Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνεντευξη...απο σενα!

Recommended Posts

πως σε λενε; ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

η ηλικια σου; 32

σε ποια περιοχη μενεις;: ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

απο που καταγεσαι; ΑΘΗΝΑ

ζωδιο; ΚΑΡΚΙΝΟΣ

εχεις παιδι; ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ

τι ηλικια εχει; ΘΑ ΗΤΑΝ 2

ονομα; ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΕΡΟΒΑΠΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;

προσπαθεις για παιδακι; ΝΑΙ ΠΟΛΥ

ποσο καιρο; ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΧΕΜΥΘΗ,ΣΟΒΑΡΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΜΑΜΥLAND.ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΑΞΙΔΙΑ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΝΑΙ ΠΟΛΥ

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως σε λενε; Ειρήνη Χρυσοβαλάντα

η ηλικια σου; 30 μαζι με τα καλοκαιρια

σε ποια περιοχη μενεις;: Μεταμόρφωση αττικής

απο που καταγεσαι; Καναδά-Κεφαλλονιά-Καλαμάτα ΚΚΚ

ζωδιο; Παρθενακι αλλα μονο στο ζωδιο το αλλο το εχω χασει:P

εχεις παιδι; Περιμένω

τι ηλικια εχει;24 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

ονομα; Μαρία

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; κανει κολοτουμπες στην κοιλουμπα μου

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; υγεια και οτι ναναι

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Ναι απο την μαμα μου και την πεθερα μου

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Οταν γινω θα σας πω

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Υπομονη και ολα θα γινουν.

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; να μην με ενοχλησει κανεις

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; δουλευω ως βοηθος λογιστη χομπυ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Περασα μια αποτυχια σε εγκυμοσυνη την μοιραστηκα και παμε παρακατω

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ενημερωση

εχεις βρεθει σε συναντηση; ναι στην πρωτη συναντηση πριν εναν χρονο και ιουλιομανουλες

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; τα θεματα μητροτητας

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Τα θεματα κατινιας και FAKE

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

πως σε λενε; ΕΛΕΝΗ

η ηλικια σου; 30

σε ποια περιοχη μενεις;:ΑΘΗΝΑ

απο που καταγεσαι; ΚΑΝΑΔΑς

ζωδιο;ΠΑΡΘΕΝΟΣ

εχεις παιδι;ΝΑΙ

τι ηλικια εχει;2.5 ΧΡΟΝΩΝ

ονομα; ΕΥΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΕΞΥΠΝΗ,ΓΛΥΚΙΑ,ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΟΧΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΥΠΟΜΟΝΗ,ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ,ΑΣΤΕΙΑ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ..ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΔΥΣΚΟΛΗ" ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΧΟΡΟΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΩΣ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ :cheer::cheer:

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΠΑΛΙΝΔΟΜΟΣ ΚΗΥΣΗ(ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ)

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΗΣΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ

πως σε λενε;Πετρουλα..(κ οχι δε λεω τον καιρο...)

η ηλικια σου;35

σε ποια περιοχη μενεις;:Πετρουπολη-Αθηνα

απο που καταγεσαι;Φιλιατρα-Μεσσηνιας

ζωδιο;Λεων με ωροσκοπο ζυγο

εχεις παιδι;ναι

τι ηλικια εχει;6 ετων

ονομα;Ειρηνη

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;Η κορη μου ειναι οτι ακριβως ειχα ονειρευτει κ φανταστει,μια κουκλα..μια γλυκα!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ουαου!!!!αυτο ακριβως που ηθελα!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;οχι ιδιαιτερη

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;οτι καλυτερο κ πιο σημαντικο εχω κανει στη ζωη μου.

προσπαθεις για παιδακι;ναι για 2ο..

ποσο καιρο;2,5 χρονια

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Οχι αγχος κ οχι πανικος..αν μας τυχει κατι δυσκολο.Υπομονη κ επιμονη!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!νευρικη,εγωιστρια,ειλικρινης,ευαισθητη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;Οτι αν με κοροιδεψει η αν μου πει ψεματα...βα βρει βαρκα να φυγει!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Διαβαζω πολυ λογοτεχνια κ φυσικα το mammy!!!!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Τα περισσοτερα τα εχω μοιραστει μαζι σας κατα καιρους.....

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Περσι που ξεκινησαν οι δυσκολιες στο να συλλαβω,ειχα πολλες αποριες κ ψαχνοντας στο internet,επεσα εδω.Ειχα αναγκη να μιλαω με ανθρωπους που με καταλαβαινουν.

