Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τελευταίες μέρες πριν τον τοκετό...


Recommended Posts

Μου φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει σχεδόν 9 μήνες. Ο καιρός πέρασε και το μωρό είναι ακόμη στην κοιλιά μου, παρόλο τα μικροθέματα που είχαμε.

Είμαστε στις τελευταίες μέρες και νιώθω ότι ο χρόνος περνάει αργά και βασανιστικά.Μπορεί να φταίει και το βάρος και οι αλλαγές στο σώμα! Η βαλίτσα είναι έτοιμη, το αεροπορικό εισιτήριο της μαμάς έχει εκδοθεί, ο άνδρας έχει ξεσαλώσει από την χαρά και την αγωνία, το "μεγάλο" το αδελφάκι είναι ανήσυχο...η πεθερά είναι μέσ' την τρελλή χαρά!

Από την άλλη εγώ έχω αφοσιωθεί στο καθάρισμα του σπιτιού,στο πλύσιμο και στις προετοιμασίες....Αχ ο Θεός να βοηθήσει να πάνε όλα καλά για εμάς και για όλες τις μανούλες!Άναψα ένα κεράκι στον Άγιο Ελευθέριο να μας βοηθήσει να "ελευθεροθούμε" όσο το δυνατόν πιο εύκολα!

Γράψτε και εσείς τις τελευταίες σας εμπειρίες και σκέψεις λίγες μέρες πριν τον τοκετό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χμμμμ.... Εγώ λίγες μέρες πριν τον τοκετό έκλαιγα γιατί ο γιατρός μου ενώ μου έδινε χάπια για να μη γεννήσω, ξαφνικά μου πετάει ότι πρέπει να μπουμε με προκληση γιατί το μωρό δε θα χωρέσει ! :angry:

Τέλοσπάντων, γενικώς, τα συναισθήματα που είχα ήταν τρελή ανυπομονησία να αντικρύσω το μπεμπάκι μου!! Δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο!

Την ημέρα που μου είπε πήγαινε και σε 4 ώρες έλα να γεννήσουμε ήμουν μες στην τρελή χαρά! Επαιρνα τηλ. να πω ότι γεννάμε.... μέχρι και στο μαμμυ το χα γράψει... γελούσα, χάιδευα την κοιλιά μου κ έλεγα μπέμπα ήρθε η ώρα μας ... κανένα φόβο για πόνους κλπ! Να φανταστείς πριν φύγω έφαγα μια πίττα παππού!! :laugh: :silly:

Λέω τόσους πόνους θα περάσω.... ας φάω να χα δυνάμεις! :P

Τελικά, μάλλον καλά έκανα και την έφαγα γιατί τελικά γέννησα με καισαρική κ έκανα να φάω 4 μέρες κανονικά!! ;)

Καλή λευτεριά κ με έναν πόνο!!!!! Θα περιμένουμε να μας πεις την εμπειρία σου! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απίστευτη η εμπειρία σου! και το μπεμπουλίνι σου το πάλεψε μαζί σου!!!τι σου είναι η μάνα "...κανένα φόβο για πόνους κλπ"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ λίγες μέρες πρίν το τοκετό είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια ένιωθα χαρά που επιτέλους θα αντίκρυζα τα μωράκια μου και απ' την άλλη είχα άγχος για το τι θα γινόταν από δω και πέρα..πώς θα τα έβγαζα πέρα με δύο μωρά και άλλα τέτοια. Φόβος μ' έπιασε λίγα λεπτά πρίν με πάρουν στο χειρουργείο (γέννησα με καισαρική) και άρχισα να κλαίω.

Με το καλό το μωράκι σου και μ' έναν πόνο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΓΑΛΩΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΦΕΡΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΠΕΜΠΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΠΕΜΠΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΓΩ?ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ετοιμαζομαι ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΕΖΗΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΗ Η ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΛΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕς ΕΓΩ Ο ΜΠΑΜΠΑς ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟς ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπα καλη λευτερια και να σκεφτεσαι θετικα!!!σε καταλαβαινω που φοβασαι ,γιατι κι εγω ετσι σκεφτομαι και τρεμω αν και αργω ακομη.Εγω γενναω πρωτα ο θεος Ιουλιο και παρολα αυτα σκεφτομαι να γραψω ενα γραμμα στον αντρουλη μου και στη μπεμπα την αγεννητη ακομη ,μηπως και παθω τιποτα και δεν ξαναδω κανενα.φαντασου?υπαρχουν και χειροτερα απο τα δικα σου!νομιζω οτι τη εχω τη δοση μου κι εγω..χαχαχχχα

Λοιπον ,να σκεφτεσαι θετικα γιατι το περασες μια φορα και πηγαν ολα κατευχην,αρα και τωρα ετσι θα πανε!!!κανε το σταυρο σου και την προσευχη σου και ολα θα πανε οπως επιθυμεις!πολλα φιλια και με ενα πονο κοπελα μου!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τheo dominic τα ιδια ισχυουν και για σενα κοπελα μου!!!μην φοβασαι τιποτα και δες το λιγο θετικα!!!τι να πουμε κι εμεις που δεν το εχουμε ζησει και ειναι η πρωτη μας φορα?

