Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνεντευξη...απο σενα!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Panayiota έγραψε:

Tzef καλοπερνας και εσυ ε;;;Μα που χτυπησε πάλι ο compiler??? :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Τι λένε για τις Σερραιές;;; :blush::blush::blush:

Εισαι και συ του επαγγελματος;καλοπερνας και συ;σε ποιο εργαλειο δουλευετε;

Ειχα ερθει στις Σερρες γιατι εχουμε πελατη την ΕΝΩΣΗ ΣΕΡΡΩΝ περασα καταπληκτικα ο κοσσμος ηταν κοινωνικοατας ειχε πολλα μαγαζια ο κοσμος διασκεδαζε αν και εφευεγα απο την ενωση στις 12 τη νυχτα μετα καναμε τις τσαρκεσμας.Τελεια τελεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzef έγραψε:

Panayiota έγραψε:

Εισαι και συ του επαγγελματος;καλοπερνας και συ;σε ποιο εργαλειο δουλευετε;

Ειχα ερθει στις Σερρες γιατι εχουμε πελατη την ΕΝΩΣΗ ΣΕΡΡΩΝ περασα καταπληκτικα ο κοσσμος ηταν κοινωνικοατας ειχε πολλα μαγαζια ο κοσμος διασκεδαζε αν και εφευεγα απο την ενωση στις 12 τη νυχτα μετα καναμε τις τσαρκεσμας.Τελεια τελεια[/quote:30b6gatr]

και πολυ ομορφοσ κοσμος!!!!!!!!!!!!!ολοι ηταν ομορφοι

Τζεφ 2000 με 2004 δουλευα σε εταιρεια software(μια μικρη) .

Προγραμματιζαμε σε περιβαλλον Delphi5 και απο πισω βαση Oracle.

Λιγο πριν φυγω ειχα αρχισει σεμιναρια για .Net ΑΛΛΑ ....

ΗΡΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αστα ακομη βλέπω στον υπνο μου Pl-sql,triggers,queries.. :S:S:blink::blink:

Α ωστε ετσι στις Σερρες.Για να το εχω στα υποψιν. B)B)B)

πως σε λενε; ΑΦΡΟΔΙΤΗ

η ηλικια σου; 35

σε ποια περιοχη μενεις;: ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

απο που καταγεσαι; ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ζωδιο; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ

τι ηλικια εχει; 13 1/2 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΜΑΡΙΛΕΝΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΗΣΥΧΟ!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ...

προσπαθεις για παιδακι; ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

ποσο καιρο; ΚΑΝΑ ΔΥΜΗΝΟ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΑΓΑΘΗ, ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΑΝ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ...

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ! ΧΟΜΠΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ...

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΤΙΠΟΤΑ

ποσο σε εχει βοηθησει; ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!

πως σε λενε; ΕΛΕΝΗ

η ηλικια σου; 36,5 :S

σε ποια περιοχη μενεις;: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

απο που καταγεσαι; ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ζωδιο; ΖΥΓΟΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

τι ηλικια εχει; 9,5 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ :)

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ :(

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ;)

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 9,5 ΜΗΝΕΣ

προσπαθεις για παιδακι; ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ;)

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ, ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΑ :P , ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ, ΜΑΝΟΥΛΑ :)

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΟΧΙ ΦΩΝΕΣ :angry::P

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ;)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ;)

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΨΑΧΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΣΧΕΤΙΚΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΥΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ;)

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟ :dry:

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ;)

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΟΠΑΡΕΑ :)

panayota εγω δοθλευω απο το 2000 σε αυτη την εταιρεια σε ενα εργαλειο ποθ λεγεται powerbuilder σε βαση ORACLE αλλα εκει τα κανοθμε ολα απο Αναλυση μεχρι εκεπιδευσεις ειμαι απο τους υπέυθηνους του ERP πολυ τρεξιμο και ανχος εμεις να δεις triggers που εχουμε στο πακετο.foreignkeys,constraints και παει λεγοντας να σοθ θυμισω alter tabel mmm disable constraint... select * from .. where .... xaxa

κολημα.ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΩ!!! ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ;ΤΙ ΣΧΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΣΟΕΕ.

