Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

mama_xina έγραψε:

κατρινα τι μου κανεις βραδυατικαααα ασε και προσπαθω να αποφυγω τον αγγελο εδω και ωρες χαχαχαχα

giati bre Ramonaki den tou ka8esai tou an8rwpou????

Alles..kra kanoume...kai den mporoume... ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσακια,τι κανετε???εγω σημερα πηγα με την μικρη κολυμβιτηριο καιμετα πηγα και τις πηρα παπακι ασε η μικρη ξετρελαθηκε απο την χαρα της κ τωρα κοιμηθηκε!!!εσεις τι νεα???

α αυτος με ειχε στην αναμονη καλα ηταν τοτε οεο εεε?

κοριτσια εβαλα τα κλαμματα!θελω να ερθει και σε μενα η εκπομπη "με το δεξι"! ουαααα να μας αλλαξει το εξοχικο να παμε να μεινουμε εκει παναγια μου!αχ!

ναι τωρα ειδα το Σπυρο τι εφτιαξε..!!εχω τρελα με τις ανακαινησεις!!μου αρεσει πολυ και το EXTREME MAKE OVER HOME EDITION!!

OSO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...TI NA ΠΩ..ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...σνιφφ σνιφφ!

Κελλακι,STAMMOYLa....kai Ramona of course..for you...

xixiixix koritsares m!!!!na euxithw k edw sto kafenedaki mas!!giati mallon autes tis meres de tha mpw!!kalo pasxa kai kali anastasii koritsakia mou.....me tin anastasi tou kuriou mas na gemisei i kardia mas agapi kai galini!!!!

~xaloouuu xaloou:P ti kanete koritsakia???egw piga sto giatro xekinaw therapia me seprafar auto to minaa!!!ramonidio ti kaneis????ax mpike i anoixiiii simeraaaa eipiame kafedaki sto mpalkonii ti kala!!!!anteeeee mexri to kalokairi fouskomenes koilitsesssss

ο αγγελος δε θελει να κανουμε μωρο για να μην χαλασει το σωμα του χαχαχαχαχα παιδια σημερα ακουω ολα τα κουλα! με δουλευει οτι πρεπει να χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης!

σημερα ειχα την τιμητικη μου ολοι μου την πεφτανε! βγηκα 2μιση ωρες απο το σπιτι ε και τι εκανα...? θραυση! χαχαχαχα

κελλυ και σεξ εκανα !χαχαχα

σημερα σου λεω ηταν η μερα μου ειχα φορεσει ενα τοοοουυυυ θεξι φορεμα και εκανα θραυση και επαθε πλακα ο αγγελος!χαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...