Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μagdalina μου χάρηκα τόσο πολύ!!!!! Έμπαινα κάθε μέρα για να μάθω νέα σου!!! Ειλικρινά χάρηκα πολύ πολύ!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μωρουλίνι!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

  • Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χιλιες φορες θα ευχηθω

με το καλο να σου ρθει

και σενα το μωρακι σου

σαν τα βουνα να ζησει...

μπραβο πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου απο οτι υπολογιζω πρεπει να ειμαστε κοντα οποτε μαζι θα την περασουμε τισ εγκυμοσυνες μας..αντε με το καλο κουκλιτσα... :):):):):):)

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!Μόλις έκανα την εγγραφή μου!4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα τεστ, βγήκε θετικό και την επομένη (3 μέρες νωρίτερα)η χοριακή βγήκε 70....θα πάω αύριο και και για την δεύτερη χοριακή και μετά ραντεβού με τον γιατρό!Τί λέτε για τη χοριακή μου??

Σας φιλώ

Δημοσίευση

nicolina έγραψε:

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!Μόλις έκανα την εγγραφή μου!4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα τεστ, βγήκε θετικό και την επομένη (3 μέρες νωρίτερα)η χοριακή βγήκε 70....θα πάω αύριο και και για την δεύτερη χοριακή και μετά ραντεβού με τον γιατρό!Τί λέτε για τη χοριακή μου??

Σας φιλώ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Κι απ'οσο ξερω ειναι πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου!!!

Δημοσίευση

Magdalina συγχαρητήρια!!!να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!Να σου πάνε όλα καλά.....

Nicolina καλώς ήρθες....μας έφερες κ ευχάριστα νέα, συγχαρητήρια κ σε εσένα!!να έχεις 9υπέροχους μήνες!!!

Δημοσίευση

Nicolina συγχαρητήριαααααααααααααααα κοριτσάκι μου... :laugh: :laugh:

Εύχομαι να χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη ,να την χαρείς και σε λίγους μήνες να πάρεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο και καλότυχο μωράκι... :cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
    • Ωωωωω!! Τι τούρτες υπέροχες είναι αυτές!! Να τα χαιρόμαστε κορίτσια μου!! Και τι ωραίο όνομα το Κυβέλη!! 😍😍 Τρελαίνομαι και με τα κοτσιδακια!!! Εμένα είναι σα τους παππούδες που φέρνουν όλο το μαλλί μπροστά για να φαίνεται ότι έχουν τρίχες από πάνω 🤣🤣 μέχρι και εσένα @Θέτις Κ. μου παραπάνω μαλλί έχει το παιδί!! 😅 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένη από την τούρτα.. παρόλα αυτά της έδωσα έφαγε κανονικά από την τούρτα της.. χαλάλι μια φορά!! 🥳 Temu ωραιότατο!! 🤣🤣 Ευχαριστούμε!! 🥰🥰
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα. Ειναι ολα καλα συνεχιζει να περνει βαρος η μπεμπα και κανονισαμε την αλλη εβδομαδα να ξανα κανω το doppler.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...