραστηκες περισσοτερο...

Τι να πω..κουραγιο!!!

Εχεις την συμπαραστηαση μας

Cesilia σε ευχαριστώ.

Ο μικρός είναι καλύτερα - όχι καλά - τελικά έχει μοκρόβιο που κόλησε μάλλον από τα σκυλάκια στο σπίτι των δικών μου και ξεκινήσαμε αντιβοίωση.

Ναι τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα... αγοράζουμε από κάπου χαμόγελα μπας και τη βγάλουμε καθαρή ή το ρίχνουμε στα αγχολυτικα? (Την κατάσταση και τον εαυτό μου ειρωνεύομαι και όχι αυτό που μου έγραψες - γιατί τελικά πρέπει να είμαι πολύ "λίγη" για να ανταπεξέλθω)

Μην ακουω βλακιες..μια χαρα εισαι....

δενε ισαι και απο σηδερο..μανα εισαι..οχι παγοκολονα!!!

Ναι η αληθεια ειανι οτι μερικα λεχοτανιλ τα χρειαζομαστε..

πιστεψε με και ενα απλο κρυοματακι να ειχε παλη τοσο πτομα θα ησουν και ψυχικα και σωματικα.

Το διαβασα για το μικροβιο ..δεν πειραζει..

αχ χαμογελα δεν πουλανε..δυστυχως./.φτιαχνεις ενα στα μετρα σου,,,,

αλλα το κουρασμενο προσωπο δεν το καλυπτεις με το καλυτερο μακιγιαχ- στο λεω εκ πειρας, η κουνιαδα μου ειναι αισθητικος..και ακομα να φανταστεις δεν εχει παιδια..ε ρε γλεντια!!!

Τι σας ειοπαν ποσο καιρο θα κρατησει ολος ο κυκλος;;;;

παντως και αυτος ταλαιπωρειται..και εσυ ..και που το βλεπεις ακομα περισσοτερο!!!

Λοιπόν.... Να συνέλθεις αμέσως! Τα έχω περάσει και εγώ στα πλαίσια κατάθλιψης. Αν εσύ δεν κάνεις κάτι, η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί. Θέλεις να χάσεις βαρος; Μπορείς. Θα σε βοηθήσει απίστευτα και θα νιώσεις καλύτερα.

Τα παιδιά αρρωσταίνουν. Τι να κάνουμε! Με τον άντρα σου θα βρεις τρόπο να τα πείτε λίγο πιο πριβέ. Λίγη κουβέντα-παιχνίδι γύρω από το σεξ και θα γίνει πάρτυ!

Χιούμορ θέλει. Είσαι μητερα, αλλά πρέπει να βρεις τις ισορροπιες σου.

Κρίμα που οι δικοί σου δεν βοήθησαν να χαλαρώσεις λίγο.

Λοιπόν φάε τα βραστά σου και τα ψητά σου με κέφι, γιατί το καλοκαιράκι θα είσαι αρκετά κιλά λιγότερο, ο μικρός θα είναι πιο μεγάλος, ο ήλιος και η ζέστη θα σου φορέσουν ένα μόνιμο χαμόγελο και τι μένει μετά από μια τέτοια ανανέωση;;;; ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ!

gioupi τα ιδια περασα και εγω στις διακοπες η βασιλικη ηταν αρρωστη με μυξουλες ,δεκατα και βήχα μες στην γκρινια.Ειχαμε παει στους γονεις μου στη Λευκαδα και επειδη δεν τους γνωριζει δεν καθοταν καθολου μαζι τους.Δεν κοιμηθηκαμε καθολου για καφε παντα με τη μπεμπα.Στο τελος εβγαλα και εγω ερπη και επεστρεψα στην αθηνα με 38,5 (ειμουν και αδιαθετη)Ακομα δεν εχω συνερθει.Εχτες απο τη ζαλαδα δεν μπορουσα ουτε να δουλεψω πηγα να πεσω κατω και το παιδι διπλα να γκρινιαζει ασε....

ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσουμε να κανουμε καποια πραγματα σαν ανθρωποι.Το παιδι ευτυχως μου δινει τεραστια δυναμη οσο κουρασμενη και να ειμαι και με ξαναφορτιζει.Ολα θα πανε καλα μην ανυσυχες.

Οντως τα πρωτα 30 πρωτα χρονια ειναι τα δυσκολα....εδω βρε συ και πριν γινουμε μανουλες τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε.Οι ρυθμοι της ζωης μας φταινε.

Που τωρα που εχουμε και τα μπεμπακια!!

Χαμογελα δεν πουλανε αλλα σκεψου μια στιγμη το λουλουδι σου να γελαει και σιγουρα θα δε θα χρειαστει να αγορασεις χαμογελο!!

Καντε παιχνιδακια με τον αντρα σου.....και ολα καλα!!

Μην ξεχναμε ερχεται το ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!

THINK POSITIVE!!

Cesilia μου, o κύκλος μπορεί να κρατήσει από 6 έως 10 ημέρες. Η ψυχούλα μου ταλαιπωρείται πολύ και πεινάει γιατί αυτά που τρώει δεν τον κρατάνε

Έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο που πρέπει να καταφέρω να βρω τη ψυχική και σωματική δύναμη να τα κάνω. Π.χ. να μαγειρεύω ειδικό φαγητό κατά τις 23:00 και να κάνω διάδρομο κατά τις 24:00.

Tzef...ετσι φωναζω χαιδευτικα τον γιο μου!!!!!

Περατσικα και σε σας!!!

gioupi αμα θες την συμβουλη μου ασε τον διαδρομο..και ξεκουσαρου..η ακομα καλυτερα καντε αγκαλιτσες με τον καλο σου..οπως λεει και η Αθηνα..ξανακανεις διαδρομο μετα..δεν χρειαζετε να εξαντλεις τον οργανισμο σου

gioupi πως να ξεκουραστω δεν μπορω ουτε να ξεκουραστω αφου δουλευω καιοταν παω σπιτι το παιδί δεν πολυκαθεται με τον αντρα μου ολο πισω απο μενα θελει να ειναι με ψαχνει οπου και να παω.θα σου ελεγα να ξεκουραστεις αυτη τη περιοδο και ασε τις διαιτες για μετα που θα εισαι ξεκουραστη.Εγω αν εκανα και διαιτα θα ειχα καταρευσει.

CESILIAtzef με φωναζουν απο δευτερα δημοτικου που μου ελεγαν τη ταξη πας και ελεγα τζεφτερα και ετσι ολοι στο νησι μου το εχουν κολησει.Με λενε Γεωργια και μενω Αθηνα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συνελθει και εχω πολλες δουλειες πολλά σιδερωματα μετα απο το ταξιδι κοκ.Δεν εχω καθολου ορεξη για δουλεια ο εγκεφαλος ειναι σε αδρανει και μουδιασμενος :P

Σαν να είναι φωτοτυπία οι ζωές μας...

Λοιπόν εγώ σκέφτομαι το εξής προκειμένου να ξεκουραστώ. Απόψε θα κοιμήσει το παιδί η πεθερά μου για τους εξής λόγους:

1) Το παιδί είναι αρκετά καλύτερα και κοιμάται ήσυχα τα βράδυα

2) Το Σάββατο δεν εργάζομαι, οπότε από τη στιγμή που θα ξυπνήσω θα το έχω εγώ.

Έτσι: Και το με το παιδί δεν θα χάσουμε κοινό χρόνο, και την πεθερά μου δεν θα κουράσω πάρα πολύ αφού τις ώρες που θα είναι πολύ ενεργητικό θα το έχω εγώ και εγώ θα κοιμηθώ όσο θέλω μπας και συνέλθω.

