Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνεντευξη...απο σενα!

Recommended Posts

zaxarenia έγραψε:

ασε ρε Μαρινιω δεν βαζω γιατι την τελευταια φορα με ματιαξατε

κα χασμουριομουν 5 μερες και 5 νυχτες!!!! :laugh: :laugh:

e tooosoo omorfoula pou eisai!!!!!!! :P xaxxaxaaxa kai oi APANTHSEIS SOU TELEIES!!!axxaaxxaxax ftou ftou!!! :lol::lol: min se matiaksw... :P

kai mpene pio sixna mas leipei to xioumor sou!!! :kiss::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως σε λενε;αναστασια

η ηλικια σου; :huh: 30 ποτε πηγαααα????????

σε ποια περιοχη μενεις;:βορειο ελλαδαααα

απο που καταγεσαι;ειπαμε ντε

ζωδιο;αιγοκερινα με τα ουλα της

εχεις παιδι;και ναι και οχι

τι ηλικια εχει;-

ονομα;-

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;-

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;καθολου

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;yeeeeeeessss

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;επίπονο καμμια φορά

προσπαθεις για παιδακι;αμεεεε

ποσο καιρο;κανα μηνακι

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;σεξ κοριτσια πολύ σεξ,σε ολες τις στασεις,σε όλα τα δωματια,με καθε τρόπο,απολάυστε,αφεθείτε!!!!!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ευαισθητη,με χιουμορ, συμπονετική και πολυ dynamic visa να πούμε

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;δεν αντεχω τους δηθεν,ντομπροσυνη και θα τα παμε καλαααα

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;γραμματευς παρακαλώ,χομπι....εεεε.....μμμμμ...τελευταιααα....εεε...δουλειες στο σπιτι :( λατρευω μουσικη,ακουω ολημερις

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;σας τα ειπα βρε

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;να ενημερωθω περι εγκυμοσύνης

εχεις βρεθει σε συναντηση;ουχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;μαθαινω πραγματα

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;οι υπερβολλές ειτε θετικες ειτε αρνητικές

ποσο σε εχει βοηθησει;πολλάκις

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;γιαααα come to δωθεεεε

καλησπερα κ απο μενα!!!

πως σε λενε;μαρια

η ηλικια σου;τι μου το θυμισες τωρα...30!!

σε ποια περιοχη μενεις;:αθηνα

απο που καταγεσαι;αθηνα,δυστυχως δεν εχω χωριο..

ζωδιο;ταυρος

εχεις παιδι;ναι

τι ηλικια εχει;5 1/2 μηνων

ονομα;αγγελικη εκτος αν αλλαξουμε γνωμη...προλαβαινουμε ακομα..

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;2 τεραστια ματια να σε κοιτανε...

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;στο εξαμηνο πανω τα καταφεραμε!

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;περιμενα να ειναι αγορι..αλλα δε με χαλασε καθολου!!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;εχω αλλα θελω να τη φροντιζω μονη μου..

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;δεν περιγραφεται με λογια..πολυ μεγαλη ευθυνη αλλα κ απεριοριστη ευτυχια.

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;να μην αγχωνονται κ να αφεθουν ελευθερες

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ευαισθητη,αγχωδης,πεισματαρα,τελειομανης

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;να μη μου πει ψεμματα

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ιδιωτικη υπαλληλος/καθηγητρια..οταν προλαβαινω παω σινεμα κ διαβαζω

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;εχω πολλα αλλεργικα προβληματα που εχουν κοντεψει να με...στειλουν..αρκετες φορες..αλλα την εχω γλιτωσει!!!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;για να με βοηθανε οι πιο εμπειρες μαμαδες..κ δεν το μετανιωνω..

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι,μολις ξεπεταχτει το μωρο θα το προσπαθησω..

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;που παντα θα υπαρχει μια κοπελα που θα σου απαντησει αμεσα κ θα σε καθησυχασει μεσα στο αγχος σου..

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;πολλες φορες δεν ανοιγει με τπτ/οι κοπελες που νομιζουν οτι ξερουν το σωστο κ κατηγορουν οσες εχουν αλλη αποψη..

ποσο σε εχει βοηθησει;εχει λυσει πολλες αποριες μου κ μου εχει προσφερει μια μοναδικη παρεα απο κοπελες που αν κ δεν τις ξερω τις νιωθω καλες φιλες..