εχεις βρεθει σε συναντηση;Ναι,2 φορες!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Αυτη η αμεσοτητα που υπαρχει αναμεσα μας,το οτι ξερω πως οτι μου τυχει εχω καποιους ανθρωπους που θα με ακουσουν,το οτι με κανετε κ δεν νοιωθω μονη.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;τωρα τελευταια ολα αυτα με τα ψευτικα ατομα...με κουρασαν πολυ..

ποσο σε εχει βοηθησει;πααααααρα πολυ,ειδικα τωρα τελευται που ειχα την παλινδρομη,ολα τα κοριτσια ειχαν να μου πουν απο μια κουβεντα στηριξης,αυτες ευθηνονται που το ξεπερασα γρηγορα.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;να εμπιστευονται τα κοριτσια εδω κ να ξερουν πως ολες εχουμε την διαθεση να βοηθησουμε οσο μπορουμε.

πως σε λενε; ΕΛΕΝΑ

η ηλικια σου; 27 ΚΑΙ ΜΙΣΟ

σε ποια περιοχη μενεις;:ΜΥΤΙΛΗΝΗ

απο που καταγεσαι; ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ζωδιο;ΖΥΓΟΣ

εχεις παιδι;ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

τι ηλικια εχει;ΠΕΡΙΠΟΥ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

ονομα;

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου:

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΟΤΙ ΜΙΣΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΕΡΦΑΡΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ ΜΟΥ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

πως σε λενε;Νένη

η ηλικια σου;24(το 86)

σε ποια περιοχη μενεις;Λάρισα

απο που καταγεσαι;Λάρισα

ζωδιο;Δίδυμος

εχεις παιδι;όχι ακόμα

τι ηλικια εχει;-

ονομα;-

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;-

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;-

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;-

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;-

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;-

προσπαθεις για παιδακι;όχι ακόμα

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Να συνεχίσουν τις προσπάθειες!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!Δυναμική,κοινωνική,λίγο γκρινιάρα,δοτική.

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;Πρέπει να είναι αληθινός.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Είμαι φοιτήτρια(ακόμα!!!)και στον ελευθερό χρόνο μου όταν δεν ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού μας πηγαίνω γυμναστήριο.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Θα σας πω ένα μυστικό: "Πάντα ήθελα να έχω μια αδερφή ή έναν αδερφό"Θέλω να κάνω μια μεγάλη οικογένεια!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Μου αρέσουν τα παιδάκια!

εχεις βρεθει σε συναντηση;Όχι ακόμα.

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Όλα.Κυρίως οι φατσούλες των μικρών παιδιών.Τα χαμογελάκια τους είναι απίστευτα!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;Όλα μ΄αρέσουν.

ποσο σε εχει βοηθησει;Πολύ.Με κάνει κάποιες φορές να χαμογελώ.Κάποιες να ανυπομονώ για αυτά που με περιμένουν.Κάποιες άλλες να κλαίω με αυτά που διαβάζω.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;Με το δεξί κορίτσια!

Ραμονάκι ευχαριστώ.

πως σε λενε;Δήμητρα

η ηλικια σου;23,5

σε ποια περιοχη μενεις;Περιστέρι

απο που καταγεσαι;Κρήτη

ζωδιο;Καρκίνος

εχεις παιδι;Ναι

τι ηλικια εχει;33 ημερών!

ονομα;Ελένη θα τη βγάλουμε,Έλενα θα τη φωνάζουμε που είναι και πιο ζουζουνιάρικο.

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου:Είναι τρομερά γλωσσού,παρότι είναι λίγων ημερών!Όλη μέρα μιλάει!Κατά τ'άλλα είναι πολύ ήσυχη,και όλη μας η ζωή!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;Καθόλου,ήταν εντελώς τυχαίο.

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;Ήθελα τόσο πολύ να είναι κοριτσάκι,που νομίζω ότι το επηρρέασα!Και φυσικά δάκρυσα όταν το έμαθα.Παρόλ'αυτά,και αγόρι να ήταν δεν θα με ένοιαζε καθόλου.Ότι γεννάς είναι παιδί σου,όχι ότι λέει το φύλο του.

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;Ναι,κάποιες ώρες με βοηθά η μανούλα μου.

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο,ή ισης αξίας.Είναι μεγάλο δώρο,δεν μπορώ να το αποδώσω σαφώς με λέξεις.

προσπαθεις για παιδακι;Όχι πάλι...!Σε λίγο καιρό ξανά...

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Να μην αγχώνονται,να προσεύχονται κι ο Θεός είναι μεγάλος!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!Κυκλοθυμική,πεισματάρα,ευαίσθητη-και σίγουρα-τρελοκομείο.

