Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ...

Recommended Posts

Καλά και η νύφη μου που μεγάλωσε σε χωρίο,λέει

συνέχεια οτι η μια φίλη της μητέρας της κοκορευόταν για το πόσα τραγουδάκια ξέρει η κόρη της και τι έξυπνη και τσαχπίνα είναι

και τι θα γίνει άραγε αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει..........

Το αποτέλεσμα?Η νύφη μου να είναι δικηγόρος και παντρεμένη με καθηγητή,ενώ η κόρη της φιλενάδας δεν κάνει τίποτα,ούτε καν σπούδασε!

(χωρίς να θέλω να θίξω καμία κοπέλα που δε σπούδασε και δε δουλεύει!

κι εγώ αυτό το διάστημα άνεργη είμαι)

Ολες αυτές οι κομπλεξικές μαμάδες που προσπαθούν να ζήσουν τα όνειρά τους μέσω των παιδιών τους είναι για λύπηση!

Εγώ πάντως θα της απαντούσα:"Είδες?Το δικό μου είναι ασχημο αλλά έχει πανεμορφη μαμά,ενώ το δικό σου είναι πανέμορφο αλλά η μαμά του δε λέει τίποτα!!!!!" :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Η΄"ναι!Το δικό σου είναι όντως πολύ όμορφο........απορώ σε ποιόν έμοιασε!!!!!!!"(είπαμε μου τη σπάνε τα ψώνια!!!!!!!!!!!!!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι?Το ειπε μπροστα στο παιδι σου???????Ποσο ειναι το παιδι σου???

Κοιταξε, εγω δεν χαριζω καστανα..."Φιλη" μου μου ειπε κατι σχετικο για τη μπεμπα μου..."πηρε τη γλυκα σου αλλα ειναι ιδια ο πατερας της! Σαν αγορι ειναι! Βαζε της κι εσυ καμμια κορδελα! Τουλαχιστον αμα κανετε αλλο να σου μοιασει, να παρει και τα ματια σου να βγει θεα (συμπτωματικα εχουμε παρομοιο χρωμα ματια).

Κι εγω της ειπα "Αντε καλε, να παρει τα ματια μου, σιγα...δεν εξαρταται η ομορφια απο το χρωμα, κι εσυ πρασινα ματια εχεις αλλα απο την ωρα που θα πας το πρωι να πλυνεις τα μουτρα σου ο καθρεφτης σου χρειαζεται τουλαχιστον 3 ωρες ψυχοθεραπεια ισα για να συνελθει απο το σοκ!". Και μετα λυσσαξα στα γελια! Και απο τοτε δεν με ξαναπηρε τηλεφωνο...Οχι που θα την αφηνα!

δε το βρισκω :( ηταν για ενα ηλιθιο βιντεο κλιπ που γυρησαν στο ντεκο και χορευα σαν κατσικι! μαμοτο ηταν πριν 2μιση χρονια! να σου δωσω πληροφοριες μηπως εσυ που εισαι γατονι το βρεις???

Μπελ,πεθαίνω για τα φρύδια και των δύο!!!!!!

Φτου!Φτου!Φτου!Κουκλάκια!

ΚΑΤΚΑΤ είσαι θέα!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

molly έγραψε:

Μπελ,πεθαίνω για τα φρύδια και των δύο!!!!!!

Φτου!Φτου!Φτου!Κουκλάκια!

:

Μεγάλα φρύδια είχε και ο Καραμανλής. Λέτε να γίνουν κάποια μέρα πρόεδροι της Δημοκρατίας; :P

μπεεελ προσπαθω να το βαλω αλλα δε το παιζει κανε μια google: juanito ft nekk music by zetel video clip vamos grecia

δε το εχει πια...φαντασου ποοοσο μεγαλη επιτυχια ηταν! χαχαχα επαιζε και ο ορφεας αυγουστιδης!

καλεεε τι κουκλια ιναι ατα? εχουν γαλαζια ματια?

