Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

βρε κορίτσια αναρωτιεμαι...πούλησε όντως 250000 αντιτυπα τη στιγμή που το διαδίκτυο ειναι γεματα τσαμπα πορνο και στα βιντεοκλαμπ νοικιάζεις μια τσοντα και τη γράφεις και την έχεις με 2€? μάλλον ειναι διαφήμιση για τα επομενα της dvd...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΣΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παντως που το ειδα οχι ολο γιατι βαρεθηκα, το κατεβασαμε απο το ιντερνετ, και ειναι πολυ χαλια ρε κοριτσια! χαζοτσοντα! Πως σκατα ασχολουντε οοοολοι μαζι της? Ο αντρας μου την λυπατε γιατι λεει ειναι μικρο κοριτσι και την εχουν χαζεψει τα καναλια και η δημοσιοτητα. Εγω παλι θεωρω οτι ειναι τσουλι! :angry:

αχ το καταλληλοτερο θεμα για να βγαλω το αχτι μου!! :angry: δεν μπορω αλλοοοο!!!τα νευρα μου!!!κ να πω οτι αξιζει η ηλιθια...η σιχαμενη....η παγοκολωνα... :angry:

κ μιας κ το εφερε η κουβεντα επιτρεψτε μου να πω κ κατι αλλο να φυγει απο μεσα μου......ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... :angry::angry:

αχ μου ρχεται να τη δειρω οταν κανει ετσι το κορμι της κ τα δαχτυλα της....κ ο τροπος που μιλαει....αχ θελω τοοοοσοοοο να τη δειρω..να μην της μεινει κοκκαλο για κοκκαλο....η σκελετουλα :x

ουφ τα ειπα κ ξαλαφρωσα..... :silly:

Αυτη μια χαρα εξηγηθηκε εξυπνη ειναι αυτο ουηθελε το εκανε και το καταφερε , εκανε την ταινια της αφου πορνοσταρ θελει να γινει εκανε στην αρχη την ανηξερη γιανα παρει μεγαλυτερη δημσιοτητα το θεμα επεψε με τους δημοσιογραφους μια χαρα και εκεινη τρεχουν γιατι πουλαει το γεγονος κι τωρα ξαφνικα πανε να μας πεισουν οτι θα κανει μυνηση στος γονεις της καλα την πιστεψαμε τα εχει μια χαρα και ειναι αλλη μαι παραφηλόλογια και καθηστε κι θα δειτε σε λιγο θα βγουν ξαναν στυην Τατιανα και θα τα βρουν και θα καει τηλεθεαση η τατιανα και να σας πω κατι οι αντρες δνε βλεπον τοσο πολτυ μεσηεριατικα εμεις οι γυναικες τη βλεπουμε .Παντως και εγω που κοιταγα τομαλλιειναι χαλι μαυρο το extesion πολυ χαλια βλεπετε εγω αυτο κοιταγα ενω εκινη επενε σαμπανια .....

Οσο για τη Τατιανα καλα εδω ειχε στο στουντιο μαζι με το ποριδιο και παιδια καλεσμενα 14-15 ετων ηθελα να ηξερ το ΕΣΡ που ειναι ; μονο με το ραδιο αρβυλλα τα βαζει !

Σε καφενειοπροβαλλουν το dvd παντου οι μαυροι τ πουλανε 2 ευρω .....

Βρε κορίτσια το φάγαμε το κορίτσι!Χι χι!Αυτή καλά έκανε!Τα κονομησε κ μπράβο της παρόλο που δεν ξέρει ούτε τσόντα να γυρνάει!Πήρα το dvd 2.5 ευρώ από μαύρο κ το είδα κ γέλασα πολύ!Τέλος πάντων!Η κοπέλα θέλει να γίνει πορνόσταρ.Δυστυχώς είναι ο μοναδικός τρόπος να γίνει σήμερα μια γυναίκα πάμπλουτη.Αν είμασταν από αμερική δε θα το συζηταγαμε καν!Εδώ θεωρείτε ταμπού το σεξ επί πληρωμής!Θέλει φήμη δημοσιότητα λεφτά η τζούλια κ τα πήρε κ ας βούτηχτίκε στα σκατά κ τα ναρκωτικά!Τι να πω...Κ είναι πανέμορφη η πουτ...α!κορίτσια με το χέρι στην καρδιά τώρα έτσι;όλες κατά βάθος θέλαμε να της μοιάζαμε!Ε μη βαρατε!Μόνο στην εξωτερική ομορφιά εννοώ και μόνο!κορμί,μάτια κλπ!Γιατί συνήθως ότι μισούμε κατάβαθως το ζηλεύουμε λιγάκι!Κ οι άντρες μας, να τα λέμε χύμα τώρα, δεν πιστεύετε ότι θα θέλανε πολύ να της ρίχναν ένα γ......σι;ένα μόνο ένα όχι δεύτερο γιατί είναι κ ξερερωτη!!Τέλοςπάντων!Εμείς μπορεί να μην είμαστε τόσο όμορφες αλλά πιστεύω ότι στο σεξ είμαστε χίλιες φορές πιο καυτές από δαυτήν!

