Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Θα σου πω ότι μετά από λίγα χρόνια θα ξαναδιαβάσεις αυτό το μήνυμα σου. Και θα πεις ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑ .
Ο τύπος θα έφευγε. Αυτό απλά ήταν μια όμορφη δικαιολογία. Δηλαδή εμεις τις εξωσωματικής με τις ενέσεις που συνήθως μας τις κάνουν οι άντρες μας τι είμαστε; Η μάλλον μόνο ΜΩΡΑ βλέπουμε; Όχι για εμένα ήταν ξεκάθαρα μια όμορφη δικαιολογία όμως μέσα στο χάος σου θα πεις μετά από χρόνια που θα δεις τι ωραία παιχνίδια θα σου παίξει η ζωή . Ευτυχώς ΓΛΥΤΩΣΑ. Είμαι πολύ βέβαιη για αυτό. Τώρα θα κλάψεις και να το κάνεις βοηθάει . Λιτρωνει. Τις απαντήσεις σου θα τις βρεις στο μέλλον
Το ότι θυμάσαι τα γενέθλια μου με ξεπερνάει .. 😘 με το καλό η χοριακη βασικα έχεις θετική χοριακη οπότε ευελπιστώ ένα τέλειο νούμερο 😘 για να μην έχεις άγχος.
Κορίτσι μου είμαστε μαζί..κι εγώ είχα θετικό τεστ 5 και 6/6..είναι πολύ νωρίς για τεστ.. νομίζω από Δευτέρα ξεκινάει το παράθυρο των 6 ημερών που δίνουν για τα πρώιμης
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.