Για σκέψου το, μήπως καταφέρεις και εσύ να ξεκουραστείς?

gioupi έγραψε:

Σαν να είναι φωτοτυπία οι ζωές μας...

Λοιπόν εγώ σκέφτομαι το εξής προκειμένου να ξεκουραστώ. Απόψε θα κοιμήσει το παιδί η πεθερά μου για τους εξής λόγους:

1) Το παιδί είναι αρκετά καλύτερα και κοιμάται ήσυχα τα βράδυα

2) Το Σάββατο δεν εργάζομαι, οπότε από τη στιγμή που θα ξυπνήσω θα το έχω εγώ.

Έτσι: Και το με το παιδί δεν θα χάσουμε κοινό χρόνο, και την πεθερά μου δεν θα κουράσω πάρα πολύ αφού τις ώρες που θα είναι πολύ ενεργητικό θα το έχω εγώ και εγώ θα κοιμηθώ όσο θέλω μπας και συνέλθω.

Για σκέψου το, μήπως καταφέρεις και εσύ να ξεκουραστείς?

Η αληθεια ειναι οτι το παμε το παιδι στην πεθερα μου κανα δυο μερες μεσα στην εβδομαδα (οχι καθε εβδομαδα ανα δευτερη συνηθως) για να ξεκουραστουμε και εμεις και η πεθερα μου γιατι ερχεται καθε μερα σπιτι μας με λεωφορειο.

Σημερα δεν της το παω γιατι η κουνιαδα μου που μενει με την πεθερα μου ειναι αρρωστη.

Παλι καλά που υπάρχει και η πεθερα μου που ειναι και καλη με το παιδι ( μερικες φορες τη χειριζεται καλυτερα και από μενα) και εχει πολλες αντοχες και υπομονη.γιατι δεν θα την εβγαζα καθαρη.Θελω υπνο με τις μυξουλες που εχει ξυπνει συνεχεια και αυτη και εμεις ειμαστε κοτοπουλα.

tzef έγραψε:

gioupi έγραψε:

Η αληθεια ειναι οτι το παμε το παιδι στην πεθερα μου κανα δυο μερες μεσα στην εβδομαδα (οχι καθε εβδομαδα ανα δευτερη συνηθως) για να ξεκουραστουμε και εμεις και η πεθερα μου γιατι ερχεται καθε μερα σπιτι μας με λεωφορειο.

Σημερα δεν της το παω γιατι η κουνιαδα μου που μενει με την πεθερα μου ειναι αρρωστη.

Παλι καλά που υπάρχει και η πεθερα μου που ειναι και καλη με το παιδι ( μερικες φορες τη χειριζεται καλυτερα και από μενα) και εχει πολλες αντοχες και υπομονη.γιατι δεν θα την εβγαζα καθαρη.Θελω υπνο με τις μυξουλες που εχει ξυπνει συνεχεια και αυτη και εμεις ειμαστε κοτοπουλα.[/quote:24235rfd]

Καλό κουράγιο, βάζε της όσο πιο συχνά μπορείς φυσιολογικό ορό στη μητούλα, θα τη βοηθήσει

Εγω παλη τον λεω Τζεφ..γιατι ετσι τον ειπε η κορη μιας φιληςμου..αγνωστο γιατι..αφου τον λενε Χριστοφορο!!

Λοιπον κουκλες δεν θελλω να σας παιρνει απο κατω!!!

ΟΚ μια αρρωστια ειναι...αν θελετε να νιωσετε λιγο καλυτερα σκεφτειτε τα παιδακια που εχουν σοβαρες ασθενιες...μηλαμε για πολυ σοβαρες you know what I mean.

Αυτες οι μανες..τι κουραγιο εχουν.

Εσεις εμεις..εγω αυτοπροσοπως...

Μα χαρα ειμαστε...

