Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΕΥΓΕ!!!!

Μακαρι και γω να μπορουσα να το κανω

εγω ολο με ευγενεια και τακτ

και βλακειες..

τετοιες γυναικες και τετοιοι ανθρωποι γενικα

αξιζουν αναλογη συμπεριφορα

και οα ανδρας σου λογικο απο

τη μια να ενιωσε καπως

αλλα αν το σκεφτει καλυτερα

θα σε καταλαβει!!

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ!!!

Ο ΗΡΩΔΗΣ ΛΕΕΙ...

ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα και απο εμενα,

πολύ καλά απάντησες & έπραξες!!!

επειδή το σοι μου και το σοι του αντρα μου ειναι καπνιστες, τους έχουμε φτιαξει σουπερ χωρο στη βεραντα και βγαινουν χωρις ζορι ή παραπονο ή παρεξηγηση.

όσων αφορά τον Ηρώδη, τι να πω!!!

η ¨κυρία¨ έχει πολύ θράσος...

να αγιασει το στόμα σου κορίτσι μου!

Λοιπόν, εγώ θα απαντήσω από την πλευρά της άτεκνης!

Όντως η κοπέλα ήταν αγενέστατη και ανόητη. Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ έχω εκνευριστεί όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων μου που έχουν παιδιά και γίνεται ο κακός χαμός. Και μιλάμε για παιδάκια που καταλαβαίνουν, πάνω από τριών χρονών, που η μαμά τους μπορεί να τους κάνει μια παρατήρηση να μην ουρλιάζουν. Δε λέω φυσικά τα χονδροειδέστατα σχόλια της επισκέπτριάς σου, αλλά φεύγω με πονοκέφαλο και ζαλάδα...

Καλά, για το τσιγάρο δεν το συζητάμε, συμφωνώ με τη Μπέλλα, δε χρειάζεται να έχεις παιδί στο σπίτι για να μην το ντουμανιάσεις.

Όσο για τα παπούτσια... Κι εμένα θα με ενοχλούσε πολύ να με καλέσουν σ' ένα σπίτι και να μου ζητήσουν να βγάλω τα παπούτσια μου. Μπορεί να έχω τρύπιες κάλτσες ρε αδελφέ, μπορεί να κρυώνουν τα πόδια μου, μπορεί να ντρέπομαι να κάθομαι χωρίς παπούτσια. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα περίμενα τουλάχιστον να μου προσφέρουν ένα ζευγάρι παντόφλες.

Όσο γι' αυτό που είπε μια κοπέλα, να της πεις "κάτσε να δεις που θα κάνεις κι εσύ παιδάκι με το καλό...", το πιθανότερο είναι να απαντούσε "α πα πα πα, εγώ δεν είμαι για τέτοια, εγώ κοιτάω την καριέρα μου, μπλα μπλα μπλα" και θα γίνονταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Στη θέση σου δε θα μιλούσα καθόλου, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, και δε θα τη ξανακαλούσα. Άλλωστε, και να την ξανακαλούσα, δε θα ερχόταν.

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Όσο γι' αυτό που είπε μια κοπέλα, να της πεις "κάτσε να δεις που θα κάνεις κι εσύ παιδάκι με το καλό...", το πιθανότερο είναι να απαντούσε "α πα πα πα, εγώ δεν είμαι για τέτοια, εγώ κοιτάω την καριέρα μου, μπλα μπλα μπλα" και θα γίνονταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

...και αυτό εγώ το είπα! B)

xaxaxaxxa thelwna ginw mama...................eskises!!!!!!!!ontws i alitheia einai oti mporei na exeis tripies kaltses bre paidi........xaxaxxaxa

alla se ayto pou leei i thelw na ginw mama gia tis pantofles exei dikio...den thewrw swsto na anagkazeis ton kosmo na bgalei ta pappoutsia alla na min tou prosfereis pantofles...diladi o allos tha thelei na paei toualeta kai tha paei me tis kaltses bre paidia????

Εγώ πάλι συμφωνώ με τη Φρανίτα. Εγώ πάντα βγάζω τα παπούτσια μου οταν πάω σε ξένο σπίτι και πάντα βγάζουν τα παπούτσια τους οι επισκέπτες. Ανεξάρτητα από τα παιδιά. Στην Ελλάδα όμως δεν είναι μαθημένοι σε αυτή τη νοοτροπία και δεν θα αδικούσα τον κόσμο αν του κακοφαινόταν.