Προσευχουλα και ολα θα πανε κατευχην!φιλακια και καλη λευτερια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια

μια απο τα ιδια και εγω...Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηγα να γεννησω μεσα στην τρελη χαρα, ειχα αγωνια να δω το μπεμπακι μου και ενα μιγμα προσμονης, χαρας και φοβου, μια εξαψη αλλο πραγμα...Τωρα στην 2η εγκυμοσυνη μου, αν και εχω δρομο ακομα μπροστα μου, φοβαμαι γενικα πιο πολυ, αν ολα πανε καλα, το πως θα γεννησω κλπ.

Απο οτι καταλαβα ομως δεν ειμαι η μονη,ε? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλη λευτερια σε ολες μας και ολα να πανε κατ'ευχην!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πράγματι δεν είσαι η μόνη :) Μα τι "τρελλές" που γινόμαστε! Όλα καλά θα πάνε και εμείς κατακλιζόμαστε από χαζές σκέψεις και ανησυχίες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω γιατί αλλά συγκινήθηκα διαβάζοντας τη δημοσίευση σου, ίσως φταίνε οι ορμόνες, ίσως γιατί και εμείς έχουμε ακόμη ένα μωράκι!Σίγουρα θα πάνε όλα καλά mpempa17 και ο μπέμπης σου δεν θα είναι καθόλου παραμελημένος και εσύ θα είσαι μια μανούλα γεμάτη αγάπη απο την όμορφη οικογένεια σου! Μην ανησυχείς εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ ανθεκτικές!!!Είναι η φύση μας!Και πρέπει να αντιληφθούμε οτι πιο πολύ μας ταιριάζει να στηρίζουμε παρά να στηριζόμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω 27 έγραψε:

Τheo dominic τα ιδια ισχυουν και για σενα κοπελα μου!!!μην φοβασαι τιποτα και δες το λιγο θετικα!!!τι να πουμε κι εμεις που δεν το εχουμε ζησει και ειναι η πρωτη μας φορα?

Προσευχουλα και ολα θα πανε κατευχην!φιλακια και καλη λευτερια!!!

Ναι κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε! Και τυχερά τα μωράκια μας που θα γεννηθούν με τέτοιες τρελλές "μάνες". Θα ήθελα να ήξερα πως θα αντιδρούσαν τα αγγελούδια μας στο μέλλον διαβάζοντας αυτά που γράφουμε εδώ....μήπως να τα αποθηκεύουμε κάπως?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

theo28 έγραψε:

Αχ βρε κορίτσια δεν γνωρίζεται πόσο με βοηθάται!

Έχω ΠΗΤ 27/03/2010 δηλαδή σήμερα.

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο που είχα την τελευταία επίσκεψη μου είχε πει να μην φάω τίποτα από την Πέμπτη το βράδυ έτσι ώστε εάν συμβεί κάτι να πάμε για πρόκληση( Παρασκευή 26/03).

Εγώ όμως τσατίστηκα και του είπα ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά, τέλοςπάντων,έγινε παρεξήγηση μεταξύ μας.

Χτες πήγα στον γυναικολόγο μου. Με εξέτασε κολπικά και μου είπε ότι ο τράχηλός μου είναι καλύτερα απο την προηγούμενη εβδομάδα.Το ιδιο βράδυ είχα μια βλέννα από αίμα, ο γιατρός μου είπε να μην φοβηθώ.

Η εγκυμοσύνη μου είναι τέλεια, 9 μήνες τώρα πρόσεχα πάρα πολύ, γιατί να βιάζεται ο γιατρός για πρόκληση?

Είμαι κατά της πρόκλησης.

Εντωμεταξύ στο ίδιο νοσοκομείο δουλεύει μια θεία μου. Επειδή σήμερα συμπληρώνονται 40 βδομάδες σώνει και καλά πρέπει να γεννήσω!

Με αγχώνει πάρα πολύ κ μου λέι ότι δεν ειμαι γιατρός κ δεν ξέρω.

Ναι αλλά έχω το δικαίωμα να γεννήσω όπως πρέπει!!

