Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΑΣΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Recommended Posts

κοριτσακι μοθ τελοσ καλο ολα καλα....μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε απο εδω καιπερα ευτυχως το ειπες στη μανουλα σου......αντε κορισακι μου περναει ο καιρος......φιλακια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω κοπελα μου φανταζομαι το σοκ που περασες!!!Φοβερο!Δοξα το Θεο που ολα πηγανε καλα!!!

Μωρε εγω στην αρχη ελεγα αγχος το πρωτο τριμηνο μετα μετραω τις εβδομαδες να περασουν χωρις να υπαρξουν τιποτα πονοι και συσπασεις....εχω φοβηθει πολλες κοπελες αναφερθηκαν σε πρωρο τοκετο....

Ηθελα να σε ρωτησω για τις συσπασεις,κι εγω εχω που και που ειδικα αν κουραστω....πετρωνει και σε 4 δευτερολεπτα περναει και 2 το πολυ 3 φορες σε μια μερα αλλα οχι καθε μερα ουτε συνεχεια...χωρις πονο ετσι...να φοβηθω?ακομα δεν εχω παει στον γιατρο να τον ρωτησω.Ο γιατρος σου τι ειπε?Γιατι συμβαινει αυτο?Δεν πρεπει να κουραζομαστε?Συγνωμη για τις ερωτησεις οποτε και αν μπορεις πες μου!Σ ευχαριστω!

Ευχομαι η Παναγια να σας εχει καλα!

Αλκοστ ευτυχώς που όλα είναι καλά!!!!!!!!

Φαντάζομαι πως θα ένοιωθες στο νοσοκομείο,

ειδικά μετά από την ιστορία με την κοπέλα που

έχασε τα δύδυμα...

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου! :):):)

Κοπελαρα μου,τι περασες παλι!!!ευτυχως ολα πηγαν καλα!!!

και αυτη στο δωματιο που σου ειπε για τα διδυμακια???ελεος...δεν λενε τετοια πραγματα σε κοπελα με συσπασεις!!!

ευχομαι καλη συνεχεια!!!μην στενοχωριεσαι για τιποτα και τερμα οι δουλειες ε???αντε γιατι κι εσυ εισαι πολυ της καθαριοτητας.εγω κανω δουλιτσες αλλα με μετρο και βαζω και τον αντρα μου οτι μπορει ο καημενουλης μου να κανει.

φιλακια πολλα στην κοιλιτσα σου!!!

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ..ειστε θησαυρος..ευτυχως ολα ειναι καλα..δουλειες τελος!!!!ωρα για ξαπλες,περναει ο καιρος ετσι κι αλλιως..μεχρι 34 εβδομαδων θα ειμαι ετσι,μετα το μωρο ειναι βιωσιμο και ετοιμο να γεννηθει χωρις προβληματα..ευτυχως δεν ξαναειχα τιποτα..

εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην συμβεί σε καμιά άλλη κοπέλα αυτή η κατάσταση... παρακολουθώ πολύ καιρό τα μηνύματα σου και στενοχωρήθηκα πολύ με αυτό που πήγες να πάθεις...

ευχές και φιλιά!

• 2 weeks later...

Ευτυχώς,όλα πήγαν καλά κοπέλα μου.Να προσέχεις από εδώ και στο εξής.Δυστυχώς έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητες.Κι εγώ προχθές περπάτησα λίγο παραπάνω και αμέσως είχα πονάκια.

Αλεξάνδρα μοθυ νχαίρομαι που ευτυχώς πήγαν όλα καλα/!! Ο μικρός που έχεις στην κοιλίτσα σου έχει σκοπό να γεννηθεί στην ώρα του και μονο!!:) Όλα θα πάνε καλ΄΄α!!Μη φοβάσαι τίποτα@!!Με το καλό κοριτσακι μου..κοντεύεις!!!!!!:)

ολα καλα κοριτσακι μου ολα καλα..προσεχε πολυ τπτ δεν εμεινε σχεδον προσεχε λιγο ακομη...

ΑΡΙΣΤΙΝΑ μου οι συσπασεις ειναι κατι σα πονακια περιοδου σα τραβηγματα που και που για μερικα δευτερολεπτα

ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΠΧ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΘΕΜΕ ΤΡΑΧΗΛΟΥ Η ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΞΑΠΛΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ

Η ΚΟΥΡΑΣΗ

ΤΟ ΑΝΧΟΣ

ΤΟ ΚΛΑΜΑ

ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΕΣΑ

ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΧ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΗ

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7 ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΤΟ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ....

ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΥΤΣΑ ΟΥΤΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ.......ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΟ ΦΑΙ.....ΕΣΚΑΣΑ.....Ε ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ....ΝΑΙ ΝΑΙ.....Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙ Κ ΓΕΛΟΥΣΑ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΑΧΗΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

antroula μου σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου για τις πληροφοριες!

Ευτυχως δεν ειναι κατι ανησυχητικο....με πιανει μια φορα στο τοσο και 2 με 3 το πολυ την ημερα....Αλλα οταν με επιανε ανησυχουσα πολυ!

Ο γιατρος μου πε δεν ειναι τιποτα ευτυχως!

Αχ αυτο το φαι και τρωω και πολυυυυυ ειδικα αν απαμε εξω και πετρα η κοιλια ετοιμη να σκασει!χα χα χα χα

Να χαιρεσαι το αντρακι σου :-)

Περαστικούλια κοριτσάκι μου γλυκό,είδες,η Παναγίτσα ήταν κοντά σου...Να προσέχεις απο δω κ στο εξής,το νινί σου κ τα μάτια σου!!!

Φιλάκια πολλά...

Κοπέλα μου περαστικά,τώρα διάβασα τι έπαθες,όλα τώρα πέρασαν να προσέχεις να μην κουράζεσαι καθόλου,κάτσε ξάπλα!!!!!!!!!!

Εγώ επειδή έχω πολλά πονάκια,την βγάζω στο κρεβάτι,τα μωράκια μας να 'ναι καλά!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!

Η Παναγία να προστατεύει τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...