Οι δημόσιες σχέσεις στη δουλειά του άντρα μου είναι πολύ σημαντικές και δεν θα έδιωχνα ποτέ συνάδελφό του από το σπίτι (παρά μόνο αν τους έπιανα στο κρεβάτι!!!!!). Είναι και θέμα φιλοξενειας. Είμαι οικοδέσποινα και μου αρέσει να περνάμε όλοι καλά. Αν μιλούσα άσχημα, θα έφερνα σε άσχημη θέση τον άντρα μου...

Αν τα παιδιά κάνουν υπερβολική φασαρία, εγώ πρώτη κάνω κάτι για να σταματήσουν. Ιδίως αν έχουμε μαζευτεί παρέα στο σπίτι.

Τη συμπεριφορά της "κυρίας" τη βρίσκω απαράδεκτη και προκλητική. Με τίποτα δεν θα ερχόταν δεύτερη φορα αστο σπίτι μου.

Τέλος, το κάπνισμα απαγορέυεται. Εκεί δεν διαπραγματεύομαι τίποτα.

bell έγραψε:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

...και αυτό εγώ το είπα! B)[/quote:1ap6bco8]

Αχ, συγγνώμη, σου πήρα τα συγγραφικά δικαιώματα! ;)

Κατκατ μου εγώ για να είμαι 100% ειλικρινής δεν θα τολμούσα να της πω να φύγει από το σπίτι.Θα θύμωνα βέβαια,αλλά θα της μιλούσα ευγενικά κ θα την έβαζα στη θέση της ώστε να μην μπορεί να πει κάτι ακόμα.Πιο πολύ θα με ενδιέφερε βέβαια το παιδί μου πάρα η γνώμη που θα σχηματίσουν για μένα οι υπόλοιποι αλλά θα προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία.Περισσότερο χαλάστηκες εσύ παρά εκείνη αυτό είναι βέβαιο,κ τα σχόλια στη δουλειά του άνδρα σου θα άναψαν για τα καλά.Εγώ γενικά είμαι πιο ήπιον τόνον άνθρωπος.

εφοσον μπαινει στο χωρο σου πρεπει και να τον σεβαστει!!!!!!!!

εμενα οι φιλοι μου εδω που ειναι ολοι μουσουλμανο!!!!βγαζουν τα παπουτσια του και καπνιζουν στον αποροφητηρα η στο μπαλκονι χωρις να τους το επιβαλω και ετσι εχω πεντακαθαρο σπιτι μονο και μονο επειδη με σεβοντε,καλα εκανες να απετεις τον σεβασμο των αλλων!!!!

Κοριτσια χτες προσπαθουσα να σας απαντησω αλλα η καποιο προβλημα ειχε το μαμμυ η η συνδεση μου...

Καταρχας παντοφλες ειχα εννοειται, και μαλιστα λευκες, για να μην λεει ο καθενας¨"σε ποια βρωμοπαντοφλαρα να βαλω τωρα την καθαρη μου πατουσιτσα?" . Αφηστε που το ξερανε απο πριν, ειχα πει στον αντρα μου να τους το πει..

Ειδατε, για ολα τα υπολοιπα το εκανα γαργαρα,ασε λεω μην γινουμε ροιδο εδωμεσα..Αλλα στο σχολιο του Ηρωδη δεν αντεξα! Θα εσκαγα!!! Θα πλανταζα!!!Κατι θα παθαινα τελοςπαντων!!Ασε που ειμαι Σκορπιος με ωροσκοπο Κριο!!! Τα κοιτουσε τα μωρα ρε κοριτσια οπως κοιτας στη παιδικη χαρα ενα σκυλο που κανει τα κακακια του στο σκαμα της τσουλιθρας!!Με τοοοοοοση απεχθεια! Και μενα και την αλλη μαμα λες και ειμασταν τιποτα παρακατιανες να το πω? Και οταν ειπε αυτο για τον Ηρωδη το ειπε με τετοια εμπαθεια...λες και το εννοουσε! Δηλαδη το υφος της...μου ηρθε να της σκασω μια, να δει τον ουρανο ταψι!!

