Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΙΚΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mama_xina έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΕς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩΩΩΩΩ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ!!ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΕΡΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ : ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ!

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑ

Ανατρίχιασα και μονο που το διαβασα....τι ευτυχια να το ακους...ΜΠΡΑΒΟ Ραμονακι...Μπράβο στη μανουλα σου που είναι μιαμεγαλη μαχήτρια αλλά και νικήτρια!!!Σίγουρα το ταξιδάκι θα είναι το κερασάκι στην τουρτα για τα ευχάριστα συναισθήματα ποτ νιώθετε ήδη/....!!!!!Τι αλλο να πω.... :cheer: πάντα τέτοια!!!!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χάρηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!

Εύχομαι η μανούλα σου να είναι πάντα καλά και από δω και πέρα μόνο χαρές να συμβαίνουν στο σπιτικό σας :)

Αχ…… ανατρίχιασα κοριτσάκι μου!!!!! Μπράβο!!!!!! Θερμά συγχαρητήρια στη μανούλα σου!!!!!! Τίποτε στενάχωρο πλέον στη ζωή σας……

Πραγματικά συγκινήθηκα...

Να είναι πάντα νικήτρια και η ζωή να της χαρίζει μόνο χαρές!!!

Αντε και να δει σύντομα εγγονάκι από το Ραμονάκι της!!! :kiss:

Μπράβοοοοο!!!!

Καινούργια σελίδα Ραμονάκι για την οικογένειά σου....Με ελπίδα, ευτυχία και πολύ πολύ αγάπη!!!

Συγχαρητήρια!!!

Αααα και δεν θέλω φωτό στενάχωρες...προτιμώ τις ναζιάρικες που έβαζες!!!

Μπραβο Ραμονακι μου...τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα σημερα ???

Να εχετε παντα την υγεια σας, ειναι οτι πιο σημαντικο σε αυτη τη ζωη και απο εδω και περα μονο χαρες και ευτυχισμενες στιγμες. Σου χρωσταει τοσα πολλα η ζωη, που νομιζω οτι αρχιζει και στα δινει σιγα-σιγα...

Αντε τωρα, και με τετοια ανεβασμενη διαθεση, να περασετε τελεια στη Ροδο... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!!!!!! δεν ξέρω τι να πώ, είναι τόσο νέα και σίγουρα θα την έχεις κοντά σου μέχρι τα βαθειά της γεράματα!! να είστε πάντα καλά, όμορφή μαμα και κόρη!!!!!

Δε νομιζω οτι υπαρχει μεγαλητερη νικη στη ζωη!!!!!!

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα αρχισαν τα καλα....κ που εισαι ακομα ;);)

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

mama_xina έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΕς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩΩΩΩΩ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!ΣΑΝ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ!!ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΕΡΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ : ΚΥΡΙΑ ΝΤΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ!

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑ

μπορει να εχουμε παρεξηγηθει ραμονα,κι επειδη οι κακιες εδω θα μεινουν,απαντω στο θεμα σου,γιατι με αγγιξε και με πονεσε πολυ...εμεις δεν μπορεσαμε να νικησουμε τον καρκινο κι εχασα τον μπαμπα μου πριν 3 χρονια δυστηχως.ευχομαι να ειναι ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

Pamonaki koritsaki mou eides?

Arxika ta 8aumata na skane muth!!! :P

Nanai panta gerh h manoula sou kai panta sto pleuro sou mias pou kaisu ninaki eisai akoma kai kanonika h mama 8a eprepe naxei account sto mammy kai na mas leei tis empeiries ths..Plakitsa manaraki!

ANTE Pamonaki as einai auth h arxh mia epoxhs 8aumatwn sth zwh sou kai apokthseis oswn epi8umei h kardoula sou.

Filakia

ΡΑΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥΟΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΥΓΙΕΙΣ

ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

κοριτσια σας ευχαριστω πραγματικα οοοολες!καλα μιλαμε εχθες δε μπορεσα να κοιμηθω σωστα συνεχεια ξυπναγα και γελαγα σα τη τρελη!

ειχα πει οτι μονο μου επερνε ο θεος και τωρα νιωθω οτι μου εδωσε πισω τη μητερα μου!

