Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kassi και εμενα το ρυζι ετσι γινετε,εχει και κουμπακι vitamine plus που μαγειρευει συγκρατωντας περισοτερες βιταμινες!ΜΙLINA!!αφου εχασες το μανιουαλ,ειναι αμαρτια να σου παει τζαμπα ολοι πανω κατω ιδιοι ειναι εχουν χρονοδιακοπτη και εμενα λεει πανω στο κουμπακι ποσο χρονο θελει το καθε φαγητο!για κοιτα τον και πες μας!

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kimon ο δικός σου είναι καλυτερος από το δικό μου γιατί σε εμένα δεν έχει τετοιο κουμπάκι το οποίο είναι πολύ καλό για να είσαι σίγουρη ότι παραμένουν οι βιταμίνες στα τρόφιμα!!!

Μιλινα περιμένουμε τα μαγειρικά σου νέα!!!!

Δημοσίευση

Σημερα θα κανω φιλετο γαλοπουλας και μπροκολο στον ατμο!θα την πασπαλισω με μυρωδικα ,γινετε...μαλακη σαν βαμβακι!τον koρμο το εφτιαξα!λικερ του εριξα λιγο Baileis.εγινε....τελειο!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμένα!!Εμείς σήμερα θα φάμε τσιπούρα στη λαδόκολλα, κολοκυθάκια στον ατμό και αγγουροντομάτα!!!Πρέπει να έγινε νόστιμος ο κορμός παρ'όλο που δεν είμαι του γλυκού θα τον δοκίμαζα ευχαρίστως!!! ;)

Δημοσίευση

Ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη μέχρι και τον 8ο τα απόφευγα όσο μπορούσα τα γλυκά . Τώρα στα τελειώματα τρώω κανά παγωτάκι πού και πού και έτσι κυρίως ασχολούμαι με μαγειρική!!!!Αλλά αυτό το μωσαϊκό μάλλον θα το φτιάξω κάποια στιγμή!!!

Δημοσίευση

Τι μαγειρευετε σημερα κοριτισα?εγω δεν ξερω ακομα,εχω πολλες εξωτερικες δουλειες σημερα!χθες βραδυ παραγγειλαμε απεξω πιτσα και μακαρονια,και τρομαξα να χωνεψω!!!νοστιμα ηταν δεν μπορω να πω αλλα δεν εχω συνηθησει το ετοιμο και μου πεφτουν βαρια!!Η πεθερα μου λεει,καλη της ωρα,το χειροτερο δικο μου φαγητο ειναι το καλυτερο του ντελυβερι!!!και εχει δικιο!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ...ΜΙΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΙΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ!!! ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ...

ΕΒΡΑΣΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΣΩΤΑΡΩ ΣΤΟ ΓΟΥΟΚ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ Κ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Κ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ "ΠΕΝΕΣ ΠΟΛΟ"

ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΩ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΓΟΥΟΚ ΠΑΛΙ ...!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΕΠΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΟ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΟΥ ΙΚΕΑ...

ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ!!!

ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ COOK SHOP ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ :):)

ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΤΟ "ΡΙΞΑΜΕ ΕΞΩ" ΕΕΕ??!!

ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΤΗΓΑΝΙΣΩ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΒΡΟ..ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ!!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ

ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΤΥΧΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΙΔΕΕΣ..

ΣΗΜΕΡΑ ΟΚ ΨΑΡΑΚΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ-ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ,ΠΑΤΑΤΕΣ,ΣΑΛΑΤΑ(ΨΗΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ)

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΜΟΥΣΑΚΑ(ΜΗ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ :P ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ)

ΤΡΙΤΗ-ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ,ΦΕΤΑ-ΣΑΛΑΤΑ

ΠΕΜΠΤΗ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ-ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ...ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Κ ΤΥΡΙ,ΣΑΛΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ ΨΗΣΙΜΟ

Κ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ..

*ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΦΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ..ΜΙΑΜ,ΜΙΑΜ

Δημοσίευση

Καλημερούδια.Σήμερα θα ψήσει ο άντρας μου στήθος κοτόπουλο στα κάρβουνα και θα φτιάξω πατάτες - πάλι σε αντικολλητικό χαρτί στο φούρνο- γίνονατι σαν τηγανιτές χωρίς να έχουν το λάδι του τηγανιού και σαλάτα!!!

Δημοσίευση

Κassi αυτο με τις πατατες πολυ μου αρεσε,θα το δοκιμασω!!αυριο....χμμμ....λεω να κανω κανενα μπιφτεκακι στον ατμο!και να δοκιμασω αυτες τις πατατες αντι τηγανιτες να τις κανω στον φουρνο.Τις κοβουμε οπως τις τηγανιτες kassi μου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...