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;Να μην ειρωνεύεται,να ξέρει να περνάει καλά και να μην κλαίγεται κάθε 3 και λίγο,να είναι έξω καρδιά και να μη λέει ψέμματα.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Απασχολούμαι σε μεγάλο υποκατάστημα της Αθήνας,πάω σε σχολή ευρωπαϊκών χορών και παίζω βόλλεϋ μέχρι να μου κοπούν τα πόδια!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Έχω περάσει αρκετά όπως όλοι και όλες μας,και τα έχω ήδη μοιραστεί μαζί σας!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Κατά τύχη,για να βρω κάποιες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη μου όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος.Κι έμεινα!

εχεις βρεθει σε συναντηση;Όχι,δεν έτυχε.

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Το ότι βρίσκω πάντα καλή παρέα για να πω οτιδήποτε,και πάντα πληροφορίες για ότι κατεβάσει ο νους μου!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Κάποιες δήθεν κυράτσες που κράζουν τους πάντες και το παίζουν ηθικά στοιχεία.

ποσο σε εχει βοηθησει;Αρκετά,σε όλα μου,σε ότι κι αν χρειάστηκα.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλώς μας ήρθατε,καλώς να μείνετε,και καλή διαμονή!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

πως σε λένε;Δέσποινα

η ηλικία σου; 30

σε ποια περιοχή μένεις;:Χίος

από που κατάγεσαι; Χίος

ζώδιο; Υδροχόος

έχεις παιδί;ναι

τι ηλικία έχει; 4,5 μηνών

όνομα;Θα το βαφτίσουμε τον Ιούνιο Μαρία-Άννα

πως θα περιέγραφες το παιδάκι σου;Λουκουμάκι

δυσκολεύτηκες για να συλλάβεις;Όχι ιδιαίτερα αλλά είχα και 2 παλίνδρομες κυήσεις.

ποια είναι η πρώτη σκέψη που έκανες όταν έμαθες το φύλλο; ότι σκεφτόμουν και πριν, να είναι ένα γερό μωρό.

έχεις βοήθεια στο μεγάλωμα;αρκετή

πως είναι για σένα το να είσαι μητέρα; μοναδικό

προσπαθείς για παιδάκι;όχι ακόμα

πόσο καιρό;-

τι θα συμβούλευες τα κορίτσια που προσπαθούν καιρό;Να έχουν πίστη και να μην το βάζουν κάτω.

περιέγραψε με 4 λέξεις τον εαυτό σου!αγχώδης,ευαίσθητη,ονειροπόλα και δεν παίρνω πρωτοβουλίες εύκολα.

τι πρέπει να ξέρει κάνεις για σένα ώστε να τα "πάτε" καλά; Απεχθάνομαι την αχαριστία, το ψέμα και τους δήθεν.

με τι ασχολείσαι και ποια είναι τα χόμπι σου;Με την μπεμπούλα μου κατά κύριο λόγο και αυτό το διάστημα με σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

έχεις περάσει κάτι το οποίο θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;Έπλυνα το καινούργιο κινητό του άντρα μου στο πλυντήριο... :silly:

για ποιους λόγους μπήκες στο mammyland;Πολλές απορίες σχετικά με τη φροντίδα της μικρής βρήκαν λύση μέσα από τις σελίδες του mammy.

έχεις βρεθεί σε συνάντηση;Όχι

τι σου αρέσει περισσότερο στο σαιτ; Το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλες μανούλες που πέρασαν,περνάνε και θα περάσουν ότι κι εσύ και άρα σε καταλαβαίνουν απόλυτα.

τι δεν σου αρέσει στο σαιτ; τα ξεκατινιάσματα ειδικά όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά..

πόσο σε έχει βοηθήσει; πάρα πολύ

τι έχεις να πεις στα νέα μέλη; Ένα θερμό καλωσόρισμα.

πως σε λενε : Μαργαρίτα (και Βιολέτα να με φωνάζετε, καλό είναι, λουλούδι είμαι πάλι.. :P )

η ηλικια σου : 32 ('εχω κερδίσει και χρονιάααα)) χα χα

σε ποια περιοχη μενεις; Πετρουπολη-Αθηνα (Πετρούλαααααααααα έλα να πάμε για καφέεε)

απο που καταγεσαι;απο Κρήτη και τη Μάνη εστείλανε φυρμάνι...όφου όφου, διάλε τσ απολιμάρου μ´ !

ζωδιο ; Αιγόκερως με ωροσκόπο σκορπιόοο ..( κέρατα με δηλητήριο...ωραίαα ! )

εχεις παιδι; ναι

τι ηλικια εχει ; 11 μηνών

ονομα : Βασιλικούλα ( προσεχώς κ η βάφτιση )

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; χμ....τσούπρααααα μεγάλη !!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;10 μήνες μετά απο μια αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια πολλοί είναι?

