Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia ta oikonomika provlimata mas exoun dialysei... :(:(

malwnoume sixna...

episis me auto pou eixe ginei exoume pathei kati san katathlipsi... :(

oi goneis tou de ton piezoun paraaa poly psixologika,malwnei kai me autoys,egw ta akouw neuriazw kai malwnw mazi toy pou den tous to kovei!! :angry:

den thelw oute na tous dw...exw 5 mines na tous dw!!den thelw! :angry:

mas lene na pame na meinoume sto xwrio giati den mporei o Nikos na kanei tipota monos tou...na noikiasei spiti ,oti tha kanoume oikogeneia se 10 xronia!!kai exei pathei katathlipsi

kai niwthw pwss APOKSENONOMASTE!!!!!!!! :(:(:(:(

ti na kanw koritsakia mou??????????? :(:(:(

Δημοσίευση

den eimaste pantremenoi...aravwniasmenoi eimaste.menoume spiti mou me tous dikous mou kai otan feugoun oi dikoi tou :angry: spiti tous...

se 1 xrono tha pantreutoume...

leme na noikiasoume alla oi goneis tou epeidi exei polla eksoda nomizoun pws den tha ta kataferei!!!kai malwnounnn sinexeia!!!!!!!!!!

KATATHLIPSI EXEI PATHEI to antraki mou...

theloun na pame sto xwrio pou exoun spiti!!!

den thelw...exw mathei stin Thessaloniki!pou tha vrw douleia ekei??

:angry:

DEN ANTEXW!!!

xthes malwsame para poly kai simera den miliomasteee :(

Δημοσίευση

αχ βρε ξαδερφουλα τι να σου πω μιας

κ αυτο με το οικονομικο ειχα κ γω ενα θεμα τον προηγουμενο μηνα

γιατι να νοικιασετε σπιτι αφου δ εχεις τελειωσει εσυ ακομα με τις σπουδες σου ???????/

τελειωσε πρωτα βρες μια δουλεια κ μετα ναι να νοικιασετε

ειναι πολλα τα εξοδα μην νομιζεις κ ειδικα οταν δουλευει μονο ο ενας

στα λεω με πολυ αγαπη κ το ξερεις ετσι δ ειναι ?????????

ισως να γινουν πολυ μεγαλυτερα τα προβληματα σας νοικιαζοντας ενα σπιτι ΤΩΡΑ..... Δ ξερω αυτη ειναι η αποψη μου καντε λιγακι υπομονη

μεχρι να βρεις κ συ μια δουλιτσα δ ειναι ευκολα .....

ευχομαι να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση ......

στο χωριο μενουν οι δικοι του???????ειναι μακρυα απο την σαλονικα??????/

Δημοσίευση

εσυ δουλευεις?

εμ μηπως να βαλετε τα πραγματα κατω να δειτε πως θα μπορεσετε να μεινετε σε δικο σας σπιτι?μονοι ομως να το αποφασισετε!

ηρεμια...ολοι για το καλο σας παλευουν ισως με λαθος τροπο

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ηρεμισε και βγητε μια βολτα και συζητηστε ηρεμα.κανε εσυ την αρχη και μιλησε του για να πατε μια βολτα.πες του οτι πρεπει να κανετε μια αρχη,να βρειτε ενα σπιτι και ας ειναι και γκαρσονιερα στην τελικη για να σας ερθει πιο οικονομικα.να του πεις οτι εισαι μαζι του και θες σιγα σιγα οι δυο σας να κανετε μονη σας μια αρχη και ολα θα φτιαξουν,υγεια να υπαρχει και ολα λυνονται!και εμεις ημαστε αρραβωνιασμενοι και εχοθμε νοικιασει σπιτι και οι γονεις του αρραβωνιαστικου μου τον πιεζουν σε διαφορα πραγματα αλλα εγω τον παροτρινω να κανει αυτο που θελει και ας κανει λαθος.αυτο να κανεις και εσυ! :) και καλυτερα να μενετε μονοι και σε μικρο σπιτι παρα μαζι με αλλους.

Δημοσίευση

ααααααααα νομιζα για τωρα καλε...... :D :D :D

δ γινετε να στραβωνουν κ οι 2 βρε μαρινιω μου

πρεπει να στηριζετε ο ενας τον αλλον κ οχι να πηγαινετε κοντρα :(

τον βλεπεις χαλια ???? απλα παρηγορισε τον πες του οτι ολα θα πανε καλα

να μην φοβατε κ θα τα καταφερετε αργα η γρηγορα

πες του λογια απο καρδιας μην του φωναζεις γιατι μαλωνει

με τους δικους του.... ειναι θεμα δικο του (τους)

