Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mom 3 όμορφο το σπίτι σας! :) Ευρύχωρο όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες! Και το δωμάτιο του Ορέστη σας πολύ γλυκό!:) Με το καλό να τον υποδεχτείτε! :cheer: :cheer: :cheer:

Αλλά τί θέα είναι αυτή! Αλήθεια που μένεις και έχεις αυτήν τη θέα;;;

Δημοσίευση

mom 3 πολύ όμορφο το σπιτάκι σας και ακόμα πιο όμορφη η θέα!!! Το δωμάτιο του Ορέστη το έχω δει και καμαρώσει και σε άλλο ποστ! Με το καλό να τον υποδεχτείτε και να περνάτε μαμά και γιος ήσυχα βράδια εκεί! (Ξέρω ότι το κρεβάτι προορίζεται για σένα ;) )

lesaki ζεστό και χουχουλιάρικο το σπιτάκι σας, έχετε πολύ όμορφο γούστο!!!

Να'στε καλά κορίτσια, με υγεία πάντα!!

Δημοσίευση

lesaki μου ειχες δικιο αρχιζουν οι φωτο απο την 37!!:P

mom 3 το σπιτι σου ειναι πανεμορφο!!!!το χρωμα τον καναπεδων των τοιχων και απο τις κουρτινες φανταστικα πολυ ομορφα συνδυασμενα!!!Καλα για το δωματιακι του μωρου δεν το συζητω απ τα καλυτερα που εχω δει!!!!!!!!!:)Με το καλο να το δεχτειτε!!!

Σ ευχαριστω πολυ...:) κι εσενα η θεα σου δεν παει πισω!Τι ωραιο πρασινο :woohoo: !!!!!!!!!!ΦΟΒΕΡΟ

Καλη μου αρτζη ειδες τι ειχα γραψει για το σπιτακι σουουουουουου ?:P

Δημοσίευση

aristina εγραψε:

"Αρτζη μου τι καλο το σπιτακι σου τι ζεστο και τοσο παραδοσιακο!!!!!Τρελαινομαι...Επισης με τρελαναν τα σκυλακια....της οικογενειας???

Καλε το ψυγειο δεν θα φαινεται σε λιγο απο τα μαγνητακιαααα

πολυ ωραιο το χρωμα του τοιχου στο welcome(τι καλοοοοοοο)

Μια τετοια καρεκλα κουνιστη σχεδον ιδια ειχαμε στο σπιτι οταν ημουν μικρη και ηταν η αγαπημενη μου...μονο που τα ξυλα στην πλατη μου την σπαγανε

Σου ευχομαι να στε παντα γεροι με τον αντρουλη σου και με το καλο να μπειτε σπιτακι σας και να εχεις μια κοιλια τεραστιαααααααα να γλιτωσεις και το κουβαλημα χα χα

Φιλακια!!!!"

Κωνσταντινα μου τωρα ειδα το σχολιο σου....:blush:

Για τα μαγνητακια τρελλαινομαι..... απο παιδι την εχω την μανια...:silly:

Το χρωμα στον τοιχο του "welcome" ειναι το χρωμα ολου του σπιτιου εξωτερικα..... ειναι το παραδοσιακο χρωμα στα σπιτια της Κερκυρας... (υπηρχε δλδ στα παλια αρχοντικα)

Την κουνιστη την εχω ηδη "καβατζωσει" και θα με πανε σηκωτη (πανω της) στο καινουριο σπιτι μαζι με τα υπολοιπα μπιμπελο...:P :laugh: :laugh: .....

Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια.....:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...