Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΙΔΕΡΟ ΜΑΛΛΙΩΝ BELLISSIMA

Recommended Posts

Ισχύει ότι με το σίδερο τα μαλλιά πιάνουν πολύ εύκολα ψαλίδα και καταστρέφονται και δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε συχνά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kinkajoujou έγραψε:

kuo28 έγραψε:

Καλημέρα! Δεν τα ξέρω καλά τα νέα μοντέλα που έχουν βγει, αλλά η διαφορά στις πλάκες είναι από ό,τι μου είπαν ότι με τις μεγάλες κάνεις περισσότερο μαλλί πιο γρήγορα ενώ οι μικρές κάνουν αναγκαστικά μικρότερη τούφα. δεν ξέρω αν έχει κι άλλη διαφορά. πάντως όλες τις εποχές είναι λιγότερο βασανιστικό από το πιστολάκι, τα περνάς απλά εκεί πέρα μια τσουπ και έτοιμα. και όσο πιο στεγνά είναι τόσο καλύτερο αποτέλεσμα έχεις.

Αξίζει πάντως τα λεφτά της σίγουρα![/quote:3kc6dg2y]

Thanks dear! Θα πάω να προμηθευτώ μάλλον αυτό με τις μεγάλες πλάκες -έχω και πολύ μαλλί- και θα επανέλθω με feedback. Για να είστε όλες κατενθουσιασμένες, κάτι ξέρετε ;)

Κι εγώ έχω πολύ μαλλί αλλά πήρα αυτό με τις λεπτότερες πλάκες. Τα μαλλιά μου είναι μέχρι τους ώμους και τώρα τα μακραίνω λίγο, αλλά είναι φιλαριστό κούρεμα οπότε τα πάνω είναι πιο κοντά. Μια χαρά μου τα έκανε, γιατί οι πλάκες είναι πιο στενές μεν αλλά με κανονικό μήκος οπότε έπιανα και πιο φαρδιές τούφες. Πιστεύω οι χοντρές πλάκες είναι για πολύ μακριά μαλλιά.

Αν το πάρεις από μαγαζί ρώτα να σου πουν πληροφορίες. Πάντως εγώ στο internet το βρήκα πολύ πιο φτηνό!

Πάντως απ'όπου κι αν αποφασίσεις να το πάρεις πήγαινε πρώτα σε ένα δυο μαγαζιά να δεις και να συγκρίνεις τα μοντέλα και τιμές. Εγώ αυτό έκανα και μετά έκανα παραγγελία μέσω internet.

Καλά ψώνια!!!! :laugh:

Ευχαριστώ marygeo! Έχεις δίκιο γι' αυτό με το μακρύ μαλλί. Ενώ με αυτό με τις κανονικές πλάκες στη χειρότερη περίπτωση θα κάνω λίγη ώρα παραπάνω. Α, κι άλλη μια ερώτηση: πώς τα καταφέρνετε με τα πίσω μαλλιά; Τα πιάνει κάπως αυτό το σίδερο; Ή στα τυφλά κι ό,τι κάτσει; :P

kuo28 έγραψε:

Ευχαριστώ marygeo! Έχεις δίκιο γι' αυτό με το μακρύ μαλλί. Ενώ με αυτό με τις κανονικές πλάκες στη χειρότερη περίπτωση θα κάνω λίγη ώρα παραπάνω. Α, κι άλλη μια ερώτηση: πώς τα καταφέρνετε με τα πίσω μαλλιά; Τα πιάνει κάπως αυτό το σίδερο; Ή στα τυφλά κι ό,τι κάτσει; :P

