Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενες: "Η πρωτη καλημερα της μερας Νο2

Recommended Posts

eisai tyxeri tha mporei na se voithaei i kori!emena pano kato moy eipan oti theloyn mia aderfoyla gia na stamatiso na asxoloyme mazi toys!ti na peis!

emas stin arxi den fenotan oti itan dyo kai i xoriaki itan se xamila epipeda opote fantasoy tin ekpliksi otan emathe o antras moy oti oxi mono einai gios alla oti einai k diplo to ktypima!toys exei treli adynamia alla parakaloyse xronia gia mia kori kai tora to pira k ego apofasi!allo pragma i kori!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 260
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

katse na erthei to proto kai meta tha pareis fora!emena moy irthan kai ta duo mazi kai epatha mia mikri friki giati ithela kori k moy irthan duo agoria!vevea tora metaniono poy perasa katathlipsi xoris logo!akomi kai 7minon agoraza royxa gia koritsaki mipos kai eixe kanei lathos i giatros!

koritsia xarika poly poy milisame eiste poly kali parea!tha mpo pio meta giati feugei i ntanta mas kai mexri na erthei o antras moy tha eimaste se katastasi panikoy!vlepete exo xasei polla episodia sti zoi ton moron moy kai prospathoyme na ta anplirosoyme!

sas eyxaristo gia tin parea sas!!!

:angry: :silly: κοριτσαρες καταρχαν καλημερα τι μου κάνετε???? πώς τα περάσαμε εχθές το κάψαμε το μαγαζί ή είναια κόμα στην θέση του????? να ΣΑΣ ΠΏ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΤΑΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΓΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΡΟΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!!!~!!

Γειά σας!!!!!!!!!!!!!

Μου λείψατε!!!!

Καλά που κάνατε τη συνάντηση δηλαδή και είχε πρόβλημα πάλι και

το μάμμυ και κατάφερα να σιδερώσω τα ρουχαλάκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς ήταν?Πώς περάσατε?

Καλημέρα κορίτσια!!!!! :)

Σήμερα θα είναι μια όμορφη και ηλιόλουστη μέρα!!!!!! :lol::lol:

Εγώ βέβαια είμαι δουλειά, αλλά αμέσως μετά το σχόλασμα βουρρρρρρρρρ για πάρκο με τα παιδάκια μου!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

gioulaki έγραψε:

Καλημερα μιρλιτσα!!! Και εγω στη δουλεια είμαι αλλα είναι πολύ ομορφη μέρα!!!!

Γιουλάκι και εσύ πολύ δουλειά εεεεεεεεεε??????????????? :blink::blink::blink::lol:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλέ δουλέυω αλήθεια !!!!!!!!!! :laugh: :silly: :laugh: :silly: :laugh:

Εβαλα τον δευτερο καφέ μου, δεν ανοιγει το ματι μου με τίποτα σήμερα!!

Καλημερουδια σε ολες τις mammyland-μανουλες και οχι μονο!!!Τι κανετε?Εξω εχει μια καταπληκτικη μερα(εδω στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας)μονο που τα κεφια μου εχουν σημερα ακεφιες :( Θα το παλεψω ομως σιγα μη το βαλω κατω ετσι ευκολα ;) Τωρα πινω τις πρωτες ρουφιξιες του mammyladocoffy μου(ωραια λεξη βρηκα εεε?)και ελπιζω ολα να στρωσουν σιγα-σιγα.Συνχηστικα πρωι-πρωι με την μεγαλη μου που ειναι στην δευτερα δημοτικου.Βρε κοριτσια τι κακο κι αυτο...Τον τελευταιο μηνα της εχει κολλησει να διαβαζει μονο το πρωι! :angry::angry: Δεν μπορει να τα κανει ολα μονη της και λογικο ειναι να θελει την βοηθεια μου.Ομως το διαβασμα κραταει πανω απο μιαμιση ωρα και θελω να ετοιμασω και τα μικρα.Να τα πλυνω, να τα ντυσω,να τα ταισω,να ετοιμασω το πρωινο και το μεσημεριανο για το σχολειο τους,να πλυθω και να ετοιμαστω και εγω, και οχι μονο :unsure: Δεν μου φτανουν οι ωρες φρικαρα πρωι-πρωι :angry: Ξυπναω ηδη απο της 6 παρα δεκα τι αλλο να κανω για να ειναι ολα ετοιμα μεχρι της 8΄00???? Αρπαξε μερικες ξυλιες στον πισινο ενω δεν εχει αλλο τροπο να το εμπεδωσει και ισιωσε :( Δεν μου αρεσε βεβαια καθολου αλλα με φοβερες και τιμωριες δεν περνει χαμπαρι.Μιλαμε για μεγαλη ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ η μικρη :angry::angry:

gioulaki έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλέ δουλέυω αλήθεια !!!!!!!!!! :laugh: :silly: :laugh: :silly: :laugh:

Εβαλα τον δευτερο καφέ μου, δεν ανοιγει το ματι μου με τίποτα σήμερα!!

Δεν αμφιβάλλω, κι εγώ δουλεύω άλλωστε, δεν φαίνεται!!!!!! :lol::lol::lol:

lovebaby έγραψε:

Καλημερουδια σε ολες τις mammyland-μανουλες και οχι μονο!!!Τι κανετε?Εξω εχει μια καταπληκτικη μερα(εδω στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας)μονο που τα κεφια μου εχουν σημερα ακεφιες :( Θα το παλεψω ομως σιγα μη το βαλω κατω ετσι ευκολα ;) Τωρα πινω τις πρωτες ρουφιξιες του mammyladocoffy μου(ωραια λεξη βρηκα εεε?)και ελπιζω ολα να στρωσουν σιγα-σιγα.Συνχηστικα πρωι-πρωι με την μεγαλη μου που ειναι στην δευτερα δημοτικου.Βρε κοριτσια τι κακο κι αυτο...Τον τελευταιο μηνα της εχει κολλησει να διαβαζει μονο το πρωι! :angry::angry: Δεν μπορει να τα κανει ολα μονη της και λογικο ειναι να θελει την βοηθεια μου.Ομως το διαβασμα κραταει πανω απο μιαμιση ωρα και θελω να ετοιμασω και τα μικρα.Να τα πλυνω, να τα ντυσω,να τα ταισω,να ετοιμασω το πρωινο και το μεσημεριανο για το σχολειο τους,να πλυθω και να ετοιμαστω και εγω, και οχι μονο :unsure: Δεν μου φτανουν οι ωρες φρικαρα πρωι-πρωι :angry: Ξυπναω ηδη απο της 6 παρα δεκα τι αλλο να κανω για να ειναι ολα ετοιμα μεχρι της 8΄00???? Αρπαξε μερικες ξυλιες στον πισινο ενω δεν εχει αλλο τροπο να το εμπεδωσει και ισιωσε :( Δεν μου αρεσε βεβαια καθολου αλλα με φοβερες και τιμωριες δεν περνει χαμπαρι.Μιλαμε για μεγαλη ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ η μικρη :angry::angry:

Καλημέρα , τωρα το ειδα , ηταν στην προηγούμενη σελίδα!!

Κοιτα να της αλλάξεις το καινούργιο το "χούι" γιατι δεν σε βλέπω καλά>

Να την στρωνεις τα απογευματα με το ζορι.

Αχ τι τραβατε εσεις οι μανες!!!! :kiss:

mirlitsa έγραψε:

gioulaki έγραψε:

Δεν αμφιβάλλω, κι εγώ δουλεύω άλλωστε, δεν φαίνεται!!!!!! :lol::lol::lol:[/quote:22qu1pe4]

Συγνωμη!!! Εμεις δεν δουλεύουμε..... Λειτούργημα κάνουμε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λίγο το εχεις όλη μερα εδω μέσα να βοηθάμε κόσμο και να μιλάμε ? :blink::blink:

Ασε που φροντιζουμε για το "Αλτσαχαιμερ"

Ερευνες, σου λέει, πως η χρηση υπολογιστή είναι το καλυτερο φάρμακο για τη νόσο...

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?

Εμεις ξυπνήσαμε στις 7,ήπιαμε γαλατάκι και κοιμηθήκαμε άλλη

μια ωρίτσα!!!Τωρα εγώ τρώω FITNESS DARK CHOCOLATE και ο μικρός

είναι στη στράτα του και....δοκιμάζει τις φωνητικές του χορδες!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...