μαρινιω έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

e tooosoo omorfoula pou eisai!!!!!!! :P xaxxaxaaxa kai oi APANTHSEIS SOU TELEIES!!!axxaaxxaxax ftou ftou!!! :lol::lol: min se matiaksw... :P

kai mpene pio sixna mas leipei to xioumor sou!!! :kiss::lol::lol:[/quote:3ec7fpjl]

:blush::blush::blush::blush:

xaxa...ειμαι σε περιοδο αναπαραγωγης τωρα οποτε δεν πολυ μπαινω!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κισιζ.... ευχαριστω για το κοπλιμαν Μαρινιωωωωωω!!!!!

(ετσι να μπουμε και στο ματι της ΛΙΜΠΕΡΤΙ)! :blush:

πως σε λενε; ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

η ηλικια σου; ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 33

σε ποια περιοχη μενεις;: ΧΑΪΔΑΡΙ

απο που καταγεσαι; ΑΓΡΙΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ζωδιο; ΚΑΡΚΙΝΟΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ

τι ηλικια εχει; 11 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΝΙΚΟΛΑΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΑΧ,ΠΑΙΔΙ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΩΝ!!!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; 8 ΜΗΝΕΣ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ.οΚ.

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΕΛΑΧΙΣΤΗ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Μμμμμ.ΜΑΘΑΙΝΩ.

προσπαθεις για παιδακι; ΑΡΧΙΖΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

ποσο καιρο; --

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ , ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ, ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Μειονεκτηματα ΜΙΣΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ,ΤΟΥΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΜΠΥ :ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΝΑΙ ,ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΕΨΑΧΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ :blink::blink::blink:

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΝΑΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;Η ΑΓΕΝΕΙΑ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

πως σε λενε;Κατερινα

η ηλικια σου;34 μολις τα κλεισα

σε ποια περιοχη μενεις;βαρκελωνη

απο που καταγεσαι;ηρακλειο κρητης

ζωδιο;ιχθυς με ωροσκοπο τοξοτη

εχεις παιδι;μπα..δεν το βλεπω :blink:

τι ηλικια εχει;

ονομα;

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; :laugh:

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;

προσπαθεις για παιδακι;ω ναι...

ποσο καιρο;κοντευω 10μηνες..αν βγαλεις τους μηνες που δεν προσπαθησα πες 8

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;κουραγιο..join the club

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! δυσκολο..μμμ..ρομαντική, δημιουργικη, δυνατή, πολυλογου

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;

τιποτα...απλα να ειναι απλός

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ειμαι αρχιτεκτονας,

χορος κυριως

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;

εχασα τον αγαπημενο μου μπαμπα πριν 1 1/2 χρονο και ποναω πολυ ακομα..το τελευταιο που ειπαμε πριν παψει να μιλαει ..του λεω θελεις να κανω ενα παιδάκι που να χει τα πρασινα ματια σου?και μου εγνεψε ναι..μου λειπει..και θελω να ερθει αυτο το παιδακι..

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;

γιατι κουραστηκα να ειμαι μονη σ αυτην την ψυχοφθορα αναμονη..διαβαζα και αποφασισα να μπω να το μοιραστω

εχεις βρεθει σε συναντηση;

οχι αλλα θα θελα

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;

το χιουμορ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;

που κολλαει και που φοβαμαι καμια φορα με ολα αυτα που συμβαινουν και που αγνοουσα και οτι καν υπαρχουν αλλα ειναι μες στη ζωη

ποσο σε εχει βοηθησει;

ειναι καλη παρεουλα..εχω κολλησει.. :silly:

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;

welcome to the club..ελατε να το μοιραστειτε μαζι μας ..ο,τι κι αν ειναι αυτο..

πως σε λενε; ΑΓΓΕΛΙΚΗ

η ηλικια σου; ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 30 απα πα πα πα πα πα πα

σε ποια περιοχη μενεις;:ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ καποιοι το λενε και Μπραχαμι χα χα χα χα χα

απο που καταγεσαι; ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΡΕΘΥΜΝΟ αστα να πανε

ζωδιο;ΠΑΡΘΕΝΟΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ

τι ηλικια εχει; 15 ΜΗΝΩΝ

ονομα; ΓΙΑΝΝΗΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ Η ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑΛΛΑΞ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

προσπαθεις για παιδακι;ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

ποσο καιρο; ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΑΤΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΕΥΓΕΝΙΚΗ-ΑΣΤΕΙΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μειονεκτηματα ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΘΕΛΩ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΟΜΠΥ :ΣΙΝΕΜΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ .

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;ΝΑΙ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΕΛΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΣΕ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΕΨΑΧΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΑ ΤΑΙΣΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΤΛ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΩΩΩΩΩΩΩ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΕΝΕΙΑ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΜΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑ :laugh:

πως σε λενε; Κικη

η ηλικια σου; 22

σε ποια περιοχη μενεις;: Μεταμορφωση

απο που καταγεσαι; Μεγαρα :(

ζωδιο; Ζυγος με οροσκοπο σκορπιο :P

εχεις παιδι; Οχι

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Οχι, τον μηνα που ξεκινησαμε προσπαθειες, εμεινα εγκυος :cheer:

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Τρελαθηκα απο τη χαρα μου!!! :woohoo: Δεν ηξερα τι να πρωτοσκεφτω χιχιχι

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Μαλλον θα με βοηθησει η πεθερα μου..αλλα δεν ξερω γιατι μπορει να δουλευει...

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Ακομα δεν ειμαι μανουλα αλλα πιστευω οτι θα νιωθω απεραντη ευτυχια!! Ολοκληρωμενη!!

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Να μην εχουν αγχος!!! Να απολαμβανουν τα χαδακια με τους αντρουληδες τους και ολα θα γινουν!!! ;)

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Αστεια, Ευγενικη, Πολυλογου, Δυνατη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Να ειναι απλα ο εαυτος του/της.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; απανταω στα τηλεφωνηματα για τη δουλιτσα μας!!! Λατρευω να αγοραζω σκουλαρηκια!!! :silly: Επισης μου αρεσει να διαβαζω και να ακουω μουσικη.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;

Το πιο ευχαριστο ηταν οταν ηρθα να ζησω με τον ατρουλη μου και τις δυο φορες που εμαθα για τις εγκυμοσυνες μου!!!!

Το πιο δυσαρεστο που εχω περασει ποτε ηταν που εχασα το μπεμπη μου τον Νοεμβρη του 2008 :( Τον γεννησα αλλα ειχε σοβαρη υποπλασια στους πνευμονες και δεν μπορουσαν να του δωσουν καθολου οξυγονο :(

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Η αληθεια ειναι οτι οταν εμεινα εγκυος τωρα τη δευτερη φορα, εψαχνα ν βρω πληροφοριες και οσες φορες εβαζα στο google για να βρω κατι μου εβγαιναν οι απαντησεις απο το μαμμυ πανω πανω και παντα εμπαινα μεσα και τις διαβαζα...και επειδη μου αρεσε παρα πολυ η βοηθεια, η συμπαρασταση που δινουν οι κοπελες μεταξυ τους εγινα μελος!!! Και δεν το εχω μετανιωσει!

εχεις βρεθει σε συναντηση; Ναι. Συναντηθηκαμε με τις Μανουλες Ιουλιου στο Mall.

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Η βοηθεια απο τις κοπελες. Μολις εχεις μια απορια παντα θα σου απαντησουν ακομα και αν δεν ξερουν, ετσι απλα για να σε εμψυχωσουν! :cheer:

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Που πολλες φορες κανει 873464876 ωρες να ανοιξει μια σελιδα :P

ποσο σε εχει βοηθησει; Παρα πολυ! Εχω λυσει παρα πολλες αποριες μου. Και τελικα παρ'ολο που εχω ξαναμεινει εγκυος καταλαβα οτι τελικα δεν ηξερα σχεδον τιποτα για πολλα απο τα συμπτωματα που ειχα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης :blush:

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;

Καλωσηρθαν στη παρεουλα μας!!! B)

Για οτιδηποτε χρειαστουν ειμαστε εδω!!

