Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Μπράβο Κελλυ μου!

Ελπίζω να ανανεώθηκες........... ;);););)

Απ όλες τις απόψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο Κελλυ μου!

Ελπίζω να ανανεώθηκες........... ;);););)

Απ όλες τις απόψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

περα_βρεχει έγραψε:

δεν ειπες και ολιγα !!!!!!![/quote:2pyogq01]

α εισαι και εδω!ελπιζω να μην με βρισεισ και εδω!δεν ειπα λιγα γιατι αν ελεγα το μισο προβλημα οι λυσεισ θα ηταν μπερδεμενεσ!

συγγνωμη αν ενοχλω και εδω απλα ειδα οτι ειναι περι ανεμων και υδατων εδω η συζητηση και στο στεκι εισασταν κλικα δεν ηθελα να ενοχλησω

γεια σου και απο μενα κελυ24,ειμαι η ελιζα απο αθηνα.να σε ρωτησω το καρμα τι ειναι?ρωταω εσενα γιατι εχεισ μειον ενα!δεν εχουμε ξαναμιλησει και ελπιζω να τα λεμε!

Χαχαχαχαχα Κέλλυ μου γειαααααααα!!

Συγνώμη βρε παιδιά αλλα τελευταία του Κουτρούλη ο γάμος γίνεται εδω μέσα...χχχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν Ελίζα η Κέλλυ είναι πολύ κακός ανθρωπος και επειδη δεν την χωνεύουμε της κατεβάζουμε το κάρμα... εγω το κάνω επειδη με εστησε στα κτελ....

και πωσ το ανεβαζεισ το καρμα?

δεν σε χονευουν?α ουτε εμενα γιατι ειμαι αχρηστη και δεν εχω δικαιωμα να εχω αποριεσ!

αλλοπροσαλα τρελοκοριτσα τι κανετε?

κελλυ μου χρωστασ σπιτι οταν ερθω δραμα διοτι ενω η κατασταση ηταν ενα δραμα μπηκα να σου κανω το χατηρι γιατι οντωσ εχουμε πολυ ομορφο παρεακι!

κοριτσια μεγαλωσα την οικογενεια μου στο σιμσ και εχω αγορασει σχεδον τη μιση πολη!

περα βρεχει εδω παντωσ εχει καλο καιρο!

xaxaxaxa geia sou re gioulaki:):):)kala pou to kanes miden giati mou to xane kanei -1 ta paidakia kai arxisa pragmatika na apalpizomai xaxaxaxa@!!!!ma eleos diladi!!!tha to pw kosmiaa sestika!!!gioulaki mouuuu sugnwmi pou se stisa lee......tha to pioume suntoma to kafedakii sto logo mou!!!!geia sou re ramonaaaaaaaaaaaaaaaaaa sou xrwstaw kai ena trapezi wri parawriii!!

Ραμόνα γεια ξανάαααααααααααα!!!!

Καλέ εχει τιποτα η τηλεοραση?Ψηνω πίτσα τωρα και με εχουν πάρει οι μυρουδιές!!!

Κέλλυ αν εισαι καλό κορίτσι αυριο μπορει να το κάνω 1!! Μπορει ειπα μη παίρνεις αέρα....

κραταω το χερι μου να μην πατησω αποδοκιμασια στην κελλυ χαχαχαχα αληθεια στο ειχαν μειον ενα?παει τοσο?χαχαχαχαχαχα φαντασου ποση ωρα περιμεναν να περασει για να σε εκδικιθουν!

αχ σοβαρα δεν ειμαι ακομη ετοιμη ξερεισ τι εννοω μου ερχετε να σηκωσω το χρυσο φτυαρι ! και να αρχισω σκαψιμο αλλα μιασ και μπηκα λεω να πουμε καιμμια κουβεντα τησ προκοπης!

πως περνατε τη μερα σας?

πως περασε ο αντρας σου κελλυ τις μερες που ηρθες?

ποιες ειστε εδω?ξεπροβαλετε να σας χαρω να καμαρωσω εγω κοριτσουδια!!!

γεια σου μαμα χηνα ειμαι η ελιζα!να σου ζησει το παιδακι σου.εγω εχω 2αγορια!με λενε ελιζα ειμαι απο αθηνα.

κοριτσια χαρηκα που μιλησαμε,ελπιζω το βραδυ να ειστε μεσα που θα κοιμηθουν τα μικρα μου και ο αντρασ μου θα ειναι στη δουλεια!ελπιζω να τα λεμε!κελυ αν καποιοσ δεν συμφωνει με τη γνωμη σου και μπαινει στον κοπο να ασχοληθει με εσενα με οποιονδηποτε τροπο τοτε σημαινει οτι εχεισ κερδισει το παιχνιδι!!συγνωμη που ανακατευομαι

kaneis pizzaa???kaneis pizza????pes mou oti exei k manitariaaa.....miam miamm thelw kai gw pizzaa!!!egw koritsia exw sarmadakiaa me klimatofulla ta kane i petheraa exw kai fagitaski apo to mesimeri kai tha taisw ton antrouli egw lew na kanw diaita!!!lew egw!!!alla ekan komati pizzaa panta me to metro omws de tha lega oxi!!!

Ανοίγω φυλλο μια στις τοσες μέρες , τις φτιαχνω κ τις κραταω σε μικρα ταψακια στη καταψυξη για κατι τέτοιες ωρες... και ΝΑΙ εχει κ μανιταράκια!!

παιδια ναι κοντοσουβλι θελω!δεν ειμαι εγκυος αυτο ειναι σιγουρο αλλα θελω !το νιωθω λες και το ετρωγα και καποιος το πηρε απο το στομα μου!ασχετο διαβασα αυτο που μου ειπες και δεν καταλαβα πολλα απο οσα λεει!

εσυ?

τι να πω ...ειναι καμμια αλλη εδω?

ti kontosouvli kale!!!volepssou me augoulakia kai vaftiseta kontosouvli!!!!gioulaki aurio apogeuma tha pame mallon gia kafe sto ktel pali...den mporeis eixes pei ee????koritsia vlepw greek idoll ax thee mou ti sourgela pane eleoss!!!!

καλε στην κελλυ πηγαινε για ενα θεμα που κατι με ειπε!!

ρε συ κοντοσουβλι θελω και το θελω τωρα!αχ μηπως επαθα ανεμογκαστρι?ποιος ανεμος να με εχει παρει!

Καλησπερα,περα για περα,εγω σημερα εφτιαξα κοτοπιτα,και αρνακι με πατατουλες,του υιου!!Ραμονακι μου γουαιλντ μπιουτη μου εσυ γουαι ντου γιου θινκ οτι γιναμε σκορποβιλατζ εδω μεσα?? :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...