Ναι αλλά έχω διαβάσει ότι εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ο γιατρός δεν πρέπει να πηγαίνει για πρόκληση, και να περιμένει λίγες μέρες ακόμη.

Εγώ δεν νιώθω έτοιμη. Δεν λειτουργώ κάτω υπό πίεση.Ξέρω οτι εάν πάω για προκληση δεν θα μου βγει σε καλό.

Από την προηγούμενη βδομάδα κλαίω, γιατί με έχουνε κάνει να νίωθω πως δεν είμαι ικανή να γεννήσω πριν καν συμπληρωθούν 40 βδομάδες!

Την Μ.Δευτέρα θα πάω ξανά στον γιατρό.

Θα κάτσω να ηρεμήσω 2 μέρες,γιατί θα με τρελλάνουν!!

Μα είναι δυνατόν να σου πουν να μην φας τίποτα από την Πέμπτη? Πολύ παράξενο μου φαίνεται!Αφού σε τέτοιες περιπτώσεις εφαρμόζεται αποκλυσμός. Επίσης όντως οι λίγες μέρες παραπάνω δεν είναι κακές αν δεν συντρέχει κίνδυνος για το έμβρυο και τη μαμά.Το θετικό είναι ότι μετά την τελευταία σου εξέταση τα ευρύματα ήταν πολύ καλά που σημαίνει ότι θα γεννήσεις ανά πάσα στιγμή. Να έχεις υπόψη σου όμως ότι η πρόκληση δεν είναι κάτι απαράδεκτο σε περίπτωση που είναι αναγκαία. Στόχος σου είναι να παραμείνεις ήρεμη και να με διαυγές μυαλό για να κρίνεις σωστά. Η γέννα είναι αγώνας. Πλάκα πλάκα και εμένα ο γιατρός μου την Παρασκευή μου είπε κάτι ακαταλαβήστικα , αν δεν γεννήσω σε 10 μέρες να πάω μια βόλτα από την Κλινική να συζητήσουμε για τη γέννα...όταν γύρισα σπίτι το αντελήφθηκα, λες να εννοεί και μένα πρόκληση...εγώ έχω ΠΗΤ στις 10/4/2010...

Εσύ μην ανησυχείς, πιστευω ότι είναι θέμα ωρών να γεννήσεις και επειδή το θέλεις πολύ θα γεννήσεις στο κάλεσμα του μωρού!!!

Άντε κορίτσι μου...με το καλό να σου έρθει το μωράκι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου με το καλο ολα :) !!!!

Αχ εγω θυμαμαι ημουν τελειως αναισθητη το προηγουμενο βραδυ(ειχα προγραμματισμενη καισαρικη λογω ισχσιακης προβολης)...προσπαθουσα να το συνειδητοποιησω κ δε μπορουσα....!Εκανα το μπανακι μου κ τις σχετικες ετοιμασιες κ ολο κοιταζομουν στο καθρεφτη κ σκεφτομουν οτι απο αυριο δε θα ειμαι ετσι...!Το πρωι ειχα ενα σφιξιμο αλλα ημουν σχετικα χαλαρη!Αντε λεω παμε...σκεφτομουν οτι φευγαμε απο το σπιτι 2 και θα γυρναγαμε 3...τι περιεργο :) !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ μπήκα μέσα με πρόκληση για φυσιολογικό τοκετό και το είπα μόνο στη μαμά μου και σε μια φίλη μου. Δεν ήθελα να το ξέρει κανένας άλλος, βέβαια μετά το έμαθαν όλοι και ήρθαν να μας δουν αλλά οι πρώτες ωρες για μένα ήταν πολύ ιδιαίτερες.

Γέννησα Μ. Τρίτη και θυμάμαι ακόμα και τώρα τη χαρά και την ανυπομονησία. Την προηγούμενη μέρα είχα απίστευτη υπερένταση και έκανα χιλιόμετρα με τον άντρα μου για να ηρεμήσω. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα απο το άγχος.

Την άλλη μέρα όμως ένα της βλέμμα με αποζημίωσε για όλα όσα ένιωσα και πέρασα πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τώρα νιώθω και γω ενοχές, δεν έχω τόσο χρόνο να ασχοληθώ με το μικρό μου γιατί όλη η προσοχή μου είναι στραμμένη στη Ραφαέλα.Ξέρω όμως πως όταν γεννηθεί θα βρούμε τις ισορροπίες, η αγάπη της μάνας αντέχει ακόμα και σε 10 παιδιά.