Επισης θελω να ευχηθω στις κοπελες που προσπαθουν για παιδακι, συντομα να γεμισουν οι κοιλιτσες με σπορακια!!!!! :woohoo:

Ολες οσες ειμαστε εγκυος ολα να μας πανε καλα και να παρουμε στις αγκαλιτσες μας τα υγιεστατα μωρακια μας! :woohoo:

Και στις μανουλες του μαμμυ, να χερονται τα πανεμορφα παιδακια τους!!!! :woohoo:

φιλακια πολλα σε ολες!!! :kiss::kiss::kiss:

πως σε λενε; ΕΛΕΝΗ

η ηλικια σου; 31

σε ποια περιοχη μενεις; ΡΟΔΟΣ

απο που καταγεσαι; ΡΟΔΟ

ζωδιο; ΤΑΥΡΟΣ

εχεις παιδι; ΝΑΙ,2

τι ηλικια εχει; 3,5 ΕΤΩΝ Η ΜΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ Η ΑΛΛΗ

ονομα; ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ. Η ΜΙΚΡΗ ΥΣΗΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΩΡΟ.

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; ΚΑΘΟΛΟΥ.

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΕΝΑΝ ΓΙΟ.

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΕΛΛΑΧΙΣΤΗ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ.

προσπαθεις για παιδακι; ΤΩΡΑ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ.

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ.

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΧΩΔΗΣ. ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΛΙΑΡΑ!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΟΙΚΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΧΟΜΠΥ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΧΙ.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕς ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.

εχεις βρεθει σε συναντηση; ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ PIPITSAZOYZOYNA!

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙς ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; ΟΙ"ΕΞΥΠΝΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΓΑΔΑΚΙΑ.

ποσο σε εχει βοηθησει; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΝ!

πως σε λενε; ΒΟΥΛΑ

η ηλικια σου;ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 29

σε ποια περιοχη μενεις;: ΞΑΝΘΗ

απο που καταγεσαι; ΑΘΗΝΑ

ζωδιο; ΙΧΘΥΣ

εχεις παιδι;ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

τι ηλικια εχει;25 ΜΗΝΩΝ

ονομα;ΓΙΩΡΓΟΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; ΕΝΑ ΖΩΗΡΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΟΧΙ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

προσπαθεις για παιδακι;

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! ΦΙΛΟΤΙΜΗ-ΧΑΖΟΜΑΜΑ-ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ-ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; ΕΙΜΑΙ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 13 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

εχεις βρεθει σε συναντηση;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ.......ΑΚΟΜΑ.....

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

πως σε λενε;παντελη.....γεωργια

η ηλικια σου;30

σε ποια περιοχη μενεις;:ηρακλειο κρητης

απο που καταγεσαι;σερρασ...σερρρες

ζωδιο;ελαφι.....ταυρος

εχεις παιδι;ετσι φαινεται.....ναι

τι ηλικια εχει;κατσε να δω το βραχιολακι.....4,5 μηνων

ονομα;σαυρακι..μαρθα

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;αρτιμελες....

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;μπαααα...

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;δε γουσταρω με τιποτα τα ροζ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;τον αντρα μου....και το χαμογελο του παιδιου...

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;πλακα εχει..

προσπαθεις για παιδακι;οχι

ποσο καιρο;οχι λεμε

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ολα θα γινουν..

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ομορφη,εξυπνη,ταλαντουχα,εξυπνη...το ειπα;;

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;το τηλ του δικηγορου μου

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;με σενα....κινηματογρσφο..

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;εχω περασει αλλα δε ψηνομαι να σας το πω..

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;για ενημερωση,για παρεα..

εχεις βρεθει σε συναντηση;την κυριακη..

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; :woohoo: αυτο

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; :side: αυτο

ποσο σε εχει βοηθησει;πολυ

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;να φυγετε,να πατε αλλου..

σας φιλω!!!!

πως σε λενε;Λιτσα

η ηλικια σου;25.5 :P

σε ποια περιοχη μενεις;:Χ_ _ _ _ _ _ (οποιος το βρει κερδιζει δωρο :laugh: )

απο που καταγεσαι; :unsure: :silly:

ζωδιο;Παρθενος

εχεις παιδι;οχι :(

τι ηλικια εχει;

ονομα;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;

προσπαθεις για παιδακι;αχ ναι

ποσο καιρο;ουυυυ 2.5 χρονια

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Υπομονη,επιμονη και πιστη!μην μετρατε γονιμες μην κοιτατε ωορρηξιες οποτε θελησει ο Θεος θα το στειλει..οσο μπορειτε βγαλτε το απο το μυαλο σας και ηρεμια!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!πεισματαρα οτι θελω θα το αποκτησω,ευαισθητη,δικαιη,αληθινη!