Καλά το τι μπορεί ν΄ακούσει και να πει μια μαμά για τα παιδιά της δεν περιγράφεται. Κι εγω η αλήθεια είναι είχα ψωνιστεί λίγο με τον γιο μου(μου έλεγαν όλοι πόσο όμορφος είναι, και στο δρόμο με έχουν σταματήσει γί΄αυτό και στη παραλία, δεν θα πω κι άλλα γιατί θα γίνω περίλεγος) αλλά ποτέ δεν έκατσα να συγκρίνω ή να προσβάλλω κάποιον άλλο. Αντίθετα με έχουν προσβάλλει λέγοντας ότι δεν είναι δυαντόν εμείς οι χάλια γονείς να έχουμε κάνει αυτό το παίδι, επίσης μία δεν πίστευε ότι αυτός είναι δικός μου γιος και με ρώταγε συνέχεια΄. Η αλήθεια είναι ότι αυτά ελάχιστη σημασία έχουν για την περαιτέρω εξέλιξή του. Ας είναι υγιής και τυχερός και όλα τα υπόλοιπα ας υπολείπονται.

bell δε το βρηκες ε? τι θα πω στη μαμα μου τωρα? σε ενα βιντεο κλιπ επαιξα και αυτο το διαγραψαν! μαμοτο παω να παρω γαλαζιους φακους!

ρε συ αν το βρεις σοβαρα στειλε μου πμ γιατι θελει να το δει κ ο καλος μου! επαιζε μεσα ο αυγουστιδης και ο τσιαγο! πλιιιιιιιζ...εσυ που οοολα τα βρισκεις!!!! παει σε φανουρια θα στο αλλαξω το ονομα!

Ενα θα σου πω... μπροστα μου δεν τολμαει κανεις να πει τετοια βλακεια... ουτε συγγενεις ουτε φιλος...!!! :angry:

Μια φορα ειχε πει μια συγγενεις του αντρα μου κατι παρομοιο πισω απο την πλατη μου, οτι και καλα αφου το παιδι δεν μοιαζει στο σοι τους δεν της αρεσε...!!! :pinch: Ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε;;;;; :evil:

Αλλα οταν ειμαι μπροστα μου λεει οτι τα εγγονια της δεν ειναι ομορφα και ειχανε πολυ καιρο να δουν ομορφα παιδια στο σοι... τι να της πεις; οτι τα'χει χασει; ειναι και μεγαλη γυναικα...!!! :blink:

Δικιο εχει η Σισσιω... η βλακεια δυστυχως ειναι ακατανικητη...! :(

....ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΡΝΟΣΤΑΡ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

εγω λεω να της πει πως δεν ειναι ευκολο στο παιδι της να κανει καριερα στην ελλαδα διοτι δεν εχει μεσογειακη ομορφια...να το παει στο λονδινο να γινει σταρ!τετοια ομορφια στην ελλαδα χανεται!

εμ δουλεψε την και εσυ λιγο!

ρε κοπελα μου μας δουλευεις? σαν πριγκιπας ειναι!

βαλε στο παιδι ενα κολιε απο σκορδα!

δευτερη φορα σημερα θα πω "να ητανε η ζηλεια ψωρα!"

φτου φτου παναγια μου ενα αντρακι !

τον ερωτευτηκα! παω να μπω στην καταψυξη για καπια χρονια!βγαλτε με οταν γινει 25 παρακαλωωωωω

Ραμονα σε υπερευχαριστω για τα καλα σου λογια. Οταν θα μπορει να διαβαζει ο γιος μου θα του δειξω το μηνυμα σου, χαχαχχαχχαχαχα.......

Ειπα να μη βαλω φωτο του παιδιου μου στη σελιδα αυτη, γιατι γινονται πολλα τελευταια εδω...τοσο καιρο δεν ειχα βαλει...αλλα ειπα να τον δειτε και εσεις μηπως τον βλεπω εγω ομορφο επειδη ειμαι η μανουλα του...