Μετα το "δεν παει καλα αυτη" που ειπε στον αντρα μου γυριζω και της λεω "Αντι να ζητησεις συγγνωμη που ηρθες μεσα στο σπιτι μου και συμπεριφερθηκες τουλαχιστον σαν ζωντοβολο, μιλας κι απο πανω?". Και μου απανταει "Δεν εχω τιποτα αλλο να πω μαζι σου κοριτσακι μου". Και της ειπα να ξεκουμπιστει απο δω μεσα ΤΩΡΑ. Και μου απαντησε "Γιατι αλλιως τι?" Ε εκει πια.....τη στολισα...σαν το δεντρο στο Συνταγμα επι Αβραμοπουλου...Αφου δεν την πλακωσα στο ξυλο ηταν τυχερη!

Εφυγε υστεριαζοντας γιατι ο δικος της υπερασπιστηκε εμενα. Αφου μου ζητησε ο καημενος 100 φορες συγγνωμη εκ μερους της εφυγε κι εκεινος. Η αλλη μαμα μου ειπε να αγιασει το στομα μου και οτι αν δεν μιλουσα και αυτη τη φορα θα τη εβριζε εκεινη. Ο αντρας της ειχε σκασει στα γελια. Ο αντρας μου τα ειχε κρεμασει. Οταν εφυγε και το ζευγαρι, με αρχισε οτι τον εκανα ρεζιλι, και οτι ειμαι τρελη και οτι δεν πρεπει να κυκλοφορω ελευθερη και οτι δεν ξαναεχουμε επαφες με κανεναν γιατι δεν ειμαι εγω για τετοια!!Εγω φουντωσα και εγινε χαμος...

Δεν πολυμιλιομαστε απο προχτες. Ακομα μου κραταει μουτρα! Αλλα τι να κανω?Να υποχωρησω για μια ακομη φορα και να πω συγγνωμη???? Συγγνωμη γιατι? Που μου κουβαλησε εδωμεσα αυτη την ελεεινη?? Η επειδη τα ακουσα και απο εκεινον κι απο πανω????

Ρεβεκα καταρχας να μην καπνιζουν στον απορρωφητηρα, κανει απιστευτα κακο γιατι ο καπνος και η νυκοτινη κολλανε στα φιλτρα και δεν ξεκολανε μετα απλα ανακυκλονονται, εξω και παλη εξω, ασε που με την ανανκυκλωση του αερρα "τσικνιζουν" και τα φαγητα σου.

ΚΑΤΚΑΤ, συγνωμη πρεπει να ζητησει ο αντρας σου απο σενα οχι εσυ απο αυτοαν.

Αντε τωρα...ενεδεσταση γαηδαρα!!!!!

Που σου αντιμηλησε κι'ολας.

Πολύ σωστά φέρθηκες κοριτσάκι!!!!!

Μη σου πω…… και λίγα της είπες κιόλας!!!!!!!!

Να μάθει η «Κυρία» να μην είναι τόσο αγενής!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως….. κι εγώ που πάω στη μπουμπού της κολλητής μου βγάζω τα παπούτσια μου….. γιατί το θεωρώ ότι πιο λογικό….. μιας και η μικρή μπουσουλάει και περπατάει κιόλας συνέχεια……

εσύ κοπέλα μου είσαι δικιά μου!!!χίλια μπράβο σου λέω!! να αγιάσει το στοματάκι σου,κάλά της τα είπες!!!!χαχαχα πέθανα στα γέλια!!!!

Δεν φτάνει που ήταν καλεσμένη κ που ήξερε οτι θα υπήρχαν κ παιδάκια,είχε κ το θράσσος να σας προσβάλλει μέσα στο σπίτι σας....εεεε όοοχιι!!!!

Καλα, μιλαμε για μεγαααααλο θρασος η μανταμ....