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο ; μακάρι να πάρει απο μένα την ομορφάδα και απο τον πατέρα της την εξυπνάδα γιατί αν γίνει το αντίθετο.... :P

(πλάκα κάνω, καμιά ιδιαίτερη σκεψη δεν έκανα, ( εντάξει μπορεί να με βοηθάει και λίγο στις δουλειές μεγαλώνοντας..) να ναι καλά ήθελα μόνο, το φύλο ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ευτυχώς ναι, να ναι καλά η μαμά μου και ο αντρούλης μου γιατί όταν δουλεύεις (καθηγήτρια ισπανικών) και παράλληλα είναι δύσκολα με το παιδί...

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; o λόγος ύπαρξης μου...ειμαι μητέρα άρα υπάρχω !!

προσπαθεις για παιδακι; σε λίγο θα βάλω μπροστά για δεύτερο

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; εκτός απο το κλάσσικο, όχι παιδιά, κάντε έρωτα, τι να σας πω...και τις δύο φορές που έμεινα έγκυος, ήταν πρωί !! Αν και οχι πρωινός τύπος, σε μένα δούλεψε !

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ρομαντική ( οχι πάντα καλό), ενθουσιώδης, δημιουργική, ειλικρινής

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Δεν αντέχω τα μεγάλα λόγια !

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Μ αρεσουν οι χειροποίητες κατάσκευές, ( οχι πλέξιμο καλέε), papercraft στυλ, ζωγραφίζω, γράφω, παίζω πιάνο...Γενικώς ως μοναχοπαίδι, πάντα έβρικα τρόπους να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου κάπως...

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; regrets...I had a few..but then again, too few to mention..

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Mετά την πρώτη μου αποτυχημένη εγκυμοσύνη και ψάχνοντας περί αυτού, είδα τυχαία την σελίδα και θεώρησα οτι θα με βοηθήσει να μιλαω και να μοιράζομαι εμπειρίες με άλλες γυναίκες που είναι ή θέλουν να γίνουν μαμάδες

εχεις βρεθει σε συναντηση ; Οχι αν και πολυ θα το ήθελα...είναι περίεργες οι ώρες βρε κορίτσια και έχω θέμα με το που ν αφησω την μικρή τότε...μήπως να την πάρω μαζί μου την άλλη φορά?

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ ; η αλληλεγγύη και οι πολύ καλές συμβουλές που δίνουν τα κορίτσια

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ ; αυτό το "ξεκατίνιασμα" τώρα τελευταία..δεν είναι αυτός ο σκοπός του νομιζω..

]ποσο σε εχει βοηθησει; παρα πολύ, αν και τώρα τελευταία περπατησε η μικρη και δεν προλαβαίνω...τρεχω ολη μέρα ξωπίσω της..Βασιλικήηηηη πρόσεχε θα σου ρθει στο κεφάλι το βάζοοο !!! :woohoo:

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; καλώς ήρθατε ! χαλαρωστε και μοιραστήτε μαζί μας με ειλικρίνια οτι έχετε να μας πείτε ! α ! και καλό Πασχα ( οσονούπω έρχεται..!)

πως σε λενε;ΣΤΑΜΟΥΛΑ

ηλικια σου;28

σε ποια περιοχη μενεις;ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

απο που καταγεσαι;ΕΞΑΡΧΟΣ(ΑΤΑΛΑΝΤΗ)

ζωδιο;ΣΚΟΡΠΙΟΣ

εχεις παιδι;ΝΑΙ

τι ηλικια εχει;16 1/2 ΜΗΝΩΝ

ονομα;ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου:ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗΡΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΠΟΝΗΡΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΤΕΛΕΙΟ!!!ΉΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ!!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΝΑΙ Κ ΕΤΥΧΩΣ!!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΈΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΞΙΕΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!!!

προσπαθεις για παιδακι?ΟΧΙ

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;EIMAI ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ!!!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ!!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΝΑΙ ΣΤΙΣ 14/3/2010

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ Κ ΨΕΥΤΗΚΑ!!

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!

πως σε λενε; Γωγώ

η ηλικια σου; 25,5

σε ποια περιοχη μενεις;: Μαρούσι Αττικής

απο που καταγεσαι;Θήβα

ζωδιο;Παρθένος :P:P

εχεις παιδι; ένα κοριτσάκι

τι ηλικια εχει; 11,5 μηνών

ονομα; Ιωάννα μου

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Είναι ο θησαυρός μου!!!!!Ποτέ δε με έχει κουράσει..Ήταν ήσυχη, ναζιάρα και πανέξυπνη....Τα δύο τελευταία τα έχει ακόμα, αλλά πλέον έχει γίνει Ταρζανίτσα...Δε στέκεται πουθενά!!

