Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενες: "Η πρωτη καλημερα της μερας Νο2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 260
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω κελλυ μου η φωτο ειναι απο τα πρωτα της γενεθλια!!!φοραει και καπελακι winnie!!!!κανε εσυ τον γιο και εγω θα σου κρατησω την νυφη να σας περιμενει!!!!!χαχα!!!!!ραμονακι κατι εχει παθει η ευαγγελια μου και δεν κοιμαται!!!!ασε τα εχει διαλυσει ολα!!!!τι κανεις μανταρινι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bonjourrrr bonjour!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti kanete filenaditses mou???egw mia xara!!!mipos xerete ti einai an vlepis ston upno sou oti kaneis dulies kai erxete i kouniada kai i sinifada kai se voithane????mmm eleni mallon me epireases exthes kai m mpike sto uposinidito xexe me to kalo na dexteis to n mpampaka sou..

κελλυ δε σε επιρεασε απλα στραβωσε που δεν πηγαμε για βοηθεια και μας καταραστηκε!μπουαααααααααα

εγω τον τελευταιο καιρο βλεπω οτι κανε .... ξερετε τι! και δεν ειναι θεμα ελειψης απλα αυτο βλεπω πολυ συχνα!

kelly και εγω το ιδιο,ολο σπυρια!ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει τετοιο προβλημα...τι κανεις γουαιλντ μπιουτυ??Κανενα νεο απτα καρικιουλουμ βιταε?

Κοιταζω τα σπυρια το πονεμενο στηθος και την πρησμενη κοιλια και προσπαθω να βγαλω ακρη τι γινεται...μαλλον τοχω χασει το παιχνιδι...

βρε τρελάρες! τι λέτε πάλι για μένα? :P:P:P να σε καλά Κελλυ μου για τον πατέρα μου! ειλικρινά δεν ήθελα να σε επηρεάσω! :blush: εγώ ονειρεύτηκα ότι ήμουν έγκυος 3 μηνών και είχα αιμοραγία και μου έλεγε ο γιατρός να είμαι ξαπλωμένη αλλά εγώ λέει σκαρφάλωνα σε κάτι βουνά... :dry:

Kimon έγραψε:

Κοιταζω τα σπυρια το πονεμενο στηθος και την πρησμενη κοιλια και προσπαθω να βγαλω ακρη τι γινεται...μαλλον τοχω χασει το παιχνιδι...

mmmmmm pote den xereis ti ginete....me osa osa vlepw 1 xrono twra tha eimai egguos kai den tha to pisteuw....opotee pou xeris???mporei na gine kana thaumataki...

κιμον ντιαρ ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος που μονο ομορφια δε κοιτανε!ολοι ψαχνουν για δουλεια!

κελλυ της θειας μου ο απο πισω ειναι τελειος!χαχαχαχα

τωρα χωρις πλακα εισαι στις ...καλες μερες...?βρε λες?

παντως εγω ημουν απο τις γυναικες που σπυρια αρχισα να εχω με το που εμεινα εγκυος!στην εφηβια δεν ειδα σπυρι ουτε για πλακα!ορμονικο δεν ειναι αυτο...?

να σε πω ειδες τη φωτο?εχω κανει τον σκυλο μου να βαριεται περισσοτερο κ απο μενα παιδια ακομη κ για να φαει ...καθετε!χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...