Aphroditi έγραψε:

πως σε λενε; ΑΦΡΟΔΙΤΗ

η ηλικια σου; 35

σε ποια περιοχη μενεις;: ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

απο που καταγεσαι; ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ζωδιο; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ

τι ηλικια εχει; 13 1/2 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΜΑΡΙΛΕΝΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΗΣΥΧΟ!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ - ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ...

προσπαθεις για παιδακι; ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

ποσο καιρο; ΚΑΝΑ ΔΥΜΗΝΟ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΑΓΑΘΗ, ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΑΝ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ...

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΧΟΜΠΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ...

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΤΙΠΟΤΑ

ποσο σε εχει βοηθησει; ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!

πως σε λενε;ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

η ηλικια σου;22

σε ποια περιοχη μενεις;:ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ

απο που καταγεσαι;ΚΕΡΚΥΡΑ

ζωδιο;ΚΡΙΟΣ

εχεις παιδι;ΟΧΙ

τι ηλικια εχει;

ονομα;

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;

προσπαθεις για παιδακι;ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΥΡΙΚΗ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ.

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ Ε;ΧΜ ΣΙΔΕΡΩΜΑ,ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ :laugh: ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΑΧ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ :)

πως σε λενε;Μαρίνα

η ηλικια σου;28... θα τα κλεισω τελη Μαιου!!!

σε ποια περιοχη μενεις;:Μεταμορφωση

απο που καταγεσαι;απο κοζανη

ζωδιο;διδυμος

εχεις παιδι;οχι :(

τι ηλικια εχει;

ονομα;

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;

προσπαθεις για παιδακι;ναι

ποσο καιρο;2,5 χρονια..... :(

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Συμβουλη δεν εχω να δώσω γιατι και εγω στην ιδια θεση ειμαι.... ευχομαι όμως μεσα απο την καρδια μου να αποκτήσουμε όλες γρήγορα το παιδάκι που τόσο επιθυμούμε!! :cheer:

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ευαισθητη, υπομονετικη, καλοπροαιρετη, αγχωτικη....

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; γενικα τα παω καλα δεν μου αρεσουν οι τσακωμοι ....μπορω να γινω χαλι να με πατησει κανεις αρκει να μην μαθω οτι με κοροιδευει ή προσπαθει να με με εξαπατησει εκει βαζω ΧΧΧΧΧΧ και αδιαφορω!!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος μου αρεσει πολυ να ακουω μουσικη και να διαβαζω βιβλια...

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;μια αποβολη που ειχα οταν εμεινα για πρωτη φορα εγκυος το 2008 την οποια την εχω ήδη μοιραστει μαζι σας!!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;

για τι εισαστε πολυ ωραια παρεα και ήθελα και εγω γινο μελος αυτης και να μοιραζομαστε τις χαρες τις ανησυχιες ολα!!!!

εχεις βρεθει σε συναντηση;

οχι δυστυχως...

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; που μαθαινω πολλα ενδιαφεροντα πραγματα!!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;που κολλαει!!!και που πολλες φορες δημιουργουνται παρεξηγησεις ενώ δεν θα επρεπε γιατι δεν εχουμε τίποτα να χωρίσουμε...

ποσο σε εχει βοηθησει;αρκετα ψυχολογικα...

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;καλωσήρθατε στην ωραία παρέα μας!!!!

πως σε λενε; Αντωνία Μισύρη

η ηλικια σου; αδιάκριτη ερώτηση :P

σε ποια περιοχη μενεις;: Πύργο

απο που καταγεσαι; Πύργο

ζωδιο; Δίδυμοι (δεν πιστεύω όμως στα ζώδια..)

εχεις παιδι; Ναι. 2 κοριτσάκια.

τι ηλικια εχει; 13 ετών και 20 μηνών!!!

ονομα; Μαρία και Νικόλ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Φανταστικά, τα καλύτερα παιδάκια όλου του κόσμου.... ;):P

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Καθόλου... :cheer:

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Κι αν μου κάνει ότι εκανα εγώ στη μαμά μου, πώς θα τα καταφέρω??? :silly:

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Ναι...

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Μοναδικό συναίσθημα... Μου αρέσει που είμαι μαμά.... :);):cheer:

προσπαθεις για παιδακι; Οχι

ποσο καιρο;-

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Να μην έχουν άγχος!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Πεισματάρα, γκρινιάρα, αποφασιστική, και νευρική.... (άστα, καλύτερα να μην με γνωρίσεις..)