δυσκολευτηκες για να συλλαβεις; Καθόλου....Όταν ξεκινήσαμε τις ελεύθερες επαφές, τον ίδιο μήνα έμεινα έγκυος!!!!!!!!Ήμασταν πολύ τυχεροί!!!!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλο; Τρελάθηκα!!!όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα κόρη!!!!!!Πάντα το έλεγα!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;Ναι, την πεθερούλα μου!!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί...Πλέον έχω ένα πλασματάκι που εξαρτάται απόλυτα από μενα...Την αγαπώ όσο τίποτα άλλο στη γη και θέλω να κάνω τα πάντα για να έχει ό,τι της αξίζει...Έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία μου..Βέβαια έχω γίνει λίγο υπερβολική, ανησυχώ με το παραμικρό, σκέφτομαι τρελά πράγματα, αλλά θα μου περάσει πιστεύω...

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Αυθόρμητη, αισιόδοξη, νευρική, κυκλοθυμική

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ότι έτσι και μου κάνει μ@@@, να ψάχξει τρύπα να κρυφτεί...Επίσης δεν μπορώ τη μίρλα και τηνν γκρίνια....

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Είμαι δημοσιογράφος και όταν δε δουλεύω ασχολούμαι αποκλειστικά με την κόρη μου...Μου αρέσει να βγαίνω έξω με την κόρη μου, να παίζουμε και να ψωνίζουμε φυσικά!!!Επίσης μου αρέσει ο κινηματογράφος και η μουσική...

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Εγώ όχι..Αλλά αυτή την περίοδο δεν είμαι και στην καλύτερη δυνατή διάθεση...Ο μπαμπάκας μου είναι άρρωστος και μάλλον έχει "μπει στην τελική ευθεία"... :(:(

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έψαχνα διάφορα στο ίντερνετ, έπεσα πάνω στο mammy, παρακολουθούσα καθημερινά συζητήσεις και μετά από ένα μήνα έγινα μέλος....Είστε η καλύτερη συντροφιά για μαμάδες!!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση; Δυστυχώς όχι... :(:(

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Οι συζητήσεις που μας βοηθούν...Όμως τρελαίνομαι να διαβάζω ιστορίες τοκετού..Συγκινούμαι απίστευτα και ξαναζώ τη δική μου γέννα...

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Οι καβγάδες μεταξύ μελών και ότι είναι πολύ αργό...Όλο κολλάει...

ποσο σε εχει βοηθησει; Αρκετά!! Αν και εγώ δεν μπαίνω σε καλούπια...Ακολουθώ μόνο το ένστικτο μου....Επίσης έχω κάνει φίλες από 'δω!!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλωσορίσατε στον κόσμο της μητρότητας...Για όσες προσπαθείτε, ένα να θυμάστε!!!!!!Μην χάνετε ποτέ την ελπίδα σας!!!Σύντομα θα ζήσετε κι εσείς το θαύμα!!!!

• 3 weeks later...

...συστηθηκαμε οοοοολοι...???

οποιο κοριτσακι δεν εχει συστηθει και θελει...το περιμενουμε να το γνωρισουμε λιιιιγο καλυτερα!!!!!!

κανουμε copy-paste=αντιγραφη-επικολληση απο την πρωτη σελιδα τις ερωτησεις...και αν επιθυμουμε γραφουμε κατι παραπανο...!!!

για να δω...ποιες δεν γνωρισαμε...?

τα φιλια και την αγαπη μου

πως σε λενε; Elena

η ηλικια σου; 28

σε ποια περιοχη μενεις;: Germania

απο που καταγεσαι; Kavala

ζωδιο; Tayros

εχεις παιδι; 1 koroula

τι ηλικια εχει; sxedon 18 mhnwn

ονομα; Eirini

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;hsyxo,voliko,xadiara,naziara

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;nai ekana 5 xronia

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;trelathika giati panta hthela ena koritsi

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ta petherika mou

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;den yparxei kalytero! Aporw ti ekana tosa xronia xwris thn korh mou..

προσπαθεις για παιδακι; nai eimai se fash ekswswmatikhs

ποσο καιρο; 6 mhnes peripou

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Na exoun ypomonh kai na mhn to vazoun pote katw! Thetikh skepsh panta koritsia!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Galhnio atomo,ypomonetiko,psyxraimh mexri ahdias,kalokardo

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Na kserei oti den exw malwsei pote me kanenan sthn zwh mou giayto na mhn mou phgainei kontra! :)

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Oikiaka.Mousikh,perpathma,treksimo,diavasma

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Tipota to syntaraktiko

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Sthn prwth mou ekswsematikh epsaxna na vrw poies einai oi times ths xoriakhs pou thewrise egkyos kai etsi epesa sto mammy.Kai vevaia kollisa!