Τα πίσω μαλλιά κι εμένα πάντα με δυσκολεύουν. Βασικά είτε με πιστολάκι είτε με σίδερο θέλει εξάσκηση. Αν είναι πολύ μακριά τα χωρίζεις στη μέση και τα φέρνεις μπροστά από τα πλάγια. Το dvd που έχει μέσα το σίδερο δείχνει πώς να το κάνουμε. Εμένα που είναι πιο κοντά, αφού έκανα τα πλαϊνά μέχρι εκεί που έβλεπα, χώρισα ό,τι είχε απομείνει πίσω σε μικρές τούφες και τα έπιασα λίγα λίγα με το σίδερο. Πιστεύω με τη χρήση θα αποκτήσω μεγαλύτερη ευχέρεια. Έχω και έναν πιο μικρό καθρέφτη για να μπορώ να τσεκάρω και από πίσω μετά τι έκανα!!! :laugh: :laugh:

Εγώ παρήγγειλα το συγκεκριμένο μοντέλο από εδώ:

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=10 ... 20B1%20700

Πληροφορίες μπορείς να βρεις και στην ιστοσελίδα της Bellissima.

καλα με ξεσηκωσατε και εμενα

ενω πριν 6 μηνες πηρα ενα της rowenta καπως ετσι λεγεται ελιτ λοοκ γραφει και ελεγαν οτι ειναι καλο δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενη

δεν ξερω αν εγω δεν το χρησιμοποιω καλα

και τα μαλλια μου ειναι και κοντα

ειναι σγουρα βεβαια αλλα δεν μπορω να τα καταφερω

λετε να το παρω αυτο

αχχχ θα με σφαξει ο αντρουλης μου αν του το πω

με ξεσηκωσατε και θελω και εγω

Τελικά το πήρα κι εγώ!

Πήρα το μοντέλο Β1 700 (77€). Είναι το προτελευταίο μοντέλο. Το τελευταίο είναι το Β7 300 (90€) και η διαφορά τους είναι ότι το 2ο θερμαίνεται και εξωτερικά (κυκλικά δηλαδή και όχι μόνο οι πλάκες εσωτερικά) και υποτίθεται κάνει καλύτερες μπούκλες.

Το δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Είναι όμως για συχνή χρήση ή η θερμότητα θα καταστρέψει το μαλλί?

χαχαχα...μαρουλι με τα ασπρα χερουλια πηρες..αν ναι εχουμε το ιδιο...ημουν αναμεσα στα δυο και κατεληξα σε αυτο γιατι το μαλι μου ειναι φυσικα σγουρο και ηδη εχω σηδερο για χοντρες μπουκλες..και αφου κανουν το ιδιο ισιωμα.

παιδια δεν ξερω εμενα εχει κανει ηδη αποσβεση...και ειναι πραγματι απο τα ελαχηστα προαγματα που εγω αγορασει για μενα και ειναι τοσο ευχαριστημενη.

τα αλαλ δυο ειναι το πιστολακι μου..το εχω 15 χρονια και η αποτριχωτικη μηχανη

marouli32 έγραψε:

Τελικά το πήρα κι εγώ!

Πήρα το μοντέλο Β1 700 (77€).

Το Β1 700 πήρα κι εγώ αλλά 62€ από το www.plus4u.gr! Μου το έστειλαν στο σπίτι με δωρεάν courier και πλήρωσα με αντικαταβολή όταν το παρέλαβα. Το αναφέρω ξανά γιατί απ'ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από τα καταστήματα.

Λοιπόν αυτό κάνει δουλειά. Πολύ αποτελεσματικότερο σε σχέση με το πιστολάκι εννοείται. Το κακό είναι ότι έκανα πολλήηη ώρα να τελειώσω. Σκέφτομαι μήπως στο εξής τα κάνω με το πιστολάκι και χρησιμοποιώ το ψαλίδι για τα πάνω που είναι και πιο δύσκολα :dry:

Μπορω να πω παντος οτι με το συγκεκριμενο ακομα και αν εχει υγρασια εξω ακομα και αν βρεχει τα μαλλια παραμενουν ισια...το πολυ πολυ να γυρισουν λιγο οι ακρες αλλα αυτο δε με νιαζει.

Οποτε προτεινω να το ψυφισουμε best of!!!

Οποια εχει λεπτη και σγοθρη τριχα με καταλαβαινει απολυτα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...