Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Aδικο σε καμια περιπτωση δεν εχεις...

Οποιος εχει παιδια καταλαβαινει απολυτα αυτα που λες!

Η συγκεκριμενη κοπελα θα επρεπε να ξερει το σημειο να σταματησει τις αηδιες και τα κρυα στεια... και αν δεν μπορουσε να το καταλαβει αυτη ο συνοδος της δεν ειχε στομα?? γλαστρα ηταν??

Κατα την γνωμη μου στο μονο σημειο που φερθηκες και εσυ ακραια ειναι στο οτι την εδιωξες με αυτον το τροπο και οτι μετα στολισες τον αντρα σου!

Ισως αν μου συνεβαινε αυτο θα της μιλουσα πολυ ειρωνικα για να το καταλαβει και αν ηθελε να φυγει από μονη της

Πιστευω οτι ο αντρας σου συμφωνουσε μαζι σου ακομα και αν δεν μιλουσε κατα την διαρκεια των πραξεων της....απλά οι ισορροπιες ειναι λεπτες στον τομεα της εργασιας...

Πιστεψε με εσυ εγινες η κακια τωρα και οχι εκεινη και ειναι κριμα απο κει που σου χρωστανε να σου παρουν και το γαιδαρο που λεει και η παροιμια!

Συγνωμη αν καποια κοριτσια δεν συμφωνουν με την αποψη μου ισως να ειμαι πολυ ...κοτα και να θελω να διατηρω παντα μια ισορροπια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

briskw komataki uperbolikh thn antidrash sou .

prwta apola eprepe na sebasteis ton antra soy .

aythn kapia stigmh tha efeyge oti kai xazomara kai na elege .

eksetheses omos ton antra sou .

shgnomh aythn einai h apopsh mou .

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!

ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!

ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ: ΟΠΑΑΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΣΑ / ΕΧΕΙ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΤΣΙΓΑΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!

δεν είχες καθόλου άδικο κοπέλα μου...ισα ισα... απλά κανονικά θα έπρεπε το χέσιμο να της το ρίξει ο αντρας σου που εννοεείται ότι ήταν ο άμεσα σχετικός με αυτούς τους ανθρώπους.... και όχι να στα ψάλλει κιολας μετα!!!!! εγώ εκει διαφωνώ και αυτό μου την έδωσε όταν διάβασα το μυνημα σου!!!!!

Αρχικα θα τη χαρακτηρισω αγενέστατη,πικρόχολη και θρασύτατη.

Ανθρωποι τέτοιου στιλ που χρησιμοποιουν τέτοιους ηλίθιους χαρακτηρισμούς για να αντιμετωπίσουν κάτι μου τη δίνουν κάργα!

Επίσης είναι κομπλεξάρα που δεν μπορεί να σεβαστεί ουτε δύο μικρα πλασματάκια που απλα παίζουν....γιατι οταν τους καλέσατε δεν ήξερε οτι τα παιδια και θα γκρινιάξουν-που τα συγκεκριμένα δεν το έκανα-και θα φωνάξουν και θόρυβο θα κάνουν?Ας μην ερχόταν.

Οταν πάμε κάπου καλεσμένοι , σεβόμαστε τους οικοδεσπότες και τους τιμάμε δεν τους γράφουμε....

Εχω ένα παιδάκι και φίλους και με παιδιά αλλα και χωρίς...

Απο κανέναν - μα κανένα - δεν έχω εισπράξει δυσαρέσκεια ή ειρωνία για οτιδήποτε αφορα το σπίτι και το παιδάκι μας.Ισα ισα από ντροπη πολλές φορές δεν τους αφήνω να βγαλουν παπούτσια γιατι ντρέπομαι να το ζητήσω.Κανένας ποτε δεν καπνισε,ουτε ρωτησε αν μπορει,ρωτάει αν μπορεί να βγει έξω.Ακομα και ενα φιλικο ζευγάρι που ήρθε την Παρασκευη και δεν εχει παιδάκια,απολαμβανε το πλασματακι που ετρεχε αναμεσά μας.Δεν ξέρω,οι φυσιολογικοί άνθρωποι φέρονται ώριμα και με σεβασμό κάτι που η συγκεκριμένη οχι απλα δεν είχε,δεν ήξερε τι είναι.