εχεις βρεθει σε συναντηση;Dystyxws logo apostashs pote :(

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; To oti mporw na rwthsw oti thelw xwris na parekshghthw kai to oti vriskw atoma na epikoinwnisw mias kai ayto mou leipei poly edw pou eimai

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;Ola mou aresoun ektos tous kaygades pou ginonte teleytaia kai me ksenrwnoun apisteyta

ποσο σε εχει βοηθησει;PAAAAARA POLYYYY

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;Kalws hrthane kai oti tha einai panta eyprosdekta!! :kiss:

πως σε λένε; Ελένη

η ηλικια σου; 22

σε ποια περιοχη μενεις;: Χαριλάου Θεσσαλονίκης

απο που κατάγεσαι; Λήμνο

ζώδιο;Καρκίνος

εχεις παιδί; όχι

προσπαθεις για παιδάκι; όχι

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρό; Να έχουν υπομονή και θα έρθει γρήγορα το σποράκι

περιέγραψε με 4 λέξεις τον εαυτό σου! Ευαίσθητη, Ντροπαλή, Καλόκαρδη, Δημιουργική

τι πρέπει να ξέρει κανείς για σένα ώστε να τα "πάτε" καλά; Ξενερώνω με το ψέμα και την κοροϊδία! Άμα με εξαπατήσεις έχεις μπει και στην μαύρη λίστα.

με τι ασχολείσαι και ποια είναι τα χόμπι σου; Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με κάτι γιατί είμαι ένα ακόμα θύμα της ανεργίας! Μ αρέσει πολύ η λογοτεχνία, η μουσική και φυσικά το ίντερνετ!

έχεις περάσει κάτι το οποίο θέλεις να μοιραστείς μαζί μας; όχι κάτι ιδιαίτερο που να θεωρηθεί σημαντικό!

για ποιους λόγους μπήκες στο mammyland? Έψαχνα υλικό για μια εργασία μου για τη σχολή βρεφονηπιοκομίας και το google με έφερε στο φόρουμ, από τότε κόλλησα!

έχεις βρεθεί σε συνάντηση; όχι αν και θα το ήθελα πολύ!

τι σου αρέσει περισσότερο στο σάιτ; Το φόρουμ για μένα είναι ένα μεγάλο βιβλίο! έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα και συνεχίζω να μαθαίνω

τι δεν σου αρέσει στο σάιτ; όταν κολλάει ο server και γίνετε μαρτύριο όλο αυτό

τι έχεις να πεις στα νέα μέλη; Καλώς ήρθατε στην παρέα μας! όλοι οι καλοί χωράμε!

πως σε λενε; Κατερίνα

η ηλικια σου;σε 1 μήνα 28 (σνιφ..)

σε ποια περιοχη μενεις;: Μενίδι

απο που καταγεσαι; Διακοπτό Αχαϊας

ζωδιο; Τ Α Υ Ρ Ο Σ !

εχεις παιδι; Ναι τον μικρό Νικόλα...

τι ηλικια εχει; 22 μηνών

ονομα; Νικόλας

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;εγώ;;ατίθασο αλλά παμπόνηρο και πανέξυπνο όπως κάθε μάνα το παιδί της άλλωστε εγώ θα πρωτοτυπήσω..;;;

:P δυσκολευτικες για να συλλαβεις; όχι, ακόμα κι αν ακουστεί κάπως έμεινα με την πρώτη φορά που έκανα ελεύθερα σε γόνιμη μέρα, κατά τύχη είχα πάει εκείνες τις μέρες στον γυναικολόγο για check up και μου είπε άν ήθελα μωρό να "χαλάρωνα" την επόμενη μέρα..και όντως το δοκίμασα και σε 39 μερούλες ήξερα... ;)

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ούρλιαξα κατ' αρχήν δάκρυσα και φυσικά ευχαρίστησα τον Θεό, γιατί για ακόμη μια φορά μου έδειχνε την συμπαράστασή του στα όνειρά μου και τα θέλω μου. Βέβαια μου το δείχνει ακόμα αφού ήταν και είναι ένα υγειέστατο παιδί...

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Από την ώρα της γέννας και μέχρι τον 11ο μήνα της ζωής του ήταν καθαρά και μόνο δική μου υπόθεση η φροντίδα του. Είμασταν 24 ώρες μαζί. Από τον 11ο όμως που έπιασα ξανά δουλειά...πάει στις γιαγιάδες του... που τον κακομαθαίνουν σαφώς..

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Ανεπανάληπτο συναίσθημα, γλυκιά κούραση, ολοκλήρωση ως γυναίκα.

