Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πραγματικα η νομοθεσια ειναι αδικη για οσους δεν μπορουν να κανουν παιδι!ειναι αδικοτατη!

οσο για την ορολογια...θα μου αρεσε κατι που να εχει μεσα την λεξη αγαπη και την λεξη παιδι!χιχι

αχ ειμαστε σε ενα συγκινιτηκο μουντ

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΟΤΙ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ , ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ , ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ Κ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ , ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !

AKRIBWS!!!!!!

Δημοσίευση

MARAKI NEFELI έγραψε:

juliax έγραψε:

AKRIBWS!!!!!![/quote:1wzxul0s]

Κατά μια έννοια -πολύ συγκεκριμένη ναι- μάνα είναι αυτή που το πονάει και το μεγαλώνει με αγάπη. καλή μανα. Υπάρχουν και κακές μανες αλλά κι αυτες μανες ειναι.

δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γενικευουμε με βάση αυτά που ακούμε και ξερουμε οτι συμβαινουν. είναι οι εξαιρεσεις. Ναι- υπάρχουν άτομα και άτομα -αλλά δεν μπορούμε να πουμε οτι δεν ειναι μανα αυτη που το γενναει...

Δημοσίευση

ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝΕ Εκο ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ 1 ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΓΕΝΝΑ , ΤΟ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ , ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ! (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ...)

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝΕ Εκο ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ 1 ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΓΕΝΝΑ , ΤΟ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ , ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ! (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ...)

NAI βρε καλό μου- δεν πιαστηκα απο πουθενα- την σκέψη μου παραθετω- νομιζω οτι ο καθενας εχει αποψη συγκεκριμενη επι του θεματος- ανθρωποι είμαστε διαφορετική γνωμη εχουμε- που εξάλλου δεν ειπα οτι διαφωνω με καμια γνωμη εδω. ειναι πολυ σοβαρο ζητημα και η παρενθετη μητροτητα

(γιατι μητροτητα λεγεται κι αυτη και γα τη μανα που το κυοφορει και για την μανα που το μεγαλωνει)και η υιοθεσια, και η φυσική εγκυμοσυνη. ολα το ιδιο είναι

Δημοσίευση

Το μονο που θα μου επιτρεψεις να έχω διαφορετικη γνωμη ειναι στο οτι 'το πιο ευκολο πραγμα είναι να κυοφορεις' ειχα και γω μια ατυχη εγκυμοσυνη τον μηνα που μας περασε, και νομιζω οτι δεν ειναι για ολους το πιο ευκολο πραγμα,- να κυοφορεις. το φορουμ ειναι φουλ απο παρόμοιες καταστασεις.

Δημοσίευση

Τζουλι δυστιχως εχεις απολυτο δικιο!!!!

Εχω γνωστους στο ευρητερο περιβαλλον μου που προσπαθησαν κατα καιρους να ιυοθετησουν.

Ρυκαταστατοι, σουδασμενοι, με πολυ καλες δουλιες.

Το ενα ζευγαρη δεν αντεξε την ψυχοφθορα διαδικασια..το αλλο λειτουργεισε με εμμεσο τροπο και τελικα βρηκε παιδι..ειναι δυσκολα τα πραγματα..και πολυ λυπιρα. γιατι οντως να λαχτας ενα παιδι..να το θες και να μην μπορεις να το εχεις.

Το σημαντικοτερο ομως που εμαθα απο αυτες τις ιστοριες ειανι πως οι μητερες που δεν επιθυμουν τα παιδια τους αλλα τα γεννανε δεν εχουν την ενημερωση οτι υπαρχει η δυνατοτητα ιυοθεσιας απο πουθενα. Νομιζουν οτι αμα τα παρατησουν σε ορφανοτροφειο τελος. Δεν ξερουν ουτε την γραφειοκρατειοα ουτε την ψυχολογικη ταλαιπορια που υφιστανται οι ανθρωποι που θελλουν να ιυοθετησουν ενα παιδ.

Και ναι ποτε κανενα παιδι δεν θα ειναι ευτυχισμενο σε ενα ιδρυμα, οσο καλες εγκαταστασεις και να εχει, οσο καλο προσωπικο και να εχει....που δεν εχει παντα...

Ακομα και να μην ειναι η αληθινη σου μητερα..μονο και μονο που υπαρχει ενας ανθρωπος να σε χαιδεψει το βραδυ πριν κοιμηθεις, να σε φιλησει, να σε ταξιδεψει να σου χαρησει ενα χαμογελο φτανει..και τα παιδια εχουν αναγκη αυτα τα χαμογελα..κριμα που δεν μπορουν να το καταλαβουν ολοι αυτο!!!

Δημοσίευση

Α!! και ει του θεματος...δεν ξερω τι θα γινοταν αμα μου χρειαζοταν εμενα..αλλα δεν θα μπορουσα να δοσω το μωρο που ειχα μεσα μου..ακομα και αν βιολογικα δεν ηταν δικο μου.

Εγω και ο αντρας μου δβιοσαμε την εγκυμοσυνη μου δετρεολεπτο προς δευτερολεπτο...περιμεναμε τις μερες για τους υπερηχους..καθε κινηση τυ μωρου ηταν χαμογελο και καθε δυνατη κλοτσια αειποτει ευτυχια...

Δεν ξερω πραγματικα αλλα δεν νομιζω να μπορουσα να το κανω αυτο για καμια γυναικα στον κοσμο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...