εσυ πρεπει να εισαι διπλα του η αυτος αντιστοιχα οτα εισαι εσυ νταουν

με την πρωτη η την 100 στραβη δ τσακωνεστε αλλα αυτο να σας κανει

ολο ενα κ μεγαλυτερη μπουνια μια δλδ να σας δενει ολο κ περισσοτερο

τι ειπα παλι εεεεεεε?????/ χαχαχαχχα :P :p :P:D :D :D

Δημοσίευση

δεν καταλαβαινω μενετε στους σου γιατι ετοιμαζεται το σπιτι σας ;;;; γιατι η δουλεια σου ειναι κοντα η γιατι σας βολευει και τους δυο ;;;; συγνωμη κιολας αλλα επειδη εχω μεινει στους δικους μου και τωρα μετα απο 7 χρονια καταλαβα το ποσο ειχαμε βολευτει και οι δυο και μας εκανε κακο μην πατε ουτε στα πεθερικα ουτε στους δικους σου !! μακρυα απο ολους !!! τωρα για να εισαστε καλυτερα και να μην πεσετε για υπνο μαλωμενοι απλα παρτον και πηγαινετε μια ωραια βολτα για περπατημα και παρτε μια σοκολατιτσα ιον αμυγδαλου και φατε την μαζι !!!!!

να σου πω και το ρητο μου : μην θυμωνεις ειναι ωραιο να χεις καποιον να μαλωνεις !!!! χαχαχα

Δημοσίευση

mariniw mou to oikonomiko dustuxws einai to meizon thema tis

simerinis koinwnias.an omws agapieste kai stirizete o enas ton allo

ola tha ginoun.gnwmi mou einai na pate na meinete monoi sas estw an xreiastei na trwte kai kathe mera fakes.einai polu simantiko na xete to

xwro sas..kai na mporeite na kanete oti thelete...xwris na dinete logariasmo se kanena.oso gia tous goneis tou mi tou thumwneis oi goneies tetoia kanoun..milise tou kai pes tou apo kardias oti tha ta ketaferete giati exete o ens ton allo.auta..

pantws ola ta zeugaria ta pernane auta..den kserw an auto se kathisixazei.. :P

Δημοσίευση

Θα συμφωνησω με οτι σου εγραψε η Βικυ!Η συμβουλη μου ειναι η ιδια μακρια απο ολους κ απο τους δικους σου,αφου εχετε αποφασισει να ειστε μαζι,ζοριστειτε,στριμωχτειτε,βρητε ενα σπιτακι με ενα δωματιο κ ζηστε οι δυο σας.Μπαμπαδες-μαμαδες...μακρια κ αγαπημενοι!Ακου εμας τις μεγαλυτερες...κατι ξερουμε...

Και μην ανυσηχεις για τους καυγαδες,ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...αν υπαρχει αγαπη,ολα διορθωνονται!Ολοι μας λιγο-πολυ για αυτα τσακωνομαστε,μετα ομως;;;αγκαλιτσες,φιλακια,συγνωμες κ ολα καλα!!!

Δημοσίευση

για να μην ισχύσει το εβραϊκό γνωμικό "Όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα, η αγάπη φεύγει από το παράθυρο" χρειάζονται γερά νεύρα, δυνατή κράση,σκληρή δουλειά, ανιδιοτελή πραγματική αγάπη και ισορροπίες. Με τα πεθερικά σου καλό θα είναι να έχεις ισσοροπία, δεν πρέπει να αναφέρεσαι καν σε αυτούς και το καλύτερο είναι να μεριμνήσετε εσείς για τα δικά σας προβλήματα. Εστιάστε σε εσάς, όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα...δεν πρέπει να αφήνετε τέτοια πράγματα να σας επηρεάζουν.....

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

τωρα για να εισαστε καλυτερα και να μην πεσετε για υπνο μαλωμενοι απλα παρτον και πηγαινετε μια ωραια βολτα για περπατημα και παρτε μια σοκολατιτσα ιον αμυγδαλου και φατε την μαζι !!!!!

να σου πω και το ρητο μου : μην θυμωνεις ειναι ωραιο να χεις καποιον να μαλωνεις !!!! χαχαχα

Συμφωνώ! Αυτό είναι κανόνας: Ποτέ δεν πέφτουμε για ύπνο τσακωμένοι!

ΒΙΚΥ Ένα κάρμα από μένα! :kiss:

Δημοσίευση

kopeles mou tha trelathw!!!!!!!

den antexwww!!!!

perasa auto pou exasa to aggeloudi mou...

oi goneis tou den katalavainoun pia????????

MOU EIPE PWS MOLIS STATHOUME STA PODIA MAS DEN THELEI NA TOUS KSANADEI POTE STHN ZWH TOU!!! KAI H MAMA TOU KSERETE TI EIPE???