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;θελω αληθινους ανθρωπους και ευθης οτι πιστευουν να μου το λενε απο μπροστα και οχι απο πισω ;) δεχομαι και αρνητικα σχολια :P

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;τα χομπι μου ειναι το p/c :) βολτουλα για καφεδακι και πολυ uno :laugh: :laugh: γενικα διαφορα τετοια παιχνιδια μου αρεσουν.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;αχμ..οχι!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;εψαχνα πληροφοριες για διαφορα περι συλληψης και τσουπ εγινα μελος και εγω.ηταν το μοναδικο σαιτ που μου κανε το κλικ για να γραφτω..απο τις απαντησεις των κοριτσιων ειδα οτι υπαρχει πολυ υποστηριξη και βοηθεια!

εχεις βρεθει σε συναντηση;ναιι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;οτι βοηθαει η μια την αλλη και πανω απο ολα καταλαβαινομαστε!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;οι κατινιες και οι "fake"

ποσο σε εχει βοηθησει;παααααρα πολυ!σας ευχαριστω ολες σας :kiss:

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;καλως ηρθατε και ειμαι σιγουρη πως θα το λατρεψετε το μαμμυ και δεν θα ξεκολατε :P

Επιτέλους! Θα δώσω κάπου συνέντευξη! :P

πως σε λενε; Χαρά

η ηλικια σου; 30+

σε ποια περιοχη μενεις; Αθήνα

απο που καταγεσαι; Κυλάει στις φλέβες μου νησιώτικο άιμα!

ζωδιο; Λέων με ωροσκόπο Τοξότη

εχεις παιδι; έχω! το εμβρυάκι μου!

τι ηλικια εχει; 22 εβδομάδων και 5 ημερών

ονομα; Ακόμα γίνεται μάχη γι αυτό...

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Τέλειο κι ας μη το έχω δει ακόμα!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Όχι

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Εγώ γιατί τόσο καιρό του τραγουδούσα άντρα μου κανακάρη? Που ειναι το μητρικό μου ένστικτο? Κορίτσι ε? Με το καλό να έρθει η τσούπρα μας!

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; -

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; -

προσπαθεις για παιδακι; -

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Δεν έχω συμβουλές...μόνο πολύ θετική ενέργεια να στείλω! :kiss:

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! χμμμ δύσκολο πράγμα

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; τπτ, είναι θέμα χημείας και κλικ!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Ιδιωτική υπάλληλος, μ'αρέσουν τα ταξίδια, το διάβασμα, σινεμά και παρείστικες βραδυες με γέλιο!

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; όχι δε θέλω κάτι να μοιραστώ... :unsure:

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; έψαχνα κάτι για εγκυμοσύνη και αποκόλληση. ¨ετσι βρήκα το μαμμυ

εχεις βρεθει σε συναντηση; ¨οχι γμτ! αλλά θέλω πολύ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; η ποικιλομορφία απαντησεων-απόψεων, ότι μαθαίνεις αρκετά, το παρεάκι και οι κοπέλες με χιούμορ!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; οτι κολλάει και οι φανατικές απόψεις!

ποσο σε εχει βοηθησει; αρκετά !

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; w e l c o m e !!! :kiss:

πως σε λενε; Ιφιγένεια

η ηλικια σου; 30 και κάτι ψιλά...

σε ποια περιοχη μενεις; Αλεξανδρούπολη

απο που καταγεσαι; Κατερίνη

ζωδιο; Ζυγαριά

εχεις παιδι; Έχω, έχω...

τι ηλικια εχει; 19 μηνών

ονομα; Μαράκι

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Αξιολάτρευτη αλήτισσα

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Καθόλου, με την πρώτη ελεύθερη επαφή

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Ωχ.. τώρα πωε θα ξεκολλήσω το καυλιαρόγατε? (ήμουν σίγουρη ότι είναι αγόρι)

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ναι, πολλή, από τη μαμά μου, να'ναι καλά!

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Ευλογία, αλλά ευθύνες, κούραση, θυσίες...