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Σιχαίνομαι το ψέμα .....

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Νίκος, Μαρία, Νικόλ και mammyland! Πάει ο χρόνος τελείωσε....πέρασε και ούτε που το κατάλαβα....

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;για να μάθω τον τρόπο που θα γίνω καλύτερη μαμά, ίσως και η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ;):cheer:

εχεις βρεθει σε συναντηση; Πού στην Αθήνα????? :ohmy: :silly:

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Τα πάντα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; να διαβάζω για εκτρώσεις...Μου τη δίνει... :angry::angry:

ποσο σε εχει βοηθησει;αρκετά...

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Όλες χωράμε... Να περάσετε καλά..!!!

Panayiota έγραψε:

Tzef καλοπερνας και εσυ ε;;;Μα που χτυπησε πάλι ο compiler??? :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Τι λένε για τις Σερραιές;;; :blush::blush::blush:

τι να λενε ...! ΣΣΣΣΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

οπως ελεγε κ ο αειμνηστος πατριωτης Καραμανλης ;):P

πως σε λενε;ΔΗΜΗΤΡΑ

η ηλικια σου;28

σε ποια περιοχη μενεις;:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

απο που καταγεσαι;ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ζωδιο;ΚΡΙΟΣ

εχεις παιδι;ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ

τι ηλικια εχει;15 ΜΗΝΩΝ

ονομα;ΧΡΗΣΤΟΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΤΕΛΕΙΟ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΟΧΙ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΤΑ ΠΑΝΤΑ

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;NO STRESS

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ,ΦΙΛΟΔΟΞΗ,ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ,ΑΓΧΩΔΗΣ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΨΑΧΝΟΣΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ

εχεις βρεθει σε συναντηση ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ

πως σε λενε; ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

η ηλικια σου; 36

σε ποια περιοχη μενεις;: Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ

απο που καταγεσαι; ΜΗΛΟΣ

ζωδιο; ΤΟΞΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!

εχεις παιδι; 2, ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!!

τι ηλικια εχει;10 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ

ονομα; ΤΟ ΜΑΙΟ ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ "ΤΟ ΑΛΛΟ?"ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ...!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!!!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.ΧΟΜΠΥ? ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ Ν' ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ!!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΜΠΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ ,ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!!

ποσο σε εχει βοηθησει;ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!.

__________________________________ :kiss:

...συστηθηκαμε οοοοολοι...???

οποιο κοριτσακι δεν εχει συστηθει και θελει...το περιμενουμε να το γνωρισουμε λιιιιγο καλυτερα!!!!!!

κανουμε copy-paste=αντιγραφη-επικολληση απο την πρωτη σελιδα τις ερωτησεις...και αν επιθυμουμαι γραφουμε κατι παραπανο...!!!

πως σε λενε; Ασπασία

η ηλικια σου; 32..αλλά μικροδείχνω!!!

σε ποια περιοχη μενεις;: Κυψέλη

απο που καταγεσαι; Λαμία

ζωδιο; Καρκίνος

εχεις παιδι; Έχω 2

τι ηλικια εχει; 3χρονών & 21 μηνών

ονομα; Μαρία & Λεωνίδας

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Πανέξυπνα, ζωηρά, δραστήρια, γλυκήτατα!!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; όχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Ξετρελλάθηκα με το ζευγαράκι μου!!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Έχω τους γονείς μου.

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Δεν περιγφάφονται τα συναισθήματά μου.

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να έχουν υπομονή, να μην απελπίζονται και έχει ο θεός!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Ευαίσθητη, αυθόρμητη, δραστήρια, δυναμική.

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Να μην με προκαλεί...

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά...και το mammyland!!!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; όχι

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Εντελώς τυχαία.

εχεις βρεθει σε συναντηση; όχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Όλα και κυρίως το κους-κους.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Που κολλάει και σε πετάει εκτός.

ποσο σε εχει βοηθησει; Αρκετά.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!

πως σε λενε; ΠΗΝΕΛΟΠΗ

η ηλικια σου; 34

σε ποια περιοχη μενεις;: ΝΙΚΑΙΑ

απο που καταγεσαι; ΑΘΗΝΑ

ζωδιο; ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!! (ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ….. ΤΗ ΜΙΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ….. ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ!!!!!!)

εχεις παιδι; -

τι ηλικια εχει; -

ονομα; -

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; -

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ…….

