Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενες: "Η πρωτη καλημερα της μερας Νο2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 260
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι εχω χάσει?

Και εγω πάλι φακες εχω σημερα και τρελαινομαι :woohoo:

Πάντως αληθεια σου λέω τα γεμιστά ετσι βγαίνουν πεντανόστιμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας ομορφες!!!!

Ρε Ραμονα τι σου φταιει καλε η ζαχαροπαστα;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Σταμούλα μου :kiss::kiss::kiss:

Παω να φαω.Γιγαντες.Καλή όρεξη.

παναγιωτακι μου ομορφο με τον κουκλο τον γιο!!!καλα εισαι?

ασε δε ξανακανω ζαχαροπαστα θα αγορασω ετοιμο γλυκο!

γιγαντες?γιαμιιιι εγω δε ξερω τι θα φαμε σημερα!

να μας φιλισεις τον κουκλο και να του πεις οτι μπορει η σταμυ να τραγουαει καλυτερα αλλα εγω εχω ομορφη ανηψια!!!

gioulaki mou tin suntagi twn gemistwn sou tha tin timisw aurio deontos:):):):))papoxinoooo xanampike i eleniii elenbi tha rthoume tin kuriakii se senaaa mias kai den tha xeis kosmo xaxaxa!!!ax koritsakia etoimes oi fakes mou...katharisa kai to mpanio mou kai ola etoima!!!

mama_xina έγραψε:

παναγιωτακι μου ομορφο με τον κουκλο τον γιο!!!καλα εισαι?

ασε δε ξανακανω ζαχαροπαστα θα αγορασω ετοιμο γλυκο!

γιγαντες?γιαμιιιι εγω δε ξερω τι θα φαμε σημερα!

να μας φιλισεις τον κουκλο και να του πεις οτι μπορει η σταμυ να τραγουαει καλυτερα αλλα εγω εχω ομορφη ανηψια!!!

Παρε ενα + γιατι πάντα με κανεις και γελαω. :laugh: :laugh: :laugh:

Make my Day!!! :kiss::kiss::kiss:

τι βλέπω??? ετοιμάζεστε για Θεσ/νικη? χαχαχα βρε κακούργες! μια Κυριακή μου έμεινε! αφήστε με να χαρώ τον καλό μου!! θα μου φύγει μετά...

ωωωω καλε με τιμας!!!

ελατε κοριτσια χορεψτεεεε

http://www.youtube.com/watch?v=u4n0la_k-DU

γιουλακι πριν φας ελα να το καψουμεεεε

κελλυ σηκωωω χορευουμε τωραααααααα

ναι ραμονα μπορει εσυ να εχεις ομορφη ανηψια αλλα εγω εχω την ομορφη κορη!!!!η μαμα κουκουβαγια ειμαι!!!! παναγιωτα καλα εισαι???

ραμονα μου ασε την ζαχαροπλαστικη αν δεν τα καταφερνεις,πιασε την μαγειρηκη καλυτερα!!!!

stamyyy kale ti gluko fenete to nini sou...san petalouditsa einai etsi sta roz:):):)perimene na minw egguos na kanw kana gio...kai den pirazei as einai k ligo megaliteri i dikia sou:):):ela ramonaa xoreuw xoreuww..ton kounawwww nte!!!!!eleni mou glukia ante den erxomaste as xareis ton giwrgaki sou prin fugei :):)

http://www.youtube.com/watch?v=FeZ5R3C5bzs

καλα μιλαμε νιωθω σαν τον κωστανταραααα χορευω σαν χαζο και ο σκυλος μου με κοιταει!!!! παμεεε ελα να καψουμε το κοτοπουλοοοο

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΥ!χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

αχ θελω παμπερς!θελω παμπερςςςςς ασχολουντε μαζι μου!

παει παναγιωτακι μου τσαμπα το εδωσες!αχαχαχαχα

σοβαρα κατουριεμαι!εχω πεθανει στο γελιο!!!!

κοριτσάκια μου καλά πρέπει να σας αφήσω να καθαρίσω και εγώ το σπίτι γιατί θα τα αφήσω όλα πάλι για τελευταία στιγμή και θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω! Βρε Κέλλυ δεν έρχεσε να κάνεις και το δικό μου μπάνιο? :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...