προσπαθεις για παιδακι; αν και το θέλουμε, όχι ιδιαίτερα...

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Όχι άγχος!

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Ασ'το καλύτερα! Ας το κάνουν άλλοι...

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Μισώ το να προσπαθούν να με πιάσουν κορόιδο. Κάτι που ελπίζω και για το Μαράκι μου, είναι να είναι γερή και ανοιχτομάτα!

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Δημ. υπάλληλος και τα χόμπυ μου είναι πνευματικά παιχνίδια, ποδόσφαιρο (να παρακολουθώ), ιντερνετ

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; Δε μου έρχεται κάτι στο μυαλό αυτή τη στιγμή..

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Έψαχνα πληροφορίες για ένα γάλα.

εχεις βρεθει σε συναντηση; Ανεπίσημη ναι, με sweetmammy και katrina, με την KEFI81 (Δεν μπαίνει πια), Maimoudaki, VENI, lovie, savropinguinos στα γενέθλια της Κων/νας της savr.

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; Τα πάντα! Δε με χαλάει τίποτα, εκτός από....

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Το μόνιμο πρόβλημα με τον server.

ποσο σε εχει βοηθησει; Αρκετά

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Κοπιάστε...

πως σε λενε; Eleni

η ηλικια σου; 27

σε ποια περιοχη μενεις; Sweden

απο που καταγεσαι; Arta

ζωδιο; Didimos

εχεις παιδι; Ναι

τι ηλικια εχει; 9+

ονομα; Αlexander

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου; Xouligan

δυσκολευτικες για να συλλαβεις; Sxetika

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; Panta hthela agori....Trelathika...

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; Οχι

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; Oi pio glykes euthines kai anektimites stigmes !!

προσπαθεις για παιδακι; Οχι

ποσο καιρο; -

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο; Den thelei anxos...elefterothite kai apolauste ton erota ...

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου! Neurikh , Dotikh , euaisthith , dynamikh...

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα; Eimai ligo egoistria ...

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου; Pros to paron oikiaka...Mou aresh h mageirikh

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; moirastika 9 mhnes thn egumoshnh mou me polles polles agonies...

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland; Na matho pragmata ..kai ystera apektisa mia polu kalh parea kai filenades epishs !!!

εχεις βρεθει σε συναντηση; oxi

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ; H parea....

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ; Me tsantizoun oi tsakomoi kai gia auto exo stamathsh na mpaino suxna...

ποσο σε εχει βοηθησει;Παρα πολυ!

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; Καλωςηρθατε!!!!!!!!!!!

πως σε λενε;Γεωργια

η ηλικια σου; 33.5

σε ποια περιοχη μενεις;:Νεα Ιωνια

απο που καταγεσαι;Απο τηνπανέμορφη Λευκαδα εφυγα στα 18 για σπουδες και κολησα εδω δυστηχως

ζωδιο;Παρθενις με ωροσκοπο Τοξοτη καμια σχεση μεταξυ τους

εχεις παιδι;Ναι

τι ηλικια εχει;22 μηνων

ονομα;Βασιλικη - Νεκταρια

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;Κουκλακι,σκανταλιαρα,πεισματαρα,χορευταρου,ζωιρή,εξυπνη.......Καρδια μου.

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;Προσπαθησα 3 μηνες.

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο;Τι εχεις να τραβηξεις και συ μιας και οι γυναικες στην εποχη μας εχουν πολλαπλους ρολους.

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα;Στην αρχη καθολου τωρα που δουλευω την πεθερα μου

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα;Ειναι κατι που δε περιγραφεται μακαρι να το ζησουν ολες οι γυναικες καποια στιγμη.

προσπαθεις για παιδακι;Οχι

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;Το καλο πραγμα αργει να γινει απλα να μην το σκεφτονται και θα γινει ξαφνικα

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!Μονο με 4;:Πεισματαρα,εγωιστρια,καλοπερασακιας,παρτακιας :P ,ειλικρινης,τιμια,εργατικη,οργανοτικη,φοβιτσιαρα,στα βαθια πεφτω και κολυμπαω. και τελος ανορθογραφη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;Να μην μου λεει ψεματα και να μην ειρωνευεται αν εχει κατι να το πει στα ισια.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Ειμαι Αναλυτρια / προγραμματηστρια Υπολογιστων σε εταιρεία software.Μου αρεσει να διαβαζω ενα καλο βιβλίο,ταινείες πάντα Τρομου φοβερο κολημα,internet.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;Δεν εχω περάσει κατι ιδιαίτερο

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;Οταν ειμουν εγκυος εψαχνα τα παντα για την εγκυμοσυνη και για τα μωρά και τυχαι επεσα στο mammy.