THA GINOUME REZILI STO XWRIO!!!!!!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

RE KORITSIA YPARXOUN TETOIES MAMADES?????KAI O TITLOS AYTOS POLY TOUS EINAI!!!AKOUSTE GIATI ANHSYXHSE!!! :angry:

EMENA AN TO ELEGE AYTO TO PAIDI MOY THA AYTOKTONOYSA!!!!

DEN EXW MATHEI ETSI...EMEIS EIMASTE AGAPHMENOI,ME STHRIZOYN,MAS DINOUN OTI MPOROUN...

Δημοσίευση

πολλες φορες τα κανουν για να καταφερουν το στοχο τους οι γονεις αλλα το κανουν με λαθος τροπο.μπορει να τον θελει κοντα του η μητερα του γιαυτο να τα λεει αυτα.μην τους δινετε σημασια κοιταχτε μπροστα,κλειστε τα αυτια σας και προχωρηστε μονοι σας χερι χερι :)

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα δυστυχως ειναι ετσι τα πραγματα που ορισμενες φορες μας κανουν να νευριαζουμε.Το οικονομικο μας απασχολει τους πιο πολλους αλλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι εγω ξερεις τι λεω αν υπαρχει αγαπη ολα λυνονται.Δεν ξερω ακριβως την ιστορια σου δουλευεις εσυ,εκεινος?Προσπαθησε τουλαχιστον να του δειχνεις οτι εισαι διπλα του ξερεις νευριαζουμε με αλλους και αλλοι τα πληρωνουν δυστυχως.Υπομονη χρειαζετε και απο τους δυο και ολα θα φτιαξουν.

Δημοσίευση

μαρινιω μου συχνα τα οικονομικα φερνουν νευρα,αγχος κ ξεσπασματα σ'ενα ζευγαρι!μην στεναχωριεται οτι μπορει να χωρισετε...δεν θα γινει αυτο!!τωρα νιωθετε πιεσμενοι...οταν ομως περασουν ολα αυτα θα δεθειτε ακομα περισσοτερο!μεσα απ'τα δυσκολα θα φανει η αγαπη σας κ η φροντιδα σας!!σκεψου οτι ειστε μικροι κ εχετε ακομα πολλα χρονια μπροστα σας που θα ερθουν ακομα πιο δυσκολα κ πιεστικα πραγματα...τοτε τι θα κανετε???οικονομικα προβληματα ολοι εχουν...αυτο ειναι το λιγοτερο..καποια στιγμη μπαινει μια σειρα!ειναι αλλα πραγματα πολυ πιο δυσκολα,που μας φτανουν στα ορια μας,αλλα εκει θ'αποδειξουμε την αγαπη μας,την στοργη μας κ την εγνοια που εχουμε ο ενας για τον αλλον!

προσπαθησε οσο γινεται να μην τον αποπαιρνεις οταν γυριζει τσαντισμενος απ'τους δικους του!σιγουρα φευγοντας απο κει θα επιθυμει,θα εχει αναγκη να αντικρυσει ενα ζεστο περιβαλλον,μια στοργικη αγκαλια!!κ αυτα μονο εσυ μπορεις να του τα προσφερεις!!εσυ εισαι ο ανθρωπος που διαλεξε να περασει την ζωη του,να μοιραζεται τα παντα κ να τον ακολουθει στα ευκολα κ στα δυσκολα!!οπως διαλεξες κ συ εκεινον!!εσυ εισαι η γλυκια φωνη που θα θελει ν'ακουσει οταν δεν ειναι καλα,η αγκαλια γεματη αγαπη,η καρδια που τον καταλαβαινει κ αισθανεται οτι αισθανεται κ κεινος!!αμα εσεις οι δυο νιωσετε ενα,δεν προκειται να σας ταρακουνησει τιποτα!!ΜΑΖΙ θα τα ξεπερασετε ολα!!!

κ γω με τον αντρα μου εχουμε περασει δυσκολα κ οικονομικα κ αλλες καταστασεις με τους γυρω μας,αλλα ειμαστε εδω ενωμενοι κ οτι εμποδιο κ αν προκυψει ειμαστε δυνατοι μονο κ μονο επειδη εχει ο ενας τον αλλον!!!

αμα τσακωνεσαι με τον αντρα σου λογω των γονιων του ειναι σαν να δεχεται διπλη επιθεση...θα νιωθει μονος κ στριμωγμενος σε μια γωνια...θα λεει ακουω τους δικους μου κ μετα ακουω κ τη γυναικα μου!!εσυ μπορεις να τον παρεις με το μερος σου κ να τον κανεις να νιωσει οτι με οποιον κ να εχει προβλημα,οτι κ ν'αντιμετωπιζει εχει εσενα ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ K OXI ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!!!

αυτα!!σε ζαλισα λιγο,αλλα προσπαθησα να σε καθησυχασω!!! :)

σορι για το μεγαλο μνμ!! :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...