Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλε μην μπερδευεσαι σκουπα ειχα βαλει εγω πριν λιγο!

αυτος ειναι ενας ναυτικος που φερνει διαφορες και γλενταει τη ζωη του πριν του πεσει το λυρι του!!!

το αστειο ειναι οτι ξερνει 3συγκεκριμενες και εχουμε μαθει καθε φορα ποια ειναι!χαχααχα αν δειτε πως κανει ο σκυλος μου θα κανετε ουρα εξω απτις τουαλετες!χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kimon έγραψε:

Κατρινα εγω πηγα Βερτη!

δεν ειναι πολυ καλοοο???το μωρο???

πηγα περσυ!φετος ηταν να παω πρωτο τραπεζι..Πρωτοχρονια αλλα τελευταια στιγμη κατι πηγε στραβα και ξενερωσα..και δεν πηγα..Ευτυχως γιατι θα ειχα ξεσαλωσει..με το ποτο και το χορο...(μετα απο 2 μερες εμαθα οτι ημουν εγκυος!!!)

Σφακιανακη θελω να παω..αλλα του χρονου παλι εξοδος!!(δεν πειραζει..χαλαλι..)

Ραμονα...???Τι κανεις ?εχεις στησει αυτι...στον απο πανω...????? :huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh:

κατι προς το ατομο που κατεβαζει το "καρμα" μου...: αν το φτασεις στο μηδεν εχεις δωρο μια κασετινα με ολα τα επισοδεια της ομωνυμης σειρας!κακακακακακαα

mama_xina έγραψε:

καλε μην μπερδευεσαι σκουπα ειχα βαλει εγω πριν λιγο!

αυτος ειναι ενας ναυτικος που φερνει διαφορες και γλενταει τη ζωη του πριν του πεσει το λυρι του!!!

το αστειο ειναι οτι ξερνει 3συγκεκριμενες και εχουμε μαθει καθε φορα ποια ειναι!χαχααχα αν δειτε πως κανει ο σκυλος μου θα κανετε ουρα εξω απτις τουαλετες!χαχαχα

χαχαχαχαα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εμεις εχουμε μια περιπτωση εργενη...50 ετων..στον 1ο οροφο..

καθε φορα (το καλοκαιρι που εχουμε ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες)που "μπιπ"ακουγονται..ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!Στην αρχη καθε πρωι..που πιναμε καφε με την αδελφη μου που μενει στο 2ο..(εγω στον 3ο)κοιταζομασταν με υπονοουμενο χαμογελακι.."τιιιι..κανατεε..χτες..βραδυ...?"πολυ σαματα ακουσαμε...??και μετα καταλαβαμε οτι ηταν ο μπαρμπας απο κατω...και εφερνε..και κοπελιτσες μικρες!!Εκει ξενερωσα!

α εμας ο τυπος ειναι 35αρις το πολυ 40.αλλα ειναι μονο το χειμωνα εδω το καλοκαιρι ταξιδευει!

το αστειο ειναι οτι καταλαβαμε οτι κανει χχχ οταν αλλαξε την μια με μια που φωναζε καθαρα και κατανοητα!χαχαχα

Κατρινα λες και εγω που πηγα την περασμενη κυριακη να ειμαι εγκυος?Μηπως εχει κατι το κεντρο?Η μηπως ο βερτης?Καλα οι γριες ...τους ειχαν πεσει οι μασελες απο την λιγουρα,ηταν τελικα ωραιος!!

mama_xina έγραψε:

κατρινακι τι καμεις??? σε ειδα καπου ή ειναι ιδεα μου???

καλε ποτε θα ανεβασουν φωτος???

μονες ειμαστε εδω???

καλεεε μιλησαμε...η Ελενα η κορη μου,η ξανθια.. επαθε πλακα μαζι σου!!δεν ειδες που στο εγραψα?χαχαα..μαλλον νυσταζες πολυ!!

κατρινα η κορη σου ειναι μια θεα!

πραγματικα πολυ ομορφο πλασμα με σκορδα να την βγαζεις εξω!εγω επαθα πλακα με τις ματαρες της!

ασε ερωτευτηκα τον γιο της βανιας!

mama_xina έγραψε:

κατρινα η κορη σου ειναι μια θεα!

πραγματικα πολυ ομορφο πλασμα με σκορδα να την βγαζεις εξω!εγω επαθα πλακα με τις ματαρες της!

ασε ερωτευτηκα τον γιο της βανιας!

xaxaxa...ευχαριστω..αλλα η δικια μου τρελαθηκε μαζι σου....."mama..ti koykla poy einai h Ramona!!!!το ελεγε και στον αντρα μου χεχεχε..φιρμα σε εκανε..

Ναι ο Σταυρος ηταν πολυ μουτρακι!!και η κορουλα της Ζουμπι..κουκλακι!!Οοολα ηταν ομορφα..χιχιχι αλλα δεν θυμαμαι ποιανης ηταν ποιο..απο τα μωρα!σορρυ!

mama_xina έγραψε:

τελεια ειχε πολυ γελιο!

λοιπον μην ενοχλω.θα τα πουμε.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

χαζηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχχααχ

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ευτυχως που δεν εφερα δηλαδη κι εγω τον κουκλο μου γιατι θα ειχαμε κατακτησεις............

ααααα ρε ψωνιο που ειμαι...........παντως εχω να πω για την κορη σου κατρινα καρδιοκλευτρα θα γινει!!!!!!!!!!!!!!

θα τρεχει ο μπαμπας απο πισω σε λιγα χρονια

μπα χαζη δεν ειμαι...αντιθετως!

καλε θα σφαζονταν στη ποδια μου μπεμπουλη?χαχαχα

κατρινα πραγματικα ειναι υπερβολικα ομορφη η μικρη σου!επαθα πλακα!

τι κανετε κοριτσουδια???

αχ βρε μην σε μπερδευει το σχεδον ξανθο μαλι...δεν εχει ποτισει ακομη το οξυζενεεεε !!!

το πιστευεις οτι τωρα δεν μπορω να κοιμηθω?μεχρι τωρα εχω πιει 3διπλους! και τωρα νιωθω μια υπερενταση!αστα!

βαριεμαι!πες τπτ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...