IreneValadia Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 apla teleio ... kai alithino!!! Παράθεση
Lollipop Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Παρεουλα βρε ολες!!!!!Τα χαρμοσυνα δεν θα αργησουν!!! Xara35 σου εστειλα pm (ασχετο) :laugh: :laugh: Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 ante ... oles mazi na kanoume to mpam... Lollipop ta kounelakia sou kanoun kati ipopto ekei kato? xixixi.... Παράθεση
XARA35 Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Κοριτσια απο κρητη μεχρι κοζανη,και απο κοζανη μεχρι θεσσαλονικη το μαμμυλαντ μας ενωνει!lollopop σου εστειλα pm! Παράθεση
Lollipop Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 IreneValadia έγραψε: Lollipop ta kounelakia sou kanoun kati ipopto ekei kato? xixixi.... Ε, οτι μπορουν κανουν κι αυτα τα καημενα Παράθεση
XARA35 Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 κοριτσακια, εγω παντως μεχρι την επομενη επιστημονικη προσπαθεια(σπερματεγχυση ,η εξωσωματικη)ειμαι στην αναμονη μηπως και μεινω με τον απλο παραδοσιακο τροπο! Παράθεση
XARA35 Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 οπως κανουν και τα κουνελακια της lollipop δηλαδη!!!!!!!!!!!χα! χα! Παράθεση
Crazy Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Βλέπω πολλή θετική ενέργεια και αισιοδοξία, παρ' όλο το αρνητικό αποτέλεμσα. Μπράβο κορίτσια!!!! Μπράβο!!! Εύχομαι σύντομα τη θετική ενέργεια να την ακολουθήσει και μια θετική χοριακή για όλα τα κορίτσια που το παλεύουν!!!!!! Φιλάκια πολλά!!! :kiss: Παράθεση
XARA35 Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2010 crazy, ευχαριστουμε και ελπιζουμε να μα κολλησεις ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυσα προς ολες τις κατευθηνσεις!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Κοριτσάκια πήγα σήμερα για υπέρηχο. Πάλι 3 ωοθυλάκια … το ένα αριστερά και τα 2 δεξιά. Την προηγούμενη φορά ήταν όλα από την ίδια μεριά. Δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά… Την Δευτέρα το απόγευμα λοιπόν ορίστηκε η 2η σπερματέγχυση! Θα σας ενημερώνω… Καλό μήνα να έχουμε! Παράθεση
Lollipop Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 IreneValadia έγραψε: Κοριτσάκια πήγα σήμερα για υπέρηχο. Πάλι 3 ωοθυλάκια … το ένα αριστερά και τα 2 δεξιά. Την προηγούμενη φορά ήταν όλα από την ίδια μεριά. Δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά… Την Δευτέρα το απόγευμα λοιπόν ορίστηκε η 2η σπερματέγχυση! Θα σας ενημερώνω… Καλό μήνα να έχουμε! Αντε κοριτσακι μου να πανε ολα κατ ευχην!!!!!Να πας για τη σπερματεγχυση με τσαμπουκα κ αισιοδοξια.Ολα θα πανε καλα. Εννοειτε οτι θα μας ενημερωσεις Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Ναι ναι το χω αυτό το τσαμπουκαλίδικο … (γι αυτό φοβάται και το μπεμπέ να κοπιάσει … χιχι) Σε ευχαριστώ για τι ευχούλες σου! Άντε και εσύ καλά αποτελέσματα! Παράθεση
mariakrhth Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 χαμογελο και αισιοδοξια και ολα θα πανε τελεια...εεε τι στα λεω αφου το ξερεις ετσι θα γινει...με το καλο κοριτσακι μου.... Παράθεση
cecilia Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Ειρηνη!!!!! Φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο τον γιαννη!!! καλε δεν μπορει..ολο και καποιο αυγουλακι θα κατσει..και μετα αν σου κατσει..... καλα αποτοτελεσματα να εχεις!!!!!!! Παράθεση
elina76 Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 τώρα είδα τα νέα σου Ειρήνη! Μια χαρα! Αντε το Μαγιάτικο αεράκι θα κάνει τη δουλειά του! Καλή επιτυχία! Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 mariakrhth … είπαμε: εμπρός στον δρόμο που χάραξες! Cesilia … και αν σου κάτσει!... μετά κυνηγάς όλη μέρα ένα (τουλάχιστον…) πανομοιότυπο με το δικό σου καλικατζαράκι … σωστός; elina76 αχ αυτό με το μαγιάτικο ξαναπές το! Να τον πιάσουμε τον Μάι για τα καλά! Παράθεση
XARA35 Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Ειρηνουλα μου, κοριτσακι μου αυτην η φορα σου ευχομαι να ειναι η τυχερη!!!!!!!!!Τα τρια ωαρια σιγουρα ειναι αρκετα αισιοδοξα... .ενα δεν θα κατσει;Αντε μην πω δυο και εχουμε διδδυμακια!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Κουκλίτσα σε ευχαριστώ πολύ!!! Το ίδιο επιθυμώ και «δη υμάς!» Άντε με το καλό!!! Παράθεση
Sakoulina Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Μπράβο Ειρήνη, σε βλέπω με 3 μωράκια στη σειρά! :woohoo: :woohoo: Αντε με το καλό και θα περιμένουμε νέα σου. Εγώ πήγα χθές για λίγο δεν βρεθήκαμε...την επόμενη φορά με το / τα μωράκια σου. Καλή επιτυχία Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Κοριτσάκια μου όλα καλά! Εχθές έκανα την 2η σπερματέγχυση και τώρα περιμένουμε αποτελέσματα σε 13 μερούλες! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε αυτή τη φορά… SAKOULINA δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Σου χρωστώ πολλά! Παράθεση
Kimon Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Ευχομαι καλα νεακια σε 13 μερουλες!!!!! Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Σε ευχαριστώ γλύκα! Άντε και εσύ με το καλό! Παράθεση
zaxarenia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 καλη επιτυχία ...καλη επιτυχία .... καλα αποτελεσματα ...καλα αποτελεσματα με το καλο 1-2-3 μωρά με το καλο 1-2-3 μωρά!!!! Τα λέω επί 2 για καλύτερη τύχη!!!! :laugh: Παράθεση
IreneValadia Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Χαχαχαχαχα … άντε να δούμε ζαχαρένια! Άντε να δούμε πότε θα έρθει και αυτή η άσπρη μέρα και για εμάς! Σε ευχαριστώ! Παράθεση
mariakrhth Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 IreneValadia έγραψε: Χαχαχαχαχα … άντε να δούμε ζαχαρένια! Άντε να δούμε πότε θα έρθει και αυτή η άσπρη μέρα και για εμάς! Σε ευχαριστώ! ειρηνακι???ποτε θα κανεις την ανακοινωση για την εγκυμοσυνη σου??? αντε κοπελα μου μακαρι... αυτη η κολοαναμονη δεν λεει να περασει πιο γρηγορα τα νευρα μου Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.