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;

υπομονή και επιμονή γιατί αξίζει όσο τίποτα στον κόσμο! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΓΧΩΔΗΣ, ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ, ΚΑΛΗ ΦΊΛΗ (ξέρω να ακούω)

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Βάζω πάνω απ' όλα τον μονάκριβο υιό μου και το δίκαιο. Όποιος είναι άδικος ή πειράξει τον μικρό μου πρίγκηπα με βρίσκει απέναντί του αυτόματα.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Τον τελευταίο χρόνο δουλεύω στην επιχείριση του πατέρα μου - χονδρεμπόριο ζαχαρωδών προϊόντων, (παραιτήθηκα από την προηγούμενη δουλειά μου λόγω του Νικόλα). Χόμπυ;; :ohmy::ohmy: όταν...κοιμάται ο μικρός...Μ' αρέσει να διαβάζω λογοτεχνία και να μπαίνω στο mammyland φυσικά!!!!!!!!!!!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; 'Εχω μοιραστεί κάποιες εμπειρίες μου πάντα σε θέματα που αφορούν την μητρότητα, αλλά αν προκύψει κάτι στο μέλλον, μάλλον ναι θα το μοιραστώ και θα το μάθετε.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Τυχαία έψαχνα για γιατρό στο Αττικό Νοσοκομείο, και το google έκανε τη ζημιά. Μου άνοιξε το mammyland και έχω πάθει σύνδρομο mammyland έχω κολλήσει....!!! :unsure:B);)

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.. :(

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο SERVER ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΑΩΡΑ.... :(B)

ποσο σε εχει βοηθησει; ΑΡΚΕΤΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΝ. :):kiss:

πως σε λενε;Κατια

η ηλικια σου;21

σε ποια περιοχη μενεις;:Περιστερι

απο που καταγεσαι;Θηβα

ζωδιο;Υδροχοος

εχεις παιδι;ναι

τι ηλικια εχει;15,5μηνων

ονομα;Μπιλακος

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ησυχος,παμπόνηρος και πανέξυπνος και πανω απο ολα ο πριγκιπας της ζωης μου

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;οχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;το ενιωθα απο την αρχη οτι θα ειναι αγορι

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;τον αντρα μου και τα πεθερικα μου που τους ευχαριστω για ολα

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ειναι ενα ονειρο,ανεπαναληπτο συναισθημα

προσπαθεις για παιδακι;ναι

ποσο καιρο;περιπου 6 μηνες +

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;να εχουν πιστη και να μην εχουν αγχος ειναι το κυριοτερο πιστευω

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ηρεμη,ευαισθητη,αγχωδης και καλοκαρδη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;δεν μου αρεσει το ψεμα αλλα πανω απο ολα αν πειραξει καποιος την οικογενεια μου να βρει τροπο να κρυφτει

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;οικιακα,μου αρεσει να ασχολουμαι με τον πριγκιπα μου και μου αρεσει η μουσικη και το μπασκετ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;η απουσια δυο πολυ αγαπημενων μου προσωπων

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;τυχαια εψαχνα κατι αλλο και βρηκα το mammyland

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Οι συζητησεις που εχει αλλα και οτι μπορω να λυσω καποιες απορειες μου

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;που κολλαει

ποσο σε εχει βοηθησει;αρκετα

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;και εγω νεο μελος ειμαι αλλα στα ποιο νεα μελη καλως ηρθατε!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

πως σε λενε;Μαρία

η ηλικια σου;29

σε ποια περιοχη μενεις;Κάπου κοντά στη Θεσσαλονικη

απο που καταγεσαι;θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο(από μπαμπά)

ζωδιο;100% Κριαρίνα 18/04/81

εχεις παιδι;3

τι ηλικια εχει;2,5 τα κοριτσοδίδυμα και 5μηνών το μπισκοτάκι μου

ονομα;Ρία-Ελένη και η μικρή αβάπτιστη (δεν αποφασίσαμε ακόμη)

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;λατρεμένα θηριάκια

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;όχι, αλλά είχα 2 παλίνδρομες κυήσεις.Μία πριν τα δίδυμα και η άλλη πριν το μπισκοτάκι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλο;Στις δίδυμες το έμαθα στη 12η εβδομάδα,αλλά επειδή είχα πολλά προβλήματα και ήμουν κλινήρης ούτε που το σκεφτόμουν.Ήθελα τόσο πολύ να κάνω παιδάκι...Στο μπισκοτάκι μας είπαν ότι το πάει για αγόρι και καταχάρηκα,αλλά πάλι κορίτσι κάναμε(μας αντάμοιψε βέβαια γιατί είναι το πιο ζόρικο+τσαχπίνικο)!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;Ναι,τη mammy μου φυσικά(γι'αυτό μετακομίσαμε Θεσ/κη-όταν έμεινα έγκυος στο μπισκοτάκι μου)!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;Ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να χαρίσει η φύση σε μια γυναίκα,,Θεσπέσιο,μαγικό! Δίνει και πολλά bonus στην αυτοπεποίθηση :) Νίώθεις ότι έχεις προσφέρει κάτι κι εσύ στο κοινωνικό σύνολο...