κοριτσια εχω τοσο εντονα την αναγκη να βγω στο μπαλκονι να το φωναξω! γωγακι ισως με ακουσεις μεχρι το σπιτι σου!

ετοιμασα τα πραγματα για ροδο κ χοροπηδουσα σα το κατσικι!

νιωθω τοσο δυνατη μεσα απο εκεινην!

ευχομαι να σας μετεδωσα τη χαρα μου και να παρετε και εσεις λιγη απο τη δυναμη της για να αντεξετε οοολα τα δυσκολα της ζωης και κοριτσια μονο νικες απο εδω και περα στις ζωες ολων μας!

νικες σε οσες παλευουν να τα βγαλουν περα,νικες σε οσες παλευουν να κανουν παιδακι,νικες σε ολες μας!! σε οτι ποθουμε πραγματικα νικες! υγεια υγεια κ αγαπη μονο αυτο χρειαζομαστε υγεια!για ολα τα υπολοιπα εχουμε τα τζαμπο μπεμπε!δε μασαμε!!!!

Καλημέρα, χέρομαι για την νίκη σας πραγματικά, να ξέρεις ότι καταλαβαίνω πολύ μα πάρα πολύ γιατί το ίδιο αντιμετοπίζω και εγώ με την μανούλα μου.

Σας ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ξαναγυρίσει ποτέ αυτό το πράγμα. Στα όρη στα άγρια βουνά να μείνει.

Ζήστε όμορφα!!!!

μωρουλι ευχομαι να μην αργησει η ωρα που θα το φωναξεις κ εσυ μαζι μας!

δωστης θετικη ενεργεια και δυναμη! σε αυτες τις περιπτωσεις μονο η καλη ψυχολογια ειναι το οπλο μας!!!

Κοριτσάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ για τη μανουλά σου...Μακάρι να την έχει πάντα καλά ο Θεός.... Τώρα δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!!!!Θα κάνει τακτικά εξετάσεις και θα πάνε όλα τέλεια....Μπράβο!!!!!Άντε και σύντομα εσύ να της χαρίσεις κι ένα εγγονάκι....

Πραγματικά χαίρομαι πολύ, γιατί κι εμένα ο μπαμπάς μου ταλαιπωρείται εδώ και 13 μήνες με καρκίνο στο στομάχι και δυστυχώς τώρα έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα... :(:( Μακάρι να γινόταν ένα θαύμα και να έλεγαν και στον μπαμπάκα μου ότι είναι καλά.....

αχ mama_xina να ξερες πόσο δύναμη πέρνει η καημενη απο μένα και πόσο δυνατή είναι, την θαυμάζω απίστευτα. Τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα και γυρισμό δεν έχουν. Ζει και θα ζεήσει πολύ περισσ΄'οτερο απο ότι υπολογίζαν οι γιατροί!!! Αλλά θα ζει με αξιοπρέπεια και θα αντλεί απο μας την δύναμη που χρειάζετε.

Λοιπόν πίσω στα δικά σου τώρα. Να ζήσει όσο καλύτερα μπορεί. ΖΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. ΡΟΥΦΗΧΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι ως νέο σχετικά μέλος στο φόρουμ δεν γνώριζα κάτι σχετικό. Χάρηκα απίστευτα, τώρα που κατάλαβα, την αίσια έκβαση για τη μανουλίτσα σου!!! Πάντα να έχετε υγεία και να ζείτε όμορφες στιγμές!

κοριτσια μου πραγματικα πολλες φορες αυτη ηταν που μας εδινε δυναμη εμας! μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να ερθει η στιγμη που θα χοροπηδαμε οοολες μαζι απο τη χαρα μας! ο γιατρος της ελεγε συνεχεια οτι την θαυμαζει για την καλη της διαθεση και οτι αυτο θα την σωσει πανω απο ολα!

κοριτσια σας στελνω θετικη ενεργεια ωστε ολες οσες σας βαραινει αυτο...να φυγει να παει στον αγυρηστο!

μονο θετικη ενεργεια!

πραγματικα η καλη διαθεση νικαει τα παντα!μεταδωστε την !!

αααα και τώρα είδα ότι οι μαμάδες μας έχιουν και την ίδια μέρα γενέθλια αλλά και είναι και ίδιας ηλικίας!!!:) Να τη χαίρεστε και πάντα γερή και δυνατή!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...