enaw dhmosiografow prin baloyne ayto to uema eipe

ayta kanei h τεμπελια

prospa8oyn na βγαλουν χρημα μεσω τηλεθεασης με χαμηλο κοστος

να γυρισεις μια σειρα καλη με εξωτερικα γυρισματα και ταξιδια εχει κοστος ενω το να καλεσεις μια τζουλια να ξεκατινιαστει ειναι φθηνοτερο και πουλαει σχετικα οσο για τα αλλα προβληματα που θα επρεπε να προβαλονται τα εχουν παρει χοντρα απο τους πολιτικους για να μην μιλανε και να βαζουν θεματα μονο τυπου τζουλιας μιας και τγους συμφερει

αν δεμ τα ειχαν παρει οι περισοτεροι δημοσιογραδοι δεν θα προσπαθουσαν να μας κανουν πλυση εγκεφαλου για τα νεα απαραιτητα μετρα και να μας αποπροσαναολθσουν με αλα θεματα κουτσομπολιτικα

εξαλου ο ελληνας τετοια θεματα θελει

γυρναει απο την δουλεια πτωμα δεν θελει ννα ακουσει για βιασμου παιδιων δολοφονιες ληστεις οικολογια πως να σωσουμε τον πλανητη και να εξοικονονμησουμε ρευμα η να προστατευσουμε τα παιδια μας

θελει κουτσπμπολιο να χαλαρωσει

δεν θυμαμαι τι ειχα βαλει μια μερα στο φορουμ νομιζω για καποια σφαγη στην αφρικη που δεν αφγσαν γυναικοπαιδο κανεναν ζωντανω για καποια τοπικη βεντετα και λεει μια κοπελα αμαν βρε κοπελια με ανατριχιασες πρωι πρωι!!!!!!!!!! :P:):)

προσωπικα οταν βλεπω κατι που δενμ μου αρεσει πλεον το κλεινω η αλλαζω καναλι B);)

οποια δεν θελει να ανατριχιασει πρωι πρωι ας μην πατησει τους συνδεσμους!!!!!!! :P

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/03/ ... ficum.html

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/03/ ... abuse.html

http://hamomilaki.blogspot.com/2010/02/ ... se-12.html

Πάντως το πιο σοκαριστικό είναι ότι η κοπελα αυτή, που όντως είναι κούκλα και είναι και πολύ μικρή, ενώ είχε την ευκαιρία να βγάλει ένα σωρό λεφτά ως μοντέλο και είχε ήδη γίνει γνωστή, προτίμησε να ασχοληθεί στην αρχή με φαλτσοτράγουδα και φτηνοπορνό βίντεο κλιπ και τώρα με αυτό... Πόσο προβληματική πρέπει να είναι... Υποθέτω ότι συνήθως στις τσόντες πρωταγωνιστούν άσημες και κοινής ομορφιάς γυναίκες και αν κάποια από αυτές ξεχωρίσει και μπορέσει να κάνει κάτι άλλο ρίχνει μαυρη πέτρα πίσω της. Και γι' αυτό και δεν έχει ξαναασχοληθεί ποτέ τόσος κόσμος στην Ελλάδα (και γυναίκες) με μια τσόντα - γιατί δεν πρωταγωνιστούν γνωστοί, όχι γιατί αυτή ήταν ... ανωτάτου επιπέδου... Αλλά αυτή το πήγε ανάποδα - ήταν ήδη διάσημη, μπορούσε να κάνει διαφημίσεις, πασαρέλες, φωτογραφήσεις κλπ, να εμφανίζεται σε εκπομπές αφού δεν απαιτούνται συχνά προσόντα πλέον της ομορφιάς, η συγκεκριμένη δε δεν είναι και χαζή, ξέρει να μιλάει άσχετα αν μας κουφαίνει με τις απόψεις της, και όμως επέλεξε να την έχουν δει όλοι πια σε κάθε πιθανή στάση και μάλιστα με πολύ καλά πλάνα! Αρα, δεν μπορώ να μην πιστέψω ότι είναι άρρωστη είτε ψυχιατρικά είτε από ναρκωτικά ....