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; -

έχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; -

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; -

προσπαθεις για παιδακι; ΝΑΙ…………………………

ποσο καιρο; ΚΟΝΤΕΥΕΙ 1 ½ ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ……..

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!!!!! ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΕΞ!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!! ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ!!!!!! ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ/ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ/ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ/ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ!!!!!!!!!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ!!!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ & ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ) & ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΟΙΓΩ ΡΑΔΙΟ & ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!!!)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ……. «ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙ…… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΙΝΑΚΙ!!!!!!»

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ…… ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ????)

εχεις βρεθει σε συναντηση; 2/9/09 ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ Eleny2 ΜΟΥ!!!!!!!) ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ…… ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ….. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ…..

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…… Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ «ΜΕΙΩΝΕΙ» ΑΡΚΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ…….

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ «FAKE» ΑΤΟΜΑ…… ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ…..

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΚΑΙ Μ’ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ….. ΧΕ ΧΕ….. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ «ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ»…….

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; JOIN THE CLUB!!!!!!!

πως σε λενε; ΝΑΥΣΙΚΑ

η ηλικια σου; 37..... :blush: (ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???)

σε ποια περιοχη μενεις;: ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

απο που καταγεσαι; ΛΑΡΙΣΑ

ζωδιο;

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

εχεις παιδι; ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!

τι ηλικια εχει;5,5 ΧΡΟΝΩΝ

ονομα; ΧΡΗΣΤΟΣ!

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΖΩΗΡΟΣ,ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ,ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΣ!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΟΥΝ, 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ)

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΑΠΛΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ..

προσπαθεις για παιδακι;ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ...(ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡΤΑΣΗ....)

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΔΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ,ΑΓΧΩΜΕΝΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΔΟΥΛΕΙΑ&ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ,ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ)

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ :)

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ!!

λοιποοοοον προσπαθησε λιγο και μονη σου...ακου τι θα κανεις....αφου δεν μπορεις να κανεις αντιγραφη επικολληση...πηγαινε στο πρωτο πρωτο μηνυμα μου και κανε παραθεση....διεγραψε οτι περισσευει και γραψε τα δικα σου!!!! για προσπαθησε το κοριτσακι μου καλοοοο!!!

πως σε λενε; Αφροδιτη

η ηλικια σου; 27

σε ποια περιοχη μενεις;: Κυπρο - Λευκωσία

απο που καταγεσαι; Κυπρο

ζωδιο; Διδυμος

εχεις παιδι; Ενα αγορακι

τι ηλικια εχει; 6μιση μηνων

ονομα; Παναγιώτης

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; πολυ γκρινιαρης και αγκαλιτσας

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΝΑΙ ειχα ενδομητριωση εκανα λαπαροσκοπηση θεραπεια και τελικα μετα απο 15 μηνες τα καταφερα και εμεινα εγκυος φυσιολογικα!!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; :woohoo:

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Ναι απο την μαμα & τη γιαγια μου

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Υπομονη και ολα θα γινουν.

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! :laugh: :cheer: :woohoo: :blink:

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; μισω την ειρωνια!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; δουλευω ειμαι μαμα και συζυγος :) δυστυχως πολυ λιγος χρονος για χομπυ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; :blush:

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ηθελα παρα πολυ ενα παιδακι

εχεις βρεθει σε συναντηση; δυστυχως οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; τα ομορφα θεματακια μας

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οι κατινιες!! :angry:

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; καλως ηρθαν στη τρελοπαρεα μας!!

πως σε λενε; ΦΩΤΕΙΝΗ

η ηλικια σου; 31

σε ποια περιοχη μενεις;: Θεσσαλονίκη

απο που καταγεσαι; Θεσσαλονίκη

ζωδιο; ταυρος

εχεις παιδι; οχι

τι ηλικια εχει;

ονομα;

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;ΝΑΙ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Υπομονη και ολα θα γινουν.

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΠΙΣΤΗ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ, ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΘΕΛΩ παρα πολυ ενα παιδακι

εχεις βρεθει σε συναντηση; δυστυχως οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; τα ομορφα θεματακια μας

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οι ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ με μπερδευουν

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; καλως ηρθαν στη τρελοπαρεα μας!!εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; το σαιτ το κληρονομηση στην προηγουμενη εταιρια που εργαζομουνα,απο την κοπελα που εφυγε οταν πηγα εγω!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...