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να έχουν γερά γερά γερά παιδάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ THEO-DOMINIC ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΟΧΕς ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΛΩ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΥΣΗΧΙΑ.ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ?ΜΠΕΜΠΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ? ΚΟΤΑ. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΟΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΤΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙς ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΕΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε λίγο καιρό περιμένω κ εγώ το τρίτο πλασματακι μου κ η αγωνιά είναι πιο μεγάλη αυτή τη φορά .ίσως η εμπειρία φέρνει πιο πολύ φόβο για πολλά που μπορούν να συμβούν . σκεφτομε μην γίνει κάτι κακό κ απογοητεύσω τα παιδιά μου που περιμένουν πως κ πως αυτό το μωρό . όλη μέρα μιλάμε για αυτόν κ δεν θέλω να φαντάζομαι ότι μπορεί να γυρίσω σπίτι χωρίς το μωρό μου . χαϊδεύω την κοιλία κ ανταποκρίνεται σκεφτομαι πόσο κοντά μου είναι κ δεν μπορώ να το πιάσω ακόμα

Αλλά δεν μπορώ να χαρώ αν δεν το πάρω στο στήθος μου πρώτα. Όλα αυτά που ζω μετά το γάμο μου σκεφτομαι καμία φορά ότι είναι τόσο καλά για να ναι αληθινά

Μακάρι να κρατήσουν για παντααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΕΟ28 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 42 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑς ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΖΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΠΑΙΔΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙς Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ. Ε ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥς ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thena έγραψε:

Σε λίγο καιρό περιμένω κ εγώ το τρίτο πλασματακι μου κ η αγωνιά είναι πιο μεγάλη αυτή τη φορά .ίσως η εμπειρία φέρνει πιο πολύ φόβο για πολλά που μπορούν να συμβούν . σκεφτομε μην γίνει κάτι κακό κ απογοητεύσω τα παιδιά μου που περιμένουν πως κ πως αυτό το μωρό . όλη μέρα μιλάμε για αυτόν κ δεν θέλω να φαντάζομαι ότι μπορεί να γυρίσω σπίτι χωρίς το μωρό μου . χαϊδεύω την κοιλία κ ανταποκρίνεται σκεφτομαι πόσο κοντά μου είναι κ δεν μπορώ να το πιάσω ακόμα

Αλλά δεν μπορώ να χαρώ αν δεν το πάρω στο στήθος μου πρώτα. Όλα αυτά που ζω μετά το γάμο μου σκεφτομαι καμία φορά ότι είναι τόσο καλά για να ναι αληθινά

Μακάρι να κρατήσουν για παντααααααα

Ναι μακάρι να κρατήσουν για πάντα! Και να φανταστείτε ότι ήμουν κατά του γάμου μέχρι που γνώρισα τον άνδρα μου και κάναμε την οικογένεια μας! Ευλογημένοι γονείς που αντέχουν και μεγαλώνουν συνειδητά τα παιδιά τους!

SAKOULINA μου μακάρι να γεννήσω και εγώ μεγάλη εβδομάδα!!!

Με αρετή και τόλμη όλες θα τα καταφέρουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕς ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΖΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΛΕς ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΑΛΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευλογημένες οι ολονυχτίες με τα μωράκια μας!!! Άντε τον γάιδαρο τον έφαγες MPEMPA17! Εμένα νιώθω ότι αυτή η ουρά δεν τελειώνει με τίποτα. Το σώμα μου το νιώθω χάλια, είμαι φουσκωμένη, έχω απίστευτη τάση για γκρίνια, είναι και ο καιρός σήμερα Θεσσαλονίκη μουντός και κάπως βροχερός. Θέλω να κάνω τσουρέκια και τα χέρια μου είναι πρησμένα και δεν μπορούν να κλείσουν, το μωρό μόλις έφαγε και ξεσαλώνει μεσ΄ το σπίτι, τι να το κάνω και αυτό όταν ο καιρός είναι χάλια, δεν κοιμόμαστε με τίποτα το μεσημέρι, δεν πήγαμε και εκκλησία να νανουριστούμε και λίγο....Σαν ημερολόγιο μου ακούγεται!!! Φιλάκια πολλά :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΣΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ Η ΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ; ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ;ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΟΥΛΙΓΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΩΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΑΠΟ 7ΜΗΝΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχουμε ΠΗΤ 10 Απριλίου :) και όντως αυτή η ουρά είναι πολύ μακρυά.....

mpempa17 δύσκολη η πρόωρη γέννηση και είναι πολύ αγχωτικό. πέρασες δύσκολες στιγμές. εύχομαι αυτή τη φορά να είναι κατ' ευχήν όλα!

όσον αφορά τα άτιμα τα κιλά όσο και να τα σιχαίνομαι αυτά θα φύγουν με κάποια προσπάθεια, με το καλό τα μωρά μας να έρθουν πρώτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...