Δεν ξέρω αν θα την έδιωχνα,σίγουρα εμμεσα θα της απαντούσα....Δεν θα το συνέχιζα μόνο για χάρη του αντρα μου και της δουλειάς του.

Αλλα οταν εφευγα θα του τα έλεγα και σιγα μην την ξανακαλούσα...

Μπραβο σου που δεν μάσησες....

evipapa έγραψε:

Δεν ξέρω αν θα την έδιωχνα,σίγουρα εμμεσα θα της απαντούσα....Δεν θα το συνέχιζα μόνο για χάρη του αντρα μου και της δουλειάς του.

Αλλα οταν εφευγα θα του τα έλεγα και σιγα μην την ξανακαλούσα...

Μπραβο σου που δεν μάσησες....

κοίτα εγώ σε αυτό διαφωνω!!!! κανονικά θα έπρεπε ο άντρας σου να της τα πει εκείνη την ώρα και όχι να μην μιλάει!!!! εσυ έφτασες στο αμην που δεν αντιδρούσε ο άντρας σου και ξεσπασες!!! καλά έκανες !!!!

απλά εγώ μετά θα τα χα πάρει με τον άντρα μου αν είχε τέτοια συμπεριφορά!!!! όχι να μου τα ψάλλει κιολας μετα!!!! α όλα και όλα!!!! μέσα στο σπίτι τους κανόνες τους θέτουν και οι δύο και δεν είσαι εσύ μόνο η κακια!!!

Σε βρίσκω λίγο υπερβολική , απο την αποψη οτι δεν ήρθαν απρόσκλητοι στο σπίτι σας, τους προσκαλέσατε.

Σίγουρα και εγω δε θα το αφηνα έτσι, αλλά ένα δίκιο νομίζω οτι ο αντρας σου εδω ένα δίκιο το έχει.

Όφειλες ως οικοδέσποινα να το χειριστεις πιο διπλωματικά είναι η γνώμη μου.

AFRODITH έγραψε:

briskw komataki uperbolikh thn antidrash sou .

prwta apola eprepe na sebasteis ton antra soy .

aythn kapia stigmh tha efeyge oti kai xazomara kai na elege .

eksetheses omos ton antra sou .

shgnomh aythn einai h apopsh mou .

Aυτο ακριβως!!Δουλευω σε μεγαλη εταιρεια κ αυτα φανταζομαι πως συζητιουνται...

Αyway, τωρα μαθατε, και απο δω κ στο εξης να προσεχετε ποιους θα βαζετε σπιτι σας! ;)

bell έγραψε:

επίσης να προσθέσώ ότι δεν είναι απαραίτητο

να έχεις παιδιά για να μην καπνίζεις μέσα στο σπίτι.

Εμένα αυτή η τσιγαρίλα που μένει πάνω στις κουρτίνες

κ τα επιπλα με ενοχλέι αφάνταστα. Και τα παιδιά να μην έχω στο σπίτι,

όποιος θέλει να καπνίσει, έχουμε ωραιοτατη τραπεζαρία στο μπαλκόνι.

Δεν πα να κάνει κ -15, μπορει να βγει εξω κ να καπνισει οοοοοοσο θελει.

Συμφωνώ! Η μεγαλύτερη γαϊδουριά ήταν αυτή! Πας δηλαδή σε ξένο σπίτι, βλέπεις παιδάκια, ΔΕΝ βλέπεις τασάκι και ανάβεις τσιγάρο;;; ΠΟΣΟ ΟΡΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!

Όντως ήταν λίγο υπερβολική η αντίδρασή σου λόγω του ότι ήταν συνάδελφος κι όχι φίλος. Αλλά άδικο δεν είχες να θυμώσεις, όχι!

pepita έγραψε:

bell έγραψε:

Συμφωνώ! Η μεγαλύτερη γαϊδουριά ήταν αυτή! Πας δηλαδή σε ξένο σπίτι, βλέπεις παιδάκια, ΔΕΝ βλέπεις τασάκι και ανάβεις τσιγάρο;;; ΠΟΣΟ ΟΡΝΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!

Όντως ήταν λίγο υπερβολική η αντίδρασή σου λόγω του ότι ήταν συνάδελφος κι όχι φίλος. Αλλά άδικο δεν είχες να θυμώσεις, όχι![/quote:29ou52gy]

συμφωνω......

