Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ :) . ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ;) . ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΕΣ. ΠΗΡΑ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ; ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΛΠ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥΡΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ; ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ INTERNET ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΟΥΡΕ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. :kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας!εγω σημερα εφτιαξα κολοκυθακια γεμιστα με κιμα στην κατσαρολα με σαλτσα ασπρη.τελεια!!!!!οσο για παγωτο ενα φανταστικο αφρατο και πολυ πολυ γρηγορό΄2 εβαπορε 1 ζαχαρουχο 1 alsa σαντιγυ διπλη και κομματακια κουβερτουρα.θελουν αρκετο χτυπημα .φτιαξτε το και θα με θυμηθειτε. :kiss:

Δημοσίευση

Παίρνουν μια γεύση λίγο διαφορετική και θυμίζουν σάλτσα ντομάτας για πίτσα ή μακαρόνια. Επίσης βάζω μοσχοκάρυδο, φρέσκο πιπέρι, ελάχιστη κανελίτσα - πολύ πολύ λίγη - και λίγη ζαχαρίτσα. Δεν την κάνω παραδοσιακή με δάφνη και κρεμμύδι γιατί δεν μπορώ να τα φάω.

Εγώ αύριο θα φτιάξω κεφτεδάκια στη λαδόκολλα - επειδή αποφεύγω τα τηγανιτά γενικά- και ρύζι άγριο στον ατμομάγειρα. Θα μπαίνω να ανταλλάσουμε ιδέες γιατί μου αρέσει πολύ η μαγειρική.

Αλλά και η μακαρονάδα είναι από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!κοριτσια...πειτε καμια ωραια συνταγουλα για κορμο-σαλαμι γλυκο ψυγειου!χωρις αυγα εννοειτε!μου το ζηταει ο γιος μου πραγμα σπανιο για εκεινον!μην του χαλασω χατηρι!

Δημοσίευση

1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ

250 γρ. βούτυρο αγελάδος ή ένα πακέτο βιτάμ

1 κούπα κακάο

2 1/2 κούπες ζάχαρη άχνη

1/3 κούπας κονιάκ ή λικέρ Τia Maria

1 κούπα καρύδια (αν θέλετε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα βρέχουμε με 3-4 κουταλιές γάλα. Ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη και τα κοσκινίζουμε, ώστε να μην υπάρχουν σβολάκια. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το κακάο, το βούτυρο αγελάδος και το κονιάκ καλά, ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα σοκολάτας.

Ανακατεύουμε τα καρύδια με τα μπισκότα και τα βάζουμε στο μίγμα σοκολάτας, να αναμιχθούν καλά.

Τυλίγουμε το μίγμα σε λαδόκολα, την οποία αν θέλουμε, την έχουμε καλύψει με τρούφα σοκολάτας, φτιάχνοντας ένα ρολό. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη και το αφήνουμε να κρυώσει.

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

450 γρ. μπισκότα digestive ή petit beurre

250 γρ. γάλα

180 γρ. ζάχαρη

125 γρ. βούτυρο

60 γρ. κακάο

30 γρ. ρούμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπολ χονδροκόβουμε τα μπισκότα. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το βούτυρο τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε έως ότου το βούτυρο και η ζάχαρη λιώσουν χωρίς να βράσουν. Προσθέτουμε το κακάο και το ρούμι. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε πάνω από τα μπισκότα. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδόκολλα και το τυλίγουμε σε ρολό (σαλάμι). Αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες πριν το σερβίρουμε.

απο τον ΠΑΡΛΙΑΡΟ

Δημοσίευση

Λεγετε tefal Vitacuisine και εχει δυο καλαθακια!φτιαχνει μεχρι σουφλε σοκολατας ατμου!!! :woohoo:ευχαριστω πολυ για την συνταγη!!!!παω να παρω τα υλικα!ωραια μου φαινετε αυτην μετα καρυδια θα κανω :kiss:

Δημοσίευση

κιμον που μενεις καλε να περασω μια βολτουλα??? :P:P

εγω σημερα θα φτιαξω φακες με ντοματα..

κοριτσια να ρωτησω κατι? επειδη δεν τρωμε κρεας..πηρα πριν λιγες μερες αγορασα σογια βιολογικη και οταν την εβρασα ειχε κατι μαυρα μεσα σαν μαμουνια?? σαν κατι σαν αυγουλακια που αφηνουν οι κατσαριδες εμοιαζε (κατσαριδες εν το μεταξυ δεν εχω στο σπιτι) και σηχαθηκα :x μηπως ειναι τιποτα της σογιας αυτα τα μαυρα ξερει καμια?? ή ειναι μαμουνια και να την πεταξω? :dry:

Δημοσίευση

Βρε Kimonaki μπορείς να με βοηθήσεις με τον ατμομάγειρα?

Έχω έναν κι εγώ της ίδιας μάρκας αλλά τον πήρα πριν 7 χρόνια...

Είναι καινούργιος αλλά έχω χάσει το βιβλιαράκι με τις οδηγίες ρε γμτ! Έχει κάτι δοχεία λευκά και μαύρα. Κάποια είναι βαθιά και κάποια μοιάζουν με καπάκια. Δεν έχω ιδέα πως μαγειρεύουν ούτε πόση ώρα. Μου φαίνεται ότι είναι η πιο χαζή αγορά..

Δημοσίευση

Ο δικός μου ατμομάγειρας μάλλον είναι διαφορετικός από το δικό σου αλλά γενικά τα λευκά δοχεία είναι για τα υλικά και τα μαύρα που μοιάζουν με καπάκια είναι για να μπαίνει το ένα δοχείο πάνω στο άλλο όταν προκειται να φτιαξεις δύο διαφορετικά φαγητά, π.χ. ψάρι με λαχανικά. Και τελευταίο μπαίνει ένα διαφανές καπάκι με το οποίο κλείνει ο ατμομάγειρας.

Τώρα όσον αφορά για το μαγείρεμα στο δικό μου θέλουν γύρω στα 25 λεπτά τα λαχανικά, μπρόκολο, καρότο, κολοκυθάκι. Το ψάρι γύρω στα 35 λεπτά. Γύρω στα 50 λεπτά τα κρεατικά και το ρύζι. Να σημειώσω ότι για το ρύζι θέλει νερό και μέσα στο δοχείο. Π.χ. 1 φλ. ρύζι 2 φλυτζάνια νερό. Τουλάχιστον στο δικό μου. Πάντως αν τον συνηθίσεις είναι πολύ βοηθητικός γιατί και δεν είσαι όλη την ώρα στην κουζίνα και το φαγητό γίνεται τραγανό, υγιεινό και νόστιμο!!!!Ελπίζω να βοήθησα!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...