εχεις βρεθει σε συναντηση;Δεν εχω βρεθει αν και θα το θελα.Δεν εχω αναπτυξη καποια ιδιαιτερη σχεση με καποιο κοριτσι επιδη δεν προλαβαινω ν μπαινω συχνα και αν παω δεν θα ξερω κανεναν καποια στιγμη θα το ηθελα ομως

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;Η ζεστασια του δεν ειναι ψυχρο

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;Οι ειρωνειες,οι τσακωμοι και οι fake αρχιζουν και με φοβιζουν.

ποσο σε εχει βοηθησει;Σε πάρα πολλά

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;Καλως σας βρηκαμε. :)

thalia7 έγραψε:

Βρε Σωσω Σερραια εισαι?!!

τοτε... θα εισαι κ ωραια!!! ;)

γεια σου πατριωτισσα! :cheer:

καλε η καταγωγη...θες νικια ειμαι...πολυ ωραια..αν εξαιρεσεις αυτα που λενε για τις σερραιες...χαχα...

πως σε λενε?Χριστίνα

η ηλικια σου;σε λίγους μήνες 32 :S:(

σε ποια περιοχη μενεις;:Αθήνα

απο που καταγεσαι;Πάρο

ζωδιο;Διδυμος

εχεις παιδι;όχι......

τι ηλικια εχει;

ονομα;

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;

προσπαθεις για παιδακι;Ναί

ποσο καιρο;6-7μήνες

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;να κάνουν υπομονή,χωρίς άγχος(όσο γίνεται δηλ)κ να σκέφτονται θετικά.....

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!δυναμική,ήσυχη,κλειστός άνθρωπος κ αγχώδης

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;να είναι ο εαυτός του

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;Ιδ.Υπάλληλος,σινεμά,

ταξίδια...

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας;μου είναι δύσκολο να μιλήσω....γενικά!

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για μωρό κοίταζα διάφορα θέματα στο internet κ έβρισκα συχνά απαντήσεις απ το mammyland!άρχισα να σας διαβάζω κ μου άρεσε το παρεάκι σας κ η δύναμη που δίνετε η μία στην άλλη!!

εχεις βρεθει σε συναντηση;οχι

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;το οτι μαθαίνω αρκετά,γελάω κ γενικά περνάει ευχάριστα η ώρα μου

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;το οτι κολλάει συχνά :)

ποσο σε εχει βοηθησει;μου έχει δώσει δύναμη

τι εχεις να πεις στα νεα μελη;.......καλώς ήρθατε σε αυτήν την τρελο παρέα!!! :woohoo: :silly: :woohoo: :laugh:

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ μία φώτο απ τον γάμο μου(αυτή μπόρεσα να βρώ τώρα απ το laptop του άντρα μου :S )

ΣΩΣΩ έγραψε:

thalia7 έγραψε:

καλε η καταγωγη...θες νικια ειμαι...πολυ ωραια..αν εξαιρεσεις αυτα που λενε για τις σερραιες...χαχα...[/quote:1hieq40j]

εμενα η γιαγια θεσσαλονικια,αντιθετα απο σενα δηλ

κ δεν ακουσα τιποτα για τις Σερραιες ;)

....μονο οτι ειναι ωραιες! :P

ακουσες εσυ? B)

:lol::lol::lol:

πως σε λενε:Δεσποινα

η ηλικια σου:22

σε ποια περιοχη μενεις:κομοτηνη,Ν,Ροδοπης

απο που καταγεσαι:απο ενα χωριο της κομοτηνης,Σωστη στο ονομα.

ζωδιο:διδημος με ωροσκοπο υδροχοο

εχεις παιδι:οσονουπω,ειμαι στον 7 μηνα εγκημοσινης

τι ηλικια εχει:

ονομα:Εμμανουελα θα την πουμε.

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου:προς το παρον εκει που ειναι,υπναρου θα την χαρακτιριζα,ολο κοιματε.