Κι εγώ για να πω την αλήθεια δεν θα είχα το θάρρος να τη διώξω, θα ντρεπόμουν. Θα απαντούσα κάτι ειρωνικό και θα έκανα υπομονή μέχρι να φύγει. Απλά δεν θα την ξανακαλούσα (υποθέτω σε αυτό θα συμφωνούσε και ο σύζυγος).

Όσον αφορά τα παπούτσια κι εγώ δεν ζητάω να τα βγάλουν οι καλεσμένοι και νιώθω άβολα αν μου το ζητήσουν αλλά είναι απολύτως σεβαστό. Στο σπίτι του ο καθένας έχει τις συνήθειές του. Για το τσιγάρο δεν το συζητώ, είναι απαράδεκτο να μη ρωτάει κάποιος. Ειδικά τώρα που έχει γίνει τόσος ντόρος με το θέμα του καπνίσματος.

Έχω βρεθεί κι εγώ σε παρέα που ήμουν η μόνη που δεν είχα παιδιά και κάποια στιγμή ένιωσα αμήχανα και εκτός θέματος. Τώρα βέβαια που είμαι έγκυος βλέπω ότι συνέχεια γι'αυτό θέλω να μιλάω αλλά όταν υπάρχουν και εργένηδες ή άτεκνοι στην παρέα δεν χρειάζεται να μονοπωλούμε τη συζήτηση με το θέμα των παιδιών. Θέλει λίγο προσοχή. Για παράδειγμα, την περίοδο που προσπαθούσαμε με εξωσωματική (δεν το ήξερε κανένας) όταν βγαίναμε έξω ήθελα να ξεσκάσω και όταν τύχαινε να είμαι σε παρέα που μιλούσαν συνέχεια για τα παιδιά τους ομολογώ ότι γύριζα σπίτι με ψυχολογία λίγο χάλια. Γιατί αντί να αποφορτιστώ από το θέμα ένιωθα μειονεκτικά.

Και τα σχόλια της συγκεκριμένης κυρίας για τα παιδιά, κόμπλεξ και ζήλεια εκφράζουν. Μήπως το θέμα του ότι δεν έχει παιδιά την "τσούζει" λίγο και όλο αυτό το βγάζει σε απέχθεια;

Έφτιαξα και το ψυχολογικό προφίλ!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κοιτα για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.εγω πρωσοπηκα δεν θα εδειωχα κανεναν αλλιος θα αντιδρουσα.του τιπου κανε πρωτα και εσυ ενα παιδια και βαλτου φιμοτρο για να μην μηλαει και δεστω για να μην κουνιεται,καλος κακος.κατι τετοιο θα πετουσα που να πονεσει.κατα αλλα ειμαι υπερ.πλιν οτι δεν θα εδειωχνα κανεναν.οσω αφορα τα παπουτσια δεν λεω σε κανεαν να τα βγαλη,μην ανησηχης και οτι βρουνε τα περησωτερα παιδακια οτι βρωνε το βαζουνε στο στωμα τους.χαλαρωσε δεν χριαζεται τοσος πανηκος,για να βγαλης παπουτσια.φιλικα στα λεω.φιλια :kiss:

...εγώ απλά δεν θα τους ξανακαλούσα...

...Από τη στιγμή που δέχτηκα να έρθουν σπίτι μου να τους φιλοξενήσω, θα προσπαθούσα να ήμουν διακριτή για τον άνδρα μου και όχι για αυτούς... Σίγουρα έφερες σε δύσκολη θέση τον άνδρα σου...!!

Όσο για το τσιγάρο, θα έβαζα τον άνδρα μου, να της το απαγορεύσει γιατί δικοί του συνάδελφοι και καλεσμένοι ήταν και όχι δικοί μου...

Τώρα αυτό με τα παπούτσια το θεωρώ υπερβολικό... Και εμείς βγάζουμε τα παπούτσια μας πριν μπούμε στο σπίτι, αλλά όχι και στους καλεσμένους μας! Το θεωρώ ακραίο....

Προσωπικά πιστεύω ότι η υπερπροστασία σου για το παιδάκι σου, δεν σε άφησε να σεβαστείς τον άνδρα σου...!!!