Και κατι τελευταιο γιατι πολυ σας κουρασα, αν ο γιος μου που θα γεννηθει σε 5 μηνες τελικα παρει τα ματια μου, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και μου πει ''τι ομορφο παιδακι, τι ωραια ματια που εχει'' μπροστα στον μεγαλο μου γιο, ειδικα οταν μεγαλωσει και καταλαβαινει, γιατι ειναι μικρουλης ακομα. ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ : :angry::angry::angry:

Καλά πλάκα μας κάνει η μαντάμ?

Το παιδί σου είναι κουκλί και έχει πολύ εξυπνα ματάκια!!!!

Και συγνώμη δηλαδη,επειδή τα ξανθά μωράκια είναι πιο εντυπωσιακά

τι πάει να πει?Οι μελαχροινοι άντρες είναι πολυ πιο αρρενωποι και

γοητευτικοί όμως!!!!!

Ετσι να πεις στη συγγενή σου,όταν θα παίρνει ο γιος σου τις γκόμενες

του γιού της................. ;)

Εμ!Αγάπη μου το μελαχρινο έχει άλλη ομορφια!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Το λέω γιατί εμείς και οι τρεις είμαστε καστανοι!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπελ τι φοβερη φωτογραφια ειναι αυτη?????????

Και πως κοιταζονται στα ματια τα αδερφακια, τελειααααααααα!!!

μαννουλα σορρυ αλλα εγω εχω αδυναμια στα καφεματικαμωρα και οχι στα γαλαζοματικα!χιχιχι

το καστανο εχει αλλη ομορφια καλε!

μολλυ συμφωνω...θατου τρωει τις γκομενες και θα γελαει η κουκουβαγια η δικη μας! χιχιχιχιχι και παμε οοοολοι μαζι κουκουβα κουκουβααααα

Molly μου δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου...Με τιποτα ομως...κοιτα τον αντρουλη μου και θα καταλαβεις τι εννοω... :woohoo: :woohoo:

Mπελάκι μου το μπισκοτάκι κ το φραντζολάκι σου είναι όόόόόόλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: Να τα χαίρεσαι μάτια μου,γερά να είναι...

Μαννούλα το ίδιο ισχύει κ για το δικό σου..Είναι κούκλος..Κ άσε τις βλαμμένες να ψωνίζονται!!

Κ εμένα η κόρη μου δεν πήρε τα πράσινα μάτια μου αλλα τα μαύρα του μπαμπά της,κατα τ άλλα όμως νομίζω έχει όόόόλα τα χαρακτηριστικά μου...Αλλα κ μόνο που έχει μαύρα μάτια,όταν τη βλέπουν κάποιες "καλοπροαίρετες" μου λένε "αχ εσύ νερό κουβαλούσες???Πού είναι τα ωραία σου μάτια?Ιδια ο μπαμπάς της είναι!"...Κ στην τελική κ ας ήταν,εσύ τι ζόρι τραβάς???Κ εγώ όμως δε χαρίζω...Απαντάω"Ε δε νομίζω,κ στην τελική γερό παιδάκι να είναι,να έχει ματάκια αετίσια κ ας μοιάσει όπου να ναι...Πάλι κούκλα θα ναι!"έλεος δηλαδή......

Δώσε μαμα χήνα!!!!!!

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...Είναι ευλογία..Ότι χρώμα κ αν έχουν τα μάτια,τα μαλλιά τους κ το δέρα τους!!

ε οριστε ετοιμαζει μια νεα τζουλιαααα!χιχιιχι

καλα οταν θα τρεχει πισω απο το γιο σου εσυ να τον δασκαλεψει να μην τη θελει!χιχιχιχ τετοιον κουκλο να τον κρατησουμε στις μαμμυ συμπεθερουλες!

ασεκαι εχω μια ανηψια να αποκαταστησω!...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...