Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα Χρονια Τα Μαθητικα

Recommended Posts

Θυμαστε τοτε...που εισασταν στα θρανια...?

Τι σας εχει μεινει αξεχαστο απο αυτα τα χρονια...?

Τι θα εχει μεινει αξεχαστο στους καθηγητες σας...?

Αν γυριζατε το χρονο πισω τι θα αλλαζατε απο εκεινα τα χρονια...?

Την ημερα των βαθμων...ποια ηταν η πρωτη κουβεντα που σας ελεγαν οι γονεις σας...?

Εχετε επαφες με τους παλιους σας συμμαθητες...?

Ηταν ομορφα τα χρονια τα μαθητικα...?

http://www.youtube.com/watch?v=z7juiHK8vs0

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε ραμονακι........τι ωραια θεματα που ανοιγεις.............

ξερεις ποσο αναπολω αυτα τα χρονια....ακομα και τωρα......

τι μου εχει μεινει αξεχαστο.................το οτι δεν ειχα αχγος..........το ποσο ξεγνιαστα και ομορφα περνουσαμε......το νευρικο γελιο που παντα με επιανε την ωρα του μαθηματος...τωρα για τους καθηγητες μου...δεν μπορω να πω οτι εκανα ποτε κατι τρανταχτο για να με θυμουντε...αν γυριζα τον χρονο πισω δεν θα αλλαζα απολυτως τιποτα...την ημερα των βαθμων γενικως ειμουνα μαθητρια του 16/17 οποτε δεν ειχα και ιδιαιτερο προβλημα...με παλιους συμμαθητες δεν εχω επικοινωνια...αν και θα ηθελα πολυ πολυ πολυ.....

οσο γενικως για αυτα τα χρονια............η καλυτερη περιοδος της στιγμης μου ειναι απο τα 16 μου μεχρι και τα 24..........

βολτες.....εξω....παρεες...ειχα 4 κολλητες που καθε σαββατοκυριακο κοιμομασταν μαζι...και καταλαβαινετε τι γινοτανε....

αχ τι μου εκανες τωρα....ειμαι λιγο καπως αυτες τις μερες..ακουσα και το τραγουδι...θυμηθηκα και πολλα............

κλαιωωωωωωωωω

Αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανεμελα χρονια, χρονια με πολλα ανχη οπως τα γκομενικα! :laugh:

Ρε Ραμονα!

Τι μας εκανες?

Αποφευγω να τα θυμαμαι γιτι με θλιβει το γεγονος οτι "περασαν"

Ευτηχως τα εχω ζησει στο μεγαλειο τους, με τις κοπανες μου, τις ημερησιες αποβολλες μου,το ξυλο με τους συμμαθητες μου!

Το τσιγαρακι στο προαυλιο, ολλα!

Μωρη τρεληηηηηη!

Με μελανχωλησες! :(:kiss:

μελαγχολισες? εγω να δεις!

καλα και εγω τα εζησα τοσο εντονα και δυντα!!! τα χρονια του γυμνασιου δε θυμαμαι μαθηματα καθολου! δεν θυμαμαι καν τι μαθηματα καναμε! ημασταν συνεχεια εξω, με τα αγορια εννοειτε του λυκειου και χαριεντιζομασταν!

καλα το τι αποβολες ειχα φαει δε λεγετε! το αστειο ειναι οτι ολοι οι καθηγητες με αγαπουσαν πολυ ιατι δεν ημουν θρασυς απλα ο ορισμος της αταξιας! το μονο αγχος ηταν πως θα βαφτω και τι ρουχα θα βαλω...βλεπετε ειχα φαν κλαμπ τοτε!χαχαχα

ααααχ αξεχαστα ωραια χρονιαααα

μια λεξη ολη η ουσια.ξεγνιασια.υπεροχα,αν μπορουσα θα γυρηζα πισω,βεβαια μετανιωσα που δεν πηγα κομμωτικη,αλλα δεν θα αφηνα εκεινες της πανεμωρφες στηγμες,επαφες με της συμαθητριες μου εχω οπως και τοτε λιγο πιο διαφωρετηκα,γαμος παιδια και βαλε.υπεροχα χρονια,αξεχαστες εποχες.αχ ραμονα με το θεμα σου.εστανωμαι χαλια. :kiss:

θυμαμαι μια.οταν εκανα κοπανα γιατι δεν χωνεβα μια καθηγητρια.για πες και εσυ καμια ραμονα.μονο εμεις θα λεμε? εσυ πρεπη να τα θυμασαι καλητερα μιας και εισαι 22

egw to mono pou ekana....kathomouna sto idio thranio me to agori mou merikes fores...kai an den kathomastan mazi...stelname sinithws rabasakia

twra gia kopanes........................ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

xamos..allla kati etsi trantaxto...as poume den ebala fwtia to sxoleio....i den kollisa kamoia tsixla se kamoia fousta kathigitrias...xaxaxaxax

εγω θυμαμαι οτι μια μερα πηγα να τρελανω μια καθηγητρια γιατι επεμενα τοσο εντονα σε ενα θεμα που ολοκληρο τμημα πηγαμε στη βιβλιοθηκη να το ψαξουμε στο ιντερνετ!

επισης θυμαμαι οτι μισουσα τη βιολογο μας και σε ενα τεστ μας ειχε βαλει ερωτηση τι εννοουμε με τον ορο απεκριση και της εκανα ολοκληρη αναλυση οτι απεκκριση ειναι οταν γινετε η γονιμοποιηση στα φυτα.και επεμενα και εκει για να της σπασω τα νευρα...το κακο ειναι οτι το ιδιο εκανε οοοολο το τμημα...οποτε ναι πηγα να τη βγαλω τρελη!

αχ μισουσα την ωρα των αρχαιων γιατι η καθηγητρια τραγουδουσε το γνωστο ασμαααα Ραμοναααα Ραμοναααααα

Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω μεσημεριάτικα! Χρόνια βαρετά, ανιαρά, που δεν με ενδιαφέρει να θυμάμαι. Έμενα σε χωριό και το σχολείο ήταν στην πόλη. Ένα τέταρτο μακριά αλλά αυτό δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Δεν μπορούσα να βγω με τους συμμαθητές μου, να πάω μια βόλτα μετά το σχολείο γιατί έπρεπε να φύγουμε αμέσως μετά το σχολείο, να πάμε σπίτι, ο μπαμπάς δεν μπορούσε να περιμένει. Δεν είχα παέι ούτε σ΄ένα χορό(ψέμματα μόνο σ΄ένα)ποιός θα ερχόταν να με πάρει και τι ώρα? Χρόνια διαβάσματος, με φίλες μόνο στα διαλλείματα.Το μόνο καλό ήταν οι κοπάνες και στην τρίτη λυκείου που ζούσα μόνη μου στην πόλη και πέρασα πολύ καλά. Τα πιο ωραία χρόνια ήταν τα φοιτητικά. Αυτά μάλιστα!!!

Εγώ πέρασα χάλια.Ούτε που θέλω να τα θυμάμαι.Δεν είχα παρέες.Μόνο 2 φίλες όχι συμμαθήτριες όμως που βγαίναμε σαβατα.Τα αγόρια που γούσταρα με φτύνανε,όσα παιδιά πήγαινα να πλησιάσω με κορόιδευαν,λες κ ήμουν φυτό!Κ όμορφουλα ήμουν κ αδύνατη.Κ κάπνιζα(μαγκιά ε τότε χι χι) κ κοπανες έκανα να βγω με τις 2 φίλες μου,δεν ξέρω τι έφταιγε.Στην 5ήμερη μόνη ήμουν χωρίς παρέα,στους χορούς πήγαινα μόνη κ με κορόιδευαν οι άλλοι,απλά για να παω πήγαινα.Οι εξωσχολικοί μου φίλοι κ αγόρια με γούσταραν όμως!Μετά στην σχολή όμως που πηγα όλα άλλαξαν ξαφνικά!Κ αγόρια είχα κ φίλες κ κανείς δε με κορόιδεψε πια.Περίεργο ε;πάντως μου μείναν τα ψυχολογικά για τότε.Πέρασα απαίσια μαθητικά χρόνια μέσα στη μοναξιά 6 χρόνια(γυμνάσιο-λύκειο).Γιατί γιατί;κλάψ!

μενιαμαμα εχω ακουσει πολλες φορες αυτο που ειπες και εσυ! πιστευω οτι καποιες φορες ισως να ειναι η ζηλεια,καποιες φορες ισως απο αθωα παιδικη κακια?δε ξερω αλλα καποιες φορες τα παιδακια ειναι σκληρα με τα αλλα!