δυσκολευτικες για να συλλαβεις:οχι,καθολου.

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο:Η αληθια ειναι οτι δεν σκευτικα εκφραστικα κατευθιαν και λεγοντας YES,YES,YES.Μου βγεικε πολυ αυθορμιτα,ειθελα πολυ κοριτσακι.

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα:Θα εχω την πεθερα μ και φυσικα την μαμα μου.

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα:θεωρω οτι ειναι κατι σπουδαιο και με κανει να νιωθω υπεροχα που θα γινω μαμα.

προσπαθεις για παιδακι:οχι ηρθε απο μονο του

ποσο καιρο:

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο:Υπομονη και ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου:υπομονετικη,αγαθη,νευρικη,τρυφερη

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα:οτι οτι λεω το λεω με το ονομα του και οχι με περιστροφες,και γι΄αυτο να μη με παρεξιγουν,καθε ανθροπος ειναι διαφορετικος στο να εκφραζετε.

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου:τωρα με τα οικιακα αλλα εχω σπουδασει βοηθος βρεφονιπιοκομου,και μου αρεσει να φτιαχνω χειροτεχνιες.

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας:αυτο που με εχει πληγωση πολυ ειναι ο θανατος του πατερα μου,αλλα αυτο εγινε οταν ειμουν πολυ μικρη,ομως ο θανατος ειναι θανατος και η απουσια του ατομου που αγαπας φτανει και μονο....... :(:(

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland:το ειχα δει τυχαια και επιδη μου αρεσε και μαθενα πολλα και χρισημα γραφτικα. :):):)

εχεις βρεθει σε συναντηση:οχι(ακομα),λογο της αποστασης.

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ:το οτι γινονται ωραιες και διαφορες συζητησεις σε πολλα φορουμ,και μαθενω απο αυτα.

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ:το οτι κολαει και δεν μπορω να μπω.

ποσο σε εχει βοηθησει:μεχρι τωρα πολυ,μου εχει δωσει σηματικες πληροφωριες :):):)

τι εχεις να πεις στα νεα μελη:χαριτε την ενγραφη σας και μαθετα απο αυτην.... :):):):)

πως σε λενε; ΚΑΤΕΡΙΝΑ

η ηλικια σου; 29

σε ποια περιοχη μενεις;: ΠΑΤΡΑ

απο που καταγεσαι; ΠΑΤΡΑ

ζωδιο; ΣΚΟΡΠΙΟΣ

εχεις παιδι; 1 ΑΓΟΡΙ

τι ηλικια εχει; ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 4

ονομα; ΚΥΡΙΑΚΟΣ

πως θα περιεγραφες το παιδακι σου;ΤΕΛΟΙΟΣ!!!!!

δυσκολευτικες για να συλλαβεις;ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΜΗΝΕΣ(ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ)

ποια ειναι η πρωτη σκεψη που εκανες οταν εμαθες το φυλλο; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ(ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ)ΛΙΓΟ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα; ΚΑΜΙΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

πως ειναι για σενα το να εισαι μητερα; ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

προσπαθεις για παιδακι;ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ...ΕΜΕΙΝΑ...ΤΟ ΕΧΑΣΑ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΩ

ποσο καιρο;

τι θα συμβουλευες τα κοριτσια που προσπαθουν καιρο;ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

περιεγραψε με 4 λεξεις τον εαυτο σου!ΑΠΛΗ,ΗΣΥΧΗ,ΗΠΙΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

τι πρεπει να ξερει κανεις για σενα ωστε να τα "πατε" καλα;ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ

με τι ασχολεισαι και ποια ειναι τα χομπυ σου;ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ AVON.ΧΟΜΠΙ:INTERNET

εχεις περασει κατι το οποιο θελεις να μοιραστεις μαζι μας; H AΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

για ποιους λογους μπηκες στο mammyland;ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝTERNET.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE.XAXAXA

εχεις βρεθει σε συναντηση;OXI AΛΛΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

τι σου αρεσει περισσοτερο στο σαιτ;ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΥΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΛΙ!!!

τι δεν σου αρεσει στο σαιτ;ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ

ποσο σε εχει βοηθησει;ΑΡΚΕΤΑ(ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΩΡΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ.

τι εχεις να πεις στα νεα μελη; ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΣΤ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...