Οσο για τα μεσημεριανά, πραγματικά εμείς φταίμε όταν παρασυρόμαστε και τα βλέπουμε. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης γυρνάω λίγο νωρίτερα τους τελευταίους 2 μήνες και τα βλέπω για πρώτη φορά. Ως ενός σημείου είναι απλά "ελαφριά". Μερικές φορές όμως είναι και παραπλανητικά και επικίνδυνα και γελοία. Οπως χτες που είχαν όλοι θέμα τη Βίκυ Μοσχολιού, την έγλυφαν και την εκθείαζαν και είχαν και το ύφος του ανθρώπου που μεγάλωσε μαζί της (και ας ήταν όλοι το πολύ 30άρηδες) παράλληλα όμως οι ίδιοι τη διέσυραν, βάζοντας τίτλους "την έστελναν για κονσομασιόν" ενώ όταν μετά διάβαζαν το απόσπασμα του βιβλίου, αυτό που έλεγε ήταν ότι της είχαν προτείνει να κάνει αλλά εκείνη αρνήθηκε και τελικά δεν έγινε. Και προσπαθούσαν να φουντώσουν τις κόρες να κινηθούν νομικά για δυσφήμιση. Ποια δυσφήμιση; Αφού το βιβλίο λέει ότι δεν το έκανε. Το να της το πρότειναν, καθόλου απίστευτο δε μου φαίνεται και υποθέτω ότι σε όλες τις όμορφες που ασχολούνται με το θέαμα προτείνονται σε όλες τις εποχές πολύ χειρότερα πράγματα, άρα το να γράψει κάποιος ότι τα αρνήθηκαν τιμητικό είναι.... Πάνντως αν μαγείρευες και δεν άκουγες λόγω του απορροφητήρα, αλλά έριχνες μια ματιά στην οθόνη, αυτό που σου έμενε ήταν ότι έκανε κονσομασιόν. Και κατά τ'αλλα, η αέίμνηστη και η αείμνηστη.... Απίστευτα επικίνδυνο, ανεξέλεγκτο και εξοργιστικό...

meniamama έγραψε:

!κορίτσια με το χέρι στην καρδιά τώρα έτσι;όλες κατά βάθος θέλαμε να της μοιάζαμε!Ε μη βαρατε!Μόνο στην εξωτερική ομορφιά εννοώ και μόνο!κορμί,μάτια κλπ!Γιατί συνήθως ότι μισούμε κατάβαθως το ζηλεύουμε λιγάκι!

εγω meniamama θα το ομολογησω με το χερι στην καρδια οτι....πραγματικα να τη βρασω τετοια ομορφια!!!κ χαλια να ειμαι το προτιμω απ'το να ειμαι ετσι....ολες οι διασημες εχουν γινει στο ιδιο καλουπι!!προτιμω να ειμαι πιο ξεχωριστη κ ας μην ειμαι κ τοσο ομορφη!!!ετσι κ αλλιως δεν φτουραει τιποτα η ομορφια....κ ειδικα αυτη την εχει χασει ηδη την ομορφια της ηλικιας της κ των νιατων της μ'αυτα που κανει...εχει αλλοιωθει κ σαν σωμα κ σαν ψυχη! :(

κ να μου χαριζες τετοιο σωμα κ τετοιο προσωπο θα στο εδινα πισω!!!καλυτερα να κοιτανε τον χαρακτηρα μου παρα να θαμπωνονται απ'την ομορφια μου κ να απορριπτουν το ειναι μου!!! :)

manoula3 έγραψε:

meniamama έγραψε:

[/quote:e8ujm6y4]

εγω meniamama θα το ομολογησω με το χερι στην καρδια οτι....πραγματικα να τη βρασω τετοια ομορφια!!!κ χαλια να ειμαι το προτιμω απ'το να ειμαι ετσι....

Διαφωνώ ότι είναι όμορφη. όχι δεν μ΄αρεσει όλη αυτή η πλαστική ομορφιά, σκυλί είναι. Βέβαια για να είμαι αντικειμενική το σώμα της θα το ήθελα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...