εγω παντως θυμαμαι οτι οσα αγορια με εφτυναν στο δημοτικο στο λυκειο μου την πεφτανε και εγω πηρα το αιμα μου πισω!!!χαχαχαχα

Μαμα xina εμένα τα αγόρια που με "πλησίαζαν" στο δημοτικό, στο λύκειο με κορόιδευαν.Εκτός σχολείου όμως πχ στα αγγλικά είχα άριστη σχέση με τους συμμαθητές μου.Μόνο στο σχολείο είχα το πρόβλημα κ ακόμα κ τώρα που μεγάλωσα δεν εχω καταλάβει το γιατί...

ε τοτε ας πουμε οτι ηταν βλαμενα! απο την αλλη σκεψου οτι αυτα χανανε!χιχιχι

στο σχολειο καμμια σκανταλια?

α θυμηθηκα κατι αλλο στην πεμπτη δημοτικου ημουν το αποκορυφομα του δραματος! κλαμα! κλαμα για τα παντα ομως!κλαμαααα

ax ti mou thimises:):):)ti wraia xronia to mono pou me xalage itan to prwino xupnima......ti wraia pernousame me tis files mou...ta tsigara pou krivame mesa sta kazanakia....ta koritsia pou kathomouna sto thranio....otan evafa ta nuxia mou stin wra twn agglikwn...otan xoreuw trsifteteli sto mathima ton gallikwn.....otan elega metafrafeis sta arxaia kai tis eixa skonaki sto xeri:):)axx i agwnia na parw tous vathmous mou.....to gelio me ta koritsia ta prwta flert.....omorfa xronia:)axexasta...

κελλυ ειμαι σιγουρη οτι εμεινες αξεχαστη στους καθηγητες σου!

αχ εγω θυμαμι στο λυκειο την ωρα των μαθηματικων που χαζευαμε τον ψαρομαλλι καθηγητη και μας το αλλαξανε γιατι του λεγαμε συνεχεια να παει για μοντελο!κακακακακα

Στην πέμπτη δημοτικού θυμάμαι που έκλεψα κάτι κασετίνες από παιδιά της πρώτης δημοτικού.Είχε γίνει χαμός.Φώναξε ο διευθυντής τη μάνα μου έφαγα πολύ ξύλο!!Ακόμα το θυμάμαι!

i alithia einai pws me sumpathousane oi kathgites mou:)mono sto gumnasio eixa provlima me autin pou me ekane arxaia..alla meta apo xronia pou me eide..mou leii egw panta pisteua se sena....kai episis tin sfaliara pou faga stin pempti dimotikou apo enan trelo daskalo pou xame....pragmatika trelos...afou den ton afisan na xanadidaxei....

Η αληθεια ειναι οτι κοιταω το θεμα ωρες αλλα δεν θελω να γραψω για να μην ερθουν στο μυαλο μου οι σχολικοι εφιαλτες!Το σιχαινομουν πραγματικα,ημουν μετρια μαθητρια,του 16-17 και ολοι οι δασκαλοι και οι καθηγητες ελεγαν μονο τα καλυτερα για μενα, ομως φευ...αρρωσταινα και μονο στη σκεψη του!το μονο μαθημα που μαρεσε ηταν Αγγλικα οπου και εγινε και το μετεπειτα επαγγελμα μου.

τα μαθητικα χρονια ... χμμμ... θα έλεγα ότι ήταν σχετικά μέτρια εν συγκρίσει με τα φοιτητικά. είχα παρέες αρκετές, αλλά δεν θυμάμαι κ κάτι εντελώς σούπερ... το μόνο που είχε πλάκα, ήταν μια πρωταπριλιά, που αντικαταστήσαμε όλες τις κιμωλίες με πλαστελινη λευκή για να τρομάξουμε μια γαλλικού που την είχαν άχτι - ειδικα τα αγόρια! πήγε λοιπον αυτή να γράψει στον πινακα κ μόλις πιάνει την κιμωλία-πλαστελίνη, άρχισε να τσιρίζει από τρόμο...........

τα φοιτητικά ήταν φα-ντα-στι-κά!!! Από Αθήνα που ήμουν, έφυγα Ρεθυμνο και ήταν σουπερ-ντούπερ! παρέες, βόλτες, ξενύχτια, μεθύσια... ακόμα είμαστε δεμενοι με την παρέα αυτή!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...