Ο καθενας κανει κουμαντο στο σπιτι του και ο καλεσμενος οφειλει να σεβεται τις συνηθειες του οικοδεσποτη, και ειδικα στην περιπτωση που υπαρχουν παιδια, καλα εκει δεν το συζητω καν... Δηλαδη να σου μιλησει ετσι μεσα στο ιδιο σου το σπιτι???ΘΡΑΣΟΣ, ΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ τουλαχιστον!Ποσω μαλλον που ο αντρας σου την ειχε προειδοποιησει κιολας, φαντασου να μην το ειχε κανει ουτε αυτο. :woohoo:

Εγω απο την πλευρα μου σου ριχνω απολυτο δικιο γιατι και την προσπαθεια σου εκανες να κρατηθεις στην αρχη, ουτε αυτο σεβαστηκε. Ελεγε, ελεγε, ελεγε...δηλαδη ελεος πια!!!

Μπραβο σου παντως, γιατι και εγω δεν ξερω αν θα καταφερνα να τη διωξω, παρολο που θα της αξιζε. Δεν μου εχει τυχει για να δοκιμασω τα ορια μου, γιατι ολοι με σεβονται οσοι ερχονται σπιτι μου, και εμενα, και το παιδι μου και το σπιτι μου. Μακαρι ομως να εβρισκα το θαρρος, μπορει και να το εκανα, δεν ξερω και ελπιζω να μη χρειαστει.

Τωρα η αληθεια ειναι και εγω θα χαλιομουνα πολυ με τον αντρα μου για τη σταση που κρατησε και αντι να με υπερασπιστει να μου τα χωσει κιολας, εδω ο συνοδος της κυριας πηρε το μερος σου...Βεβαια συναδελφος δικη του ηταν, αλλα εμενα αυτο δεν μου λεει και πολλα. Μπροστα στο παιδι μου, το σπιτι μου και την οικογενεια μου εγω δεν βαζω κανενα και τιποτα και σε οποιον αρεσουμε!!!

Α, και επισης ξεχασα να πω οτι αν συνεχισει με τα ιδια μυαλα η κυρια, καλυτερα να μην κανει καθολου παιδια, οχι τιποτα αλλο αλλα να μην την ενοχλουν με τη μουσικη τους και δε βρισκει το διακοπτη για να τα κλεισει! Ε, τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι γεννημενοι για να γινουμε γονεις και αν βλεπεις οτι δεν το εχεις, αστο καλυτερα...Απο το να ψαχνεις τον διακοπτη, χιλιες φορες...

Μεινε μονη σου κυρια μου, με την ησυχια σου, τα τσιγαρα σου και τα παπουτσια σου...

πολυ καλα της εκανες.τι συμπερηφορα ηταν αυτη αν ειναι δυνατον,που νομιζε οτι ηταν και μιλαγε ετσι.κανενας σεβασμος και τι την πειραξαν τα παιδακια τι να κανουν να μην παιζουν για να μην την ενοχλουν.εγω παντως που δεν ειμαι μαμα δεν με ενοχλουν καθολου τα παιδακια ισα ισα μου αρεσουν παρα πολυ και ασχολουμε μαζι τους και οταν παω σε σπιτι που υπαρχουν παιδια τα παππουτσια μου τα βγαζω.βεβαια στην κουμπαρα μου που εχει το μικρο οι μονοι που βγαζουμε παππουτσια ειμαι εγω και ο αντρας μου οποιος αλλος ερθει δεν τα βγαζει ενω μας βλεπει ξυπολητους.τι να πεις,μη σκας και αμα βλεπεις τετοιες συμπεριφορες να το ξεκοβεις.

Αν κ δεν εχω ακομα μπεμπακι συμφωνω με την αντιδραση σου!

Εχω υπαρξει κ εγω μελος παρεας με παιδακια κ οι μαμαδες (φυσικο κ επομενο) μιλουσαν για τα κατορθωματα των μωρων τους.Η αληθεια ειναι οτι βρεθηκα σε αμηχανια γιατι δε μπορουσα να συμμετεχω στην κουβεντα τους ενεργα :blush::blush:

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβαστηκα τους μπεμπε-κανονες!!!!!!

Ειναι αυτονοητο οτι θα βγαλεις τα βρωμερα παπουτσια σου

κ οτι θα απολαυσεις το τσιγαρακι σου στο μπαλκονι ή οπου αλλου σου επιτρεψουν!

Μια χαρα της τα ειπες!! Στο κατω κατω επρεπε να σεβαστει το

οτι βρισκοταν σε ξενο σπιτι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...