Και τι εγινε που θα πανε πισω οι δουλιες του σπιτιου, οι δουλιες γεννικοτερα...χαρειτε τα μωρακια σας...

Δε πανε να πνυγουν τα πιατα στον νεροχυτη...δεν πανε να μεγαλωνουν τα βουνα με τα ασηδερωτα...

στα παλια παμπερσ των μωρων σας.

Αφιερωστε χρονι στα μωρακια σας..χαρειται τα..καντε αγκαλιτσες με τον συζηγω...να καθαρησετε το μπανιο μονο αμα ειναι να μουλιασετε μαζη στην μπανιερα..

να μην νιωθετε τυψεις που θα "ξεφορτωθειτε"- οσες εχουν την δυνατοτητα- τα μωρακια σας για να χαρειτε τον αντρουλη σας..και αυτος ψυχη εχει.

Αντε μπραβο να σας βλεπω να ανεβενετε..αντε μπραβο!!!!!

Ειδικα εσυ gioupi μη μηλας....εχασες 10,1 κιλα...εγω τι να πω..που τα χασα..και τα ξαναπηρα..χιχιχχι..ξερεις ποσα θα χασεις τωρα με την ταλαιπορια και τις στεναχωριες οοουυυυυυυ!!!

Φιλια!!!!

A ρε Cesillia να σαι καλά γέλασα :)

Το ηθικό σήμερα είναι πολύ καλύτερο.

Ο μικρός τελικά δεν έμεινε στην πεθερά μου αλλά τον κράτησε ο άντρας μου και ξεκουράστηκα. Βλέπω πια τα πράγματα με χαμόγελο :):)

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες ;)

Ax!!! Τι να κανουμε καλη..σαμπως αμα μηζεριασουμε θα γινουν τα πραγματα καλυτερα!!!

Μπαααα.

Οποτε..ηθηκον Ακμαιοτατο..και αλλο τετοιο κακο να μη σας βρει!!!

gioupi μακάρι να είχα αυτά τα προβλήματα κι εγώ, αλλά δυσυτχώς είναι πιο σοβαρά, πιο μεγάλα. Δεν έχω να σε συμβουλέψω κάτι, γιατί αυτό που περιγράφεις είναι απλά η καθημερινότητα ή να το πω καλύτερα αυτή είναι η ζωή. Μια χαρά είσαι και δεν το ξέρεις.

Αρτεμηηηηηηη

Τι να πω παιδ μου...

Χρειαζεσαι και εσυ μερικες τονοτικες ενεσεις!!!!

Φιλακια και την αγαπη μας..ελπιζω να σε ανεβασουμε λιγακη!!!!

Ασχετο αλα ο μικρος απο προχτες εχει βηχα- αλλεργικης φυσης, του δινω σπιροπεν..και αυτο το παιδι οτι αλλεργια ειχε η μαμα πηγε και την κληρονομησε...

Για τις δε μηξες..πλεων μεχρη και την συρηγγα με τον ορο συνηθησε..δεν ουρλιαζει μεχρι το διπλανο τετραγωνο..μονο μεχρι διπλα!!!

χαχαχα..καλο αυτο..ειδες.....

ΡΕντωμεταξυ ο χαζος τα καταπηνει μαζη με τις μηξες....βρε πολυ μου του λεω κανε αψου..γελαει..τι να πω αντρες!!!

Άρτεμις ελπίζω όποια δύσκολη κατάσταση και να βιώνεις να περάσει και να πάνε όλα καλά!

Είναι γεγόνος ότι όταν δεν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα η κούραση κυριαρχεί και σε καταβάλει. ¨οταν έχεις σοβαρά προβλήματα εστιάζεις σε αυτά.

Ελπίζω ότι περνάτε να είναι περαστικό.

Cesillia, ο δικός μου στην ηλικία του δικού σου με τον ορό γελούσε... Τώρα μας ακούνε και εμάς οι διπλάνοί

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...