Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο Νικουλίνα μου, είσαι δυσκολη θέση! Βασικά διακοπές τώρα δενξ μπορώ να πάω αλλά ψάχνω για το μήνα του μέλιτος.΄Λέγαμε να πάμε κρουαζιέρα με αυτά τα τεράστια πλοια που πάνε σε πολλές χώρες! Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει έκθεση εδώ στην Κύπρο για τα ταξίδια θα πάω για να δω τι παίζει!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ...ΜΑΡΕΣΙ ΠΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ..ΠΙΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ..ΟΡΕΕΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥ ΠΟΛΙ ΘΑ ΤΑΧΙΔΙΑ...ΝΟΜΙΖΟ ΑΝ ΘΑ ΙΧΑ ΠΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΙΓΕΝΑ ΠΑΝΔΟΥ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΑΙ ΤΑΧΙΔΙ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟ..ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΑΛΟ ΜΙΝΑ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΙ ΝΑ ΦΙΓΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΙΝΑ ΘΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΟΣΕ {ΟΠΟΥΣ ΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ}ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΦΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΑ ΙΡΤΑΜΕ ΕΔΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΙΝΑ ΤΟ ΜΕΛΙΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙ :ΠΙΟΣ ΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??????

Δημοσίευση

Να'μαι κ εγώ...

Καλησπέρα..Τί κάνετε κοριτσάκια μου??

Εγώ είχα πολύ δουλειά τόση ώρα,μόλις χαλάρωσα λίγο κ μπήκα να δώ τα νέα σας..Να πώ κι εγώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν..

Πώς θα ήθελα κ εγώ τώρα να είμαι στο μπαλκονάκι μου και να πίνω καφέ :(

Ανοίξατε και ωραίο θεματάκι για τα ταξίδια!!!!

Πολύ ωραία ιδέα η κρουαζιέρα για γαμήλιο ταξίδι..Κ εμείς το σκεφτόμασταν τότε αλλά τελικά επιλέξαμε κάτι άλλο..Ήταν τέλειο!!

Νικουλίνα σε ζηλεύω!! κ Εγώ θα ήθελα να κρατήσει το γαμήλιο ταξίδι μου τόσα χρόνια!!! :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo:

Άντε να έρθει το καλοκαιράκι να πάμε διακοπούλες να χαλαρώσουμε..Να μας φύγει το άγχος..να μας έρθουν νινάκια... ;);)

Δημοσίευση

Kalispera..ti mou kanete? :laugh: Egw eimai grafeio k vargieme...Axxx pote 8a er8ei i wra na sxolasw? :(

K egw maraki mou 8elw na paw stin ek8esi gia ta3idia..Twra na doume an ta kataferoume me tosa trexamata pou exoume gia to gamo!!! Simera 8a pame na diale3oume tourta...Agorasa mia figoura pou 8a tin topo8etisoume 4ila stin tourta!! na sas tin steilw?

Δημοσίευση

ΓΙΑΣΟΥ ΧΡΙΣΑ :kiss::kiss: ΤΕΤΙΑ ΜΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΔΕΝ ΕΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΙΠΙΡΧΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΙΧΕΜΕ ΑΠΟ 3 ΔΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΓΟ ΕΦΕΒΓΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙΡΝΟΥΣΑ 3 ΤΗΝ ΝΙΧΤΑ :S:S:S ΑΦΟΥ ΕΓΟ ΓΕΛΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΟΤΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΡΙΤΕΡΑ ....ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΠΟΣ ΔΕΝ ΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΧ ΔΕΝ ΛΕΟ ΕΡΟΤΑ ΓΙΑΤΗ ΑΦΤΟ ΘΕΛΙ ΕΝΑ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟΥ ΠΡΟΤΑ ...ΕΜΙΣ ΔΕΝ ΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ... :blink::blink::blink: ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΕ 3 ΤΗΝ ΝΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙ ΜΙΣΙ ΟΡΑ ..ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΕΧ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΑ :blink::blink::blink: ΝΑ ΕΠΙΔΙ ΕΜΙΣ ΙΠΑΜΕ ΠΡΟΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :huh::huh::huh:ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΔΟΝ ΤΟΡΑ ΧΟΡΤΕΝΟ ΚΑΤΣΙΜΟ :laugh: :laugh: :laugh: [*] ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΡΟΤΙΣΟ ΚΑΤΙ? ΕΧΙΣ ΞΑΝΑ ΠΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ???ΣΕ ΡΟΤΑΟ ΝΑ ΜΙΝ ΠΑΤΙΣ ΟΠΟΥΣ ΜΙΑ ΓΝΟΣΤΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΓΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΚΡΟΑΖΕΡΟΠΛΙΟ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΙΚΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΣΙ ΖΑΛΑΔΑ ΠΟΥ ΙΧΕ :unsure::unsure::unsure: ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΞΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΕ ΟΛΟ ΞΑΠΛΟΜΕΝΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ;););) ΜΙΝ ΠΑΘΕΝΙΣ ΤΙΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΙ ΣΟΥ :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

andria έγραψε:

Kalispera..ti mou kanete? :laugh: Egw eimai grafeio k vargieme...Axxx pote 8a er8ei i wra na sxolasw? :(

K egw maraki mou 8elw na paw stin ek8esi gia ta3idia..Twra na doume an ta kataferoume me tosa trexamata pou exoume gia to gamo!!! Simera 8a pame na diale3oume tourta...Agorasa mia figoura pou 8a tin topo8etisoume 4ila stin tourta!! na sas tin steilw?

ΣΟΥ ΔΙΝΟ ΜΙΑ ΙΔΕΕΑ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΛΕΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ :woohoo: :woohoo:
Δημοσίευση

Andria θα προτιμούσα κ εγώ αυτήν την φιγούρα που έβαλε η Nikoulina... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και μένα τότε ο άντρας μου φώναζε όταν του έδειχνα τίποτα τέτοιο..Θέλουν να δείχνουν ότι εμείς τους κυνηγάμε... :lol:

Αχ..ωραία διαδικασία το τρέξιμο του γάμου..

Δημοσίευση

andria έγραψε:

Hehe :woohoo: ..Euxaristw koristakia mou!! Xrisa mou eipa na kanei k ekeinos kati gia to gamo giati oi perissoteres apofaseis vgenoun apo mena..K etsi k alliws autos anakali4e tis figoures k eipa na ton afisw na kanei mia fora to diko tou :silly: :silly:

ligooo omws e???

mhn to parakaneis!! :P:lol:

Δημοσίευση

ΓΙΑΣΑΣ...ΝΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΟ :laugh: :laugh: ΠΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ :P:P:P [*]ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΙΤΙΑ....ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΟΡΓΟ...ΔΟΣΤΕΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟ.....ΔΕΝ ΠΙΝΙ ,ΑΠΑΓΟΡΕΒΙ ΝΑ ΦΑΙ ΓΛΙΚΑ{ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΖΑΗΑΡΟ},ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΙΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΓΙΝΕΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΑ ΠΕΡΣΙ :blink::blink::blink::blink::blink: ΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ????????????????????????????????ΔΕΝ ΕΧΟ ΙΔΕΕΑ :S:S:S ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΑΚΡΙΒΟ..20 Η 30 ΕΥΡΟ ;);)

Δημοσίευση

Εδώ είμαι κι εγώ!!!

Άντρια μου αν μπορείς μου λες κι εμένα από που πήρες τις φιγούρες? Ψάχνω κι εγώ..Βασικά μου έμεινε και η διακόσμηση της εκκλησίας και της δεξίωσης και η τούρτα. Εσύ πόσο καιρό πριν κανόνισες για την τούρτα?

Νικουλίνα μου πάρε ένα μπουκάλι καλό κρασί ή ουίσκι..δεν μου έρχεταιι κάτι άλλο.

Αννα μου χαίρομαι που είσαι καλά και για ότι χρειαστείς εμείς εδώ είμαστε!!!

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

ΓΙΑΣΑΣ...ΝΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΟ :laugh: :laugh: ΠΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ :P:P:P [*]ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΙΤΙΑ....ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΟΡΓΟ...ΔΟΣΤΕΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΤΗ ΝΑ ΠΑΡΟ.....ΔΕΝ ΠΙΝΙ ,ΑΠΑΓΟΡΕΒΙ ΝΑ ΦΑΙ ΓΛΙΚΑ{ΕΧΙ ΠΟΛΙ ΖΑΗΑΡΟ},ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΙΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΓΙΝΕΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΡΑ ΠΕΡΣΙ :blink::blink::blink::blink::blink: ΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ????????????????????????????????ΔΕΝ ΕΧΟ ΙΔΕΕΑ :S:S:S ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΑΚΡΙΒΟ..20 Η 30 ΕΥΡΟ ;);)

egw tha proteina ena vivlio... ;):kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κ από μένα!

maraki24 κ andria η ώρα η καλή! Να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας κ να μην επηρεαστείτε από τη γνώμη κανενός! Θυμάμαι την περίοδο ετοιμασίας του γάμου μου (κ τον ίδιο τον γάμο φυσικά!) ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής μου, παρ΄ όλα τα τρεχάματα κ το άγχος.

Άντε κ μετά τους γάμους... να έρθουν για όλες μας κ άλλα ευχάριστα!

Φιλιά κ καλό Σαβ/ριακο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...