όσο για τα παπούτσια .έχω απαίτηση από τους δικούς μου ανθρώπους να το σέβονται .αδέρφια ,γονείς ,στενοί φίλοι .δεν γίνετε όμως σε κάθε περίσταση όλοι να βγάζουν τα παπούτσια τους .πχ αν καλέσουμε κάποιους που δεν τους βλέπουμε και κάθε μέρα πχ θείους μου δεν θα τους πω να βγάλουν τα παπούτσια όπως και στα γενέθλια μας οι φίλοι μας που μαζεύτηκαν δεν τα έβγαλαν .αν και όταν έρχονται για καφέ τα βγάζουν εκείνη την ημέρα ούτε εγώ τους το είπα ούτε και εκείνοι τα βγάλανε ...θα μου ήταν πολύ άσχημο ημέρα γιορτής που τους καλείς να έρθουν "επίσημα" να του βγάζω τα παπούτσια .

δεν αγχώθηκα ,τι και αν μπουσούλισε εκείνη την ώρα στα πατημένα ...την επόμενη μέρα έριξα στο χαλί καρπεξ και το καθάρισα έκανα και μια γενική το πάτωμα κα όλα οκ .

ο άντρας μου ειναι υποχόνδριος στο θέμα βρόμα όμως καταλαβαίνει και αυτός ότι δεν γίνετε πάντα να ειναι όλα πεντακάθαρα και αποστειρωμένα .

φανταζομαι για να φτασεις σε αυτο το σημειο ποσο προκλητικη ηταν και αυτη.......

εκανες εκανες υπομονη με τοσα που ειπε ε δεν αντεξες αλλο ποσο να αντεξει κανεις οταν μιλανε ετσι για το παιδι του!!!!!!

καλα εκανες λοιπον ηταν πολυ κομπλεξικη η κοπελια,αναρωτιεμαι εφυγε μονη της η εφυγε και ο δικος της μαζι????????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ!!!!

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ!!!!ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ???ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ!???? ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ!!!!

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!! :angry::angry:

εγω πιστευω οτι η αντιδραση σου ηταν λιγο υπερβολικη . για χαρη του αντρα σου που με τον συναδερφο του ειναι καθε μερα στην δουλεια , δουλευουν, συνεργαζονται, βοηθουν , καλυπτουν ο ενας τον αλλον , περνουν ωρες πολλες μαζι , επρεπε να κανεις λιγο υπομονη . η συγκεκριμενη βεβαια δεν ηταν σωστη αλλα και μια οικοδεσποινα οφειλει να ειναι ευγενικη . για εκεινην πιστευω επισης οτι ενιωθε εκτος και ελεγε χαζομαρες για να σας τραβηξει την προσοχη . αν εκανες λιγο υπομονη , και απλα απαντουσες με ενα ειρωνικο σχολιο για τον ηρωδη τωρα θα ησουν καλα με τον αντρα σου ηρεμοι.

Να σας πω την αλήθεια? Πολλές φορές ψάχνω κι εγώ το κουμπί off στο Μαράκι μου. Απορώ που τη βρίσκει τόση ενέργεια.. Άντε το πρωί να το καταλάβω.. Βράδυ, μετά τις 20.00 που τη βρίσκει? Το έχω πει κι εγώ αυτό για το δικό μου παιδί.. "Μαράκι μου που είναι ο διακότης σου να τον κλείσω?" :unsure::blush:

Αυτό με το κουμπί το έχουμε πει και μεις!!!!

Όμως αναρρωτιέμαι μέχρι πού φτάνουν τα όρια της φιλοξενίας? έρχονται καλεσμένοι στο σπίτι μας και μας βρίζουν και εμείς τους φερόμαστε καλά επειδή είμαστε οικοδεσπότες και πρέπει να είμαστε με το χαμόγελο στα χείλη, ειδάλλως θα παρεξηγηθούμε ή θα μας κακοχαρακτηρίσουνε κ.λπ. :dry:

βέβαια δεν πέφτουμε στο επίπεδο του άλλου, αλλά όλα έχουν και ένα όριο!!! μέχρι πότε θα αναίχεσαι τις βρισιές και τα υποτιμητικά λόγια του επισκέπτη? ειδικά όταν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να φύγει γιατί η ατμόσφαιρα, εξαιτίας του, δεν είναι και η καλύτερη!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...