προσπαθεις για παιδακι;τώρα όχι!Είπα να κάνω ένα διάλειμμα..Το'06 είχαμε απώλεια, το'07 ήρθαν οι νεράιδες μας, το '08 πάλι κλάμματα και το'09 γεννήθηκε το μπισκοτάκι μας!

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Να προσπαθούν με νύχια και με δόντια 1ον γιατί αξίζει και 2ον γιατί όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί να το αποκτήσεις! ;)

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!Δυναμική και ευαίσθητη, ανυπόμονη και πεισματάρα! Αλλά πάνω απ'όλα ΜΑΜΑ!!!! :):):)

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;Να μη με προσβάλει(εμένα, την οικογένειά μου και τις χαζές καμιά φορά απορίες μου). Α! Δεν αντέχω το ψέμα και την υποκρισία

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Έχω πλέον την πολυτέλεια να είμαι full time mama!Tα κρεμάσαμε τα πτυχία! Δυστυχώς δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.. λίγο internet, λίγο διάβασμα

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Γενικώς δεν ανοίγομαι εύκολα γιατί την έχω "πατήσει"

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Για να παίρνω και να δίνω συμβουλές

εχεις βρεθει σε συναντηση;όχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;η αμεσότητα και η αλληλοβοήθεια.Καμιά φορά ο άγνωστος είναι καλύτερος από όλους τους γνωστούς σου και σε καταλαβαίνει περισσότερο

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;κολλάει μερικές φορές :(:(:(

ποσο σε εχει βοηθησει;αρκετά

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;Ηallo everybody!!!!

πως σε λενε;βικυ

η ηλικια σου;36

σε ποια περιοχη μενεις;πατρα

απο που καταγεσαι;αθηνα...πατρα

ζωδιο;κριος

εχεις παιδι;3 αγορια

τι ηλικια εχει;11,9,3.5

ονομα;γιαννης, ηλιας,αλεξανδρος

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;γιαννης ο ευαισθητος,ηλιας ο χαδιαρης,ο αλεξανδρος ο παραπονιαρης

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;οχι ....ισα-ισα..

μονο που πριν το γιαννακη μου εχασα 2 παιδακια[το ενα απο τοξοπλασμα και το αλλο αποβολη]

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;

στο πρωτο γερο να'ναι και οτι να'ναι,στο δευτερο το ελεγα και το περιμενα και στο τριτο ....φανηκε στη αυχενικη οποτε λεω αγοραμανα και με τη βουλα!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;πολυ!!απο τον συζυγο και απο ολη την οικογενεια...και στα τρια!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;

φοβερο συναισθημα...δεν θα μπορουσα να φανταστω τη ζωη μου χωρις παιδια το πιο ομορφο δωρο που μου χαρισε ο αντρουλης μου με τη βοηθεια του θεου:τρια γερα παιδια!!

προσπαθεις για παιδακι;θα το ηθελα πολυ!!!

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;να σκεφτονται θετικα ....το καλο πραγμα αργει να γινει...και αργα η' γρηγορα ολες θα γινουν μανουλες..μην αγχωνονται

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!δυναμικη,ευαισθητη,μαμα ,υπομονετικη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;δεν ειμαι δυσκολος ανθρωπος ..σε γενικες γραμμες δεν παρεξηγουμε ευκολα!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;εχω σπουδασει μουσικη[πιανο ,αρμονιο και θεωρητικα]και τα χομπυ μου ειναι ζωγραφικη διακοσμηση,χειροτεχνειες και χορος

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;περα απο τις πρωτες δυο αποτυχιες ..ευτυχως η ζωη μου παει καλα.. προχωραμε ολοι μαζι το δρομο της ζωης με τα καλα..και με τα κακα[που προσπαθουμε να αντιμετωπιζουμε και να ξεπερναμε]

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;γενικα μου αρεσει να διαβαζω και να συμμετεχω σε οτι αφορα θεματα μωρων και παιδιων....θελω να δωσω οτι μπορω αλλα και να παρω οτι μπορουν να μου δωσουν οι αλλοι..να δωσω και να παρω εμπειριες που θα με κανουν καλυτερη μαμα για τα παιδια μου ..η αληθεια ειναι οτι δεν μπαινω και πολυ για να γραψω αλλα περισσοτερο για να διαβασω

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;

η φιλοκοτητα και η παρεουλα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;το γεγονος οτι μερικες φορες κολλαει και δεν πορω να μπω

ποσο σε εχει βοηθησει;αρκετα θα ελεγα

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;

καλωςηρθατε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...